Børs og finans

Fleischers fem beste aksjetips

Investor Jan Eiler Fleischer har hittil i år hatt en porteføljeavkastning på drøye 30 prosent. Her er fem av hans favorittaksjer.

Jan Eiler Fleischer - Foto: Iván Kverme, Finansavisen

Jan Eiler Fleischer - Foto: Iván Kverme, Finansavisen

Artikkel av: Stein Ove Haugen
12. mai 2012 - 11.33

Investor Jan Eiler Fleischer blir de-primert av kursfallet i Eltek, som de siste tre månedene er på 25 prosent, skriver Finansavisen.

- Det er klart jeg blir deprimert. Ingen ser ut til å skjønne hva som egentlig skjer i Eltek. Markedet må snart få med seg at vi må bygge ut enormt med infrastruktur i telekomsektoren fremover, og det vil Eltek dra nytte av. Selskapet kommer til å tjene store penger. Jeg vet det er farlig å forelske seg i en aksje, men når det gjelder Eltek så nekter jeg å selge. Den som ler sist ler best, sier han til avisen.

Til tross for Eltek-raset, har Fleischer hittil i år en porteføljeavkastning på drøye 30 prosent. Innen farmasi er favoritten Clavis Pharma, og hittil i år har investoren gjort det godt på seismikkaksjer i 2012.

- Seismikk må være riktig. Det er ikke tilbudsoverskudd av båter, og det kommer svært lite ny tonnasje inn i markedet. Seismikkmarkedet er stramt, og vil være det i minst to år til. Jeg synes at mindre seismikkselskaper som Dolphin og Polarcus ser mest spennende ut. Jeg har også tatt et lite bet på Seabird, sier Fleischer til Finansavisen.

Følg HegnarOnline på Facebook her!