Eiendom

Fjerdingby / Hammeren - Attraktiv tomt - Veletablert og barnevennlig boligområde - Fin utsikt - Ca 25 min til Oslo

Fjerdingby / Hammeren - Attraktiv tomt - Veletablert og barnevennlig boligområde - Fin utsikt - Ca 25 min til Oslo
Solgt

Fakta

 • Hammarsvegen 57
 • Boligtype
  Tomt
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  0

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  1 700 000 ,-

Omkostninger

1 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
31 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
32 499,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 732 499,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  750

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Aronsen og Haarr har gleden av å presentere en meget attraktiv og ubebygd tomt i et veletablert og barnevennlig boligområde på Fjerdingby i Rælingen kommune.

Skrånende tomt med gode sol og utsiktsforhold.

Meget sentral beliggenhet. Kort avstand til skoler og barnehager, offentlig transport, butikker og servicefasiliteter. Området passer ypperlig for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvilkår for barna i et fredelig og naturskjønt område.

Ta kontakt for avtale om visning.

Innhold

Tomt på ca. 750 m² regulert til boligformål.

Beliggenhet

Eiendommen er beliggende i et barnevennlig og veletablert boligområde på Fjerdingby. Det er kun 5-6 km til Lillestrøm og Strømmen med alt av servicefasiliteter. Kort avstand til skoler og barnehager. Området passer derfor ypperlig for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har gode oppvekstvilkår for barna i et fredelig og naturskjønt område.

Idrett:
Rælingen idrettslag har et meget moderne anlegg på Marikollen og kan bl.a. by på kunstgressbaner, stor idrettshall for håndball og innebandy, og skiklubb med alpint, langrenn og hopp. Ellers kan nærområdet by på fine skiløyper, turterreng og badevann. Av treningssentre finner du Sats, Elixia og Golds Gym i Lillestrøm.

Butikker:
Det er nærbutikker på Fjerdingby. I Lillestrøm finner du Lillestrøm Torv med hele 80 butikker å velge i. På Strømmen finner du et av Norges største shoppingsenter med godt over 100 forskjellige butikker.

Skoler:
Hammarsvegen 57 sokner til Fjerdingby barneskole(1,8km) som har SFO og trinn fra 1-7. klasse. For barn i ungdomsskolealder ligger Marikollen ungdomsskole i nærheten. Når det gjelder videregående skoler, er det kort avstand til Rælingen, Lillestrøm, Skedsmo og Strømmen vgs.

Offentlig kommunikasjon:
Gode bussforbindelser til Oslo, Enebakk og Lillestrøm fra Fjerdingby. Togstasjon på Lillestrøm med forbindelser til bl.a. Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S fra Lillestrøm er kun 11 min og til Gardermoen er det 25 min med lokaltog eller 14 min med flytoget.

Tomt

*Areal: Ca. 750 m², Eierform: Eiet tomt

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei. Det er ligger klart for tilkobling av vann og avløp på eiendommen ifølge selger.

*Kommunen skal gjøre en oppmåling av tomten trolig våren 2018. I dag er tomten ca 833.5 kvm., men kommunen har inngått en avtale om overtagelse av ca. 80 kvm. Tomten skal trolig måles opp våren 2018. Se vedlagte kontrakt i prospekt. Om kommunen tar en større/mindre del av tomten er det kjøpers risiko.

Kommunalt standardgebyr for bebygde eiendommer som er tilknyttet kommunalt/interkommunalt tjenestetilbud.
Megler har ikke mottatt videre informasjon rundt kommunale avgifter og evt. tilkoblingsavgifter.

Formuesverdi

Formuesverdi kr. 127 736 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ikke ferdigattest, tomten er ubebygd.

Adkomst

Fra Oslo: Kjør rv. 159 mot Lillestrøm. Ta til høyre etter Rælingstunnelen på rv. 120 mot Fjerdingby. Ved rundkjøringen på Fjerdingby, ta til venstre inn Kirkeveien og deretter første til høyre igjen på Hammarsvegen.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. Bya iht. kommuneplan er 25% på enebolig.
Hva som kan bygges på tomten har kjøper selv ansvar for å undersøke.
For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Nei

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: aronsen@nordvikpartners.no eller SMS: 41 57 45 82 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.