Eiendom

Askerjordet - Flott, innholdsrik enebolig med fin beliggenhet i blindvei. Dobbelgarasje, solrike utefasiliteter og fire soverom. - Jansløkka skolekrets

Askerjordet - Flott, innholdsrik enebolig med fin beliggenhet i blindvei. Dobbelgarasje, solrike utefasiliteter og fire soverom. - Jansløkka skolekrets
 • Velkommen til visning!
 • Eiendommen har en pent opparbeidet og solrik hage med gode plenareal, en stor terrasse utenfor stuen og balkong utenfor ett av soverommene i andre etasje
 • Her kan gode solforhold nytes
 • Rune Ugland ved Nordvik&Partners har gleden av å presentere Askerjordet 60 A!
 • Stue
 • Eneboligens hjerte er den romslige og innbydende stuen i første etasje
 • Her er det god plass for flere sofagrupper og et stort karnapp gir plass for et større spisebord
 • Gode vindusflater i alle himmelretninger gir rikelig med lys og bidrar til rommets luftige atmosfære
 • For øvrig har stuen parkett på gulv, lysmalt veggpanel og panelt himling med smakfull belysning fra spotlights
 • Det er også utgang til terrasse og solrik hage via en tofløyet terrassedør
 • Kjøkkenet er holdt i en klassisk stil som er lett og like og har god plass for spisebord
 • Innredningen har hvite, profilerte fronter og limtre benkeplate med nedfelt oppvaskkum
 • Over benken er det belysning og hvite fliser med stedvis dekor
 • Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp fra 2015, samt ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap
 • I andre etasje har boligen en svært koselig loftstue med parkett på gulv og lysmalte vegger
 • Eneboligen har fire gode soverom alle praktisk plassert i samme etasje
 • Det er også utgang til flott balkong fra et av soverommene
 • Soverom
 • Soverom
 • Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom
 • Bad
 • Badet i andre etasje ble utvidet og modernisert i 2002/03 og fremstår som romslig med noe skråtak og lysinnslipp fra vindu
 • Entreen ligger tilknyttet en flott gang med skifer på gulv, plass for oppbevaringsmøbler og en hvitmalt trapp opp til loftstuen i andre etasje
 • Det er lagt et parti med brostein foran garasjeportene og området med brostein er oppvarmet hvis behov for is-tining
 • Loftet i garasjen er fint innredet og tillgang på strøm og med fast internett linje

Fakta

 • Askerjordet 60 A
 • Primærrom
  182
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 800 000 ,-

Omkostninger

9 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
245 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 800 000,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
258 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 058 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  182
 • Tomt
  1295

Beskrivelse

Velkommen til visning!
Askerjordet 60 er en flott og innholdsrik enebolig over to plan med rolig og barnevennlig beliggenhet i blindvei. Boligen har kort vei til barnehager, skoler, idrettsanlegg og forretninger, samt nærhet til sentrum med togstasjon. Eiendommen har en pent opparbeidet og solrik hage med gode plenareal, en stor terrasse utenfor stuen og balkong utenfor ett av soverommene i andre etasje.

Enebolig ble oppført i 1986 og er tilbygget i to omganger på siste halvdel av 90-tallet. I forbindelse med tilbygg er det gjort flere oppgraderinger av overflater og innredningsdetaljer. I tillegg ble det bygget nytt bad i andre etasje i 2002. Boligen gir et svært tiltalende inntrykk med gode rom, en praktisk, familievennlig planløsning, samt vannbåren gulvvarme i første etasje, som gir et lunt innemiljø.

Innvendig består boligen av en stor, innbydende stue med oppmurt peis og plass for spisebord, en koselig loftstue, samt et kjøkken i klassisk stil med fin spiseplass ved vindu. Videre har boligen to bad, et separat vaskerom og fire gode soverom, hvorav ett har romslig skyvedørsgarderobe. Entreen ligger tilknyttet en gang med skifer på gulv, hvitmalt trapp og plass for oppbevaringsmøbel.

Det er parkering i frittstående dobbelgarasje og på egen gruset gårdsplass. Garasjen er oppbygd med kjellerrom, hobbyrom i første etasje og et innredet loft. God lagringsplass finner du i en bod i bakkant av garasjen, i annexet, i kjølerom og på praktisk lagringsloft.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Meny, Rema 1000 og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort gangavstand til Trekanten, et populært kjøpesenter og samlingspunkt i sentrum. Senteret har 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt inne rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass er Solvangveien som ligger ca. 3 min fra boligen og det tar ca. 10 min å gå til togstasjonen i Asker sentrum. Ved å benytte bil tar det ca. 3 min til Asker sentrum, 10 min til Sandvika, 17 min til Drammen, 23 min til Oslo S, samt 51 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Kort fortalt
- Innholdsrik enebolig over to plan.
- Det er parkering i dobbelgarasje.
- Garasje med hobbyrom og loft.
- Pen hage, terrasse og balkong.
- Her kan gode solforhold nytes.
- Entré tilknyttet gang med trapp.
- Kjøkken med plass for spisebord.
- Stor, flott stue med oppmurt peis.
- Koselig loftstue utenfor soverom.
- To bad, hvorav ett med badekar.
- Eneboligen har separat vaskerom.
- Fire soverom, hvorav ett med skap.
- Hagebod, garasjebod og lagringsloft.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Vannbåren gulvvarme i første etasje.
- Boligen har sentralstøvsugeranlegg.

Innhold

Planløsning
1. etasje: Entré, kjølerom, bad, kjøkken, stue, spisestue, trapperom og vaskerom.
2. etasje: Bad, gang, loftstue og 4 soverom.

Standard

Entré
Boligen har adkomst via et trivelig, inntrukket inngangsparti med teak inngangsdør og langsgående glassfelt. Entreen ligger tilknyttet en flott gang med skifer på gulv, plass for oppbevaringsmøbler og en hvitmalt trapp opp til loftstuen i andre etasje.

Kjøkken
Kjøkkenet er holdt i en klassisk stil som er lett og like og har god plass for spisebord. Innredningen har hvite, profilerte fronter og limtre benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benken er det belysning og hvite fliser med stedvis dekor. Kjøkkenet har integrert stekeovn og platetopp fra 2015, samt ventilator, opplegg for oppvaskmaskin og nisje for kjøleskap. Det er kjølerom i en annen del av boligen.

Stue og spisestue
Eneboligens hjerte er den romslige og innbydende stuen i første etasje, hvor en oppmurt peis med innsats og skiferfliser i nederkant skaper et flott blikkfang. Her er det god plass for flere sofagrupper og et stort karnapp gir plass for et større spisebord.

Gode vindusflater i alle himmelretninger gir rikelig med lys og bidrar til rommets luftige atmosfære. Det er også utgang til terrasse og solrik hage via en tofløyet terrassedør. For øvrig har stuen parkett på gulv, lysmalt veggpanel og panelt himling med smakfull belysning fra spotlights.

Loftstue
I andre etasje har boligen en svært koselig loftstue med parkett på gulv og lysmalte vegger. Stuen ligger tilknyttet alle soverommene og har god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier.

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder to bad og et separat vaskerom. Badet i andre etasje ble utvidet og modernisert i 2002/03 og fremstår som romslig med noe skråtak og lysinnslipp fra vindu. Rommet har veggmontert toalett, innfliset badekar, moderne servant og speil med belysning i overkant.

Innredningen fra Sigdal består av fire veggskap med to vitrinedører og glatte bjørkefronter. Videre har badet mørke gulvfliser, lyse veggfliser, gulvvarme og downlights.

I først etasje har boligen et bad med downlights og gulvvarme. Rommet har flislagt gulv, flislagt dusjsone og for øvrig panelte veggflater. Badet er utstyrt med toalett, servant og dusj.

Vaskerom
Boligen har et eldre vaskerom beliggende i første etasje med vinylbelegg på gulv og våtromstapet på vegger. Rommet har mekanisk avtrekk, samt opplegg for vaskemaskin. Boligens varmtvannsbereder er plassert her.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire gode soverom alle praktisk plassert i samme etasje. Hovedsoverommet er utstyrt med romslig skyvedørsgarderobe. Det er også utgang til flott balkong fra et av soverommene. God lagringsplass finner du i utebod, bod i garasjen og på romslig lagringsloft.

Oppvarming - Teknisk
Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i første etasje, samt varmekabler i tilbygg i første etasje og bad i andre etasje. Varmesentralen er plassert i skap på vaskerom. Boligen har mekanisk avtrekksventilasjon med avtrekk fra vaskerom og begge bad, styrt fra kjøkkenventilator. Sikringsskap med automatsikringer er plassert i skap i entré. Det ble foretatt elkontroll i 2003.

Anneks
Selger opplyser om at annekset er bygget på limtreramme, fundamentert på "søyler", har isolert gulv (25 cm), isolerte vegger (15 cm), isolert tak (25 cm). Bygget er klargjort for strøm (korrugerte rør ligger i veggene og er forbundet i veggbokser. Vegger er malt i lyse farger og det er limt heltre eikeparkett på gulvet.

Videre har boligen varmtvannsbereder plassert på vaskerom, sentralstøvsugeranlegg, samt opplegg for kabel-tv og bredbånd fra Get. Fiber ligger i vei, i følge eier. Utvendig stående panel ble beiset i 2015 og alle takrenner og nedløp nye i 1999

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og meget sentralt boligområde i Asker sentrum. Området har nærhet til skoler og barnehager, samt kort vei til et variert utvalg av rekreasjonsmuligheter.

Asker byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle, med blant annet stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb, og ligger i umiddelbar nærhet til boligen. Asker museum er også verdt et besøk.

Eiendommen har nærhet til flotte tur- og friluftsområder. Blant annet ligger Semsvannet, med flotte turstier, bade- og fiskemuligheter, kun 4 km unna. Boligen har også nærhet til Vestmarka, Hvalstrand og Oslofjorden, som byr på gode rekreasjonsmuligheter.

Det er kort vei til kunstgressbane på Asker stadion (Føyka), eller til Askerhallen som er en kombinert idretts- og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall som er et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, lysløyper, tennisanlegg og ridesenter i området.

Tomt

Eneboligen ligger på en flott, noe skrånende tomt med gode solforhold. Tomten er pent opparbeidet med gruset gårdsplass, bed med natursteinmurer, trær og store plenareal. Det er etablert en enkel hagebod på tomten og det er lagt svilletrapp ned til bod i bakkant av garasjen.
Fra stuen er det utgang til en stor, koselig og delvis overbygd terrasse med støpt ringmur i front. I andre etasje er det en fin balkong med adkomst fra ett av soverommene.

Garasje / Parkering

Det er parkering i isolert dobbelgarasje med to elektriske leddporter. Garasjen har også et kjellerrom, hobbyrom i første etasjen og et innredet loftsrom. Det er innlagt strøm og lys med sikringsskap plassert i hobbyrom. Hobbyrommet har også varmekabler i gulv. Det er i tillegg gode parkeringsmuligheter på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser. Det ligger fast internett linje til 2 etasje i garasjen. Det er lagt et parti med brostein foran garasjeportene. Området med brostein er oppvarmet hvis behov for is-tining.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 1 655 538 pr. 2015.
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 4 635 505 pr. 2015.

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 182 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 200 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 103 m².
Primærrom: 100 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, kjøkken, stue, spisestue, trapperom og vaskerom.

2. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, loftstue og 4 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme med termostatstyring i 1. etasje. Vannbåren varme fra opprinnelig byggeår. I tillegg er det varmekabler i tilbygg i 1. etasje og på bad i 2. etasje. Varmesentral i skap på vaskerom.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Regulert område. For nærmere informasjon om regulering se vedlagt reguleringskart eller ta kontakt med megler.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.