Eiendom

SOLRIKT PÅ FORNEBU - Moderne 4-roms endeleilighet med ettertraktet beliggenhet - Solrik balkong - Heis - Garasjeplass med eget strømuttak for EL-bil

SOLRIKT PÅ FORNEBU - Moderne 4-roms endeleilighet med ettertraktet beliggenhet - Solrik balkong - Heis - Garasjeplass med eget strømuttak for EL-bil

Fakta

 • Bernt Balchens vei 24
 • Primærrom
  81
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 490 000 ,-

Omkostninger

6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
663,- (Eierskiftegebyr (garasje) trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
177 057,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 667 057,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  81
 • Tomt
  4324

Beskrivelse

Nordvik & Partners Bygdøy Allé ved Christian L Mathiesen har gleden av å presentere en tiltalende 4-roms endeleilighet beliggende i populære Piloten sameie. Leiligheten er beliggende i byggets 2. etasje, og fremstår som lys og luftig med store vindusflater som slipper inn mye naturlig lys.

Boligen har et moderne kjøkken med åpen løsning mot romslig stue, 3 soverom, entré, gang med stor skyvedørsgarderobe og pent flislagte bad med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Fra stuen er det utgang til stor, solrik, sydvestvendt balkong på ca 10 m². Dekke har fliser av vedlikeholdsfri plast og rekkverk i glass/aluminium. Leiligheten har en unik beliggenhet som endeleilighet med utsyn til store opparbeidete grøntområder og uten innsyn.

Her bor du i et rolig og attraktivt boligstrøk. Sentralt beliggende med kort avstand til offentlig kommunikasjon, samtidig som det er kort vei til de naturskjønne omgivelsene på Fornebu og sjøen.

Velkommen til visning!

Innhold

Entre med skap, gang med garderobe, stue med utgang veranda, åpent kjøkken, bad/wc/vaskerom, 3 soverom med god skapplass.
1 kjellerbod på ca 6 m2 og 1 garasjeplass med eget strømuttak for elbil.
Sydvestvendt balkong/veranda på ca. 10 m2.

Standard

Entre:
Lys praktisk entre med keramiske fliser på gulv m/vannbåren varme. Malte vegger samt malt himling.
Direkte tilgang til hall med meget god skapplass.

Hall:
Romslig og praktisk hall som fungerer som leilighetens knutepunkt. Parkett på gulv m/vannbåren varme(i alle gulv) og malte vegger. Skyvedørsgarderobe med meget god plass.

Bad:
Lekkert romslig bad med fliser på gulv med varme, fliser på vegg samt senket himling med downlights. Vegghengt toalett, servant med underskap, opplegg til vaskemaskin samt tørketrommel, badekar med med dusj montert på vegg. (Det er mulighet for å montere dusjdører og fjerne badekaret)
*Leiligheten kan alternativt overleveres med dusjvegger vederlagsfritt for kjøper istedenfor badekar.

Soverom I:
Lunt og lyst soverom med parkett på gulv med vannbåren varme, malte vegger samt malt himling. Meget god skapplass. Soverommet har tv/internett-uttak og kan derfor enkelt brukes som kontor.

Soverom II:
Lunt og lyst soverom med parkett på gulv med vannbåren varme, malte vegger samt malt himling. God plass til skap samt hylleannretninger.

Soverom III:
Master bedroom med parkett på gulv, malte vegger samt malt himling. Meget god skapplass. Hyggelige vinduer uten innsyn.
Perfekt løsning med master bedroom inn fra stuen. De to andre soverommene er direkte inngang fra hallen.

Kjøkken:
Meget delikat kjøkken med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate og laminatfliser på vegg. Innebygget komfyr og induksjon platetopp. Avtrekksvifte i overskap. Oppvaskmaskin. Plass for kjøl/frys.

Stue:
Meget hyggelig stue med direkte utgang til balkong. Parkett på gulv, malte vegger og malt himling. God plass til sofa samt spisestue.

Balkong:
Flott solrik balkong med lite innsyn. God plass til sittegrupper samt ingen forbipasserende. En av områdets best beliggende leiligheter.

Beliggenhet

Sentralt, meget attraktivt og barnevennlig beliggende i spennende og populært boligområde på Fornebu. Moderne blokkbebyggelse innflytningsklart 2012 med gangavstand til flere badestrender, idrettsanlegg, golfsenter, skoler og barnehager. Her kan du nå bo i idylliske omgivelser med nærhet til sjøen med det meste av servicefasiliteter i kort gangavstand fra leiligheten.

Idylliske Piloten sameie ligger mellom Snarøyveien og Nansen parken. Opparbeidede rekreasjonsområder er etablert - til glede for både store og små i nabolaget. Dette er en attraktiv beliggenhet nær sjøen med store opparbeidede parkområder i umiddelbar nærhet. Nansen parken som nærmeste nabo med parkanlegg på omtrent 200 mål, asfalterte gangveier som egner seg utmerket til rulleski, sykkelturer eller en herlig spasertur i skjønne omgivelser. Her finner du også idrettsanlegg, lekeplasser, kyststier og Storøya badestrand. Storøya badestrand er blitt kåret til en av Norges flotteste strender, med EUs strengeste sertifisering, "Blått Flagg", for topp kvalitet på miljø og sikkerhet. Det finnes i tillegg flere andre badeplasser i nærområdet som for eksempel Rolfsbukta, Halden Brygge, Fürst brygge på Snarøya, Fornebukta, og Svartebukta. Fornebulandet byr i tillegg på andre perler, som for eksempel idylliske Holtekilen, Oksenøya Marina, Sjøflyhavna, og naturreservatet ved Storøya og Koksabukta. Hundsund grendesenter har store utearealer med både kunstgress- og kunstisbaner og skatepark. Like ved ligger Snarøya Curlinghall, tennisbaner, svømmehall og Fornebu Indoor Golf senter for å nevne noe.

Enkel og hyppig adkomst til sentrum med buss fra Snarøyveien og ca. 5 min. med bil til Lysaker som er et knutepunkt for buss og tog. En kort biltur unna finner du også CC-vest og Sandvika storsenter.

Velkommen på visning!

Etasje

2. etasje

Tomt

Det er gangvei inn på beplantet parkområde eller adkomst fra garasjen i parkeringskjeller via heis til etasjene. Lekeplass og meget pent og ryddig grøntområde med mange prydbusker og grøntarealer. Asfalterte gangveier. Egen biloppstillingsplass i felles underjordisk oppvarmet garasjeanlegg. Gjesteparkering.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 123 505 pr.
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 145 814 pr.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Følgende dokumenter foreligger på eiendommen:
Ferdigattest - Bernt Balchens vei 16 - 28 - boligblokk
Kopi av ferdigattesten kan fås ved henvendelse til megler.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entre med skap, gang med garderobe, stue med utgang veranda, åpent kjøkken, bad/wc/vaskerom, hovedsoverom med skap, soverom 2 med skap og soverom 3 med skap.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt, se §6 i vedtektene for nærmere beskrivelse.

Oppvarming

Sentralvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme via fjernvarmeanlegg. Styringsautomatikk for regulering av varme. Gulvvarme i bad via vannbåren gulvvarme. Felles varmtvannsforsyning.

Oppvarmingskostnader, vannbåren varme og tappevann 2016 kr 3.771,28. Energikostnader fordeles og viderefaktureres av BKK Energitjenester.

Løpende kostnader

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Utstyr

Fjernstyrt døråpner til garasjen. Kabel-TV, bredbåndstilknytning, vaktmester- /vektertjeneste. Sentralstyrt brannvarsling og sprinkleranlegg. Personheis fra garasjekjeller.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Piloten Sameie, orgnr: 998.340.209.

Sameiet består av 140 seksjoner.

Eierseksjonen hører til boligsameie. Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Sameiets hjemmeside er pilotenfornebu.no.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: cm@nordvikpartners.no eller SMS: 99 45 84 53 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.