Eiendom

FROGNER - 3. etasje - Heis - Inngang fra Lambrechts gate - Stor, flott og gjennomgående selveierleilighet - Innholdsrik - Meget pen boliggård - Heis (trappefri adkomst) - Tilrettelagt for 2 bad/wc og hybelkjøkken - Gjeste-wc

FROGNER - 3. etasje - Heis - Inngang fra Lambrechts gate - Stor, flott og gjennomgående selveierleilighet - Innholdsrik - Meget pen boliggård - Heis (trappefri adkomst) - Tilrettelagt for 2 bad/wc og hybelkjøkken - Gjeste-wc

Fakta

 • Bygdøy allé 25 B
 • Primærrom
  190
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 500 000 ,-

Omkostninger

13 500 000,- (Prisantydning)
232 613,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
13 732 613,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
343 300,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 13 732 613,-))
4 250,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
355 872,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 088 485,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  190
 • Tomt
  1068

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inngår i felleskostnadene
Felleskostnader: Kr. 8.160,- pr. mnd.
Eiendomsskatt: Kr. 14.451,- for 2018 (se avsnitt eiendomsskatt)

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-TV, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Stor, flott og gjennomgående selveierleilighet i 3. etasje
- Seksjonen vender ut mot Lambrechts gate
- Seksjonen har i tillegg skjermet fløy mot bakgården
- Tilrettelagt for 2 bad/wc og hybelkjøkken
- Separat gjeste-wc
- Peis
- Del av leiligheten er tilrettelagt som praktikantdel/hybel m/egen inngang fra den ene baktrappen

- Pen Frognergård i nasjonaljugend
- Inngang fra Lambrechts gate (enveiskjørt gate)
- Gården ble tegnet av den kjente Frognerarkitekten Syver Nielsen
- Hyggelig og pent opparbeidet gårdsrom
- Meget pent inngangsparti og trappeløp
- Heis (så å si trappefri adkomst)

- Veldrevet sameie som har gjennomført flere oppgraderinger de senere år:
- Skiftet soil- og vannrør i 2017/2018
- Skorsteiner og portrom rehabilitert i 2016
- Tilknyttet fjernvarmeanlegg i 2015
- Nytt calling anlegg ble etablert i 2013
- Oppganger og fasade mot gate pusset opp i 2012

- Sameiet eier i fellesskap seksjon 3 og 4. Seksjon 3 er en vaktmesterleilighet i 1. etasje som i dag leies ut. Sameiet har i tillegg fått godkjent byggesøknad for ombygging av seksjon 4 til boligseksjon for utleie (se avsnitt byggemåte og sameiet). Disse 2 leilighetene vil medføre gode leieinntekter for sameiet.

Beliggenhet

Særdeles sentral beliggenhet i enveiskjørt gate (Lambrechts gate), i et veletablert og attraktivt strøk på Frogner.

Nærområdet har et meget godt service- og forretningsutvalg med bl.a. spennende spesialbutikker, dagligvareforretninger (matbutikk rett over gaten), restauranter, hyggelige kaféer med uteservering, Gimle kino, postkontor m.m. Offentlige transportmuligheter (buss og trikk) i umiddelbar nærhet samt kort spaseravstand til både t-bane og flytog.

Gangavstand til Frognerparken, Aker Brygge og sentrum for øvrig. Hydroparken ved Solli plass samt Slottsparken byr på flotte grøntområder med gode rekreasjonsmuligheter.

Bygdøy allé ble opparbeidet fra ca. 1890 og fikk sitt navn året etter. Opprinnelig var gaten planlagt dobbelt så bred som den er i dag, antatt inspirert av avenyene i Paris. Gaten ble først anlagt med ridevei på den ene siden, som senere ble fjernet på 1930-tallet. Bygdøy allé er kjent for de store kastanjetrærne som pryder gaten, bl.a. gjennom Jens Book-Jenssens store slager "Når kastanjene blomstrer i Bygdøy allé". Særlig nedre del av gaten representerer den raske byutviklingen som fant sted i Oslo frem til byggekrakket i 1899, med påkostede og fasjonable murgårder i fire etasjer. Senere ble det bygget en del gode eksempler på jugend-bebyggelse. Langs gaten i dag finner man boligstrøk, forretningsbygg og flere ambassader.

Innhold

3. etasje bta/bra/p-areal/s-areal 215/195/190/5 kvm.

Omfattes av primærrommene (190 kvm): Entré/hall med peis, 2 stuer, spisestue, gang, kjøkken, 2 soverom, bad/wc, separat wc, entré mot bakoppgang, soverom/stue/hybelkjøkken, gang, bad/wc. Omfattes i tillegg av sekundærarealet (5 kvm): Kott/garderobe og 2 kott.

Fra den ene stuen er det utgang til koselig balkong på ca. 5 kvm.

Del av leiligheten (soverom/stue/hybelkjøkken, bad/wc og gang) er tilrettelagt som praktikantdel/hybel med egen inngang fra den ene baktrappen. Tiltaket er ikke omsøkt/godkjent som separat boenhet og megler gir ingen garanti for at slik godkjennelse kan/vil gis. Det er dør mellom denne delen av seksjonen og det store soverommet (se vedlagte planskisse).

Byggemeldt planløsning sett opp mot dagens planløsning: Rommet som i dag er benevnt som soverom/stue/hybelkjøkken er opprinnelig byggemeldt som soverom. Videre er det noe avvik på byggemeldt tegning i forhold til yttervegger mot gårdsrom hva angår bad/wc. Det er opprinnelig kun byggemeldt 1 bad i seksjonen, men dette kan synes utvidet til dagens 2 påbegynte bad (se avsnitt standard).

Eier disponerer 1 kjellerbod på ca. 5 kvm. Arealet iht. takstmannens måling. Det foreligger ikke hjemmel for boden, da denne ligger i et areal som er seksjonert som fellesareal. Dette er normalt i eldre gårder, da man før 1997 ikke hadde anledning til å seksjonere inn et tilleggsareal dersom det ikke lå i direkte fysisk tilknytning til boligen. Boden har vært disponert av eier i hele eiertiden.

Det gjøres oppmerksom på at takstmanns oppmålinger gjøres etter dagens bruk.

Standard

Stor, flott og gjennomgående selveierleilighet i 3. etasje i meget pen boliggård med heis. Leiligheten har en innholdsrik planløsning og inneholder blant annet stor entré/hall med peis, spisestue og 2 fine stuer hvorav 1 med utgang til balkong. Deler av "fløyen" mot bakgården er tilrettelagt for hybel/praktikantdel med egen inngang fra den ene bakoppgangen (se avsnitt innhold).

Det er nye rørstammer i gården/leiligheten (vann- og avløpsrør) og det er tilrettelagt for 2 nye bad (påbegynte bad med nytt røranlegg). Kjøper må selv bekoste og besørge ferdigstillelse av badene.

Kjøkken:
Innredning fra Ikea fra senere år med hvite profilerte fronter, dels hvite glatte fronter, laminat benkeplater, komposittkum. Kullfiltervifte i fritthengende stålhette. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og keramisk koketopp. Opplegg for vaskemaskin. Nisje for kjøl- og fryseskap. Store anretningsskap med skyvedører med glassfelt.

Hybelkjøkkeninnredning i "praktikantdel":
Enkel innredning med hvite glatte fronter, heltre benkeplater, beslag med kum. Kullfiltervifte. Opplegg for vaskemaskin. Vann- og avløpsrør i innredningen er frakoblet. Det er tilrettelagt for å koble rørene i innredningen til nytt røranlegg i badet vegg i vegg med kjøkkeninnredningen.

2 påbegynte/uferdige bad/wc med nytt røranlegg:
Det ene badet er tilknyttet leilighetens hoveddel og har nye rørstammer, nytt sluk og nytt røroppstikk for toalett. Tilrettelagt for ny oppbygging.
Det andre badet er tilknyttet "praktikantdelen" og har nytt sluk og nytt røroppstikk for toalett. Det er lagt membran, armering og varmekabler. Tilrettelagt for ny oppbygging.

Gjeste-wc:
Toalettrom med servant og toalett med innebygget sisterne. Toalettrom og sanitær fra senere år. Det er ikke ventilasjon i rommet.

Innvendige gulv:
Overflater med hovedsakelig parkett (dels i rutemønster). Fliser på wc. Uferdige gulv i badene. Dels noe overflateslitasje. Dels noen skjevheter i gulvene (normale skjevheter, alder og byggeskikk tatt i betraktning).

Innvendige vegger:
Overflater med hovedsakelig malte flater, dels originalt malt brystningspanel, malt glassfiberstrie, malte flater/fliser på wc, dels fliser på kjøkken. Uferdige vegger i badene.

Innvendig himlinger:
Overflater med hovedsakelig malt rabbitspuss (dels med stukkatur og rosetter), malt panel og dels nedforede himlinger med takess. Innkassing for rør til sentralfyranlegget i overgang mellom vegger og himlinger er dels revet.

Innvendige dører:
Originale malte fyllingsdører. Dels dører med glassfelt. Dels skyvedører. Dels skjevheter i dørblader. Noen dører er vanskelig å lukke.

Fast inventar:
Diverse faste kott/garderobeskap.
Diverse garderobeskap/skyvedørsgarderobe.

VVS-installasjoner:
Oppgraderte/nye vannrør og soilrør i leiligheten/gården. Eldre rør til sentralfyranlegget. Takstmannen har ikke kompetanse for å kontrollere røranlegget. For eventuell kontroll bør dette utføres av autorisert rørlegger.

EL-kraft:
Sikringsskap med automatsikringer. Måler og hovedsikringer i fellesareal. Takstmannen har ikke kompetanse for kontroll av det elektriske anlegget, for eventuell kontroll må det benyttes el-takstmann/installatør.

Generell oppgradering/overflatebehandling av leiligheten for øvrig kan påregnes.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Byggemåte

Meget pen Frognergård i nasjonaljugend tegnet av den kjente arkitekten Syver Nielsen. Gården står oppført på Byantikvarens gule liste som bevaringsverdig.

Grunnmur i naturstein og tegl. Yttervegger i bærende murkonstruksjon. Fasader med pusset/malt tegl. Pen utsmykning på fasader mot gatene. Trebjelkelag som etasjeskiller. Saltak i trekonstruksjon med antatt platetekking (ikke kontrollert av takstmannen). Eldre/originale doble vinduer. Enkelte vinduer har kun enkelt glass. Eldre/original balkongdør med enkelt glass/dør. Originale ytterdører (mot hovedoppgang og to bakoppganger). Forestående oppgradering av dører til hovedoppganger i sameiet. Balkonger, terrasser ol. Overbygget/inntrukket balkong i pusset/malt mur/betongkonstruksjon (balkongene i sameiet ble rehabilitert/oppgradert i 2012). Jevnlig vedlikehold av bygningsmassen må påregnes grunnet byggets alder. Det er forretninger på gateplan mot Bygdøy allé inkl. hjørnelokale.

Av viktige utførte oppgraderinger kan følgende nevnes:

Pilotsøylen som omfattet en leilighetsrekke i B-oppgangen ble ferdigstilt i slutten av september 2016. Resten av leilighetene i B-oppgangen ble ferdigstilt høsten 2017. Soil- og vannrør ble skiftet fra kjeller til og med 6. etasje i berørte leiligheter. Alle leiligheter i A-oppgangen er planlagt ferdigstilt i 2018, hvorav en søyle tas våren 2018 og den andre søylen tas høsten 2018.

Rehabilitering av sameiets skorsteiner ble utført våren 2016. Innvendig foringsrør er ført ned i sameiets pipeløp og tilkoblet ildstedene. Fyringsforbud ble opphevet etter rehabilitering.

Portrommet i gården ble rehabilitert i 2016 med oppmaling av vegger og dører.

Feilsøk og utbedringer på sentralvarmeanlegg ble utført i 2016 etter ustabil varmefordeling i seksjonenes radiatorer. Fortsatt oppleves anlegget noe ustabilt og videre tiltak vurderes fortløpende.

For å bedre lysforholdene i kjellerlokalene ble sensorstyrt LED-belysning installert i 2016 i kjeller under B-oppgangen.

For øvrig ble det i 2015 utført brannforebyggende tiltak (nye dører med bedre brannmotstand etablert mot kjellerlokaler), vannmåler ble etablert for beregning av vann, sameiet ble tilknyttet fjernvarmenettet og oljetank samt oljefyr ble fjernet.

Nytt calling-anlegg ble etablert i 2013.

I 2012 ble oppganger pusset opp. Samme år ble det utført oppussing av fasade mot gate (fasade oppmalt i samarbeid med Bygdøy allé 27 for felles utforming). Nye nedløp, rehabilitering av balkonger med sluk og avløp i større dimensjon og epoxy-belegg samt maling av vinduer.

I 2011 ble heisen i B-oppgangen oppgradert med ny foldedør.

For 2018 står bl.a. følgende saker på agendaen:
Ombygging og reseksjonering av seksjon 4 (se avsnitt sameiet)
Rehabilitering av dører i hovedoppgang (se avsnitt sameiet)

Tomt

Felles eiet tomt på 1.068 kvm iht. arealbekreftelse fra kommunen. Pent opparbeidet gårdsrom med grus, kantsteiner og noe beplantning.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det er beboerparkering i området og adressen er tilknyttet ordningen. Kjøper kan således søke kommunen om beboerkort. Beboerparkering for bil koster kr. 3.000 for ett år. Beboerparkering for MC og moped koster kr. 1.500 kroner for ett år. Avtalen er gyldig i ett år fra den datoen man betaler, og man står fritt til å si opp avtalen når man vil (man får da refundert gjenværende beløp over 200 kroner. Les mer på kommunens egne nettsider (www.oslo.kommune.no) vedr. vilkår for ev. innvilget kjøp av beboerkort.

Tidvis mulig å leie parkering i nærområdet. Interessenter må selv undersøke.

Adkomst

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei

Oppvarming

Peis i entré/hall. Pipene i sameiet ble rehabilitert i 2016.

Sentralfyring/fjernvarme med radiatorer. Eldre radiatorer samt eldre røranlegg i tilknytning til radiatorene.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Bygdøy Allé 25. I 1988 ble det foretatt seksjonering til 27 seksjoner (4 næringsseksjoner og 23 boligseksjoner). Sameiermøtet 29.03.2017 ga sitt samtykke til formålsendring av seksjon 5 fra næringsformål til boligformål (ingen endring i sum nevner) og det ble foretatt en reseksjonering (tinglyst 27.09.2017). Sameiet består således pr. i dag av 3 næringsseksjoner og 24 boligseksjoner. Etter forestående reseksjonering (seksjon 4 skal reseksjoneres fra næringsseksjon til boligseksjon, se avsnitt under) vil sameiet bestå av 2 næringsseksjoner og 25 boligseksjoner.

Sameiet reguleres av vedlagte vedtekter. Styret vil dog på årsmøtet berammet til 9. april foreslå en revidering av vedtekter tilpasset ny eierseksjonslov av 2018.

Erverver av seksjoner i sameiet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før erverv finner sted. Godkjennelse kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det. Erverver av seksjon skal gjøres kjent med sameiets vedtekter og gjeldende husordensregler og godta disse som bindende for seg.

Sameiet benytter vaktmestertjenester fra Bygård Vaktmester AS.

Vedlikehold og endringer som påvirker byggets eksteriør eller interiør mot ute- og fellesarealer må godkjennes av styret før tiltaket iverksettes. Styret kan i slike forhold pålegge sameieren å velge løsninger bestemt av styret, f.eks. vindus- eller dørtype samt farger.

Markiser mot Bygdøy allé 25 og Lambrechts gate tillates ikke.
Husdyr må ikke holdes uten sameiets samtykke. Sameiet kan nekte husdyrhold i de tilfeller hvor husdyrholdet er sjenerende for øvrige beboere. For eksempel støy og lukt.

Sameiet har brenselavregning. Eier får faktura for brensel i januar/februar året etter iht. forbruk.

Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jfr. lov om eierseksjoner §22.

Sameiet har egen hjemmeside hvor mye nyttig informasjon fremkommer. Megler oppfordrer interessenter til å besøke hjemmesiden og sette seg inn i sameiets drift m.m. Link til sameiets hjemmeside: web5.herborvi.no/7143

Sameiet eier i fellesskap 2 seksjoner (seksjon 3 og 4):

Seksjon 4: Iht. vedtak på ordinært sameiermøte 29.03.2017 skal seksjon 4 tilføres fellesareal og sameiet skal bygge om seksjonen med tilført areal til én bolig. Seksjonen skal reseksjoners til boligseksjon med sameierbrøk iht. oppmålt areal etter ombygging. Boligseksjonen skal foreløpig eies av sameiet og benyttes til utleie. Byggesøknad er godkjent og IG vil omsøkes når/dersom sameiermøtet godkjenner reviderte kostnader for prosjektet. Opprinnelige estimert kostnadsramme var på kr. 900.000,-, men ny kostnadsramme basert på anbud er nå kr. 1.500.000,- (styret opplyser at beslutning forventes fattet i årsmøte i april 2018). Bygging vil endre sum nevner etter ferdigstillelse, men bygging vil ikke endre størrelsen på utgifter til felleskostnader. Disse blir tilpasset ny brøk. Sameiet har etablert bod for ny seksjon og bygging vil ikke påvirke eksisterende bodfordeling. Sameiet forventer 150.000,- pr. år i leieinntekt fra ny leilighet, men inntekt er kalkulert inn og ligger til grunn for dagens felleskostnader. Se tegning for tiltenkt ny seksjon vedlagt salgsoppgaven. For øvrig kan saken følges på www.oslo.kommune sine nettsider (saksinnsyn: saksnummer 201718757).

Seksjon 3: Dette er en gammel vaktmesterleilighet som nå leies ut og bidrar til årlig leieinntekt for sameiet på omlag kr. 150.000,-

På årsmøtet 29.03.17 fikk styret fullmakt til å refinansiere datidens gjeldende lån og ta opp et nytt langsiktig lån på opptil kr. 6.000.000,- (i 3 delsummer). Delsum 1 kr. 3.000.000,- ble utbetalt i mai 2017, delsum 2 kr. 2.000.000,- ble utbetalt i februar 2018 og delsum 3 kr. 1.000.000,- skal utbetales i mai 2018. Lånet relaterer seg til fullføring av rørrehabilitering, oppgradering av dører i hovedtrapperom og ombygging av seksjon nr. 4 til egen utleieleilighet.

Rehabilitering av dører hadde prosjektoppstart 12. februar og iht. seneste oppdatering på sameiets hjemmeside (16. februar) er arbeidet med gerikter og isolasjon nå klart i B-oppgangen. A-oppgangen A ble nylig påbegynt. Dette arbeidet er forventet ferdigstilt innen uke 8, 2018.

Årsmøtet for 2018 er berammet til mandag 9. april (innkalling er ikke sendt ut p.t.), men styret opplyser dog om foreløpige saker til møtet:

Fra styret:
Ny beslutning om bygging av utleieleilighet gitt revidert kostnad etter anbud som nevnt over (kostnad spesifisert i 2017 var basert på en estimert byggekost pr. kvm). Felleskostnader i sameiet forventes ikke å øke som følge av økt kostnadsramme.
Revidering av vedtekter tilpasset ny eierseksjonslov av 2018.

Fremmet av seksjonseiere:
Ønske om kjøp av 11 kvm fellesareal for innlemming i seksjon 5. Hvis godkjent vil dette føre til inntekt til sameiet på ca. kr. 150-200.000,- samt at dagens vaskeri flyttes fra B-oppgang til A-oppgang.
Forslag om etablering av 2 fellesvaskeri i gården, ett under b-oppgang (beholde dagens) og ett under a-oppgang.

Seksjonens sameiebrøk p.t.: 195/4140

Skoler

Se nabolagsprofil for oversikt over skoler og barnehager i området.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 232 613,- pr. 26.02.2018 iht. OBOS.

MERK: På årsmøtet 29.03.17 fikk styret fullmakt til å refinansiere datidens gjeldende lån og ta opp et nytt langsiktig lån på opptil kr 6.000.000,- (som 3 delsummer). Delsum 1 kr. 3.000.000,- ble utbetalt i mai 2017, delsum 2 kr. 2.000.000,-* ble utbetalt i februar 2018 og delsum 3 kr. 1.000.000,-** skal utbetales i mai 2018. Styret fikk fullmakt til å stille både seksjon 3 og 4 (som eies av sameiet) som sikkerhet for å oppnå best mulig rentebetingelser hos valgte finansieringsinstitusjon.

Det gjøres oppmerksom på i følgeskrivet fra OBOS, datert 14.02.2018, er andel fellesgjeld opplyst å være kr. 139.000,- pr. 01.02.2018. Dette fordi delsum 2 kr. 2.000.000,-)* pr. da ennå ikke var utbetalt. Ved henvendelse til OBOS 26.02.2018 ble det opplyst at delsum 2 nå er utbetalt som da resulterer i en andel fellesgjeld for seksjonen på kr. 232.613,- pr. 26.02.2018. Kjøper må videre i tillegg innregne i sin andel fellesgjeld en andel av delsum 3 kr. 1.000.000,-)** som skal utbetales antatt mai 2018 og som dersom tatt utgangspunkt i sameierbrøken (195/4140) vil medføre en ytterligere økning av seksjonen andel fellesgjeld med ca. kr. 47.000,- (megler tar dog forbehold om ennå noe høyere, da forestående reseksjonering av seksjon 4 vil endre nevner i eierbrøken).

Følgeskrivet opplyste restsaldo på totalt lån for sameiet er således også feil i forhold til dagens situasjon, da delsum 2 kr. 2.000.000,-)* som nevnt ikke var utbetalt ved dateringen av følgeskrivet.

Korrekt pr. 26.02.2018 blir som følger:
Lånenummer: * OBOS01-98207603619
Type: A
Restsaldo: Kr. 4.945.744,- pr. 26.02.2018
Rente: 2,95 % (26.02.2018)
Restløpetid: Ferdig nedbetalt i 2042
Type rente: Flyt
In-ordning: Nei

Iht. vedtektene § 6 har sameiet vedtatt i sameiermøtet 14. april 2015 en ordning for innfrielse av andel fellesgjeld knyttet til bestemte lån (vilkårsbasert). Iht. OBOS gjelder denne ordningen ikke for overnevnte lån / andel fellesgjeld.

Evt. mulighet for utleie

Utleie er tillatt i sameiet under følgende forutsetning: Leietager av bruksenhet må godkjennes av styret. Godkjennelse skal foreligge før utleie finner sted. Godkjennelse kan bare nektes når det foreligger saklig grunn til det. Leietager skal gjøres kjent med sameiets vedtekter og gjeldende husordensregler og godta disse som bindende for seg.