Eiendom

RODELØKKA/GRÜNERLØKKA - Lekker 4-roms hjørne- og toppleilighet i 4.etg i nyere og moderne bygg fra 2012. Solrik vestvendt balkong, heis og 2 garasjeplasser*. Felles takterrasse. Fyring og varmtvann, TV- og bredbånd inkl. Lave felleskostnader.

RODELØKKA/GRÜNERLØKKA - Lekker 4-roms hjørne- og toppleilighet i 4.etg i nyere og moderne bygg fra 2012. Solrik vestvendt balkong, heis og 2 garasjeplasser*. Felles takterrasse. Fyring og varmtvann, TV- og bredbånd inkl. Lave felleskostnader.

Fakta

 • Marstrandgata 5
 • Primærrom
  78
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 490 000 ,-

Omkostninger

6 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
162 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 490 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
176 349,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 666 349,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  78
 • Tomt
  1439

Beskrivelse

Nikola Gresko ved Nordvik & Partners Frogner har nå gleden av å presentere denne moderne 4-roms selveierleiligheten med en god og effektiv planløsning samt meget sentral, men likevel stille og fredelig beliggenhet på Rodeløkka, midt mellom Carl Berner og Grünerløkka.

Bygget som var stod ferdig i 2012 har moderne fasiliteter som blant annet heis, garasje og en stor felles takterrasse med flott utsikt og solforhold.

I byggets 4. etasje finner du denne strøkne og moderne hjørneleiligheten. Leiligheten inneholder en entré med plass til yttertøy, walk-in closet, TV-stue/soverom, stue med delvis åpen kjøkkenløsning og vestvendt balkong på 2 m², moderne bad, soverom og stort hovedsoverom. Store vindusflater i alle rom og på to sider av leiligheten gjør leiligheten svært lys og luftig. Bygget har også en felles takterrasse med flott utsikt over byen samt sol hele dagen.

Nytt i 2012
Toppleilighet
Heisadkomst
Walk-in closet
Solrik balkong
Hjørneleilighet
Pent flislagt bad
Godt kollektivtilbud
Lave felleskostnader
Mulighet for 3 soverom
God oppbevaringsplass
Fyring og varmtvann inkludert
Kabel-TV og internett inkludert
Gangavstand til urbane "Løkka"
Praktisk stue- og kjøkkenløsning
Hyggelig bakgård med lekearealer
Brede garasjeplass i kjeller inkludert
Attraktiv beliggenhet på populære Rodeløkka
Mulighet for kjøp av ytterliggere 1 garasjeplass
To felles takterrasser med svært gode solforhold


Velkommen til en hyggelig visning!

Standard

Leiligheten har meget god standard på innvendige overflater, fastmontert inventar og tekniske løsninger og fremstår som godt vedlikeholdt med minimal bruksslitasje. Leiligheten er i hovedsak malt i en nøytral og behagelig gråfarge på glatte vegger og himling. Parkettgulvet på gulv, pent flislagte baderom samt stilren kjøkken- og garderobeinnredning.

Entré/gang/walk-in
Plass til kommode, knaggrekke og skohylle for oppbevaring av yttertøy samt adkomst til tilknyttet walk-in closet med åpen innredning bak skyvedører. For øvrig adkomst til soverom, bad og stue.

Kjøkken
Stilren kjøkkeninnredning med laminat benkeplate og integrerte hvitevarer fra Bosch. Stekeovn, kombi fryser- og kjøleskap, platetopp og oppvaskmaskin. Avtrekksventilator over komfyr. God skap og benkeplass.

Stue/TV-stue
Hjørnestue i delvis åpen løsning med kjøkkenet. God plass til sittegruppe og spisebord. Dør ut til vestvendtvendt balkong på 5 m². Fin utsikt fra leiligheten mot sentrum og Holmenkollen. tidligere soverom III er åpnet mot stuen og innredet som TV-stue.

Hovedsoverom
Hovedsoverom med god plass til seng, nattbord og garderobeskap. Opplegg for kabel-TV.

Soverom II
Soverom med garderobeskap og god plass til seng. Rommet er i dag innredet som kontor med sovesofa.

Bad
Pent flislagt baderom med veggehengt wc, dusjhjørne med svingbare glassvegger og servantskap med oppbevaring. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varme i gulv og downlights i himling. Badet kan enkelt og rimelig kan endre stil med flis på flis og ny innredning om ønskelig.

Balkong/Takterrasse
Vestvendt balkong på 2 m² utenfor stuen med plass til bord og stoler. Sol på balkongen fra ca. kl 13:00-21:30 midsommers. Stor felles takterrasse med sol hele dagen og flott utsikt over Oslo by.

Beliggenhet

Marstrandgata 5 ligger i et rolig, attraktivt og sentralt boligområde på Rodeløkka i Oslo, like ved populære Grünerløkka. Her har du nærhet til høyskoler, offentlig kommunikasjon og et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Bydelen er et mangfoldig og spennende sted å bo, med et rikt forretnings- og kulturliv, samt mange kaféer og restauranter. Området har kort vei til fotballbane, ballbinge, lekeplass, svømmehall, idrettshall, tennisanlegg og flere treningssenter (f.eks. Fresh Fitness i Dælenenggata og Elixia Ringnes Park). Eiendommen ligger i gangavstand til flotte tur- og rekreasjonsområder som bl.a. Sofienbergparken, Torshovdalen, Torshovparken, Ola Narr,
Tøyenparken, Dælenenga idrettsplass, Botanisk hage og Akerselva.

Servicetilbud
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Bunnpris og Kiwi. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Ringnes Park Senter, Markedet i Markveien og Mathallen et variert utvalg. Grünerløkka har også et spennende og unikt utvalg av vintagebutikker, mote, interiør, kaféer, barer, restauranter og frisører.

Kollektivtilbud
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon med buss, trikk og T-bane, hvorav nærmeste holdeplass er Carl Berner og ligger ca. 200 meter fra boligen.

Avstander med bil
Med bil fra Rodeløkka tar det ca. 2 min til Torshov, 5 min til Oslo S, 7 min til Nydalen, 7 min til Majorstuen, samt 30 min til Oslo Lufthavn.

Felleskostnader

Kr. 3.375,- pr. mnd.

Fordel på følgende måte:
Andel felleskostnader kr 2.085,-
Andel fjernvarme kr 977,-
Bredbånd kr 159,-
Kabel-TV kr 154,-

Inkluderer: Fyring og varmtvann, kabel-TV og internett, trappevask, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og ellers poster knyttet til normal drift og vedlikehold.

Felleskostnader pr. garasjeplass utgjør kr 485,- pr. mnd.

Etasje

4. etasje med heisadkomst.

Tomt

Felles eiet tomt på 1.439 m². Sameiet har en meget pen bakgård opparbeidet med belegningsstein, beplantning, benker og lekearealer.

Garasje / Parkering

I prisantydningen medfølger garasjeplass nr. 1 i felles, oppvarmet garasjeanlegg under bygget. Selger eier også plass nr. 2, denne er verdsatt til kr 350.000,- og kan medfølge etter nærmere avtale. Dette er 2 av de beste plassene i garasjen. De er større enn de øvrige plassene og ligger nærmest heisen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr 1.381.196,- pr. 31.12.16.
Formuesverdi som sekundærbolig kr 4.419.828,- pr. 31.12.16.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest/midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 10.06.2015. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

2. etasje:
Bruttoareal: 86
Bruksareal: 78 m²
Primærrom: 78 m².

Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, walk-in, bad, stue, TV-stue/soverom, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg medfølger en kjellerbod på 4 m².

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hjemmelshaver har full rettslig råderett over sin seksjon og boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

Radiatorer tilknyttet fjernvarme. Varmekabler på badet.

Adkomst

Inngang fra Stockholmgata til bakgård med videre oppgang til leiligheten. Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners visningsskilt ved fellesvisninger. Se for øvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Selskapet er et registrert boligsameie og består av 53 boligseksjoner og 1 næringsseksjon (garasje med eget garasjelag) i Oslo. Selskapet eier tomten gnr. 227, bnr. 200 i Oslo. Sameiet er registrert i Brønnøysund med organisasjonsnummer 998 546 249. Forretningsfører i sameiet er Enqvist Eiendomsdrift AS. Forretningsfører for garasjelaget er autorisert regnskapsfører Pål W. Hammerstad.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ingen langsiktig gjeld/fellesgjeld.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Ingen kjente planer. Gården var ny i 2012.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: nikola@partners.no eller SMS: 90 61 08 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.