Eiendom

Frogner - Motivert selger reduserer pris - Lys og lekker 3-roms hjørneleilighet i funkisgård med vestvendt balkong, designpeis og god standard.

Frogner - Motivert selger reduserer pris - Lys og lekker 3-roms hjørneleilighet i funkisgård med vestvendt balkong, designpeis og god standard.
 • Bygdøy allé 88 er en lys, lekker og moderne 3-roms selveierleilighet med attraktiv plassering i tredje etasje på hjørnet av bygget.
 • Leiligheten har store vindusflater vendt mot nord, vest og syd, samt en herlig balkong med vestvendt beliggenhet.
 • Leiligheten ble gjennomgående pusset opp i 2006, og er siden godt ivaretatt og fremstår som svært pen.
 • Rommet ligger åpent mot kjøkkenet og lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. En innfelt design peis med glassdører skaper ekstra hygge og setter prikken over i-en.
 • Stue med lekker design peis i stål og glass.
 • Stue med lekker design peis i stål og glass.
 • På balkongen er det plass for kafésett og solen kan nytes fra ettermiddag til kveld.
 • Balkongen er på ca. 3 kvm, har overbygg og plass for et hyggelig kafésett.
 • Kjøkkenet fra 2006 er pent og holdt i en klassisk stil som passer utmerket til boligens uttrykk.
 • Innredningen har hvite, profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt porselenskum. Plassering i hesteskoform med barløsning mot stuen gir ekstra godt med skap- og benkeplass.
 • Boligen inneholder et delikat bad og separat wc fra 2006. Badet har moderne innredning bestående av heldekkende servant på høyglanset skuffeseksjon, matchende høyskap og speil med overlys - alt fra 2017.
 • Badet har opplegg for vaskesøyle og i tilstøtende rom er det separat wc med veggmontert toalett.
 • Leiligheten har to lyse og pene soverom, hvorav ett med tilhørende skaprekke. Dette rommet har gråmalte veggflater, mens det andre har dypblå vegger.
 • Leiligheten har to lyse og pene soverom, hvorav ett med tilhørende skaprekke. Dette rommet har gråmalte veggflater, mens det andre har dypblå vegger.
 • Leiligheten har to lyse og pene soverom, hvorav ett med tilhørende skaprekke. Dette rommet har gråmalte veggflater, mens det andre har dypblå vegger.
 • Soverom nr. 2.
 • Entreen er et lyst og innbydende rom med parkettgulv, hvitmalte veggflater og downlights belysning. Rommet har åpen garderobeløsning i nisje og praktisk lagringskott innfelt i vegg.
 • Leiligheten ligger i Bygdøy allé, på beste Frogner i Oslo. Området er meget populært, urbant og sentralt.
 • Eiendommens beliggenhet er upåklagelig, midt i smørøyet i fasjonable Bygdøy allé. Leilighetens plassering på hjørnet av bygget gir ekstra godt lysinnslipp fra store vinduer mot vest, nord og syd.
 • Skisse, ikke målbar.

Fakta

 • Bygdøy Allé 88
 • Primærrom
  71
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 700 000 ,-

Omkostninger

4 700 000,- (Prisantydning)
17 896,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 717 896,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 717 896,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
130 669,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 848 565,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  71
 • Tomt
  919

Beliggenhet

Bygdøy allé 88 er en lys, lekker og moderne 3-roms selveierleilighet med attraktiv plassering i tredje etasje på hjørnet av bygget. Den stilrene bygården fra 1938 ligger midt i smørøyet i Bygdøy allé, i et fasjonabelt strøk preget av flotte ambassadebygg og residenser. Fra eiendommen er det gangavstand til gode restauranter, offentlig kommunikasjon, badeplasser, fjorden, parker, turområder og uteliv.

Kort fortalt:
- Lekker 3-roms selveierleilighet i 3. et.
- Attraktiv plassering på hjørnet av bygget.
- Fasjonabelt og meget sentralt boligstrøk.
- Balkong med ettermiddag- og kveldssol.
- Gode vindusflater i tre himmelretninger.
- Mulighet for leie av p-plass i sameiet.
- Lys entré med garderobenisje og kott.
- Kjøkken med dels integrerte hvitevarer.
- Stue med lekker design peis i stål og glass.
- Delikat bad med nyere innredning fra 2017.
- Separat wc med veggmontert toalett.
- To soverom, ett har garderobeskap.
- Lagringsplass i to disponible kjellerboder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Varmtvann, sentralfyring og kabel-tv inkl.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Leiligheten ligger i Bygdøy allé, på beste Frogner i Oslo. Området er meget populært, urbant og sentralt. Bebyggelsen på Frogner er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra 1800-tallet, og i dag ligger de fleste ambassadene og ambassaderesidensene der.

Fra boligen er det gangavstand til noen av hovedstadens mest populære handlegater, kafeer, barer og restauranter, i tillegg til Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Boligen har også kort vei til lekeplass, skøytebane, Gimle Kino og flere treningssentre etc.

Det er få minutters gange til Aker brygge og Tjuvholmen med spennende gallerier som Astrup Fearnley Museet og Pushwagner Gallery. Her finner man også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading og flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk. Du kan også gå promenaden langs Frognerkilen og stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende gater.

Byggemåte

Boligblokk med flatt takk. Utvendige fasader er i pusset utførelse. Skillende vegger og etasjeskiller i betong. Bygget er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 79 kvm

Innhold

3. etasje: Entré, wc, bad, 2 soverom, kjøkken, stue og kott.
Annet: Leiligheten disponerer 2 kjellerboder på hhv. 2,3 kvm og 2,2 kvm.

Standard

Leiligheten har store vindusflater vendt mot nord, vest og syd, samt en herlig balkong med vestvendt beliggenhet. På balkongen er det plass for kafésett og solen kan nytes fra ettermiddag til kveld. Leiligheten ble gjennomgående pusset opp i 2006, og er siden godt ivaretatt og fremstår som svært pen. En designhjørnepeis med glassdører gir leiligheten det lille ekstra.

Boligen består av en stor, luftig stue i åpen løsning med et pent kjøkken i klassisk stil. Videre finnes et delikat bad med nyere innredning fra 2017, ett separat wc og to gode soverom. Det er garderoberekke på ett soverom og godt med oppbevaringsplass i kott i entreen. Leiligheten disponerer også to kjellerboder som gir bra med lagringsplass. Varmtvann, sentralfyring og kabel-tv er inkludert i felleskostnadene. I sameiet er det også mulighet for reservert p-plass.

Entré: Entreen er et lyst og innbydende rom med parkettgulv, hvitmalte veggflater og downlights belysning. Rommet har åpen garderobeløsning i nisje og praktisk lagringskott innfelt i vegg. Fra entreen er det glassdør inn til en stor og luftig stue. Hele leiligheten ble pusset opp i 2006, veggene er holdt i lyse farger og takhøyden er opp til 2,72 meter på det høyeste.

Kjøkken: Kjøkkenet fra 2006 er pent og holdt i en klassisk stil som passer utmerket til boligens uttrykk. Innredningen har hvite, profilerte fronter og benkeplate i heltre med nedfelt porselenskum. Plassering i hesteskoform med barløsning mot stuen gir ekstra godt med skap- og benkeplass.

Kjøkkenet er utstyrt med stekeovn, induksjonstopp, kombinert kjøl/frys og oppvaskmaskin. Det er vindu, pene mosaikkfliser og belysning over benken, samt ventilator i stål over kokesonen og downlights belysning i himling. I stuen er det god plass for spisebord.

Stue: Stuen oppleves som tiltalende, lys og luftig. Store vindusflater gir rikelig med dagslys fra to sider og en glassdør fører ut til en herlig balkong med sol fra ettermiddag til kveld. Stuen har parkettgulv, hvite veggflater og hvit, glatt himling.

Rommet ligger åpent mot kjøkkenet og lar seg enkelt møblere med sofagruppe, tv-løsning og spisebord. En innfelt design peis med glassdører skaper ekstra hygge og setter prikken over i-en.

Bad/wc/vaskerom: Boligen inneholder et delikat bad og separat wc fra 2006. Badet har moderne innredning bestående av heldekkende servant på høyglanset skuffeseksjon, matchende høyskap og speil med overlys - alt fra 2017.

I hjørnet av rommet er det dusjnisje med regnfallsdusj fra 2017 og innfellbare glassdører. Rommet har lyse fliser på gulv med gulvvarme, matchende veggfliser og downlights belysning. Badet har opplegg for vaskesøyle og i tilstøtende rom er det separat wc med veggmontert toalett.

Soverom og garderobe: Leiligheten har to lyse og pene soverom, hvorav ett med tilhørende skaprekke. Dette rommet har gråmalte veggflater, mens det andre har dypblå vegger. Leiligheten har for øvrig god lagringsplass med bl.a. lagringskott i entré og i to disponible kjellerboder. Sameiet har ellers felles sykkelbod og bod for lagring av dekk.

Utstyr

Ventilasjonen er naturlig. Sikringsskapet har automatsikringer og det er montert downlights i entré, bad og på kjøkken.

Oppvarming

Leiligheten er oppvarmet med radiatorer tilknyttet sentralvarmeanlegg, supplert med varmekabler i badegulv og hjørnepeis med glassdører i stuen. Sentralfyring, varmtvann og kabel-tv er inkludert i felleskostnadene.

Parkering / Garasje

Det er mulighet for leie av parkeringsplass/garasje etter ansiennitet/venteliste. Om man blir tildelt parkeringsplass kreves det ingen månedlige leiekostnader. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Eiendommens beliggenhet er upåklagelig, midt i smørøyet i fasjonable Bygdøy allé. Leilighetens plassering på hjørnet av bygget gir ekstra godt lysinnslipp fra store vinduer mot vest, nord og syd.

Fra stuen er det også utgang til en herlig, vestvendt balkong med ettermiddag- og kveldssol. Balkongen er på ca. 3 kvm, har overbygg og plass for et hyggelig kafésett. Fra balkongen er utsikten fin mot det hyggelige nærområdet. Felleseiendommen er opparbeidet med asfalterte internveier, sittegrupper, plenareal og beplantninger.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Søndagsåpen Joker, Kiwi, Matkroken og Skafferiet som ligger like i nærheten. Bygdøy allé er kjent for sine mange flotte spesialforretninger spesielt innenfor mote, interiør og mat.

I nærheten finner du restaurantene Schillers Tapas, Enoteca og Feinschmecker, samt Stockfleths og den tradisjonsrike fisk- og viltbutikken Fjeldberg. Skøyen med Karenslyst Allé, Vika og Aker brygge ligger også i nærheten.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Olav Kyrres plass og ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Med bil fra Frogner tar det ca. 2 min til Skøyen, 3 min til Majorstuen, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Ruseløkka barne- og ungdomsskole, samt Bjørknes Privatskole. Det finnes flere andre videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.


1925/993576-1/105 Bestemmelse om bebyggelse 26.09.1925
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 72
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/305305-1/105 Best. om vann/kloakkledn. 30.11.1937
Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 72
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/305306-1/105 Erklæring/avtale 30.11.1937
Bestemmelse om septiktank m.v.
Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 72
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/305309-1/105 Erklæring/avtale 30.11.1937
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 72
Gjelder denne registerenheten med flere

1938/300749-1/105 Best. om adkomstrett 10.02.1938
Med flere bestemmelser
Overført fra: Knr: 0301 Gnr: 212 Bnr: 72
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/504945-3/105 Erklæring/avtale 09.03.1976
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT TIL SAMEIET
FOR: NOK 10,000
MED PRIORITET
ETTER 75% AV FØRSTE TINGLYSTE OVERDRAGELSESSUM
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Offentlig ifølge takstmann.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Foreligger Exdok. fra 1939. Ekspedisjonsdokument er forgjengeren til Ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på saken, hvor alle godkjennelser blir stemplet (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc.).

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 234 030,- pr 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 455 284,- pr 31.12.15

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 573,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Varmt vann, fyring, kabel-tv, trappevask og kommunale avgifter.

Renter og avdrag utgjør kr. 1 030,- med dagens rente ifølge forretningsfører.

Strøm, ca. kr. 2 400,- for 2016.

Kjøper tegner eget strøm-, internett- og eventuelt alarmabonnement og kostnaden vil variere i henhold til vilkår som inngås.

Forsikring i Gjensidige kr (polisenummer 54583923)

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 700 000,- (Prisantydning)
17 896,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 717 896,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
117 920,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 717 896,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
130 669,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 848 565,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Långivers navn: Handelsbanken
Lånenummer: 8397 71 54769
Annuitetslån
Rentesats : 4,40 % pa.
Innfrielsesdato: 15.02.2018
Restsaldo pr 15.07.2017: kr 74 040,-

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.