Eiendom

VIKA - Sjarmerende og luftig 4-roms loftsleilighet med peis og et gulvareal på 87 kvm - Attraktiv beliggenhet i prisbelønnet borettslag - Beboerparkering

VIKA - Sjarmerende og luftig 4-roms loftsleilighet med peis og et gulvareal på 87 kvm - Attraktiv beliggenhet i prisbelønnet borettslag - Beboerparkering
Solgt

Fakta

 • Huitfeldts gate 16 C
 • Primærrom
  82
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 750 000 ,-

Omkostninger

5 750 000,- (Prisantydning)
10 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 760 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
6 556,- (Forkjøpsrettsgebyr forhåndsavklaring)
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
14 465,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 774 465,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  82
 • Tomt
  389

Beskrivelse

Velkommen til en sjarmerende og praktisk 4-roms loftsleilighet med særdeles attraktiv beliggenhet på Vika. Leiligheten har et gulvareal på hele 87 kvm. og en gjennomgående god standard. Leiligheten ligger i 5.etasje og har således rik tilgang på naturlig lys, samtidig ingen gjenboere. Det er god takhøyde kombinert med store vindusflater som gir en luftig atmosfære!

Leiligheten består av entré, tre gode soverom, sosialt med åpen løsning mellom kjøkken og stue og flislagt baderom. I tillegg medfølger det to kjellerboder. Legg også merke til peis i stuen - perfekt for lune høstkvelder. Dette er en leilighet med smart planløsning og gode materialvalg.

Med 3 soverom i god størrelse egner boligen seg utmerket for førstegangskjøpere og par, eller venner som skal kjøpe sammen? Med særdeles sentral beliggenhet er du i nærheten til det meste av byens fasiliteter, og har samtidig gode kollektivtilbud rett utenfor døren. Leiligheten ligger skjermet til i et rolig område uten trafikkstøy.

Kvaliteter:
- Moderne og praktisk løsninger med en gjennomgående god standard
- Loftsleilighet
- God takhøyde kombinert med store vindusflater
- Lun peis i stue montert i 2015
- Gulvflate på hele 87 kvm
- Flislagt baderom med opplegg for vaskemaskin
- God lagringsplass med to medfølgende kjellerboder på tilsammen 9 kvm. og flere garderobeskap
- Ingen gjenboere
- Ettertraktet beliggenhet i et populært område
- Umiddelbar nærhet til gode kollektivtilbud, samt en rekke av byens fasiliteter, samt kort avstand til skoler og barnehager,
- Borettslaget har en prisbelønnet og fantastisk pent opparbeidet bakgård med gressplen, beplantning og diverse prydbusker
- Ingen dokumentavgift
- Flytt rett inn

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Thomas GK, m: 47646439 - Thomas@nordvikpartners.no eller Lene S, m: 94877155 - Lene.stodle@nordvikpartners.no

Innhold

Dette er en leilighet med smarte og arealeffektive løsninger. Leiligheten ligger i byggets femte etasje og består av følgende rom: Entré, kjøkken/stue, tre soverom og et bad. Totalt 82 kvm p-rom. Det medfølger også to kjellerboder på henholdvis 3 og 6 kvm.

Sosialt med åpen stue- kjøkkenløsning:
Kjøkkenet har en tidsriktig innredning med hvite glatte fronter, laminat benkeplate montert i 2017 med nedfelt oppvaskkum og fliser i laminat på vegg over benk. Det er kjøkkenventilator som også montert i 2017. Ellers er det hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kombiskap. Både kombiskap og komfyr ble byttet i 2015. Kjøkkenet har praktiske løsninger og det er god skap- og benkeplass.

Åpen løsning fra kjøkken til stuen sikrer gjennomgående dagslys, samtidig som det forstørrer leiligheten og gir et helhetlig inntrykk. Det er flere muligheter for innredning med god plass til spisegruppe, i tillegg til sittegruppe.

Stuen har store vindusflater som sikrer godt lysinnslipp, kombinert med moderne fargevalg som gir en herlig romfølelse.

Pent flislagt baderom:
Badet er utstyrt med servant nedfelt i flislagt benk med skap, toalett, dusjhjørne, opplegg forvaskemaskin og varmekabler i gulv. Det er downlights i himling.

Tre innbydende soverom:
Boligen inneholder tre lyse, luftige soverom. Soverommene er holdt i de samme, lyse fargene som resten av boligen og har lys parkett på gulv. Hovedsoverommet har god plass til større dobbeltseng, nattbord eller kommode. Legg merke til garderobeskap. Soverom 2 har plass til seng og kommoder. Dette rommet kan også brukes som kontor eller lekerom. Begge rommene har god plass til forskjellige garderobeløsninger. Det siste blir idag brukt som garderobe og kontor, men kan også anvendes som soverom.

Beliggenhet

Attraktiv og populær beliggenhet i Huitfeldts gate i Vika. Kort vei til Frogner, Aker Brygge, Solli Plass, Tjuvholmen og Hegdehaugsveien/Bogstadveien. Her finner man alt av matbutikker, treningssentre, skoler, restauranter, kaféer i umiddelbar nærhet. Nærmeste matbutikker er Joker (søndagsåpen), Kiwi og Meny med ferskvaredisk (i House of Oslo). I nærområdet finnes det et rikt og spennende utvalg av motebutikker, kaféer, restauranter, interiørbutikker, spesialbutikker og barer. Også kort avstand til både barnehager og skoler.

Gangavstand til Aker Brygge, Tjuvholmen, Karl Johans gate og Bogstadveien - som er Oslos mest populære handlegate. Her finner man også et rikt utvalg av serveringssteder og underholdning. Gangavstand også til Vika Terrassen som kan tilby blant annet kino, museum, kaféer, klesbutikker og restauranter. I 2016 ble VikaTerrassen et nytt og bilfritt byrom med nye og spennende tilbud innen mat, mote og kultur.

Kort avstand til Slottsparken, Frognerparken, Hydroparken og Bygdøy, som også er en av byens flotte grønne lunger/friområder.

Offentlig kommunikasjon:
God offentlig kommunikasjon, hvorav nærmeste holdeplass for trikk er Ruseløkka og ligger ca. 2 minutters gange fra boligen. Her går trikkelinje 12, 13 og 19. Nærmeste bussholdeplass (Solli) ligger ca. 3 min unna leiligheten med busslinje nr. 30, 31 (også nattbuss), 112, 121, 129, 131, 139, 143, 149 og 159. Nationaltheatret (ca. 5 min) er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle t-banelinjene og flere sporvogn- og busslinjer går derfra. Kort vei til flytoget.

Her vil du trives og bo godt!

Felleskostnader

2 470 pr. mnd. Felleskostnader, TV, fibernett, trappevask, forretningsfører, nedbetaling av gjeld, renter, kommunale avgifter etc.

Etasje

5 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Området Frogner er en del av "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid for kr. 3000. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:
Som primærbolig:
kr 1 322 592
Som sekundærbolig:
kr 3 703 256

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 82 m².
Primærrom: 82 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, tre soverom, kjøkken/stue og baderom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Det er peisovn i stue, varmekabler på bad/wc og forøvrig elektrisk oppvarming.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål med tilhørende serviceformål U 2.0. Gjeldende kommuneplan er KDP-17. Se S-1949, 26.9. 74. Endr. av par. 6. sak 413/76. Endring av par. 5. S-2395.

Det foreligger søknad om riving av Ruseløkka skole for å oppføre ny skolebygning. Se sak:
Løkkeveien 15 - Riving av skolebygninger - Ruseløkka skole

Saksnummer 201709896 - Byggesak
Mottatt sak 23.06.2017
Status: Venter på tilleggsdokumentasjon

Borettslag

Vika Borettslag ligger sentralt i Oslo, i bydelen Vika ved Ruseløkka skole, midt mellom Slottet og Aker Brygge, ved House of Oslo. Fire bygårder lager en hestesko rundt et fantastisk gårdsrom designet av landskapsarkitektene Grindaker, som har en parkmessig hage med drivhus og lekeplasser, samt terrasse under ekte spisslønntre med kulørte lyspærer i beste sydenstil!

Her er det gode samtaler med hyggelige naboer i denne flotte bakgården. Portrommene er originale kunstverk utsmykket av kunstner Kirsten Opstad med temaet 1890-talls finstue med krystallysekroner, og heter "From Passage To Passion".

Her er det 51 leiligheter, der Vika borettslag eier fire stykker som leies ut til næringsvirksomhet.

Førstepremien Gartner'n 2007 på 25 000 kroner, gikk til Vika Borettslag. En opphøyet festplass med farget belysning deler bakgården i to mindre rom, preget av kunstverk og rik beplantning. Her er drivhus, designlekeplass og en ivrig gartner blant beboerne. Det er Boligbyggelaget Usbl som har delt ut Gartnerprisen til Vika borettslag. Gartnerprisen deles ut i etterkant til det beste, hyggeligste eller triveligste uterommet i boligselskaper forvaltet av Usbl. Juryen er Usbls styre.

Det sjarmerende drivhuset er innredet til eksklusiv varmestue på vinterstid av interiørdesigner Cecilie Nielsen, perfekt for champagne aperitiff før herlig vintermat i godt lag, eller til stille refleksjon med avis og kaffe på saueskinnsfellene en kald vinterdag.

Vika borettslag vant OBOS´ rehabiliteringspris for 2004. Respekten for de opprinnelige fasadene, samt oppussingen av bakgården og trapperommene var med på å overbevise juryen. På www.vikaborettslag.no finner du mer informasjon og et spennende bildegalleri.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 12133435326, DNB Boligkreditt AS
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 14.09.2017: 2.25% pa.
Antall terminer til innfrielse: 17
Saldo per 14.09.2017: 555 238
Andel av saldo: 12 238
Første termin/første avdrag: 31.12.2016 ( siste termin 30.09.2021 )


På ord. generalforsamling 2016 fikk styret fullmakt til å ta opp et lån på inntil kr. 1.200.000,- for å bedre borettslagets likviditet, lånet gis prioritet foran andelshavernes innskudd.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: thomas@nordvikpartners.no eller SMS: 47 64 64 39 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.