Eiendom

ASKER/BORGEN - Ny 2-roms fra 2018 med høy standard. Terrasse (10 kvm). Kort vei til marka, buss og dagligvarehandel. Lave felleskostnader.

ASKER/BORGEN - Ny 2-roms fra 2018 med høy standard. Terrasse (10 kvm). Kort vei til marka, buss og dagligvarehandel. Lave felleskostnader.

Fakta

 • Søndre Borgen 14 B
 • Primærrom
  45
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 200 000 ,-

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
80 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 200 000,-))
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
5 250,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
93 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 293 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  45
 • Tomt
  2263

Faste løpende kostnader

Fellekostnader kr. 1 907 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Nyoppført bolig, hvor man kan flytte rett inn.
- Stor terrasse (10 kvm) med gode solforhold.
- Moderne og høy standard.
- Kort vei til buss og dagligvarebutikk.

Beliggenhet

Leiligheten ligger rolig og fint til i et nyoppført boligområde. Her har man stor terrasse mot nordvest omkranset av landlige omgivelser. Gangavstand til barnehage, skoler, ny Rema 1000 (50 meter fra leiligheten) og Asker sentrum. Kort gangavstand til flotte friluftsområder med flere rekreasjonsmuligheter på både sommer- og vinterstid. Oppkjørte skiløyper/lysløyper og alpinbakke (Vardåsen). Fantastiske tur- og sykkelstier om sommeren samt flere hyggelige badevann.


Fotballbaner og ballbinge ved Borgen ungdomsskole. Kort gangavstand (ca. 10 minutter) til Asker sentrum som tilbyr et rikt utvalg av forretninger, servicetilbud, kino, bibliotek, kulturhus, idrettsarenaer, treningssentre, spisesteder, kaféer og et livlig sentrum.

Området har et veletablert kollektivtilbud via buss og tog. Bussholdeplass ved Rema 1000 butikken i Borgenveien (kun 100 meters gange fra boligen). Asker sentrum er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med både tog og flytog.

Innhold

Innholdsrik og fin 2-roms leilighet med lys fra to sider, og egen inngang. Leiligheten er på 45 kvm, og inneholder følgende:

Entré/gang, soverom, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til terrasse, samt bod (4 kvm S-rom).

Det medfølger bod i byggets kjelleretasje målt til 5 kvm.

Standard

Ubebodd og nyoppført leilighet som fremstår som moderne og tidsriktig, med høy standard på innredning og utstyr. Her kan man flytte rett inn!

Eik parkettgulv i alle rom, samt flislagt baderom. Glatte malte veggflater i alle rom. Himling av malte flater. Downlights på bad.

Nytt kjøkken med innredning fra HTH. Kjøkkenet har benkeplate av laminat med fliser over benk, ventilatorvifte, nedfelt kum, integrert komfyr, induksjon platetopp og oppvaskmaskin.

Pent og romslig bad oppvarmet med varmekabler i gulv. Badet inneholder vegghengt wc, servant, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet. Bygget stod ferdig januar 2018. Bygget er oppført som moduler med bærekonstruksjon i tre. Fundament/kjeller i betong/stål. Støpt betongsåle med grunnmur av betong. Asfaltert garasjeanlegg. Yttervegger av bindingsverk, kledd med panel og isolert med mineralull. Utvendig har veggene hovedsakelig trekledning og noe plater. 3-lags isolerglass i vinduer.

Flat takkonstruksjon, trolig tekket med papp. Taket er ikke besiktiget av takstmann. Betong i etasjeskiller. Sikringsskap med automatiske vippebrytere.

Bebyggelse

I hovedsak villabebyggelse i fin harmoni med leilighets- og rekkehusbygg.

Tomt

Eiet tomt: 2263 kvm.

Utbygger vil til våren legge gressplen, samt plante busker.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Ta avkjøring til Drammensveien etter Asker sentrum. Ta til venstre inn Borgenveien ved Esso. Etter 500 meter har du Søndre Borgen på venstre hånd.

Oppvarming

Oppvarming fra radiatorer fra felles anlegg (jordvarme), samt varmegjenvinning i balansert ventilasjonsanlegg. For øvrig elektriske varmekabler på badet.

Sameiet

Leiligheten er en del av Søndre Borgen 14. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Eiendommen sokner til Hagaløkka barneskole.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Leiligheten selges uten "As is"-klausul, da leiligheten er under 1 år gammel, og eierseksjonsloven ikke kan stilles til ugunst for kjøper.

Andel fellesgjeld

Ingen.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.