Eiendom

KLASSISK PÅ FROGNER - Lys, lekker selveierleilighet på 108 kvm i 3. etg. Unik sjarm med peis, svenskeovn, stukkaturer, 3,35m takhøyde og solrik, sydvendt balkong. Garasjeplass*

KLASSISK PÅ FROGNER - Lys, lekker selveierleilighet på 108 kvm i 3. etg. Unik sjarm med peis, svenskeovn, stukkaturer, 3,35m takhøyde og solrik, sydvendt balkong. Garasjeplass*
 • Velkommen til Elisenbergveien 32 - Presentert av Stian Pøhner.
 • Meget lekker og klassisk 4-roms selveierleilighet på 108 kvm.
 • Utgang til balkong fra stuen.
 • Stuen er stor og har plassbygget bokhylle/tv-reol, samt en hyggelig vedpeis.
 • Det er en gjennomgående god standard over det hele med meget smakfulle farge- og materialvalg.
 • Spisestue med fantastisk takhøyde på hele 3,35 meter.
 • Spisestue.
 • Romslig spisestue med en klassisk svenskeovn/ kakkelovn.
 • De klassiske elementene er godt ivaretatt.
 • Stukkaturer, rosetter, listverk, originale tofløyede dører, peis og svenskeovn..
 • Kjøkken fra Huseby med profilerte eikefronter, Corian benkeplate (fra 2016) og integrert hvitevarer fra Miele fra 2016
 • Separat kjøkken med spiseplass.
 • Hovedsoverom er helt skjermet i leiligheten med eget garderoberom/ walk-in-closet.
 • Hovedsoverom.
 • Begge soverom vender inn mot rolig bakgård.
 • Lekkert baderom fra 2016/17.
 • Entré/gang.
 • Balkongen vender mot sør og har i følge selger sol fra morgen til ettermiddag.
 • Balkongen er overbygget og fremstår som en forlengelse av stuen.
 • Balkong.
 • Fasade.
 • Fasade.
 • Plantegning Elisenbergveien 32.

Fakta

 • Elisenbergveien 32
 • Primærrom
  108
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 750 000 ,-

Omkostninger

9 750 000,- (Prisantydning)
1 080,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 751 080,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
243 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 750 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
252 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 003 729,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  108
 • Tomt
  499

Beskrivelse

Meget lekker og klassisk 4-roms selveierleilighet på 108 kvm beliggende i byggets 3. etasjeplan med blant annet 2 ildsteder og solrik, sørvendt balkong. Leiligheten er beliggende i en nydelig Frognergård fra århundreskiftet.

Leiligheten har vært igjennom oppussing i 2016/17. Det er blant annet nymalte overflater, nye gulv med isolasjonsmatter, nytt elektrisk anlegg med skjult ledningsnett, nytt baderom og diverse oppgraderinger på kjøkken. Det er en gjennomgående god standard over det hele med meget smakfulle farge- og materialvalg. Det er tatt godt vare på alle de klassiske elementene i leiligheten som stukkaturer, rosetter, listverk, originale tofløyede dører, peis og svenskeovn. I tillegg er det store vindusflater, romslige rom og en fantastisk takhøyde på hele 3,35 meter - alt dette er med på å skape en god og herlig atmosfære.

Leiligheten fremstår med en meget god planløsning. Her finner man blant annet 2 stuer/ spisestuer på rad, utgang til balkong fra stue. Balkongen vender mot sør og har i følge selger sol fra morgen til ettermiddag. Balkongen er overbygget og fremstår som en forlengelse av stuen, og er lun og hyggelig. Stuen er stor og har svært gode vindusflater, samt plassbygget bokhylle/tv-reol, samt en hyggelig vedpeis. Romslig spisestue med en klassisk svenskeovn/ kakkelovn.

Separat kjøkken med spiseplass. Kjøkken fra Huseby med profilerte eikefronter. Corian benkeplate (fra 2016) med underlimt vaskekum og nedfelt induksjon platetopp. Integrert hvitevarer fra Miele fra 2016; komfyr, micro, platetopp og oppvaskmaskin.

Lekkert baderom fra 2016/17 med innmurt flislagt badekar med "regn-og-håndusj". Marmor benkeplate med underlimt servant. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Badet er med nytt sluk, rør i rør, membraner, varmekabler, fliser, baderomsinnredning m.m 2016/17 iht. eier.

2 gode soverom, hvorav hovedsov er helt skjermet i leiligheten med eget garderoberom/ walk-in-closet. Begge soverom vender mot stille bakgård.

Adkomst til oppgangen via forhage. Pent opparbeidet forhage med plen og smijernsgjerde. Pent opparbeidet indre gårdsrom med sykkelskur.

Diverse om leiligheten:

- Alle overflater nymalt 2016.
- Vegg mot naboleilighet i spisestue er ekstra lydisolert.
- Nytt heltre furugulv med isolasjonsplater i rom foruten soverom og omkledningsrom 2016.
- Nye brede profilerte fotlister.
- Garderobeskap i gang og gjestesoverom. Omkledningsrom på masterbedroom med oppheng, hyller og skuffer. Hylleseksjon i hovedsoverom.
- Plassbygd tv/ bokseksjon i stue.
- Vannforsyningsrør (type "rør i rør" system). PVC sluk med klemring.
- Varmtvannsbereder plassert under kjøkkenbenk. Ca. 120 l fra 2016.
- Oppvarming av leiligheten skjer elektrisk med glasspanelovner og varmekabler på bad. Vedfyring med peiser. Vifte på kjøkken fra 2017. Nye panelovner 2016.
- Nye automatsikringer, overbelastningsvern/jordfeilbryter. Nye elektriske ledninger, kontakter og brytere skiftet i leiligheten (foruten soverom og omkledningsrom) i 2016 iflg. eier.
- Innfelt downlights i himling på kjøkken.
- Dørcallinganlegg. Kabel-tv. Bredbånd. Felles brannalarmanlegg.

Diverse om gården:

- Representativ Frognergård med pen forhage med plen og beplantning.
- Leiligheten/ eierseksjonen hører til Sameiet Elisenbergveien 32 som består av totalt 10 boligseksjoner.
- Gården står oppført på byantikvarens gule liste over bevaringsverdige eiendommer (kgl. res. murgård).
- Portrom pusset opp/malt 2016.
- Stallvegg mot indre gårdsrom malt 2016.
- Felles brannvarslingsanlegg i gården.

Innhold

3.etasje/ inneholder: Entre/gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom, hvorav masterbedroom med omkledningsrom/ garderoberom.

Balkong ca. 6,5 m² med dobbeltdører med utgang fra stue.

1 bod i kjeller på 9,7 kvm.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det attraktive og fasjonable boligområdet Elisenberg på Frogner i Oslo. En meget velholdt og representativ gård fra 1893, og denne delen av Elisenbergveien er enveiskjørt og preges av grønne, fine trær. Bebyggelsen generelt i området er preget av store byvillaer og fornemme bygårder fra slutten av 1800-tallet.

Fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Amtmann Furuplass, med blant annet interiørbutikker og de hyggelige kafeene W.B. Samson og Kaffebrenneriet. Fra leiligheten er det også kort vei ned til Bygdøy Allé med hyggelige caféer, populære restauranter og diverse spesialforretninger. Forøvrig ligger dagligvareforretninger, treningstilbud, vinmonopol, postkontor og "alt" en kan trenge innen kort gangavstand. I Bygdøy Allé 39 ligger Gimle kino som er en liten og tradisjonsrik kino. Kinoen er kjent for kunst- og kvalitetsfilmer helt siden den åpnet i 1939. Her får man god service og komfort med øl-/ og vinservering i foajeen.

Av rekreasjonsområder i nærheten finnes Slottsparken, Uranienborgparken og vakre Frognerparken. Sistnevnte inneholder skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, Frognerbadet og Frogner stadion. Frognerparken kan også tilby ulike aktiviteter som tennis i sommerhalvåret og skøytebane på vinteren.

Det er gangavstand til Majorstuen, Skøyen samt til spennende Tjuvholmen. Her finner du også Tjuvholmen sjøbad med fin strand, gressplen for solbading samt en flott skulpturpark. Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy hvor det også er flotte badestrender som Huk, Paradisbukta og Bygdøy Sjøbad.

Meget gode kollektivtilbud med både trikk- og bussforbindelser like i nærheten.

Felleskostnader

3 000 pr. mnd. Strøm, kommunale avgifter, kabel-tv (GET), forsikring, alarm.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Selger kan selge sin garasjeplassnummer 134 i Frogner Atrium i Frognerveien 8. Denne plassen kan overdras for kr 790.000,- + omkostninger.

Avstand fra leilighet til garasje er ca. 650 meter. Dette er i følge selger en av de bedre plassene i garasjeanlegget - på øverste plan med lett tilgang for bil og kort avstand til inngangsport. Varme og vaktfunksjon i anlegget.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 1 671 499 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 4 680 197 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 108 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 120 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 108 m².
Primærrom: 108 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad/wc, kjøkken, spisestue, stue, 2 soverom, omkledningsrom.

Kjeller:
Bod 9,7 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.