Børs og finans

Meglerhus anbefaler åtte aksjer

DnB NOR Markets endrer i sin portefølje. Her er åtte aksjetips.

Artikkel av: Øystein Byberg
8. februar 2010 - 10.34

Denne uken gjør DnB NOR Markets enkelte endringer i utvalget av aksjer i sin anbefalte portefølje.

- Denne uken tar vi ut Siem Offshore, og inn med Telenor. Supplymarkedene synes fremdeles å utvikle seg svakt, også tatt i betraktning at første kvartal er et stille kvartal. Vi tar inn Telenor. Uklarhet rundt avtalen med Alfa-Group er ryddet av veien, og vi har større forventninger til fjerdekvartalsresultatet enn konsensus.

Meglerhusets portefølje gjorde minus 1,1 prosent frem til børsslutt fredag ettermiddag. Til sammenlikning falt OSEBX med 2,7 prosent i samme periode. Aggregert for 2010 har meglerhusets portefølje gjort minus 4,6 prosent, mot markedets minus 6,6 prosent

Porteføljen:

  • Sparebank ØstSparebank Øst

  • StatoilStatoil

  • TGSTGS

  • RCCLRCCL

  • AcergyAcergy

  • ClavisClavis

  • CopeincaCopeinca

  • TelenorTelenor