Eiendom

SKILLEBEKK / FROGNER - Attraktiv og nyere oppusset 5-roms selveier med separat del* - 2 innganger - 2 kjøkken - 2 bad - 3 soverom - mulighet for 2 ildsteder - parkering etter første mann til mølla - Rolig og usjenert beliggenhet!

SKILLEBEKK / FROGNER - Attraktiv og nyere oppusset 5-roms selveier med separat del* - 2 innganger - 2 kjøkken - 2 bad - 3 soverom - mulighet for 2 ildsteder - parkering etter første mann til mølla - Rolig og usjenert beliggenhet!
 • Nordvik & Partners har gleden av å presentere Framnesveien 8
 • Stue i hoveddel
 • Stor stue med god plass til sofagruppe og spisebord
 • Stue
 • Spisestue i tilknytning til kjøkken
 • Lys og pen kjøkkeninnredning fra Atlas kjøkken
 • Innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass
 • Soverom 1 med kontorplass, god løsning for seng og egen walk-in. Det kan åpnes inn til separat del fra soverom 1.
 • Baderom fra 2012 i hoveddel med dusjnisje, badekar, vegghengt WC og "vaskerom"
 • Meget fine flis- og materialvalg
 • Badekar og "vaskerom"
 • "Vaskerom" med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
 • Entré hoveddel
 • Stue i separat del
 • God plass til sofagruppe og spisebord
 • Sofagruppe
 • Stue mot kjøkken og gang
 • Spisestue
 • Lyst og pent kjøkken i separat del
 • Lyst og pent kjøkken fra 2012 i separat del
 • Soverom 2
 • Soverom 3
 • Baderom fra 2012 i separat del med vegghengt WC, dusjnisje og fine flis- og materialvalg
 • Dusjnisje bad i separat del
 • Entré separat del

Fakta

 • Framnesveien 8
 • Primærrom
  121
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)
236 140,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 736 140,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
243 400,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 736 140,-))
4 300,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
256 599,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 992 739,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  121
 • Tomt
  454

Beskrivelse

Nordvik & Partners har gleden av å presentere en lekker og nyere oppusset selveier leilighet på attraktive Skillebekk.

Leiligheten har ett areal på hele 121 kvm og inneholder: 2 baderom, 3 soverom, 2 kjøkken og 2 stuer. Leiligheten er delt i 2 enheter; hvor en enhet har inngang fra baktrapp og en enhet har inngang fra hovedtrapp. Leiligheten kan ved enkle grep gjøres om til en stor enhet ved å åpne veggen mellom soverom i hoveddel og entré i separat del.

Høy standard og flotte detaljer som bl.a.: lekker parkett, stilren kjøkkeninnredning fra 2012, to flotte baderom med flotte flis- og materialvalg, regndusj, badekar, nedfelt vask, downlights, innebygget og vegghengt WC, og varmekabler. Skjermet og usjenert beliggenhet mot hyggelige Tinkern og rolig gågate. God takhøyde og store takvinduer gir en god romfølelse og skaper en lys og harmonisk atmosfære.

Videre har du tøffelavstand til både Frogner, Skillebekk og Tjuvholmen samt andre flotte områder denne representative delen av Oslo har å by på.

Leiligheten ligger midt i smørøyet i et område hvor listen for standard og eksklusivitet er lagt svært høyt. Dette gjenspeiles både i dette byggets fellesområder, inngangsparti og innad i leiligheten.

UTLEIE:
Leiligheten er delt opp i 2 enheter, hvor den ene er bebodd av eier selv og den andre leies ut. Separat del kan leies ut for ca. kr. 192.000 pr. år.

Dersom man leier ut begge enhetene vil man kunne forvente en leie på ca. kr. 360.000,- pr. år.

Innhold

Høy 1. etasje:

Hoveddel; Entré, bad/wc-vaskerom, kjøkken, hjørnestue og soverom med kontordel.
Separat del; Entré/gang, bad/wc, kjøkken, stue og 2 soverom.

1 kjellerbod på ca. 3 kvm.

Standard

Kjøkken:

Hoveddel;
Kjøkken med høyglans glatte fronter. Granitt benkeplate med underlimt vaskekum og induksjon platetopp. Kullfilter avtrekksvifte med hette i børstet stål/glass. Integrert komfyr, micro, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Spisebenk. Atlas kjøkken. Nytt kjøkken og hvitevarer 2012.

Separat del;
Kjøkken II: Kjøkken med hvite folierte fronter. Rustfritt stålbenkbeslag med vaskekum. Benkeplate. Spisebenk. Kullfilter avtrekksvifte med hette i børstet stål. Nytt kjøkken 2012. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Sanitær:

Hoveddel; Bad/wc-vaskerom. Bad med dusjnisje med dør i herdet glass. Regn og hånddusj. Innmurt flislagt badekar. Helservant med underskuffer. Speilskap med lys over servant. Høyskap. Vegghengt toalett. Vaskedel med benkeplate og veggskap. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Separat del;
Bad/wc med dusjnisje med dør i herdet glass. Helservant med underskuffer. Speilskap. Vegghengt toalett. Nisje på kjøkken med opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

Skap og reoler:

Hoveddel;
Nisje med oppheng og hylle i entre. Garderobe med oppheng, skuffer og hyller i soverom.

Separat del;
Plassbygd stableskap ved entre.

VVS-installasjoner:
Vannforsyningsrør av plast (type "rør i rør" system).

Varmtvannsbereder plassert i bod i kjeller for hoveddel. OZO varmtvannsbereder 198 l fra 1999.
Varmtvannsbereder over vaskesøyle på kjøkken, sep. del. Ca. 120 l.

Beliggenhet

Meget attraktivt beliggenhet i et veletablert område i en stille og tilbaketrukket gate på Skillebekk. Her bor man stille og fredelig til, med alt av fasiliteter kun få minutters gange fra leiligheten. Umiddelbar nærhet til både sjø og byliv!

Kort gangavstand til Tjuvholmen, Aker Brygge, Vika, Nationaltheatret med forretninger, matbutikker, treningssentre og andre fasiliteter. Kun noen minutters gange til Solli Plass, Bygdøy Alle og Skovveien med flere innbydende forretninger. Flere hyggelige spisesteder og kaffebarer i området.

Flere fine tur- og friområder i nærheten som bl.a. Hydroparken, Framnesparken (Tinkern), Frognerparken, Frognerstranden, Frognerkilen, Slottsparken og Bygdøy m.m.

God tilgang på off.komm. med holdeplass for trikk i umiddelbar nærhet. Flere busser og trikker fra Solli Plass. T-bane og tog (inkl. flytoget) fra Nationaltheatret Stasjon.

Felleskostnader

Kr. 4 424,- pr. mnd. inkl. Kabel-TV grunnpakke, renter og avdrag andel fellesgjeld, kommunale avgifter, trappevask, felles forsikring av gården, kommunale avgifter, m.v.

Etasje

Leiligheten ligger i høy 1. etasje.

Garasje / Parkering

Sameiet har 6 parkeringsplasser som disponeres etter førstemann til mølla - prinsippet blant 10 av seksjonene, inkludert denne.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 082 452 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 663 846 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 121 kvm, Bruksareal: 121 kvm, Bruttoareal: 135 kvm

Høy 1. etasje:
Bruksareal: 121 m².
Primærrom: 121 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc/vaskerom, kjøkken, stue, soverom/kontor, entré / gang, bad/wc, kjøkken 2, stue 2 og 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler/varmematter på flislagte gulv. Termostat.

Mulighet for etablering av 2 ildsteder.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Eierseksjonssameiet Framnesveien 8 (heretter sameiet) består av 12 eierseksjoner - hvorav 10 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner - i henhold til oppdelingsbegjæring tinglyst den 9/5-88.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Fellesutgiftene vil sannsynligvis øke med 5% i løpet av 2018.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: horntvedt@nordvikpartners.no eller SMS: 93 42 85 50 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

*Separat del: Leiligheten er bygget om og delt opp i 2 enheter, en med inngang fra baktrapp og en med inngang fra hovedtrapp. Ominnredningen/oppdelingen er ikke søkt godkjent hos sameie eller Plan- og Bygningsetaten. Dersom ny eier blir pålagt å søke om ominnredningen/oppdelingen vil dette være kjøpers ansvar og risiko. Kjøper / megler har intet ansvar i tilfelle det viser seg at ominnredning/oppdeling ikke blir godkjent og at leiligheten må tilbakeføres til en enhet. Kjøper tar det fulle ansvar og risiko.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.