Eiendom

VED SLOTTSPARKEN - Penthouseleilighet over 2 etasjer med 117 kvm i gulvareal - Stor, privat takterrasse på 20 kvm med jacuzzi og supre solforhold - Heis - 2 bad - Peis - Parkeringsleie kan overtas - Beboerparkering - Velholdt bygård

VED SLOTTSPARKEN - Penthouseleilighet over 2 etasjer med 117 kvm i gulvareal - Stor, privat takterrasse på 20 kvm med jacuzzi og supre solforhold - Heis - 2 bad - Peis - Parkeringsleie kan overtas - Beboerparkering - Velholdt bygård

Fakta

 • Linstows gate 4 B
 • Primærrom
  102
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)
72 885,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
9 572 885,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
239 300,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 9 572 885,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
253 444,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 826 329,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  102
 • Tomt
  1392

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Anders Andersen & Oda Heiberg Løvik har gleden av å presentere en nydelig, påkostet og tilbaketrukket penthouseleilighet over to plan i rolige Linstows gate 4 ved Slottsparken. Flott leilighet med ca. 117 kvm i gulvareal. Veletablert og etterspurt beliggenhet med kort vei til blant annet sentrum, Hegdehaugsveien og Bogstadveien, Aker Brygge, Frogner, Majorstuen, Bislett, St. Hanshaugen og Grünerløkka. Leiligheten ble bygget i 2004/2005 og holder en meget god standard. Sameiet renoverte tak og terrasser høsten 2015. Her kan du flytte rett inn!

Meget innholdsrik, svært lys og usjenert bolig med romslig stue med peis og opptil 3,7 meters takhøyde. Hovedsoverom med direkte adkomst til baderom i andre etasje, samt utgang til solrik takterrasse. Videre inneholder boligen et fint baderom med badekar og romslig dusj, eksklusivt kjøkken og tre lyse soverom. Super planløsning hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet. Stilrent og gjennomført fargevalg med fokus på kvalitet i materialene. Åpen løsning over to plan gir god mulighet til både å være sosial og trekke seg litt tilbake. Dette gjør leiligheten veldig koselig, både til hverdag og til fest. En fantastisk leilighet hvor du vil trives og bo godt!

Svært attraktiv og rolig beliggenhet i et veletablert område, med kort avstand til alt av servicetilbud. Flere kaféer, bakerier, restauranter, matbutikker, treningssentre og parker og grøntområder i umiddelbar nærhet. Fantastisk beliggenhet for den som ønsker kort vei til byens fasiliteter.

Dette er en sjelden mulighet!

Kort fortalt
* Veldrevet sameie med ordnet økonomi
* Sameiet består av 30 leiligheter
* God vedlikeholdshistorikk (se lenger ned i annonsen)
* Leiligheten ble bygget i 2004/2005
* Supersentral beliggenhet rett ved idylliske Slottsparken
* Boligen er usjenert og ligger i en rolig, enveiskjørt gate
* Store vindusflater som slipper til rikelig med naturlig lys
* Arealene er godt utnyttet og det er mye lagringsplass
* Generelt meget høy standard
* Stor heis bygget i 2003
* Velux takvinduer med marmor vindusbrett
* Stor takterrasse på cirka 20 kvm med jacuzzi og fantastiske sol- og lysforhold
* Alle rom (utenom et soverom og badene) ble malt sommeren 2016
* Takspotter i alle rom (utenom badene) er byttet til LED med dimmere
* Alle takvinduer og skyvedører ut mot takterrassen er påmontert solfilm (begrenser solvarme med 70 % og begrenser varmetap ut mot 30 %)
* Vannbåren varme i hovedetasje
* Innbydende entré med skap
* Tre gode soverom med plass til dobbeltseng
* To flislagte baderom med varme i gulv
* Åpen kjøkken- og stueløsning
* Flott peisovn
* Pipeløp ble rehabilitert i 2008
* Sentralt brannvarslingsanlegg
* Felles vanntåkeanlegg
* Sentralstøvsuger
* Mulighet for å overta innendørs garasjeplass

Vedlikeholdshistorikk
2012-2013: Installert vanntåkeanlegg i hele bygården og utskifting til brannsikrende dører etc. Sameiet er etter dette tildelt en pris for god brannsikring og vil, imotsetning til mange andre 1890-bygårder, ikke få utgifter til brannsikring i årene fremover.
2013: Piperehabilitering.
2015: Renovering av tak og takterrasser.
2016: Bakgården ble oppgradert, samt fasade, oppgang og inngangsparti ble oppgradert.
2017: Installasjon av Fibernett.

Gården ble rehabilitert i 2000-2003 i forbindelse med utbyggingen av loftsleilighetene, med bl.a. nyoppusset fasade, nytt tak (saltak i trekonstruksjon, tekket med skiferstein), nye vinduer og nye stigeledninger og dreneringsarbeider.

Innhold

Arealer:
Bruttoareal: 110 kvm
Bruksareal: 102 kvm
Primærrom: 102 kvm

Primærrom:
5. etasje: Gang/entre, kjøkken, stue/spisestue, bad/WC og 2 soverom.
Loft: Soverom og Bad/WC.

I tillegg har leiligheten to kjellerboder på cirka 6,5 kvm og cirka 7,0 kvm.

Standard

Boligen holder en gjennomgående god standard. Under kan du lese litt om de ulike rommene:

HOVEDETASJE

Romslig og innbydende entré
Lys og romslig entré/gang. God plass til tøy og sko ved inngangsdøren. Pent skap fra Artur Bonet med god lagringsplass. Fint, flislagt gulv med gulvvarme. Callinganlegg med videokamera.

Lekker, moderne og tidsriktig kjøkken
Meget delikat og stilrent kvalitetskjøkken med innredning fra Artur Bonet. Fronter i tre og benkeplate i granitt. Rikelig med benk- og skapplass. Hvitevarene er eksklusive og består av integrert mikrobølgeovn og oppvaskmaskin fra Miele, samt side by side kjøleskap/frys med integrert isbitmaskin fra General Electric, et usedvanlig bra kjøle-/fryseskap. Fryseren produserer skuffen full med isbiter på få timer. Videre består hvitevarene av en lekker gasskomfyr med 4 gassbluss og elektrisk, keramisk topp, en stekeovn og en grill. Komfyren er ILVE Majestic fra Italia. Ventilator i børstet stål med mekanisk avtrekk over kokesone. Lys og pene fliser over benkeplate, samt nedsenket kum i rustfritt stål. Dette er drømmekjøkkenet for de som er glad i å lage mat og som liker å invitere til store middagsselskaper!

Lys og romslig stue
Stuen er stor, innbydende og koselig med store vindusflater, samt plass til spisebord med plass til mange gjester, sofagruppe og TV. Romslig størrelse og fin planløsning på stuen gjør den lett å møblere. Åpen og hyggelig, og perfekt for sosiale sammenkomster. Herlig peis - perfekt for sene høst- og vinterkvelder.

Fint baderom
Romslig og lyst, flislagt baderom. Baderomsinnredning i lønn fra Artur Bonet. Baderommet inneholder badekar, romslig dusjhjørne med svingbare glassdører, servant over skapinnredning, speil, god belysning og toalett. Varmekabler i gulv, downlights i himling og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

To lyse soverom
I hovedetasjen er det to soverom. Det største soverommet har god plass til stor dobbeltseng. Plassbygde garderobeskap med masse plass til klær, sko og annen oppbevaring. Store, gode vindusflater som slipper til rikelig med naturlig lys.
Soverom nummer to har plassbygd garderobeskap og plass til dobbeltseng. Rommene kan enkelt innredes slik en ønsker, for eksempel kontor, TV-stue, barnerom eller gjesterom.

Overflater
Gulv: Pent gulv i heltre eik. Flislagt gulv i entréen og flislagt gulv med varme på baderommet.
Vegger: Malte flater. Flislagte vegger på baderommet.
Himling: Malte flater. Skrå himling i 5. etasje med synlige bjelker og downlights. I stuen ble takhøyden målt til 3,73 meter. Downlights i himling på baderommet.

LOFTETASJE

Hovedsoverom
Lyst og luftig hovedsoverom med plass til stor dobbeltseng. Garderobeskapet er av god størrelse med plass til masse klær. Takvinduene og skyvedører ut mot takterrassen er påmontert solfilm som begrenser solvarme inn i leiligheten med 70 % og begrenser varmetap ut med 30 %. Dette gjør soverommet og resten av boligen sval på varme sommerdager, samt at det begrenser innsyn. Soverommet har direkte adkomst til baderom. Dette rommet kan enkelt benyttes som f.eks. en loftstue.

Baderom
Fint, flislagt baderom med dusjkabinett, toalett, servant, stikkontakter og god belysning. Varme i gulv.

Fantastisk vestvendt takterrasse på hele 20 kvm
I boligens 2. etasje er det utgang til ditt eget lille fristed, en stor, herlig og meget lun privat takterrasse på cirka 20 kvm. Terrassen har markise med motor og fjernkontroll som dekker hele terrassen utenom området hvor jacuzzien står, tredekke i Kebony fra 2016 og infrarøde varmelamper som strekker brukstiden på terrassen. I sommersesongen har du sol fra cirka kl. 09:00 til kl. 20:00. Fantastiske lys- og solforhold og god plass til utemøblement, grill og planter. Her kan du nyte deilige, late sommerdager, drikke morgenkaffen, lese en god bok og nyte den nydelige utsikten. Sjelden perle!

Overflater
Gulv: Pent gulv i heltre eik. Flislagt gulv med varme på baderommet.
Vegger: Flislagte vegger på baderommet.
Himling: Malte flater.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget populær beliggenhet, med gangavstand til Nationaltheateret, Aker Brygge, Grünerløkka, St. Hanshaugen og Bogstadveien. Linstows gate 4 er skjermet fra hovedstadens mylder og liv og ligger i en rolig, enveiskjørt gate rett ved Slottsparken og samtidig midt i byen.

Nabolaget har et bredt tilbud av hyggelige kaféer og restauranter. I tillegg til eksklusive spesial- og delikatesseforretninger finnes nærbutikker (Rema 1000, Joker, Kiwi, Coop Mega), postkontor m.m. kun en kort spasertur unna boligen. Leiligheten ligger cirka 10 minutters gangavstand fra St. Hanshaugen. Her finnes spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Java og Pascal. Det tar kun 10 minutter å gå til fantastiske Mathallen som har en rekke gourmetbutikker og restauranter. Av spisesteder i området kan blant annet nevnes Plah, Lorry, Restaurant Ni&Tyve, Smalhans, Brasserie Blanche, Fjord og Eik. Ønsker du å slappe av hjemme med restaurantmat leverer Foodora mat fra hele 94 forskjellige restauranter til Linstows gate 4.

Fra stuen har du utsikt over Slottsparken som bare ligger 50 meter unna. Her kan du slappe av i gresset, ta en joggetur, nyte synet og lukten av vakre velholdte, blomsterbedd eller oppleve folkelivet på 17. mai. Fantastiske St. Hanshaugparken er bare en kort spasertur unna. Her er det flotte turstier, dammer og grøntområder - perfekt for turer, jogging og parkliv. Sommer som vinter er Akerselva en favoritt for mange - enten du foretrekker å jogge eller gå.

Kort vei til sentrum med alle byens fasiliteter og til Majorstuen med Norges desidert mest populære og eksklusive handlegate, Hegdehaugsveien og Bogstadveien. Hegdehaugsveien og Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området har fått økt trafikksikkerhet, universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m.

Treningsmuligheter finner man bl.a. på SiO Athletica Centrum - cirka 200 meter unna boligen, Bislett Bad, Fitness Xpress, SATS/ELIXIA på Bislett og Nationalteateret, pilatespilotene, EVO Oscarsgate og Svømmeakademiet. På Bislett stadion er det tilgang til både innendørs og utendørs løpebaner.

God tilgang på offentlig kommunikasjon med flere busser og trikker i alle retninger. Det finnes gode ruteforbindelser til bl.a. annet Skøyen, Fornebu, Bygdøy, Torshov / Sagene, Nydalen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. flere. Kort vei til Nationaltheatret for t-bane, tog og flytog. Gangavstand til sentrum, Bislett, Majorstua, Grünerløkka, Frogner, St. Haugshaugen m.m.

HiOA (Høgskolen i Oslo & Akershus) kun 2 minutter unna. Det juridiske fakultet ligger 5 minutters gange unna. Ellers er det godt tilbud av kollektivtransport til Universitetet i Oslo ((Blindern), Tannlegehøyskolen, BI, Veterinærhøyskolen m.m.

Her vil du trives og bo godt!

Felleskostnader

Kr 5 090,- pr. mnd.

Dette inkluderer: Trappevask, bredbånd (fiber Unlimited 1000 (1000 mbit/s) fra HomeNet), renter og avdrag andel fellesgjeld, vaktmestertjeneste, forsikringer, kommunale avgifter, generell drift av eiendommen, personalkostnader, styrehonorar, revisjonshonorar, forretningsførsel og konsulenthonorar.

Etasje

5 & 6. etasje. Tilgang via heis eller trapper.

Tomt

Gårdsrommet er opparbeidet med plen og sittebenker. Bakgården ble oppgradert i 2016.

Garasje / Parkering

Mulighet til å overta garasjeleie i Welhavensgate 2 som ligger cirka 200 meter unna boligen.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 960 355 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 273 135 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Linstows gate 4 - Loftsutbygging - Ferdigattest - 2006

Linstows gate 4 - Montering sprinkleranlegg - Ferdigattest - 2013

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Linstows gate 4A-E - Vaaningshus (daarlig original) - Eks-dok (uattestert) - 1891

Boligens areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 85 m².
Primærrom: 85 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang/entré, kjøkken, stue/spisestue, bad/WC og 2 soverom.

6. etasje:
Bruksareal: 17 m².
Primærrom: 17 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Soverom og Bad/WC.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan leies ut.

Adkomst

Se kartskisse.
Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet består av 30 seksjoner.
Sameiet Linstowsgate 4 er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med orgnr 979486987, og ligger i bydel 5 Frogner i Oslo kommune med
følgende adresse: Linstowsgate 4, Gårds- og bruksnummer: 209/193.
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS i henhold til kontrakt.
Sameiets revisor er PWC.
Styregodkjenning: Ja
Skjema bak vedtekter må signeres og sendes OBOS Eiendomsforvaltning AS ved melding om salg/godkjenning av ny eier.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Fellesgjeld og kapitalkostnader:

Lånenummer: 1OB986-98207363367
Restsaldo: Kr 0,-
Kapitalkostnader: Kr 0,-

Lånenummer: 2OB982-98207491039
Restsaldo: Kr 72.885,-
Kapitalkostnader: Kr 461,-

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: 1OB986-98207363367
Type: A
Restsaldo: Kr 3.160.914,-
Restløpetid: 18 år
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (12.01.2018): 3,55%

Lånenr: 2OB982-98207491039
Type: A
Restsaldo: Kr 2.095.494,-
Restløpetid: 17 år 11 md.
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (12.01.2018): 3,55%

Ligningsposter pr. 31.12.2016:
Innberetningspliktige inntekter: 1.148,-
Fradragsberettigede kostnader: 1.871,-
Annen formue: Kr 34.399,-
Gjeld: Kr 75.994,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret opplyser om at det er planlagt nytt gjerde mot naboen og montering av videoovervåking. Dette vil ikke påvirke felleskostnadene.

Vedtektene vil sannsynligvis endres noe for å gi retningslinjer for parkering foran porten. Det skal presiseres at det er parkering forbudt. Kun av- og pålessing tillates. Det skal presiseres at parkeing utover 20 minutter kan skje med skriftelig tillatelse fra styret. Dette skyldes utfordringer med parkerte biler i forbindelse med tømming av søppel. Dette blir sak på årsmøtet i slutten av april.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: anders@nordvikpartners.no eller SMS: 98 83 74 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.