Eiendom

FROGNER - Fasjonabel leilighet i klassisk Frognervilla. Parkering, 2 balkonger, 2 stuer, 3 soverom, 2,5 bad, hele etasjen, stille gate.

FROGNER - Fasjonabel leilighet i klassisk Frognervilla. Parkering, 2 balkonger, 2 stuer, 3 soverom, 2,5 bad, hele etasjen, stille gate.
 • Murt peis i stuen - et hyggelig element.
 • Stue
 • Velkommen til Tidemands gate 3 - presentert av Kjell Magne Solli og Terje Tinholt
 • Velkommen til Tidemands gate 3 - presentert av Kjell Magne Solli og Terje Tinholt
 • Velkommen til Tidemands gate 3 - presentert av Kjell Magne Solli og Terje Tinholt
 • Meget fasjonabel leilighet over en hel etasje.
 • Leiligheten ligger i et attraktivt boligområde på Frogner.
 • Stue
 • Stue
 • Stue
 • Spisestue
 • Spisestue med murt engelsk peis.
 • Kontor/soverom
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Utgang fra kjøkken til balkong på ca. 7 kvm.
 • Kjøkken
 • Hyggelig spiseplass på kjøkkenet.
 • Balkong med utgnag fra stue.
 • Balkong med utgnag fra stue.
 • Balkong med utgnag fra stue.
 • Hovedsoverom.
 • Hovedsoverom.
 • Hovedsoverom - garderobeskap
 • Snekkertilpasset garderobeskap på hovedsoverommet.

Fakta

 • Tidemands gate 3
 • Primærrom
  176
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  19 000 000 ,-

Omkostninger

19 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
475 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 19 000 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
483 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
19 483 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  176
 • Tomt
  780

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Kjell Magne Solli og Terje Tinholt har gleden av å presentere en meget fasjonabel og velholdt leilighet over en hel etasje med attraktiv beliggenhet på Frogner. Leiligheten har to balkonger med gode solforhold, samt biloppstillingsplass på tomten.

Leiligheten har en god planløsning og fremstår som meget representativ. Leilighetens utstyr og innredninger har en eldre standard, men fremstår i sin helhet som meget velholdt og godt vedlikeholdt.

Seperat kjøkken med hvite folierte profilerte fronter og godt med skapplass. Massiv eik benkeplate med nedfeldt vaskekum og keramisk platetopp. Integrerte hvitevarer på kjøkkenet som komfyr, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. På kjøkkenet er det plass til en hyggelig spiseplass, samt utgang til en romslig balkong på ca. 7 kvm.

Leiligheten har stue og spisestue. Stuen har snekkertilpasset bokseksjon med spotlight og underlys. En flott og stor stue med flere møbleringsalternativer. To vakre peiser i henholdsvis stuen og spisestuen som et hyggelig element. Fra stuen er det utgang til balkong på ca. 1,5 kvm.

Leiligheten har i alt tre soverom. Stort hovedsoverom med snekkertilpasset garderobeskap og plass til dobbeltseng. Soverom 2 har også snekkertilpasset garderobeskap og inngang til eget bad. Soverom 3 benyttes i dag som kontor, men kan fint møbleres med seng og garderobeløsning.

Det er to baderom i leiligheten, samt et eget vaskerom/gjestetoalett. Det største badet har dusjnisje med dør og innmurt flislagt badekar, samt benkeplate med 2 servanter. Baderom 2 har inngang fra det ene soverommet og er utstyrt med dusjnisje, servant med underskap og toalett.

Stor og flott hall med snekkerbygget garderobeløsning med lys.

Innhold

2.etasje: Entré, hall, gang, wc/vaskerom, 2 bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, kontor/soverom, 2 soverom, omkledningsrom.

Balkong på ca. 7 kvm med utgang fra kjøkken.

balkong på ca. 1,5 kvm med utgang fra stue.

1 kjellerbod bod på 5,8 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et etablert og etterspurt boligområde på Frogner i Oslo. Området består hovedsakelig av store byvillaer, fornemme bygårder fra 1800-tallet og ambassader.

Nabolaget byr på et rikt utvalg av populære kaféer, interiørforretninger og trendy klesbutikker. Bygdøy allé og Frognerveien er kjent for sine eksklusive butikker og spesialforretninger. Det er også et godt utvalg av servicetilbud i nærområdet som treningssenter, apotek, post og legesenter.

Fine tur og- rekreasjonsmuligheter ved Frognerparken, Frognerkilen og Skarpsnoparken. Frogner Stadion (med blant annet skøytebane på vinterstid), samt fine turstier og badeplasser på Bygdøy. Kort gange til Nasjonalteateret, Vika, Aker Brygge, Tjuvholmen og Skøyen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, hvorav flere holdeplasser i umiddelbar nærhet - her trenger man strengt tatt ikke egen bil! Med bil fra Frogner tar det ca. 2 min til Skøyen, 2 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn. Eiendommen har gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler og høyskoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Felleskostnader

3 010 pr. mnd. Kommunale avgifter, forsikring av bygning, kabel-tv, strøm fellesarealer.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Seksjonen disponerer én biloppstillingsplass på gårdsplass. Det er mulighet for å leie garasjeplass i nærområdet. Nåværende eier har tidligere leid plass i Tidemands gate 2, rett over gaten.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 2 256 116 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 6 317 123 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

2. etasje:
Bruksareal: 176 m².
Primærrom: 176 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, hall, gang, wc/vaskerom, 2 bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, kontor/soverom, 2
soverom, omkledningsrom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten med panelovner som er elektronisk styrt fra hovedenhet. Varmekabler på baderom og wc/vaskerom.
Peis i stue og spisestue med vedfyring.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Tidemands gate 3 består av 4 boligseksjoner.

Regnskapsfører for sameiet er Frøseth Regnskapsservice.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen gjeld.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.