Eiendom

ÅRVOLLTOPPEN - Toppleilighet med heis, solrik balkong, nydelig utsikt. 2-roms i Marka-grensen. Nybygget 2016.

ÅRVOLLTOPPEN - Toppleilighet med heis, solrik balkong, nydelig utsikt. 2-roms i Marka-grensen. Nybygget 2016.
Solgt

Fakta

 • Årvollveien 76
 • Primærrom
  48
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  0

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 300 000 ,-

Omkostninger

3 300 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
80 000,- (Dokumentavgift)
5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
93 522,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 393 522,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  48
 • Tomt
  8185

Faste løpende kostnader

Felleskostnader utgjør kr 1.579,- pr mnd som inkluderer kabel-tv, drift og vedlikehold, felles forsikring, m.m.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

Høyt beliggende (5. etg.) i nytt bygg med heis
Stor sydvendt balkong med nydelig utsikt
Sol på balkong fra tidlig morgen til 19.30 om sommeren
Umiddelbar nærhet til marka
Pen leilighet med godt utnyttet romløsning
Delikat bad med pen innredning fra Svedberg
Lekkert og stilrent kjøkken fra Marbodal med integrerte Siemens hvitevarer
Innvendig bod samt kjellerbod
Smørerom i sameiet
Pent opparbeidet fellesareal

Beliggenhet

Eierseksjon i 5. etasje i ny boligblokk med utsikt til indre Oslofjord, Nesodden, deler av byen og området rundt. Sentralt beliggende på øvre del av Årvoll inntil Lillomarka. Det er kort vei til Årvoll Senter med bl.a. Rema 1000, apotek, Årvoll Gård og SatsElixia treningssenter. Isdammen, Grefsenkleiva og skytebane er like i nærheten. Offentlig kommunikasjon (busslinje) i flere retninger.
Turområder året rundt finnes i umiddelbar nærhet rett bak bebyggelsen. Den idylliske Isdammen er kun noen få hundre meter fra boligen og er en hyggelig destinasjon for samlinger, bading og grilling. Lillomarka er blitt et sentralt friluftsområde for beboerne i området med hyggelige stier til stuer som Linderudkollen og Trollvasstua, og et ypperlig utgangspunkt for utfartsstedene i Nordmarka. Sportsstuene er naturlige mål for en tur i Lillomarka, men skogen har også mange idylliske tjern og vann som er godt egnet for turer med telt, lavvo eller gapahuk. Marka er åpen for fisking i alle tjern og vann utenom drikkevannskildene Alunsjøen og Breisjøen. Det finnes også flere ridestier i Lillomarka.

Innhold

5. etg: Primærrom utgjør 48 m2 som omfattes av entré/gang, bad, stue/kjøkken, soverom.
Balkong ca. 8,5m2.
Sekundærrom utgjør 4 m2 som omfattes av innvendig bod/teknisk rom.

Det følger med én nettingbod (merket nr. 9) ca. 5m2 i felles bodområde på hovedplanet ved hovedinngangen. Det er felles skismørebod på området.

Standard

Leiligheten fremstår som lys og trivelig, og med lite bruksslitasje (ferdigstilt desember 2016) . Det er åpen kjøkkenløsning mot stue. Romslig soverom med god skapplass. Praktisk innvendig bod/teknisk rom med lagringsplass.

Marbodal kjøkkeninnredning er fra byggeåret og inneholder profilerte fronter med stålhåndtak, laminat benkeplater, to stålkummer med blandebatteri, fliser over benk, lys under overskap, integrert komfyr med induksjonstopp, ventilator/avtrekksvifte tilknyttet ventilasjonsanlegget i
leiligheten, integrert kjøl/frys, integrert oppvaskmaskin. Hvitevarer er oppgradert noe utover standard leveranse. Lekkasjestopper i underskap under stålkummer.

Baderom inneholder veggmontert wc, servant med underskap og blandebatteri, dusjhjørne med innfellbare dusjdører, opplegg til vaskemaskin.

Mur-/betongvegger. Bindingsverksvegger/stålstendere. Veggflater består av malt betong og sparklede/malte gipsplater. Fliser på baderom. Glatt listverk.

Innvendige slagdører. Glassfelt i dør til stue.

Gulvflater består av fliser på baderom og innvendig bod, parkett i øvrige rom.

Himlinger består av sparklede/malte gipsplater, malt betongdekke. Himlingshøyde målt til 2,50m i stue. Noe varierende høyder.

Plassering av sikringsskap: I bod
Plassering av varmtvannstank: I innvendig bod tilknyttet ventilasjonsaggregatet.
Plassering av stoppekran: I kjøkkenbenk
Automatsikringer
Dørcalling: Ja
Kabel-tv/bredbåndstilknytning: Altibox
Felles brannvarslingsanlegg: Ja
Sprinkleranlegg: Ja

Balansert ventilasjon med eget ventilasjonsaggregat (varmepumpefunksjon) i innvendig bod/teknisk rom. Ventilasjonskanaler er ført over/bak innkassing fra innvendig bod til øvrige rom i leiligheten.

Selger opplyser om svelling av parkett. Utbygger har vært på ett års befaring og det er enighet om at utbygger skal ta ansvar for skaden og utbedre den.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt. Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Flat yttertakskonstruksjon tekket med dukmembran, tjærepapp e.l. Gress på taket. Betong grunnmur. Fundamentert på utgravde/sprengte og komprimerte masser. Bærende konstruksjon i stålramme og betongelementer. Utfyllende isolert bindingsverk. Fasader av teglstein, kledning og betong. Malte fasader. Isolérglassvinduer i treramme datert 2015. Både fast karm (i stue) og hengslet vindu (stue). Brann- og lydsertifisert entrédør. Balkongdør med isolérglass fra år 2016. Innglasset. Støpte trapper i fellesgang. Hulldekke elementer av betong som etasjeskille.

Balkong med adkomst fra stue. Bygget med støpt dekke og rekkverk i aluminium med glassfelt. Overbygget. Avrenning til takrenne under balkongdekket. Det er fall på betongdekket vekk fra yttervegg.

Bebyggelse

Boligblokk bebyggelse oppført over 4-6 etasjer. Beliggende på tilnærmet flat tomt inntil skråning i
bakkant. Felles hovedinnganger på bakkeplan for bygningene.

Tomt

Fellestomt: 8185 kvm.

Opparbeidet gårdsrom med interne gangveier, beplantning, lekeområde, sittegruppe m.m. Det er lagt stor vekt på grønne og frodige utearealer. Det er lagt til rette to boder (hver ca 15 kvm) som er felles for alle beboere. Disse innholder bl.a. smørebod for prepping av ski og plass for å klargjøre sykkelen for sesongen. I felleshagen er det også en sykkelbane med gummidekke for de minste.

Parkering

Parkering i offentlig gate etter gjeldende regler. Det følger ikke med parkeringsplass i garasjeanlegg.

Adkomst

Adkomst til felles trappegang via opparbeidet felles gårdsrom. Det er heis i bygningen.

Oppvarming

Strømforbruk utgjør ca 2.500 kwh pr. år. Dette er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere.

Panelovner og elektrisk oppvarming med varmekabler på baderom.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Årvollveien. Sameiet består av 89 boligseksjoner og 6 næringssekjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner § 22.

Det ble avholdt ekstraordinært sameiermøte 9 mars 2017 hvor følgende var tema:
Saken som må besluttes av seksjonseierne gjelder sikring av vinduer med lav bristingshøyde. Etter at JM fikk tilbakemelding fra beboere om at disse vinduene kan oppleves utrygge har JM midlertidig fjernet håndtakene slik at de berørte vinduene ikke kan åpnes. Styrets mener derfor det er bra at JM ønsker å utbedre dette. JM har foreslått 2 alternative løsninger:
Alternativ I - Sikring, Trioving
Alternativ 2- Franske balkonger
Det er ikke mulig å velge løsning 1 på noen av vinduene og løsning 2 på resten. Sameiet må velge en av løsningene. Basert på løsningene presentert av JM er styrets forslag til vedtak at «Sameiermøte velger alternativ 1»
Dette begrunnes i følgende:
Styret er positivt innstilt på løsning 1. Dette er blant annet begrunnet i at vi ikke ønsker at sameie skal påta seg ytterligere risiko ved fasadeendring og ytterligere vedlikeholdskostnader som kan øke felleskostnadene. Basert på arkitekttegningene presentert oppfatter styret også at «fransk» balkong kan skape et ujevnt fasadeinntrykk. Se vedlegg i salgsoppgave for utfyllende informasjon.

Skoler

Tonsenhagen Skole 1-7 Kl 1.5 Km
Årvoll Skole 1-10 Kl 1.5 Km
Vollebekk Skole 1-10 Kl 3.1 Km
Løren Skole 1-7 Kl 4.5 Km
Morellbakken Skole 8-10 Kl 4.6 Km
Bjerke Videregående Skole 3.4 Km
Blindern Videregående Skole 7.6 Km
Årvollskogen Barnehage 0.7 Km
Tonsenjordet Barnehage 1-6 År 0.8 Km
Skauen Barnehage 3-6 År 0.8 Km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Ingen langsiktig gjeld p.t.

Evt. mulighet for utleie


Det foreligger ingen begrensning ihht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Det skal meldes til forretningsfører.