Eiendom

VIKA - Nydelig 3-roms hjørneleilighet som ble totalrenovert i 2012 - Lave felleskostnader - Mulighet for 3 soverom - Kort vei til Tjuvholmen/Aker Brygge - Fleksibel overtagelse

VIKA - Nydelig 3-roms hjørneleilighet som ble totalrenovert i 2012 - Lave felleskostnader - Mulighet for 3 soverom - Kort vei til Tjuvholmen/Aker Brygge - Fleksibel overtagelse

Fakta

 • Løkkeveien 7 A
 • Primærrom
  70
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 500 000 ,-

Omkostninger

5 500 000,- (Prisantydning)
1 283,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 501 283,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
137 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 5 501 283,-))
5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
151 619,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 652 902,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  70
 • Tomt
  707

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Andersen og Løvik har gleden av å presentere en lekker 3-roms hjørneleilighet beliggende i meget pen bygård som er ombygget og totalrenovert i 2012. Leiligheten holder en topp moderne standard og bærer preg av pent bruk. Svært godt utnyttet planløsning, generøs takhøyde og store vindusflater gir en meget god romfølelse. Superattraktiv beliggenhet, med få minutters gange til Aker Brygge, Tjuvholmen, Solli Plass og Hegdehaugsveien/Bogstadveien.

Dette er en ny leilighet (siste kvartal 2012) i et bygg opprinnelig fra 1876, som har gjennomgått ombygging og renovering. Stort, strøkent baderom, kjøkken og nytt el-anlegg. Alle gulv, vegger og tak er profesjonelt avrettet for å oppfylle dagens lyd- og brannkrav. Dersom ønskelig, kan det enkelt etableres et ekstra soverom i stuen. Begge dagens soverom vender mot Hansteens gate.

Kort oppsummert:
* Veldrevet sameie med ordnet økonomi
* Sameiet består av 22 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner
* Bygården ble renovert i 2012
* Fantastisk beliggenhet - kort vei til alt
* Flotte rekreasjonsområder ligger rett utenfor inngangsdøren
* Begge soverommene vender mot Hansteens gate
* Lave felleskostnader
* Pen hjørneleilighet med god internbeliggenhet i byggets 2. etasje
* Stort og lekkert, flislagt baderom
* Våtromsbevis medfølger boligen, se boligrapporten
* Pent, tidsriktig Sigdal-kjøkken fra 2012
* To romslige soverom
* Mulighet for å etablere et ekstra soverom i stuen
* Stor stue med plass til spisebord og sofagruppe
* Pen, lys parkett i samtlige rom
* Store vindusflater
* Effektiv planløsning hvor hver eneste kvadratmeter er utnyttet
* Felles brannvarslingssystem
* Svært gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med T-bane, buss, trikk og tog
* Flere dagligvarebutikker i nærheten (også søndagsåpne)
* Parker og grøntarealer i umiddelbar nærhet
* Flott, fellesbakgård med platting og sittegruppe
* Beboerparkering
* Felles brannvarslingssystem
* Flytt rett inn!

Innhold

Arealer:
Bruttoareal: 80 kvm
Bruksareal: 70 kvm
Primærrom: 70 kvm

Primærrom: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Leiligheten disponerer en kjellerbod på cirka 5,2 kvm.

Standard

Boligen holder en topp moderne standard - under kan du lese litt om de ulike rommene:

Lys og hyggelig entré
Innbydende entré som gir et godt førsteinntrykk av boligen. Fin garderobe, samt garderobeskap med god plass til tøy og sko. Parkett på gulv, downlights i himling og callinganlegg. Deler av gangen ble malt i i 2018.

Garderobe
Fra entréen er det adkomst til en garderobe med praktiske hylleløsninger. Godt med lagringsplass som for eksempel til klær, sko, støvsuger, klesstativ, etc.

Åpen kjøkken- og stueløsning
Kvalitetskjøkken fra Sigdal med svarte, glatte fronter og benkeplate i laminat. Integrert ovn, induksjonstopp (ny i 2014) og ventilator med lys (Villavent) over kokesone, samt integrert kjøle/-fryseskap og oppvaskmaskin. Nedfelt kum i rustfritt stål. Meget praktisk, åpen løsning til stuen, som forsterker den allerede gode romfølelsen. Moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning.

Lys og flott stue med god plass til både sofagruppe og spisebord. God planløsning gjør stuen enkel å møblere. Store vindusflater fra flere sider gir rikelig med naturlig lys. Deler av stuen ble malt i 2018. Mulighet for å sette opp et tredje soverom i stuen dersom ønskelig.

Delikat baderom fra 2012
Meget pent og stilrent baderom med delikate flis- og materialvalg. Baderommet inneholder veggmontert toalett, servant over skap, speil, belysning og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Ventilasjon med mekanisk avtrekk, himling med downlights og varme i gulv. Det medfølger et våtromsbevis på leiligheten. Beviset ligger i boligrapporten som vedlegg i prospektet.

To soverom
Hovedsoverommet er romslig med plass til stor dobbeltseng. Integrert garderobeskap med speildører med god plass til klær og annen oppbevaring. Soverom nummer to har plass til seng. Integrert garderobeskap med speildører. Rommet fungerer utmerket som barnerom, gjesterom, kontor eller TV-stue. Store, gode vindusflater i begge rom som slipper til rikelig med naturlig lys. Soverom nummer to ble malt i 2018.

* I stuen er det mulighet for å sette opp et tredje soverom dersom dette skulle være ønskelig.

Overflater
Gulv: 3- stavs parkett gulv i samtlige rom. Flislagt gulv med gulvvarme i baderom.
Vegger: Glatte malte overflater. Flislagte vegger i baderom.
Himling: Sparklet og malt himling i hvit farge. Det er montert downlights og takpunkt/lys i samtlige rom.

Beliggenhet

Attraktiv og populær beliggenhet i Løkkeveien i Vika. Kort vei til Frogner, Aker Brygge, Solli Plass, Tjuvholmen og Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Her finner man alt av matbutikker, treningssentre (f.eks. nyoppussede SATS Solli Plass), skoler, restauranter, kaféer i umiddelbar nærhet. Nærmeste matbutikker er Joker (søndagsåpen), Kiwi og Meny med ferskvaredisk (i House of Oslo). I nærområdet finnes det en rikt og spennende utvalg av motebutikker, kaféer, restauranter, interiørbutikker, spesialbutikker og barer. Også kort avstand til både barnehager og skoler.

Gangavstand til Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johans gate og Bogstadveien - som er Oslos mest populære handlegate. Her finner man også et rikt utvalg av serveringssteder og underholdning. Gangavstand også til Vika Terrassen som kan tilby blant annet kino, museum, kaféer, klesbutikker og restauranter. I 2016 ble VikaTerrassen et nytt og bilfritt byrom med nye og spennende tilbud innen mat, mote og kultur.

Kort avstand til Slottsparken, Frognerparken, Hydroparken og Bygdøy, som også er en av byens flotte grønne lunger/friområder.

Offentlig kommunikasjon:
God offentlig kommunikasjon, hvorav nærmeste holdeplass for trikk er Ruseløkka og ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Her går trikkelinje 12, 13 og 19. Nærmeste bussholdeplass (Solli) ligger ca. 3 min unna leiligheten med busslinje nr. 30, 31 (også nattbuss), 112, 121, 129, 131, 139, 143, 149 og 159. Nationaltheatret (ca. 5 min) er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle t-banelinjene og flere sporvogn- og busslinjer går derfra. Kort vei til flytoget.

Her vil du trives og bo godt!

Etasje

2. etasje.

Tomt

Pent opparbeidet bakgård med sittegruppe, platting og beplantning.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering" (sone A). Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Mulighet for parkeringsleie:
Vestre Vika p-hus
Q-park Solligata k
Mange ladeplasser for EL-bil innenfor 5-minutters gange

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 388 066 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 441 810 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Løkkeveien 7 - Ombygging bygård inkl kjeller og loft tillagt boenheter - Ferdigattest - 2012

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Løkkeveien 7A-B - Våningshus - Byggesaksdok (uattestert) - 1875

Boligens areal

Primærrom: 70 kvm, Bruksareal: 70 kvm, Bruttoareal: 80 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 70 m².
Primærrom: 70 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, to soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan leies ut. Styret skal skriftlig underrettes ved fremleie.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved panelovner og varmekabler på baderom. Egen varmtvannstank plassert over himling på badet.

Adkomst

Se kartskisse.
Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området er regulert til bolig-, industri, offentlig og næringsformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

- Sameiet Løkkeveien 7 er et registrert boligsameie i Oslo. Ifølge innsendt oppdelingsbegjæring består sameiet av 22 boligseksjoner og 7 næringsseksjoner.
- Selskapet eier tomten, gnr 209, bnr 200 i Oslo kommune.
- Bygningsmassen er fullverdiforsikret i IF Skadeforsikring med forsikringsnummer SP577207.4.2.
- Forretningsfører: Enqvist Eiendomsdrift AS.
- Revisor er Alpha-Revisjon AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Styret opplyser om at det per 05.03.18 ikke er planlagt å gjøre noen større vedlikeholdsarbeider etc. som medfører at felleskostnadene vil øke. Vedlikeholdsarbeider som er planlagt i nærmeste fremtid er: rehabilitering av portdører, mindre overflatevedlikehold av trapper og vegg i trapperom. sedvanlige kontroller av el- og brannanlegg. Midler til dette er fastsatt i budsjettet for 2018.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: anders@nordvikpartners.no eller SMS: 98 83 74 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.