Eiendom

NOREFJELL - RUNDSKOGEN - Liten enkel hytte beliggende i skogsområde 15 min. fra Norefjell skisenter. Flotte turmuligheter sommer som vinter. Renoveringsobjekt.

NOREFJELL - RUNDSKOGEN - Liten enkel hytte beliggende i skogsområde 15 min. fra Norefjell skisenter. Flotte turmuligheter sommer som vinter. Renoveringsobjekt.

Fakta

 • Rundskogen
 • Boligtype
  Hytte
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  690 000 ,-

Omkostninger

690 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
17 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 690 000,-))
--------------------------------------------------------
29 572,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
719 572,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  940

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 1 520 pr år.
Bomavgift over Bønipa, som gir kortere kjørelengde til alpinanlegget (frivillig).
Eiendomsskatt utgjør kr 796 pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Kort vei fra Oslo og Drammens regionen
Flott turterreng
Sjarmerende
Kort vei til Norefjell Alpinanlegg
Rimelig inngangsbillett til "Norefjell"

Beliggenhet

Hytta ligger ca. 460 moh, usjenert og i naturkjønne omgivelser. Kort vei til Norefjell alpinanlegg med bil, ca 15 minutter. 10 minutter til fots som tar deg opp til løyper som kobler seg på det fine løypenettet på Norefjell og Vardefjell. På sommerstid er det merkede stier i området som tar deg inn i et nydelig fjellterreng. I tillegg ypperlig for sykkel tur. Mange fine fjellvann med fjellørret, samt multe og bær-områder.

Noresund ligger kun ca. 1 time og 15 minutters kjøretur med bil fra Oslo, og er ett av Østlandets mest sentrale høyfjell som er solid plassert blant skiparadisene i det norske fjell.
Norefjell besitter et bredt turterreng, og egner seg like godt til de minste som for de aktive, sommer som vinter. Fra Busløklia kan du legge turen i skogsterrenget eller opp på fjellet - det er en mengde turmuligheter i alle retninger. Skulle du ønske å nyte den flotte utsikten, er Ravnås (1 188 moh) og Augunshaug (1 341 moh) flotte destinasjoner. Fra Norefjell kan man ta en dagstur til Høgevarde (1 459 moh), ett av Norges vakreste
utsiktspunkter. Her kan du på en klar dag se 40 000 km2. Høgevarde kan skilte med Norges lengste frie siktlinje på hele 184,9 kilometer - og på en klar dag kan du nyte utsikten til både Rondane og Jotunheimen.

Ellers er det som nevnt nydelig løypenettsom strekker seg over Norefjell, mot Høgevarde og over til Tempelseter og Eggedal. For å se løypenettet i området, besøk skisporet.no. For alpinisten kan Norefjell Alpinsenter by på over 25 km preparerte alpinløyper fordelt på 29 nedfarter, i ulike vanskelighetsgrader. Norefjell kan skilte med Nord-Europas største høydeforskjell på 1 010 meter. Terrengpark og barneområde med egen heis. Skiutleie og skiskole i anlegget, samt tilgang på skistall og smørebod. Alpinbakken strekker seg fra foten av Norefjell til Ravnås (1 188 moh) og til Bøeseter-bakkene ved Norefjell Ski og Spa.
Norefjell Ski og Spa ligger 800 moh i enden av Bøeseterbakkene. Hotellet tilbyr blant annet en 16 meter innendørs klatrevegg, avslappende spabehandling, svømmebasseng, restaurant, pizzeria, after-ski og utleie av sykler, skøyter, kano mm.

Bare noen minutters kjøretur fra hytta ligger Norefjell Golfklubb som ligger vakkert til ved Noresund og Krøderfjorden. Banen er åpen for alle og karakteriseres av uformell atmosfære, frisk fjelluft og stillhet. En dag her gir velvære for både kropp og sjel! Norefjell Golfklubb er et fullverdig anlegg med 18 hulls skogsbane, øvingsfelt med drivingrange, putting green og klubbhus. Det er utleie av golfkøller, traller og bil.

For familien kan Noresund by på et besøk til ærverdige Villa Fridheim - også kalt eventyrslottet. En sveitservilla fra 1892, som nå er bygd om til museum for store og små. Eller, en tur til Norges lengste museums-jernbane fra Krøderen til Vikersund.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør ca 45 m2 som omfattes av 3 soverom, spisskammers, gang, stue med kjøkkenkrok.
I tillegg uthus på ca 20 m2 som inneholder vedskjul og snurredass.

Hytta er ikke oppmålt og det oppereres derfor med ca tall på areal.

Standard

Hytta har eldre og original standard. Behøver gjennomgående renovering.
Innvendig panel på tak og vegger. Lakkert tregulv på vegger.
Koselig peis og i tillegg vedovn som gir god varme.

Det gjøres særlig oppmerksom på at hytta er i dårlig forfatning. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand fra teknisk fagkyndig.
I følge selger ble det påpekt for ca 15 år siden, av håndtverkere som utførte reperasjon på grunnmur og grunnstokker, at grunnmuren var i meget dårlig forfatning.

Byggemåte

Oppført på 50 tallet på grunnmur med mørkpeiset panel utvendig.
For ca 15 år siden var det noe sig på grunnmuren og fuktskader. Grunnmuren ble ventilert og noen bærebjelker ble skiftet. Dette i følge eier.
Det er ikke utarbeidet rapport fra takstmann på denne eiendommen.

Bebyggelse

Ligger i hytteområde med spredt hyttebebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 940 kvm.
Tomten er ikke mål opp, men det foreligger en skylddeling som viser at tomten er ca 900 m2.
For det meste naturtomt.

Parkering

Parkering langs veien. Sti opp til hytta.

Adkomst

Fra rundkjøringen i Noresund sentrum (FV 280) ta av mot Norefjell og følg vegen 850 meter og ta så av mot
venstre. Følg vegen så 1,5 km og ta så av til høyre mot Rundskogen.

Oppvarming

Innlagt strøm og peis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie


Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.