Eiendom

Beitostølen/Markahøvda - Sjelden anledning! Lekker fritidseiendom med meget høy standard - Garasje - 2 bad/wc - 2 ildsteder - Fantastisk utsikt og svært gode solforhold!

Beitostølen/Markahøvda - Sjelden anledning! Lekker fritidseiendom med meget høy standard - Garasje - 2 bad/wc - 2 ildsteder - Fantastisk utsikt og svært gode solforhold!
 • Flott fritidseiendom med meget høy standard, garasje, svært gode solforhold og fantastisk utsikt mot fjellene.
 • Eiendommen ligger i et område som må karakteriseres som et av de aller beste på Beitostølen, sydvest-vendt, i lett skrånende terreng med meget gode solforhold.
 • Hytta har et representativt, overbygd inngangsparti med varme i trinnene og søyler med flotte utskjæringer.
 • Innvendig fremstår fritidsboligen meget trivelig med en gjennomgående meget høy standard, med hensyn til materialvalg og utførelse.
 • Entréen har skifer på gulv, dimbare downlights i himling og overflatene er malt i lune og delikate farger. Entréen har også en stor integrert garderobe med god plass til ytterklær.
 • Velkommen inn!
 • Stuen i 1. etasje fremstår svært trivelig med generøs takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lys.
 • I midten av rommet pryder en stor åpen peis, som gir ekstra hygge og varme. I tillegg har stuen integrert TV og musikkanlegg fra Bang & Olufsen.
 • Rommets utforming gir flere møbleringsmuligheter, og det er god plass sofaseksjon med tilhørende møblement.
 • I tillegg er det flott utsikt mot fjellene og nærområdet fra sofakroken.
 • Trivelig spisestuedel med plass til bord og flere stoler.
 • Flott peisovn i tilknytning til spisestuen som gir ekstra hygge og varme.
 • Meget pent og sjarmerende kjøkken med spesiallaget innredning med praktisk løsning og god benke- og skapplass.
 • Innredningen har lyse, profilerte fronter samt benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale og induksjonstopp.
 • Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerke MIELE som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Utgang til den solrike terrassen fra kjøkkenet.
 • I tillegg er kjøkkenet utstyrt med Bang & Olufsen musikkanlegg link.
 • Lun og koselig stue i overetasjen. Her er det god plass til sofaseksjon med tilhørende møblement og rommet er utstyrt med bl.a. integrert TV fra Bank & Olufsen.
 • I overetasjen er det også 2 flotte soverom med spesialbygde familiekøyesenger.
 • Soverom 2.
 • Hytta har 2 delikate bad. Baderom i overetasjen med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med underskap.
 • Det er utgang til balkongen fra stuen i overetasjen.
 • Fra balkongen er det fantastisk utsikt mot fjellene og området rundt.

Fakta

 • Reksla 54
 • Primærrom
  144
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 950 000 ,-

Omkostninger

7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
211 999,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 161 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  144
 • Tomt
  1286

Beliggenhet

Særdeles flott hytte beliggende meget attraktivt ca. 950 moh. med fantastisk utsikt mot Slettefjell, Mugnetind og Bitihorn. Eiendommen ligger på nedsiden av riksveien, i et område som må karakteriseres som et av de aller beste på Beitostølen, sydvest-vendt, i lett skrånende terreng med meget gode solforhold. Fra eiendommen har du nærmest ubegrensete muligheter hva gjelder skiopplevelser med preparerte skiløyper rett utenfor hytteveggen. Om sommeren kan en kortere biltur bringe deg videre inn i fjellheimen med utgangspunkt for fascinerende turopplevelser i Jotunheimen, en båttur på Bygdin eller Gjende med påfølgende tur over Besseggen. Området har selvfølgelig også meget gode jakt- og fiskemuligheter.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Drenering fra byggeåret. Ringmur i støpt betong. Ringmuren er kledd med skiferstein. Etasjeskille i støpt betongplate, armert og isolert. Trebjelkelag mellom etasjene. Yttervegger over ringmur er oppført i stav/laft. Isolert bindingsverk med stående slettpanel og kraftig bunnstokk i 1. etasje. Loftsetasje har laftet tømmer. Utskårne hjørnekasser utvendig og kraftige utskårne søyler. Vinduer og terrassedører fra byggeåret, med 2-lags isolerglass i trerammer og småruter med gjennomgående sprosser. Kraftig vindusomramning. Taket er oppført i trekonstruksjon. Taket er tekket med torv og det er antatt benyttet plastfolie. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål. Opplysninger er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 147 kvm, Bruttoareal: 164 kvm

1.etasje: Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 105 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Loft: Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 49 kvm

Garasje: Bruksareal: 29 kvm, Bruttoareal: 34 kvm

Innhold

1.etasje: Hall med garderobe og trapp til loftsetasje, gang, soverom med direkte adgang til bad/wc, stue med peis, kjøkken med spisestue og utgang til terrasse, vaskerom/teknisk rom, bod og gjeste-wc.
Loft: TV-stue med trapperom og utgang til veranda, 2 soverom og bad/wc.

I tillegg har eiendommen en stor garasje med lagringshems og bod.

Standard

Meget flott og innholdsrik hytte fra 2012 som holder en meget høy standard, med hensyn til materialvalg og utførelse.

Overflater:
Gulv: Keramiske fliser på baderom i 1.etasje. Skifer på baderom 2, entré/hall, gang, gjeste-wc og vaskerom/teknisk rom. I tillegg er det varmekabler i alle gulv med fliser og skifer. Bred 1-stavs parkett i lys eik i øvrige rom.

Vegger: Keramiske fliser på baderom i 1. etasje og i dusjsonen på baderom 2. Behandlet/malt panel i øvrige rom.

Himling: Behandlet eller malt panel i alle himlinger. Runde kraftige takåser i de rom som har mønet himling. En del bruk av downlights med led.

Entré:
Hytta har et representativt, overbygd inngangsparti med varme i trinnene og søyler med flotte utskjæringer. Via en sjarmerende tofløyet inngangsdør, får man et godt førsteinntrykk, og en aldri så liten smakebit på den gjennomførte stilen i hytta. Entréen har skifer på gulv, dimbare downlights i himling og overflatene er malt i lune og delikate farger. Entréen har også en stor integrert garderobe med god plass til ytterklær samt varme i gulv.

Stue og TV-stue:
Stuen i 1. etasje fremstår svært trivelig med generøs takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. I midten av rommet pryder en stor åpen peis, som gir ekstra hygge og varme. I tillegg er det flott utsikt mot fjellene og nærområdet fra sofakroken. Rommets utforming gir flere møbleringsmuligheter, og det er god plass sofaseksjon med tilhørende møblement. I tillegg har hytta en lun og koselig stue i overetasjen som egner seg fint som TV-stue.

Kjøkken med spisestue:
Meget pent og sjarmerende kjøkken med spesiallaget innredning med praktisk løsning og god benke- og skapplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter samt benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum i komposittmateriale og induksjonstopp. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer fra kvalitetsmerke MIELE som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap. Ventilatoren har avtrekk over tak.

I tilknytning til kjøkkenet er det en trivelig spisestuedel med plass til bord og flere stoler. I tillegg har spisestuen en trivelig peisovn som gir rommet ekstra hygge og varme.

Bad/vaskerom:
Fritidsboligen har to meget lekre baderom, begge med dusjhjørne, vegghengt toalett og servant med underskap. I tillegg har badet tilknyttet hovedsoverommet et deilig boblebadekar fra Viking samt Bang & Olufsen musikkanlegg link. I 1 . etasje er det også et gjestetoalett samt et separat vaskerom/teknisk rom med opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom:
Hytta inneholder totalt 3 soverom. Soverommet i 1. etasje har god plass til dobbeltseng, Bang & Olufsen musikkanlegg link samt direkte adkomst til eget bad/wc. I tillegg har rommet en flott, integrert garderobe. Soverommene i loftsetasjen har begge spesialbygget familiekøyeseng samt integrert garderobeløsning.

Oppvarming - Teknisk

-Kabel-TV, med muligheter for bredbånd.
-Bang & Olufsen musikkanlegg link til flere rom.
-Integrert Bang & Olufsen TV montert i begge etasjer.
-Det er montert høyttalere i flere rom.
-Brannslukningsapparat og røykvarslere.
-Innbruddsalarm med varsling til Sector alarm.
-El. skap med automatsikringer og jordfeilbrytere plassert på vaskerom/teknisk rom.
-Hovedsikringer på 40 amp.
-Måler med automatisk avlesing.
-Utvendig belysning og el. uttak.
-Isotermrør med varmekabel på vanninntak.
-Naturlig ventilasjon.
-Varmtvannsbereder på 300 liter.
-Varmekabler i alle rom med fliser og skifer.
-Varmekabler i utvendig trapp ved inngangsparti.
-Defa, ring hytta varm.

Parkering / Garasje

Garasje med lagringshems og bod. Forøvrig biloppstillingsplasser på egen grunn.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er delvis inngjerdet med skigard og opparbeidet som naturtomt, med gress, busker, trær og gruset innkjøring/gårdsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på fritidsboligen med garasje, utstedt 02.10.2015. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 992 310,- pr 31.12.2016

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område regulert til hytter/fritidsbolig iht. reguleringsplan for B57 Markahøvda hytteområde. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør et fast beløp på kr 3 516 pr. år. I tillegg betales det kr 47,- pr. m3 forbruk av vann/avløp. Fritidsboligen har vannmåler og kommunale avgifter vil variere etter vannforbruk. Ved overtagelse avleses vannmåleren og oppgjør for kommunale avgifter gjøres opp direkte mellom selger og kjøper. Konferer megler for nærmere opplysninger.

Eiendomsskatt: Fom. 01.01.2018 innføres det eiendomsskatt i Øystre Slidre kommune. Konferer megler for nærmere informasjon.

Strømkostnader ved bruk av hytta annenhver helg og alle ferier utgjør ca. 14 716 kWh / kr. 15 700,- ifølge selger.

Hytta er forsikret i Sparebank 1 Skadeforsikring, polisenr. 15700769.
Årlig forsikringskostnad kr. 3 031,- ifølge selger. Forsikringen inkluderer ikke innbo.

I tillegg påløper det årlige brøytekostnader/vedlikehold av vei på ca. kr. 7 200,-.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
198 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 950 000,-))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
211 999,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 161 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.