Eiendom

- Interessen har tatt av

- For et par år siden var normalen en visning i uka. I de mest hektiske periodene kan vi nå ha visninger hver dag, sier daglig leder i Mosetertoppen Hafjell AS Stein Plukkerud. 

Mosetertoppen. Foto: Mosetertoppen Hafjell AS

Mosetertoppen. Foto: Mosetertoppen Hafjell AS

Artikkel av: Øystein Byberg
7. april 2017 - 17.07

2016 ble et meget godt år for Mosetertoppen Hafjell AS med en bokført inntekt på tomtesalg på 90 millioner kroner. Nå er detaljreguleringen av felt IX godkjent. Det resulterer i at Mosetertoppen Hafjell AS nå kan bokføre 118 millioner kroner i salg i første kvartal, fremgår det av en melding fra selskapet. 

- Mange av kontraktene ble signert i 2016, men oppgjør kan først finne sted når tomtene er fradelt, forklarer daglig leder i Mosetertoppen Hafjell AS Stein Plukkerud. 

Detaljreguleringen er nå godkjent og tomtene er fradelt på felt IX, som ble lagt ut for salg i april i fjor. Med tillegg av et solid nysalg i første kvartal kan Mosetertoppen Hafjell AS bokføre vanvittige 118 millioner.

Stor interessse

- Vi har hatt 19 nysalg i de første tre månedene med en omsetning på 36 millioner. I tillegg venter vi flere salg kommende uke, forteller Plukkerud.
Etterhvert som utviklingen av Mosetertoppen har gått fremover har interessen tatt av, fremgår det av meldingen.
- For et par år siden var normalen en visning i uka. I de mest hektiske periodene kan vi nå ha visninger hver dag, sier Plukkerud.

Nye tomter

Et solid salg har gjort sitt til at til at reserven av regulerte tomter minker. 
- For å møte den store etterspørselen har vi fradelt noen få tomter på trinn 2 på felt VII. Disse legger vi ut til påske, sier Plukkerud.
 
- Vi jobber med å få regulert flere tomter frem mot sommerferien på felt VII, forklarer Plukkerud.