Eiendom

Beitostølen - Trivelig og sentrumsnær fritidsleilighet med stor, solfylt terrasse og flott utsikt! 3 soverom og romslig bad med badstue. Peis. Grensende til skiløypa

Beitostølen - Trivelig og sentrumsnær fritidsleilighet med stor, solfylt terrasse og flott utsikt! 3 soverom og romslig bad med badstue. Peis. Grensende til skiløypa
Solgt

Fakta

 • Grønebakkin 2 R
 • Primærrom
  71
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 600 000 ,-

Omkostninger

2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
66 870,- (Dokumentavgift)
1 875,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
83 894,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 683 894,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  71
 • Tomt
  6244

Beliggenhet

Fritidsboligen ligger solrikt til, med flott utsikt over Slettefjell og de omkringliggende områder. I tillegg er det kort gangavstand til alle fasiliteter som restauranter, forretninger og albinbakkene. Man har også skiløypa som er knyttet sammen til resten av Beitostølens store løypenett, nesten rett utenfor hytteveggen!

Beitostølen er et av Norges mest kjente vintersportssteder, også kjent for sine "4 fengende årstider".
Flott natur og turområde hele året. Om vinteren er det milevis med oppkjørte skiløyper, og mange nedfarter i alpinbakkene. Om sommeren er det uendelig med fine turmuligheter, i nærområdet, Bitihorn, Valdresflya, eller en kort biltur til Gjendesheim som utgangspunkt for Besseggen og resten av Jotunheimen. Beitostølen Sentrum har alle slags tilbud fra gourmetrestauranter til cafeer, puber og gode shopping steder. Midt i sentrum ligger alpinbakkene med 12 nedfarter og rikelig med heiskapasitet.

Vinteren
Den intime atmosfæren og nærheten mellom heisanlegg, løypenett og bosteder gjør Beitostølen til et favorittsted for familier. Beliggenheten 900 m.o.h. og naboskapet til Jotunheimen, gjør at det kommer tidlig snø på Beitostølen, og skisesongen varer ofte ut april.
Her finnes 2 store alpinanlegg, 6-seters ekspressheis, kjelkeaking, kuleløype, muligheter for off-piste og over 320 km med flotte langrennsløyper av alle slag.

Våren
Ta turen opp til Valdresflya 1.389 moh og gå på ski til toppen Raslet eller Rasletinden. Våren er også populær med tradisjonelle arrangementer som Det Norske Fjellmaraton.

Sommeren
Beliggenheten ved porten av Jotunheimen gir et hav av muligheter for friluftsopplevelser og tilhørende aktiviteter - fotturer, juvvandring, rafting, klatring, høydebane, fisking og sykling - for å nevne noe. Beitostølen sommerpark tilbyr fartsfylte aktiviteter for hele familien.

Høsten
Nyte de flotte høstfargene fra medio september. Mange mener høsten er den fineste årstiden å gå i fjellet, enten det dreier seg om nær skianlegget rundt fjellandsbyen eller til høyere fjell som lokker, f.eks. Besseggen eller Bitihorn.

Kort fortalt

- Attraktiv beliggenhet med gangavstand til sentrum.
- Solrik terrasse med fantastisk utsikt mot fjellene.
- Parkering på sameiets tomt. Her kjører du til døren.
- Behagelig gulvvarme med separat styring i alle rom.
- Flott kleberstensovn som gir godt med varme.
- 3 flotte soverom, hvor to av rommene har garderobe.
- Romslig bad med direkte adkomst til badstue.
- Opplegg for vaskemaskin på badet.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Leiligheten er tilknyttet Eidsiva/Get bredbånd og kabel TV.
- Gode oppbevaringsmuligheter i 2 utvendige boder.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er fundamentert på komprimerte, faste masser. Ringmur i støpt betong. Drenering fra byggeåret. Yttervegger over grunnmur er oppført i isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående villmarks panel. Trebjelkelag som etasjeskille, mellom seksjonene i 1. og 2. etasje. Taket er oppført i trekonstruksjon. Taket er tekket med papp og torv. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål. Elementpipe, pusset og malt, tilkoblet peisovn i klebersten i stue. Vinduer og verandadører fra byggeåret, med småruter og 2- lags isolerglass i trerammer. Delvis overbygget markterrasse i trekonstruksjon, med utgang fra stue. Terrassen vender mot syd/vest og ble oppmålt på ca. 13 kvm, og har le-vegg mot nabo. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 77 kvm

Innhold

Entré/gang, åpen stue og kjøkkenløsning med spisestuedel og utgang til terrasse, 3 soverom, bad, badstue og 2 stk. utvendige boder.

Standard

Fritidsboligen fremstår som trivelig og velholdt med fin romløsning. Leiligheten har fliser med elektriske varmekabler i alle gulv (separat styring for hvert enkelt rom), stående panel på vegger, bortsett fra bad som har fliser og badstue som har granpanel. Himlingene har behandlet panel. Markterrasse på ca. 15 kvm i trekonstruksjon, med utgang fra spisestuen. Kjøkkeninnredning med profilerte fronter. Benkeplate i heltre med nedfelt benkebeslag. Hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr med 4 kokerplater og integrert kjøle-/fryseskap. Ventilator med avtrekk til yttervegg. Det er montert aqua-stop i kjøkkenbenk. Pent, flislagt baderom med dusjhjørne, toalett og heldekkende servant med underskap. Opplegg for vaskemaskin. Luftspalte i dør/terskel, for tilluft til bad samt avtrekk med el. vifte. Badstue med Tylö badstueovn. OSO varmtvannsbereder på 120 liter montert i badstuen.

Utstyr

OSO 120 liter varmtvannsbereder montert under benk i badstuen. Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikringer på 40 amp.
Jordfeilbryter. 400 volts anlegg. Det er montert ny el. måler med fjernavlesing. Leiligheten er tilknyttet Eidsiva/Get bredbånd og kabel TV.

Oppvarming

Elektriske varmekabler i alle gulv med separat styring for hvert enkelt rom. Peisovn i klebersten i stue.

Parkering / Garasje

Parkering på sameiets tomt. Her kjører du til døren.

Adkomst

Følg veien mot Beito fra sentrum, ta tredje stikkvei til høyre inn Grønebakkin, deretter første til venstre og så videre inn på nedre delen av feltet. Leiligheten er merket med PRIVATmegleren TIL SALGS plakat.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Kommunen gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er der normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Eiendommen har vannmåler.
Privat vei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting kr 841 492,- pr 31.12.2016.

Reguleringsforhold

Området er regulert til fritidsformål ihht. reguleringsplan for Menkelie - B.31, vedtatt 21.10.04. Reguleringsplan med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter er på kr 565,- pr. mnd. (iht. budsjett for 2018).
Fellesutgiftene inkluderer: Vedlikehold, brøyting, forsikring, regnskap og styrehonorar.

I tillegg innbetaler hver seksjonseier årlig kr 2 000,- til et vedlikeholdsfond.

Kommunale avgifter utgjør et fast beløp på kr 3 516 pr. år. I tillegg betales det kr 47,- pr. m3 forbruk av vann/avløp. Leiligheten har vannmåler og kommunale avgifter vil variere etter vannforbruk. Ved overtagelse avleses vannmåleren og oppgjør for kommunale avgifter gjøres opp direkte mellom selger og kjøper. Se vedlagte opplysninger om kommunale avgifter fra Øystre Slidre kommune.

Eiendommen er forsikret via sameiet i Gjensidige Forsikring ASA (polisenummer 77312374). Innboforsikring tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk i 2016 var på 6000 kWh og 2017 var på ca. 7000 kWh. Strømkostnadene vil variere etter eget forbruk.

Eiendomsskatt for 2018 er på kr 2.726,- for denne seksjonen.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kan medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 600 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
66 870,- (Dokumentavgift)
1 875,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
83 894,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 683 894,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie

Utleie til fritidsformål er tillatt.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.