Eiendom

NOREFJELL - SOLESETERA - Innholdsrik og lekker hytte med fantastisk utsikt mot Gaustadtoppen. Solrikt - Langrennsløyper - 5 soverom og 2 bad.

NOREFJELL - SOLESETERA - Innholdsrik og lekker hytte med fantastisk utsikt mot Gaustadtoppen. Solrikt - Langrennsløyper - 5 soverom og 2 bad.

Fakta

 • Lauvhaugen 6
 • Primærrom
  168
 • Boligtype
  Hytte
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
--------------------------------------------------------
174 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 674 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  168
 • Tomt
  1050

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 988,75 pr År
Tempelseter Vann og Avløp kr 6 337,50,- pr år.
Vei og vedlikehold kr 4 338,- pr år.
Eiendomsskatt utgjør kr 7 730,- pr år.

Bom inn til området er installert men ikke aktivert pt. Brikker til bommen koster ca kr 300,- pr stk.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Flott beliggenhet
Skjermet
Solrikt
Preparerte langrennsløyper i flott terreng
10 min til Norefjell alpinanlegg
5 soverom
2 bad
Badstue
Parabol
Alarm
"Ring hytta varm"
ca 2 timer fra Oslo

Beliggenhet

Eiendommen ligger på den øvre delen av Solesetra. Storslagen utsikt mot Gaustadtoppen og omkringliggende områder. Vestvendt og solrikt med hyggelig uteplass. Oppkjørte skiløyper ved hytta. Derfra milevis med preparerte løyper i storslått natur. En liten biltur unna, ca 10 minutter, ligger Bøseter med Norefjell Ski og Spa og Bøseter heisen som tar deg inn i Norefjell Alpinanlegg.
Golfbane ved Krøderen. Flotte turmuligheter i umiddelbar nærhet sommer som vinter både for sykkel og fotturer.

Bom ved foten av Norefjell kr 50 pr tur eller årskort. Bom ved grensen til Sigdal kr 50,- pr tur eller årskort.

Innhold

1. etg: primærrom utgjør 126 m2 som omfattes av vindfang, hall m/trapp, vaskerom, spisekjøkken, stue, 2 bad, badstue og 2 soverom.

2. etg: primærrom utgjør 42 m2 som omfattes av loftstue og 3 soverom.

Hems: Stort rom med dør og vindu i gavl. Ikke målbart areal pga lav takhøyde.

Standard

Attraktiv fritidseiendom i solid pent utført håndverk både ute og inne. Meget pen og velholdt familiehytte oppført 2011 over to plan (1. etasje og oppstue). Hytta holder en meget god standard og her kan du flytt rett inn. Det er lagt vekt på praktiske løsninger og hytta fremstår som solid og velbygget. Attraktiv beliggenhet med nydelig utsikt. God avstand mellom hyttene.
Hytta inneholder.
1. etg: Overbygget inngangsparti. Hytta har to innganger. Vindfang, hall med garderobeskap og trapp opp, stort kjøkken/spisestue i ett, stor stue med peis og utgang til terreng. Videre er det 2 gode soverom og to bad. Hovedbadet har egen badstue.
2. etg (oppstue): Loftstue, 3 gode soverom. I tillegg er det er hemsrom, som ikke har målbart areal, men som fungerer som lekerom etc. Rommet er innredet og har vindu.

Kjøkkeninnredning fra Sigdal med malte profilerte skuff- og skapfronter. Overskap i samme utførelse med glassfelt øverst. Takhøy innredning. Heltre benkeplate med underlimt oppvaskkum i rustfritt stål. Glassplate på vegg bak koketopp. Integrerte hvitevarer bestående av stekeovn, ekstra bred
induksjonstopp med 5 soner, oppvaskmaskin og kjøleskap. Alle hvitevarer fra Siemens. Avtrekksvifte over platetopp som er koblet til luftekanal ut, fra Røroshetta.

Hytta har to bad i 1.etasje. Begge badene har flislagte gulv og sokkelflis med varmekabler. Flislagte vegger i dusjnisjene. Ellers panelte vegger. Hovedbad har egen badstue med fliser på gulv og tradisjonell badstueinnredning. Baderomsinnredning med malte profilerte fronter. Steinbenkeplate med nedfelt servant. Hovedbad har dobbel servant. Vegghengte toaletter med innbygde sisterner. Dusjnisjer med glassdører. Elektrisk avtrekksvifte
på begge bad.

Overflater gulv:
Hovedsakelig en-stav rustikk eikeparkett.
Skifer i hall. Fliser i vindfang og vaskerom, samt fliser på begge bad. Behandlet furugulv på hems i 2. Etg.
Overflater vegger:
Stående panel som er malt/beiset. Fliser på vegg i dusjsone på bad.
Overflater tak:
Panelte himlinger i alle rom som er malt/beiset. Skråhimling i stue der høyeste takhøyde er målt til ca 345 cm. Ellers er takhøyden ca 2,3 meter. Downlights i gang, kjøkken, begge bad, hall. Spottskinner.

Alle soverom har plassbygde senger og garderobeskap fra Uvdal Snekkerverksted. Likeledes plassbygget garderobeskap i hall.

Byggemåte

Solid og flott hytte der det er benytte gode og grove materialer. Hytta holder en meget god standard og det er bare å flytte rett inn. Ingen gjenstående arbeider. Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på overføringstidspunktet. Støpt og isolert betongplate på antatt stabile/komprimerte og bæredyktige masser. Den synlige delen av betongplaten/grunnmuren er kledd med skifer. Yttervegger i isolert bindingsverk. Utvendig kledd med sort/tjærebeiset panel. Isolert trebjelkelag mellom 1.etg og 2.etg. Innvendig kledd med stående panel som er malt/beiset. 2-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Utenpåliggende sprosser. Inngangsdører i tre fra byggeår. 2-lags vindu i hovedinngangsdør. Terrassedører i samme utførelse og kvalitet som vinduer. Saltakkonstruksjon med takstoler i tre. Isolert. Synlige åstaktømmer i tak i stue. (Kun til pynt). Dekket med membran/dreneringplast(knotteplast) og torv. Takrenner i tre.

Bebyggelse

Hytta ligger i hyggelig område med nyere hytter.

Tomt

Eiet tomt: 1050 kvm.
For det meste naturtomt.

Parkering

Parkering på egen grunn/gårdsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler i hele 1. etg utenom på soverom. Panelovner i 2.etg. Elektrisk gulvvarme på begge badene.
Moderne innsatspeis med glassdører i stue. Murt omramming som er delvis forblendet med stableskifer.
200 liters varmtvannsbereder plassert i vindfang.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie


Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.