Eiendom

Skoglia/Kruttverket - Ny og tiltalende 3-roms selveier under bygging. Vestvendt balkong, garasje, heis. Ferdigstilles april 2018 - Optimalt førstegangskjøp og utleieobjekt!

Skoglia/Kruttverket - Ny og tiltalende 3-roms selveier under bygging. Vestvendt balkong, garasje, heis. Ferdigstilles april 2018 - Optimalt førstegangskjøp og utleieobjekt!

Fakta

 • Laboratorieveien, Skoglia B204 NY
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 200 000 ,-

Omkostninger

3 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
204,- (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 370,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 215 000,-))
5 000,- (Tilkoblingsavgift tv/internett)
25 000,- (Transportgebyr)
--------------------------------------------------------
36 624,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 236 624,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  0

Høydepunkter

Velkommen til boligprosjektet Skoglia på Kruttverket i Nittedal! Meget tiltalende 3-roms leilighet beliggende i 2. etasje med vestvendt balkong på 8,4 kvm. Leiligheten blir gjennomgående med inngangsparti via svalgang hvor man har heisadkomst til garasje med medfølgende parkeringsplass. Innvendig vil boligen fremstå som arealeffektiv med åpen stue/kjøkkenløsning hvor det er rom for sofa og spisebord. Videre får boligen tidløs kjøkkeninnredning fra Norema med hvitevarer, pent flislagt bad med dusjdører og vaskenisje, hovedsoverom med plass til dobbeltseng, soverom 2 som egner seg godt som gjesteværelse, barnerom, kontor, o.l., samt innvendig bod med oppbevaringsplass. Det medfølger også sportsbod på 5 kvm.

Kort fortalt
- Ny 3-roms leilighet under bygging.
- Overtakelse varslet 5. april 2018.
- Flott beliggende på Kruttverket.
- Vestvendt balkong på 8,4 kvm.
- Garasjeplass i underliggende garasjeanlegg.
- Heis fra garasje til leilighetplan.
- 2 soverom.
- Moderne kjøkken fra Norema med hvitevarer.
- Delikat flislagt bad/vaskerom.
- Oppbevaringsplass i innvendig bod og sportsbod.
- Vedlikeholdsfri bolig i flere år.
- Lave bo-kostnader.
- Lave kjøpsomkostninger.

Interessenter oppfordres til å laste ned salgsoppgaven på høyre side i annonsen, merket "bestill prospekt fra tilbyder"

Beskrivelse

Selger kjøpte leilighet B-204 i prosjektet Skoglia. Selger ønsker å selge boligen før prosjektet er gjennomført. Selger er forpliktet til å videreselge under bustadoppføringslovas regler og vil på lik linje med utbygger stille lovpålagte garantier.

Skoglia på Kruttverket vil bestå av totalt 44 selveierleiligheter fordelt på to bygg. Det vil bli et felles garasjeanlegg og selvfølgelig heis til alle etasjer, i tillegg til et hyggelig, felles uteområde. Prosjektet består av gjennomgående selveierleiligheter med vestvendte balkonger, altså med optimale solforhold! Det finnes 2, 3 og 4-roms leiligheter i størrelsen 43-85 kvm BRA. Alle leiligheter vil få balkong/terrasse, hvitevarer og garasjeplass inkludert i kjøpesummen! Alle leiligheter blir gjennomgående, med optimale lys- og solforhold.

Beliggenhet

Skoglia ligger sentralt til på Kruttverket ved Rotnes i Nittedal. Herfra er det kort vei til det meste du trenger i hverdagen. Rotnes er kommunesenter i Nittedal, og det finnes derfor en mengde tilbud i området: Barne- og ungdomsskole, helsesenter, kulturhus, kjøpesenter, bank, kafeer og legesenter i umiddelbar nærhet. Utvalget av fritidsaktiviteter i Nittedal er omfattende. Det er kort vei til fotballbane, lekeplass, idrettshall, svømmehall, badevann, hesteridning, golfbane, Varingskollen alpinanlegg og treningssenter m.m. Her er det ingen grunn til å engste seg for at det skal være lite å finne på.

Det tar kun 15-20 min med bil fra Kruttverket og inn til Oslo sentrum. Mange som etablerer seg på Kruttverket arbeider i Oslo. Det er derfor godt tilrettelagt for offentlig kommunikasjon. Ekspressbussen tar deg til Grorud på 18 minutter, Sinsenkrysset 26 minutter eller 28 til Carl Berners plass. Kun 8-10 min gange fra Kruttverket ligger også Nittedal togstasjon, 26 minutter senere kan du kan gå av toget på Oslo Sentralbanestasjon.

Innhold

2. Etasje: P-rom vil bestå av: Entré/gang, stue, kjøkken, bad/wc og 2 soverom.

Sekundærrom vil omfattes av innvendig bod.

Det medfølger 1 sportsbod i kjeller på 5 kvm. og 1 garasjeplass.

Standard

Gulv: 3-stavs eikeparkett 14 mm, hvitpigmentert
Vegger: Malt gips

Bad/Wc/vaskerom
Boligen får et delikat og tiltalende bad med grå fliser på vegger og gulv, gulvvarme og downlightsbelysning i himling. Badet blir utstyrt med hvit baderomsinnredning med heldekkende servanttopp, ettgrepsarmatur, speil, belysning over speil/vask samt stikkontakt. Videre får badet vegghengt toalett, dusjhjørne med innfellbare dusjvegger i glass og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning leveres av Norema med integrerte hvitvarer. Standard kjøkken i hvit utførelse. Det leveres hvitevarepakke bestående av innbygningskomfyr med keramisk koketopp, kjøl/frys og oppvaskmaskin fra anerkjent produsent med fronter i rustfritt stål. Oppvaskkum i stål med blandebatteri og uttak for oppvaskmaskin. Det leveres benkearmatur under overskap lys under overskap på kjøkken med stikkontakt. For gang/hall samt kjøkken leveres 4 stk. downlights i hvert rom.

Boligene leveres med skjult elektrisk anlegg ihht. gjeldende forskrifter - NEK 400-2014. Det leveres standard hvite brytere og stikkontakter.

Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Avtrekk i alle våtrom, WC og kjøkkentak, tilluft (friskluft) i alle oppholdsrom (stue, soverom). Aggregat plasseres på egnet sted i leiligheten eller som del av kjøkkenhette.

Se leveransebeskrivelse i salgsprospekt for utfyllende informasjon.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon er utført i betong fundamentert på grunn for kjeller og trappehus, mens hovedkonstruksjonen over p-kjeller har bæresystem i tre. Byggene oppføres i moduler, med etasjeskiller og leilighetsskiller som del av modulkonstruksjonen. Balkonger utføres med dekke av tre med fall til avløp/renne, men drypp fra overliggende balkonger må påregnes ved regnvær. Overdekkede svalganger utformes med fall med dryppkant. Utformingen av rekkverk vil være i metall/glass. Svalganger med overflate i betong uten spesiell sklisikring.

Innvendige vegger utføres i trestenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Støpte vegger i heis/trappesjakter vil få overflate i grovsparklet og malt utførelse. Innvendig høyde til himling vil generelt være 2,5 m. Unntatt er områder med nedforet himling. Himling nedfores for å skjule rør og kanalføringer fortrinnsvis i boder, entre/gang og enkelte områder i øvrige rom. Underetasje/p-anlegg utføres med gulv av fast dekke. Sportsboder til hver bolig anlegges i p-anlegg.

Boligprosjektet vil rammesøkes etter teknisk forskrift TEK 10.

Se leveransebeskrivelse i salgsprospekt for utfyllende informasjon.

Tomt

Felles eiet tomt på ca. 2 700 kvm. Det vil kunne bli foretatt grensejusteringer i forbindelse med utbyggingen. Tomtens areal etter evt. justeringer er ennå ikke fastsatt.

Tomten opparbeides med utomhusanlegg bestående av asfalterte veier og p-plasser, samt anlagt plen og noe beplantning på de arealer der dette er egnet. Lekeplasser, stier, plen og lignende blir sameiets fellesareal som vedlikeholdes av sameiet. Det vil bli installert snøsmelteanlegg i portåpninger til p-anlegg dersom stigningsforhold i rampen tilsier dette. Svalganger, trapper og andre utomhusanlegg for øvrig vil ikke få installert snøsmelteanlegg. Adkomstvei inn til tomten vil være felles for begge hus. Innkjøring fra Laboratorieveien. Veien vil bli privat og driftes /forvaltes av nevnte eiendom.

Veiadkomsten opparbeides iht. situasjonsplan med fast dekke. Det henvises til utkast til vedtekter for ytterligere informasjon om sameiet. NCC Bolig AS som utvikler av Kruttverket har krav om etablering av et realsameie for FG 11 og FG 8 iht. reguleringsplan, som alle boliger i Kruttverket vil bli eier av. Det er ikke ventet kostnader til drift av dette sameiet. FG 11 og FG 8 er felles grønne arealer for hele Kruttverket.

Parkering

Det medfølger 1 parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Sameiet

Leiligheten blir en del av Skoglia Boligsameie. Sameiet består av 44 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Betalingsbetingelser

Det forutsettes at kr. 100 000,- av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og kjøpsomkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest én uke før overtagelse av eierseksjonen.

Garanti

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Lovverk

Avtalar med forbrukar om oppføring av ny bustad m.m. av 13. juni 1997 nr. 43 (Bustadoppføringslova) som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap eller annen profesjonell part, legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Evt. mulighet for utleie

Leiligheten kan fritt leies ut i sin helhet til boligformål. Styregodkjennelse kan bli påkrevet av styret.