Eiendom

BYGDØY - Enebolig med svømmebasseng øverst i rolig blindvei på ett av Bygdøys høyeste punkt. Flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Innredet del i kjeller med egen inngang.

BYGDØY - Enebolig med svømmebasseng øverst i rolig blindvei på ett av Bygdøys høyeste punkt. Flott utsikt og sol fra morgen til kveld. Innredet del i kjeller med egen inngang.
 • Velkommen til Theodor Løvstads vei 29!
 • Flott utsikt over deler av Bygdøy, samt mot Oslofjorden og Nesodden
 • Store vindusflater slipper inn mye naturlig lys
 • Lys og åpen stue
 • Åpen peis i stuen
 • Utgang fra stuen til terrasse, basseng og hage
 • Solrik hage uten innsyn
 • Fra bassengområde
 • Detaljbilde fra stuen
 • Kjøkken
 • Spisestue
 • Hovedsoverom
 • Barneværelse. Originalt 3 barneværelser - i dag omgjort til 2 barnerom
 • Bad med overlys
 • Entré/gang med garderobe og separat wc
 • Innredet kjeller/hobbyrom med hybelkjøkken og bad/wc
 • Fra inngangsparti
 • Bakhage med garasje og inngangsparti
 • Fra inngangsparti med trapp ned til kjellerinngang
 • Inngang kjeller med trapp ned til nedre del av Theodor Løvstads vei
 • Planskisse - 1. etasje
 • Planskisse - U. etasje
Solgt

Fakta

 • Theodor Løvstads vei 29
 • Primærrom
  196
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 800 000 ,-

Omkostninger

13 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
477 500,- (Dokumentavgift)
199,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
487 949,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 287 949,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  196
 • Tomt
  1080

Høydepunkter

* Høyt og fritt beliggende med fjordutsikt.
* Stort potensial.
* Øverst i rolig blindvei med sol fra morgen til kveld.
* Grenser mot grønt fellesareal/friareal.
* Garasje.
* Svømmebasseng (3,85m x 9,2 m).
* Usjenert og svært attraktiv beliggenhet.
* Kort gangavstand til off. kommunikasjon, skoler og barnehager og store friområder.

Beliggenhet

Meget bra beliggenhet på Bygdøy, øverst i rolig blindvei med sol fra morgen til kveld. Eiendommen ligger mot felles grøntareal, og har ikke innsyn på sommerhalvåret. Flott utsikt over deler av Bygdøy og ut mot Oslofjorden og Nesodden. Blant de beste beliggenhetene i området.

Kort gangavstand til bussholdeplass i Fredriksborgveien (Bygdøhus) med avgang til sentrum, samt til barnehager og skoler. Nærhet til store friarealer som bl.a. populære Huk badestrand og til flotte turområder langs Bygdøylandets vestside (Kongeskogen) mot Bestumkilen.

Innhold

Enebolig over 2 plan, samt tilhørende garasje. Primærrom totalt utgjør 196 m², BRA totalt utgjør 204 m².

1. etasje:
Primærrom utgjør 146 m² som omfattes av vindfang, entré, trappegang, stue med peis og utgang til hage, spisestue, kjøkken, grovkjøkken, tre soverom, bad/wc, dusjbad med adkomst fra hovedsoverom og separat wc.
Opprinnelig var det 4 soverom i 1. etasje, to av barnerommene er slått sammen til ett større soverom/kontor.

U. etasje:
Primærrom utgjør 50 m² som omfattes av trappegang, gang, kjellerstue, hybelkjøkken og bad/wc. Fra kjellerstuen har man utgang til uteplass på terreng på nedre del av tomten.
Kjellerstuen og hybelkjøkkenet er i dag tatt i bruk og innredet som dette fra selgers side. Disse rom er iht opprinnelige plantegninger godkjent som hobbyrom og kjeller og er dermed trolig ikke godkjent som rom for varig opphold. Videre bruk vil være kjøpers hele ansvar og risiko. Det gjøres oppmerksom på at takstmanns oppmålinger og betegnelser gjøres etter dagens bruk.

Sekundærrom utgjør 8 m² som omfattes av boder (delvis utgravd).

Garasje:
BRA utgjør 21 m² med plass til 1 bil. Garasjen har følgende mål: Bredde: 2,85 m, Lengde: 7,4 m., Høyde: 2,2 m.

Standard

Standard på utstyr og innredning er i hovedsak av eldre årgang og boligen har behov for full modernisering/oppgradering. Eldre svømmebasseng, der deler av det tekniske ble oppgradert i 2016 (for ca. kr 28.000,-). Sjelden anledning i et ettertraktet boligområde med stort potensial.

Kjøkken:
Kjøkken i 1. etasje med innredning fra Sigdal. Profilerte hvite fronter, lyslister og belysning under overskap. Fliser på vegg over benkeskap. Folierte benkeplater med nedfelt dobbel kum i rustfritt stål. Ventilator.

Hybelkjøkken i u. etasje med glatte malte fronter. Oppvaskbenk med beslag, kum og utslagskum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk gjennom yttervegg. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad/wc:
1. etasje:
Bad/wc med badekar og dusj i kar. To servanter og vanlig hvit klosett. Det opplyses om at det er en eldre vannskade på badet mellom badekar og dusj. Badet har ikke vært benyttet de senere år.
Dusjbad med adkomst fra hovedsoverom innredet med dusjnisje, avgrenset med fast felt og skyvedørsfront i herdet glass og servant.
Separat wc med servant, klosett og varmtvannsbereder på 300 liter (fra 1978).

U. etasje:
Bad innredet med dusjkabinett, servant og klosett. Speil og belysning over servant. Avtrekksluke på vegg.

Himling:
1. etasje: Malte plater med overlys på bad/wc. Malte plater på dusjbad. Hovedsakelig beiset panel for øvrig.
U. etasje: Våtromspanel på bad. Malt og ubehandlet panel for øvrig.

Vegger:
1. etasje: Panel i vindfang og wc. Platekleding med malt glassfiberstrie i entré, stue og spisestue. Malte plater på kjøkken og vaskerom. Beiset panel i gang innenfor entré. Malt tapet, malt og beiset panel på soverom. Fliser på bad/wc og dusjbad.
U. etasje: Malt panel i gang med trapp, ubehandlet panel i gang innenfor. Malt panel på hybelkjøkken og i kjellerstue. Våtromspanel på bad.

Gulv:
1. etasje: Matte i vindfang. Original parkett i entré, stue og spisestue. Noe nyere parkett i trestavs eik i gang og alle soverom. Fliser med gulvvarme på dusjbad og bad. Korkfliser i separat wc. Laminat på kjøkken og grovkjøkken.
U. etasje: Vinylbelegg i gang med trapp, malt betong i gang innenfor, vinylbelegg på hybelkjøkken og bad, laminat i stue/soverom.

Øvrig fast inventar:
Plassbygget skyvedørsgarderobe med tre glatte malte fronter i entré. Plassbygde garderobeskap med malte fronter i alle soverom. Plassbygget skapinnredning med profilerte malte fronter og malt benkeplate mot endevegg i spisestue. Benkeskap med nedfelt kum i rustfritt stål, garderobeskap med glatte hvite fronter og fast montert skapinnredning med tre glatte fronter på grovkjøkken/vaskerom mot entré.
Garderobeskap med glatte hvite fronter ved ytterdør i hybelkjøkken i u. etasje. Garderobeskap med glatte fronter ved pipe i kjellerstue.

Byggemåte

Iht. tilstandsrapporten:
Enebolig oppført i 1966, fundamentert på ringmur og tverrgående mur i betong. Etasjeskille i trebjekelag er opplagret på disse. Betongdekke på grunn i underetasje og i del av kjeller (uinnredet del). Drensrør og drensgrøft rundt grunnmur fra byggeår. Saltak i trekonstruksjon med papptekking. Sperrekonstruksjon med taksperrer. Yttervegfger med isolert bindingsverk og utvendig kledning i beiset trepanel. Vinduer med tolags termopanglass produsert i 1965. Vindusglass er stedvis skiftet til tolags isolerglass. Flere vinduer er punktert. Vinduer er dels med faste glass og dels med åpningsmekanisme/henglser.
Enkel ytterdør fra byggeår med glassrute, fast vindu med termopanglass til høyre for dør sett fra innside. Terrassedør i stue med tolags isolerglass, produsert i 2011. Malt ytterdør i tre fra byggeår fra terreng til hybelkjøkken i u. etasje. Dobbel dør i malt tre med glassruter til terreng i kjellerstue.

Oppmurt og pusset/malt teglsteinspipe. Pusset og malt brannmur mellom stue og kjøkken. Pipe over yttertak i malt tegl. Pipebeslag mot taktekking over yttertak. Oppmurt peis i teglstein med ildfast sten på overkant av sokkel og i brannkammer. Peiskappe i hvitmalt tegl. Flislagt felt på gulv foran peis. Innvendige dører fra byggeår. Interntrapp i tre med heltre trinn. Håndløper montert til vegg. Espaliér er satt opp mot åpning. Alle avløpsrør er i støpejern fra byggeår. Vannrør i kobber, hovedsakelig fra byggeår.

Svømmebasseng:
Utvendig basseng, ca. 3.85 x 9.2 m. Teknisk utstyr i tilknytning til bassenget er installert i uinnredet kjeller.

Garasje:
Asfaltert grunn. Lav grunnmur i betong. Yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende trepanel som på huset. Vippeport. Pulttak i tre med taksperrer. Bordtak med papptekking på overside. Belysning og kontaktpunkt.

Bebyggelse

Enhetlig bebyggelse med egen regulering for området. Flere av naboene har gjort mindre endringer på fasade, men i all hovedsak er bebyggelsen lik fra byggeår. Området består av eneboliger og rekkehusbebyggelse.

Tomt

Eiet tomt: 1080 kvm.

Tomten er beliggende på en høyde i terrenget med relativt flat hage, avgrenset med støttemurer mot skrånende tereng i bakkant av tomten. Terrengtrapp i betong fra inngangsparti på øvre del av grunnen til ytterdør i u. etasje. Flatt terrassert parti nedenfor støttemur med utgang fra stue til underetasje. Godt utsyn og flotte solforhold på eiendommen.

Eiendommen har i tillegg andel (1/57) i følgende realsameier: Gnr. 2/Bnr. 783 (fellestomt mellom nr. 30 og 32), Gnr. 2/Bnr. 797 (fellesområde utenfor boligen), Gnr. 2/Bnr. 817 (fellestomt mot Konsul Schjelderups vei/Theodor Løvstads vei) og Gnr. 2/Bnr. 831 (fellesområde i svingen).

Parkering

Garasje med plass til 1 bil på tomten. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst til boligen via stikkvei øverst i Theodor Løvstads vei. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og stråleovner. Åpen peis i stue (1. etasje). Elektriske varmekabler med tretrinns regulator på bad/wc og dusjbad.

Strømforbruk er ikke oppgitt av selger. Strømforbruk vil variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Skoler

- Bygdøy skole: 1.3 km.
- Bygdøylund barnehage: 0.5 km.
- Bergebo barnehage: 0.6 km.

Avstand i luftlinje. Informasjonen er hentet fra nabolagsprofilen som er levert av Eiendomsprofil AS.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.