Eiendom

KJELSÅS - Lys og tiltalende 2-roms med umiddelbar nærhet til marka - Solrik vestvendt balkong - Skjermet og tilbaketrukket - Ingen dok.avgift!

KJELSÅS - Lys og tiltalende 2-roms med umiddelbar nærhet til marka - Solrik vestvendt balkong - Skjermet og tilbaketrukket - Ingen dok.avgift!
Solgt

Fakta

 • Myrerskogveien 15
 • Primærrom
  40
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 950 000 ,-

Omkostninger

2 950 000,- (Prisantydning)
178 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 128 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 909,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 135 909,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  40
 • Tomt
  67069

Beskrivelse

Velkommen til Myrerskogveien 15 - En lys og tiltalende 2-roms leilighet med solrik vestvendt balkong på 4 m².- en skjermet og tilbaketrukket beliggenhet helt uten innsyn!

Meget tiltalende 2-roms andelsleilighet på 40 m² beliggende i en høy og usjenert 1. etasje. Leiligheten ligger i en skjermet og fredelig gate i et veletablert boligområde - med umiddelbar nærhet til marka med flotte tur- og rekreasjonsmuligheter sommer som vinter.

Innvendig gir leiligheten et lyst og tiltalende inntrykk med sine lyse farger og moderne løsninger. Det er en god standard over det hele med smakfulle farge- og materialvalg.
Stor og åpen stue/kjøkkenløsning med plass til sofagruppe og spisebord. Kjøkkenet er godt utstyrt med skap- og benkeplass og innredet med hvite glatte overflater og vitrineskap over kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer som kjøl/frys , komfyr og koketopp. I 2015 ble overflater pusset opp i alle rom utenom badet. Ny laminat på gulvene, smartpanel på kjøkken/stue og soverom, takene malt og veggene i gangen malt, samt ny benkeplate på kjøkken.

Fra stuen er det utgang til en hyggelig vestvendt balkong på ca. 4 m² med flott og hyggelig utsyn mot grøntområder.

Pent flislagt baderom renovert i regi av borettslaget i 2010. Badet inneholder badekar, gulvmontert toalett og servantsskap med lys og stikkontakt. Det kan enkelt legges opp til oppvaskmaskin på badet.

Soverom med plass til dobbeltseng og kommode/klesskap. I entrén er det plass til ytterligere klesskap- og oppbevaringsmuligheter.

Leiligheten disponerer i tillegg tre boder. 2 boder i kjeller på til sammen 3,8 kvm og en bod på loftet på ca. 3 kvm. Fellesvaskeri og sykkelbod i kjeller.

Innhold

Leiligheten ligger 1.etasje og inneholder: Entré, gang, soverom, bad, kjøkken og stue i åpen løsning.

Utgang fra stuen til vestvendt balkong på ca. 4 m².

Leiligheten disponerer tre boder. To i kjelleren på tilsammen ca. 3,8 m², samt en bod på loft ca. 3 m².

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et veletablert og populært boligområde på Kjelsås med umiddelbar nærhet til noen av byens beste tur- og rekreasjonsmuligheter. Lokaliseringen tar deg enkelt til Lillomarka, Nordmarka og Maridalen med flotte turmuligheter sommer som vinter. Det er turstier og oppkjørte skiløyper innover i Lillomarka og Maridalen samt akebakke fra Grefsenkollen.
Flotte bademuligheter om sommeren i Akerselva med sine innbydende badeplasser som Grønvoldstangen, Stilla, Frysja og Nydalsdammen, eller på Trollvann som er et lite tjern som ligger på vei opp mot Grefsenkollen.

På Grefsenkollen finner du Grefsenkollen Restaurant - et meget populært turmål med sin velsmakende mat og praktfulle utsikt over Oslo. Over Oslo festivalen arrangeres her og har blitt en stor suksess. Her finner du også Grefsenkleiva og Trollvannskleiva, som nå heter Oslo skisenter. Her er det fire heiser og fem nedfarter, samt lysløyper innover i marka.

Kjelsås idrettslag er en stor forening som tilbyr ulike aktiviteter for alle aldersgrupper som blant annet, ski, håndball og fotball.

For offentlig kommunikasjon har du buss-, og trikkeholdeplass ca. 5 minutters gange fra boligen. Trikken korresponderer med t-bane og buss på Storo. Ellers er det kort vei til toget på Kjelsås stasjon. Av dagligvareforretninger i området er SPAR rett i nærheten. Ellers er det Prix, Rimi, REMA 1000 og søndagsåpen Joker i nærområdet.

Det er også kort vei til Storo Storsenter som med sine 130 butikker, spisesteder og servicetilbud dekker de fleste behov.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, hvilket gjør at området kan tilby svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Det er også kort vei og gode kollektive forbindelser som enkelt tar deg til Handelshøyskolen BI, Universitetet på Blindern og Høyskolen i Oslo.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Borettslaget har garasjeanlegg og biloppstillingsplasser som fordeles etter venteliste prinsippet. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 265 963 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 051 082 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for:

- Oppføring av eiendommen, datert 15.04.1955
- Oppføring av balkonger, datert 02.10.2003
- Utskifting av rør, datert 21.01.2012

Attestene er vedlagt salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 44 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, soverom, bad, kjøkken og stue i åpen løsning.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

I henhold til Lov om borettslag § 5-5 kan man med godkjenning fra styret i borettslaget leie ut leiligheten til andre for opp til tre år dersom man har bodd i leiligheten i minst ett av de to siste årene. Se for øvrig vedtektenes punkt 4-2 for utfyllende bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler på bad.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Myrer Borettslag består av 406 andelsleiligheter i tillegg til to tjenesteleiligheter fordelt på 26 bygninger.

Forretningsfører for borettslaget er OBOS.

Ny erverver skal godkjennes av styret. Styregodkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn for det.

Borettslaget har egen hjemmeside: www.myrerborettslag.no

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne andelen utgjør kr. 178 000,- pr. 01.02.2018
Andel fellesformue for denne andelen utgjør kr. 45 173,- pr. 31.12.2017

Selskapets totale lån og vilkår:

Lånenr: HABA01-83987174849
Type: Annuitet
Restsaldo: 13 913 178,-
Restløpetid: 29 år og 10 mnd.
Term.pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,95%

Lånenr: HANBAN-83987154309
Type: Annuitet
Restsaldo: 31 205 345,-
Restløpetid: 22 år og 10 mnd.
Term.pr år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,95%

Lånenr: HUS601-11486552
Type: Serielån
Restsaldo: 9 757 036,-
Restløpetid: 16 år og 9 mnd.
Term.pr år: 2
Type rente: Fast
Rente: 2,97%

Lånenr: HUS602-11486552
Type: Serielån
Restsaldo: 9 757 036,-
Restløpetid: 16 år og 9 mnd.
Term.pr år: 2
Type rente: Fast
Rente: 2,97%

Lånenr: HUS603-11486552
Type: Serielån
Restsaldo: 10 045 008,-
Restløpetid: 16 år og 9 mnd.
Term.pr år: 2
Type rente: Fast
Rente: 2,97%

Lånenr: HUS604-11408779
Type: Serielån
Restsaldo: 9 542 849,-
Restløpetid: 16 år og 9 mnd.
Term.pr år: 2
Type rente: Fast
Rente: 3,07%

Lånenr: HUS605-11408779
Type: Serielån
Restsaldo: 9 542 849,-
Restløpetid: 16 år og 2 mnd.
Term.pr år: 2
Type rente: Fast
Rente: 3,07%

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Borettslaget er i ferd med å skifte ut stuevinduer og tilhørende balkongdører i hele borettslaget. For denne leiligheten vil utskiftningen skje i løpet av april i følge selger. Det er allerede tatt opp lån for dette og felleskostnadene er allerede økt.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: due@nordvikpartners.no eller SMS: 90 05 62 20 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.