Eiendom

Ulvhild Hyttegrend - Meget flott og innholdsrik hytte med fantastisk utsikt - Peis - 4 soverom - 2 bad - Badstue - Kort vei til Beitostølen!

Ulvhild Hyttegrend - Meget flott og innholdsrik hytte med fantastisk utsikt - Peis - 4 soverom - 2 bad - Badstue - Kort vei til Beitostølen!
Solgt

Fakta

 • Ulvhildvegen 49
 • Primærrom
  137
 • Boligtype
  Annet-fritid
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 800 000 ,-

Omkostninger

3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 000,- (Dokumentavgift av kjøpesum eks. inventar kr 3.800.000)
--------------------------------------------------------
110 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 910 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  137
 • Tomt
  1697

Beliggenhet

Flott hytte beliggende attraktivt ved foten av Slettefjell med fantastisk utsikt mot Beitostølen, Bitihorn, Jotunheimen og fjellene i Vang og Vestre Slidre. Fra eiendommen har du nærmest ubegrensete muligheter hva gjelder skiopplevelser med preparerte skiløyper nesten rett utenfor hytteveggen. En kort biltur unna ligger Beitostølen og Raudalen med en rekke nedfarter for alpint, snowboard og off-piste. Om sommeren og høsten kan en kortere biltur bringe deg videre inn i fjellheimen med utgangspunkt for fascinerende turopplevelser i Jotunheimen, som Besseggen, Bitihorn, Rasletind, Knutshø, Bukkelægret og Glittertind. Området har også gode jakt- og fiskemuligheter.

Byggemåte

Bærende konstruksjoner er fundamentert på komprimerte, faste masser/fjell. Støpt betongplate, armert og isolert. Yttervegger er oppført i isolert bindingsverk med liggende villmarkspanel. Trebjelkelag mellom etasjene. Vinduer og terrassedør fra byggeåret, med 2-lags isolerglass i trerammer og småruter/utvendige sprosser. Taket er oppført i trekonstruksjon, med lufting i gesimskasse. Taket er tekket med takpapp og Isola Platon/knastplast og torv. Takrenner og nedløp i plastlakkert stål. Vestvendt markterrasse på ca. 42 kvm. med ubehandlet, trykkimpregnert tregulv. Overbygget inngangsparti på ca. 5 kvm med gulv i støpt betong, belagt med skifer. Selger opplyser at deler av tomten er gjerdet inn etter gjeldende reguleringsbestemmelse og at dette holder sauer og andre husdyr unna den pent opparbeidede tomten i sommerhalvåret. I gjerdet er det avtakbare porter, for enkel passering med bil og til fots.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 141 kvm, Bruttoareal: 151 kvm

1.Etasje: Primærrom: 97 kvm, Bruksareal: 101 kvm, Bruttoareal: 109 kvm
2.Etasje: Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 42 kvm

Garasje med bod: Bruksareal: 35 kvm, Bruttoareal: 37 kvm

Innhold

1.etasje: Entré, gang/trapperom, stue med peis og utgang til terrasse, kjøkken med spisestue, 2 soverom, 2 baderom, badstue samt bod.

2.etasje: TV-stue med trapperom og 2 soverom.

I tillegg har eiendommen garasje med bod.

Standard

Meget flott og innholdsrik hytte fra 2007/2008 med fine romløsninger og god standard.

Overflater:
Gulv: Keramiske fliser på begge baderom og badstue, skifer i entré og bod. En-stavs Dala Floda i børstet furu i øvrige rom.

Vegger: Keramiske fliser i dusjsonen/på 2 vegger på hovedbad. Panel som er malt eller behandlet med interiørbeis i øvrige rom.

Himling: Behandlet panel i alle himlinger. Laminerte dragere i stue.

Entré:
Man får et meget flott førsteinntrykk av eiendommen, med støttemurer i naturstein og en flott steintrapp opp til hytta. Inngangspartiet er overbygd og har gulv i støpt betong, belagt med flott skifer. Entréen fremstår hyggelig med varme i gulv og plass til uteklær. I tillegg er det en stor bod ved inngangspartiet.

Stue og TV-stue:
Stuen fremstår svært trivelig med generøs takhøyde og store vindusflater som gir godt med naturlig lys. I midten av rommet pryder en flott peisinnsats, som gir godt med varme. Videre er det flott utsikt mot fjellene og nærområdet samt god plass til sofaseksjon med tilhørende møblement. I tillegg har hytta en en koselig TV-stue i overetasjen, hvor man enkelt kan trekke seg tilbake, eller sette på en film til barna.

Kjøkken med spisestue:
Meget pent kjøkken med praktisk løsning og god benke- og skapplass. Innredningen har lyse, profilerte fronter samt benkeplate i heltre med nedfelt oppvaskkum og keramisk topp. Videre er kjøkkenet utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap samt ventilator med avtrekk til yttervegg. God belysning fra dowlights i himling.

I tilknytning til kjøkkenet er det en trivelig spisestuedel med god plass til bord og flere stoler.

Bad/vaskerom/badstue:
Hytta har to delikate baderom, begge beliggende i 1. etasje. Hovedbadet har dusjhjørne med innfellbare dusjvegger, vegghengt toalett, heldekkende servant med underskap, speilskap med belysning samt ekstra skap med hylleløsning. I tillegg har badet gulvvarme og direkte adkomst til badstue.

Det andre badet er utstyrt med dusjkabinett, frittstående toalett, heldekkende servant med underskap og speilskap med belysning. Videre har badet benk, vaskemaskin samt gulvvarme.

Soverom:
Fritidsboligen inneholder totalt 4 soverom. Hovedsoverommet i 1. etasje har god plass til dobbeltseng og stor garderobe. Det andre soverommet er utstyrt med familiekøyeseng og garderobeskap. Soverommene i loftsetasjen har begge plass til dobbeltseng.

Utstyr

Naturlig ventilasjon over tak og til yttervegg.
Varmtvannsbereder på 200 liter og trykktank er montert i bod. Boden har sluk i gulv.
Sikringsskap med automatsikringer m/jordfeilbrytere plassert i bod. 400 volts anlegg.
Måler med automatisk avlesing.
Utvendig belysning og el. uttak.

Oppvarming

Varmekabler på baderom og i entréen. Peisinnsats i stuen, elektriske ovner samt ring hytta varm system.

Parkering / Garasje

Garasje med plass til en bil samt gode parkeringsmuligheter på egen grunn.

Adkomst

Kjør mot Beitostølen og ta av mot Ryfoss. Følg Skøltevegen og videre inn på Dalsvegen. Ta til høyre inn på Raudalsvegen og følg veien opp til hyttefeltet. Ta til høyre inn på Ulvhildvegen og følg veien rett frem. Etter ca. 400 meter tar man til venstre og eiendommen ligger på høyre hånd. Hytta er merket med Privatmegleren "Til Salg" skilt. Ta gjerne kontakt med megler for nærmere veibeskrivelse og visning.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Eiendommen har septiktank, herunder tett-tank på 3000 liter, med tømmeavtale og gråvann til slamavskiller med filtreringsløsning. Hytta har innlagt vann fra brønn med senkepumpe.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger og ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 405 350,- pr 31.12.2016

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et område som er regulert iht. reguleringsplan Ulvhild Hyttegrend vedtatt 30.03.2006. Reguleringsbestemmelser for Ulvhild Hyttegrend ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør et fast beløp på kr 2.407,- pr. år. I tillegg betales det kr 624,- pr. m3 ved tømming av septiktank. Se informasjon om kommunale avgifter fra Vestre Slidre kommune som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Eiendomsskatt er på kr 5.770,- pr. år ifølge opplysninger fra Vestre Slidre kommune.

Årlig strømforbruk utgjør ca. 7.845 kWh / ca kr 8.000,- pr. år ifølge selger.

Eiendommen er forsikret i IF, polisenummer 4859344. Årlig premie for hytteforsikring er på kr 4.475,- ifølge selger.

I tillegg påløper det kostnader for følgende ifølge selger:

1. Bompenger - årskort kr 1750,- evt kr 60 pr passering
2. Årlig vegvedlikeholdsavgift kr 2.250,-
3. Brøyting på egen grunn ca kr 2.250,- pr år

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
95 000,- (Dokumentavgift av kjøpesum eks. inventar kr 3.800.000)
--------------------------------------------------------
110 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 910 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie

Utleie til fritidsformål er tillatt.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler ikke odel på eiendommen.
Nedsatt konsesjonsgrense. Rødt egenerklæringsskjema.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.