Eiendom

FROGNER - Lys og klassisk selveier med stort potensiale - Balkong - Lave felleskostnader - Tak og fasade renovert i 2014 - Attraktiv beliggenhet rett bak slottet

FROGNER - Lys og klassisk selveier med stort potensiale - Balkong - Lave felleskostnader - Tak og fasade renovert i 2014 - Attraktiv beliggenhet rett bak slottet
Solgt

Fakta

 • Inkognito Terrasse 1
 • Primærrom
  107
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 300 000 ,-

Omkostninger

7 300 000,- (Prisantydning)
56 609,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 356 609,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
211 400,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
224 967,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 581 576,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  107
 • Tomt
  670

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 656 pr Mnd
Eiendomsskatt.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

* Svært lave felleskostnader pga utleie av næringslokale (Åpent Bakeri)
* Balkong fra 2012, mot indre gårdsrom
* Nyoppussede fasader og tak i 2014
* Meget pent opparbeidet bakgård med ettermiddagssol
* Stukkatur/rosetter
* Takhøyde på 3,1 m
* Meget attraktiv og sentral beliggenhet

Beliggenhet

Boligen har en meget attraktiv og sentral beliggenhet i et veletablert og fasjonabelt boligstrøk på Frogner, rett bak slottet. Et hyggelig område med rikt utvalg av alle typer forretninger og servicetilbud, samt populære Åpent Bakeri i første etasje i samme bygg. Kort avstand til Skovveien, Frognerveien og Bygdøy Allé etc som er kjente for sine store utvalg av hyggelige kaféer og spisesteder samt eksklusive spesial- og delikatesseforretninger. Det er også gangavstand til bl.a. Bogstadveien og Hegdehaugsveien som er noen av Oslos mest attraktive handlegater. Kort vei til Slottsparken med sine turstier og grøntområder, samt kort gangavstand til Solli Plass, Aker Brygge, Nationaltheateret etc. God tilgang på off. komm. med bl.a. flere busser og trikker og tog. Kort gangavstand til Nationaltheateret Stasjon med inngang fra Parkveien/Henrik Ibsens gate (Flytoget/tog).

Innhold

Klassisk boliggård fra århundreskiftet oppført i 1896 over 4 etasjer pluss kjeller og loft. Utvendig fremstår eiendommen som pen og godt vedlikeholdt med bl.a nye balkonger i 2012. Fasade og tak rehabilitert i 2014. Hovedtrappen ble pusset opp i ca 2010 Leiligheten er beliggende i 2. etg og inneholder: Entré/gang, 2 store stuer, hvorav den ene naturlig kan benyttes som soverom, stort soverom, gammelt bad og kjøkken som er slått sammen med det gamle pikeværelset. Det er utgang til balkongen fra det tidligere pikeværelset. Balkongen vender mot bakgården, som er meget pent istandsatt med stenbelegging, prydbusker, sykkelparkering og utemøblement til felles benyttelse. Leiligheten har store fine rom og svært god takhøyde. Hele leiligheten har behov for renovering.
Leiligheten disponerer en bod i baktrapp på ca. 1,5 kvm, en loftsbod på ca. 5,5 kvm og en kjellerbod på ca. 6 kvm.

Standard

Meget spennende objekt i et ettertraktet og fasjonabelt område. To flotte stuer på rad med klassiske detaljer som stukkatur/rosetter og doble fløydører.

Entré: Romslig inngangsparti med plass til sko og ytterklær. Brystningspanel og malt glassfiberstrie over.

Kjøkken: Romslig kjøkken med spiseplass og utgang til balkong. Eldre malt innredning. Noe nyere innredning med hvite profilerte fronter. Heltre benkeplater med nedfelt porselensvask. Rehabilitering/modernisering må påregnes.

Bad: Bad med støpt gulv med varmekabler. Gulvet er malt. Nyere sluk. Mangelfull Membranløsning. Eldre røropplegg. Servantskap med heldekkende servant. Dusjkabinett og Gulvmontert wc. Eldre baderomskonstruksjon samt eldre røropplegg, trolig fra byggeår.

Himling: Originale malte himlinger. Original stukkatur og rosetter i flere av rommene. Malt panel. Takhøyden er målt til ca 3,1 meter.

Gulv: Hovedsaklig slipte originale tregulv i furu. Linoleum i en stue og støpt gulv på bad.

Balkong: Nyere balkong ut fra kjøkken. Utkraget stålkonstruksjon som henger på vegg. Rekkverk i stål. Dobbel Balkongdør med 2-lags isolerglass og trekarm. Balkong og dør fra ca 2012.

Byggemåte

Flott klassisk bygård fra 1896. Grunnmur og fundamenter i naturstein/teglstein. Antatt fundamentert på fjell/bæredyktige masser. Støpt kjellergulv. Yttervegger i murverkskontruksjon, utvendig pusset og malt. Stukkatur og trekningsarbeider på fasade mot gate. Fasaden ble pusset opp ca 2014.
Originale doble vinduer med trekarm fra byggeår. Saltak i trekonstruksjon antatt tekket med plater/båndtekket. Taket er oppgradert/pusset opp 2014.
Etasjeskillere i trebjelkelag. Antatt isolert med stubbloftsleire som er helt normalt for byggetiden.

Bebyggelse

Kvartalsbebyggelse hovedsaklig fra århundreskiftet. Også Murvillaer fra samme tidsepoke.

Tomt

Fellestomt: 670 kvm. Eiendommen vender ut mot gatetun som er hellelagt og stensatt. Flotte trær og blomsterkasser. Meget pent opparbeidet bakgård som også er stensatt og beplantet med prydbusker, blomsterbed mm. Sittegrupper for felles benyttelse og sykkelstativ.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. Også muligheter for leie av fast utendørs parkeringsplass rett over gaten for kr. 1500,- i mnd.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt på oppsatte fellesvisninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner fra 2015. Varmekabler på bad. på bad. Ca. 120 liters varmtvannsbereder plassert i skap på kjøkken.

Sameiet

Leiligheten er en del av Bertilia Boligsameie. Sameiet består av 17 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Sameiet leier idag ut til Åpent Bakeri som gir meget gode leieinntekter til sameiet.

Skoler

Skoler i nærområdet
Uranienborg skole (1-10 kl.): 0.6 km
Ruseløkka skole (1-10 kl.): 0.6 km
St. Sunniva skole (1-10 kl.): 1.6 km
Bolteløkka skole (1-7 kl.): 1.7 km
Fagerborg skole (8-10 kl.): 2.4 km
Hartvig Nissens skole: 0.4 km
Wang videregående skole: 0.5 km

Barnehager i nærområdet
Solrosen Steinerbarnehage (3-6 år): 0.1 km
Lycée francais René Cassin Barnehage (3-6 år): 0.3 km
Skillebekk barnehage (1-6 år): 0.6 km

Ta kontakt med skolekontoret i Oslo kommune, tlf. 02180 for nærmere informasjon.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 56 609

Sameiet/ har lån i Obosbanken
Restgjeld kr 715 605,- pr 1.01.18
Rente 4,2% pr 01.1.18
Restløpetid: 6 år 9 mnd

Evt. mulighet for utleie


Tillatt. Men leietager skal godkjennes av styret. Før godkjennelse kan gis, må søkeren ha erklært seg inneforstått med sameiets vedtekter.