Eiendom

RODELØKKA/GRÜNERLØKKA - Moderne 3-roms selveier fra 2016 med balkong - heis - felles takterrasse - svært sentral og attraktiv beliggenhet - mulighet for garasje*

RODELØKKA/GRÜNERLØKKA - Moderne 3-roms selveier fra 2016 med balkong - heis - felles takterrasse - svært sentral og attraktiv beliggenhet - mulighet for garasje*
Solgt

Fakta

 • Gøteborggata 26
 • Primærrom
  54
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 950 000 ,-

Omkostninger

4 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
129 370,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
142 937,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 092 937,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  54
 • Tomt
  1625

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter: Inkl. i felleskostnadene.
Felleskostnader kr. 2 827 pr. md.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler etc.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et av Rodeløkkas mest sjarmerende kvartaler i bydel Grünerløkka. Her er nytt og gammelt blandet sammen i en skjønn forening. Her finner du en spennende kombinasjon av moderne arkitektur og kulturminner. Gamle fabrikklokaler er pusset opp og bygget på. Resultatet har gitt Rodeløkka byens kuleste og mest særegne boliger med og uten fabrikkpreg.

Gøteborggata har nærhet til et godt utvalg av daglige servicetilbud. KIWI i Gøteborggata og søndagsåpne Joker ligger innenfor 2 minutters gange.
Ønsker du ytterligere servicetilbud har Markveien, Ringnes Park, Vulkan med Mathallen etc. et variert utvalg med bl.a. dagligvare, post, bank, minibank, apotek, vinmonopol, mote, interiør, blomster, frisør, kafé/restaurant, lege og tannlege.

Grünerløkka er velkjent for sitt spennende og unike utvalg av vintagebutikker, søndagsmarkeder, mote, interiør, kaféliv, barer, restauranter, uteserveringer og frisører, det meste sentrert rundt hovedgatene Markveien og Thorvald Meyers gate. Vulkan ligger litt lenger ned på Løkka og har ett av byens mest spennende matkonsepter. Her ligger Mathallen, et mye omtalt konsept som er unikt her til lands der spennende råvarer selges over disk på gamlemåten. Her finner du også populære restauranter/serveringssteder som BAR Vulkan, Hitchiker, Champagneria, Dögnvill Bar & Burger og Smelteverket.

For hyggelige søndagsturer kan en spasere i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, samt videre innover mot Maridalsvannet eller nedover elven til Bjørvika og Operaen. Ellers finnes det flere grønne lunger i nærheten som Birkelunden, Sofienbergparken og Olaf Ryes plass. Det er også gangavstand til Botanisk hage og Tøyenparken på Tøyen. For den treningsglade finnes blant annet SATS Elixia på Ringnes park, Gym Ila ved Aleksander Kiellands plass og Fresh Fitness på Carl Berners plass. I tillegg ligger Dælenenga Idrettspark med fotballbane og ishall kun et steinkast unna.

Området har også god tilgang til offentlig kommunikasjon. 30 bussen (Nydalen/Bygdøy) går fra Dælenenga kun 150 meter fra boligen. Trikk (11, 12 og 13) og T-bane (5) finner du henholdsvis 450 og 800 meter unna.

Innhold

Lys og innholdsrik 3-roms eierseksjon beliggende i byggets 6. etasje med heisadkomst. Primærrom utgjør 54 m² som omfattes av entré, kjøkken i åpen løsning mot stue/spisestue som har utgang til sydøstvendt balkong på ca. 6 m², to soverom og bad/wc/vaskerom. Sekundærrom utgjør 3 m² som omfattes av bod med adkomst fra entréen. I tillegg medfølger det 1 kjellerbod på ca. 5 m². Beboere i sameiet disponerer også en romslig og solrik takterrasse som befinner seg i etasjen over denne leiligheten.

Standard

Flott leilighet beliggende i moderne bygg fra 2016 med gjennomgående høy standard på utstyr og overflater. Leiligheten har en effektiv planløsning med store vinduer inn mot oppholdsrommene, som i kombinasjon med sin høye og frie beliggenhet og lyse overflater skaper en hyggelig og innbydende stemning. Boligen fremstår som 'ny' - her kan man flytte rett inn.

Entré:
Enkel adkomst til boligen med heis i bygget som tar deg rett opp i 6. etasje. Entréen har plass til garderobe-/oppbevaringsløsning og har adkomst til en praktisk bod som også kan fungere som garderobe. Det er montert dørcallingsanlegg med videofunksjon i entréen.

Stuen:
Lys og åpen stue med god plass til både sofagruppe og en spisegruppe i naturlig tilknytning til kjøkkenet. Store vindusflater slipper inn rikelig med dagslys. Fra stuen har man utgang til en sydøstvendt balkong på ca. 6 m² som har plass til en utegruppe, med flott utsyn og sol fra morgen til ca. kl. 14-16 (ut ifra sesong).

Kjøkken:
Kjøkkenet har en smart plassering litt tilbaketrukket fra selve stuen, men fremdeles i åpen og moderne løsning mot stuen. Innredningen er levert fra Drømmekjøkkenet med glatte hvite fronter. Belysning under overskap. Foliert grå benkeplate med nedfelt kum i rustfritt stål. Flexit ventilator med avtrekk til ventilasjonskanal. Koketopp med induksjon, stekeovn, kjøl-/fryseskap og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Hvitevarer fra Siemens og Bosch.

Bad/wc/vaskerom:
Flislagt bad med innredning fra Drømmekjøkkenet som inkluderer skapinnredning med hvit skapfront og foliert hvit benkeplate. Nedfelt hvit servant i benkeplaten med Tapwell armatur. Stort speil innfelt i flislagt overflate på vegg over servant. Belysning over speil. Dusjhjørne med med rette innfellbare vegger i herdet glass og Tapwell blandebatteri. Veggfestet Ifö klosett med innfliset/skjult sisterne. Opplegg for vaskemaskin under benkeplate (kombinert LG vaske-/tørkemaskin medfølger).

Soverom:
Boligen har to soverom, hvorav begge har inngang fra stuen. Det største soverommet har praktisk skyvedørsgarderobe med tre glatte fronter langs den ene veggen, mens soverom 2 har garderobeskap med to glatte hvite fronter. Begge soverom har lamellgardiner montert og plass til dobbeltseng.

Overflater:
Himling: Senket himling med malte plater og fast belysning montert i entré og i bod. Senket himling med downlights på bad. Før øvrig også senkede himlinger med malte plater. Himlingshøyde er målt til 2,1 m. (bod), 2,2 m. (entré og bad) og 2,45 m. i øvrige rom.
Vegger: Fliser på bad. Glatte malte overflater på underlag av platekledning og pusset betong for øvrig.
Gulv: Fliser med gulvvarme på bad. Mosaikkfliser i dusjsonen. Oppgradert (tilvalg) enstavs eikeparkett av type Eik Natur Story Vanilla.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Moderne bygg oppført i 2016 med fundamenter og grunnmur i betong. Støpt og isolert gulv på grunn. Yttervegger i betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer. Fasader i teglforblending og beiset trepanel. Veggskiller mot tilstøtende leiligheter og fellesarealer i betong. Etasjeskille i betong. Flatt tak med oppforet betongdekke, tekket med armert takpapp eller folie. Deler av taket utgjør sameiets felles takterrasse. Felles oppgang med trapper i betong med belgg i trinn og på reposer. Personheis i bygget. Balkong ut fra stue med dekke i betong med impregnerte bord på overflate. Rekkverk i sortlakkert stål med sort netting mellom stolper. Liggende beiset trepnael på vegg mot leiligheten. Belysning og kontaktpunkt på den ene veggen.

Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 2015. Entrédør i brannklasse B-30 produsert i 2015. Balkongdør med trelags isolerglass, produsert i 2015. Glatte hvite innvendige dører med falset dørblad med lyddempende effekt og vridere i rustfritt stål. Felles brannvarslingsanlegg med sensorer for brannvarsling installert i leiligheter og fellesarealer. Sprinkleranlegg i leiligheten og fellesarealer. Sikringstavle med jordfeilbrytere og automatbrytere montert i bod.

Bebyggelse

Bebyggelsen i området består hovedsakelig av bygårder av varierende årgang og arkitektonisk utførelse.

Tomt

Fellestomt: 1625 kvm.

Tomten har en moderne utforming, der bygningene/ leilighetene omkranser det flotte uteområdet som er forbeholdt beboerne. Dette uteområdet byr på blant annet lekeplass og et amfi til glede for både store og små. Området er terrassert med nivåforskjeller som gir spennende uterom og variasjon

Parkering

*Per 02.03.2018 var det mulighet for kjøp av garasjeplass i garasjeanlegget Malmøgata 1. Plassene koster hhv. kr. 335 000,- for plass med lademulighet for el-/hybridbil og kr. 325 000,- for 'vanlig' plass. Konferer megler for ytterligere informasjon. Det er også mulighet for leie av garasjeplass i nærområdet.
Det tas forebehold om ledighet for kjøp eller leie (kan ikke garanteres).

Det er fastsatt å innføre beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere på offentlige parkeringsplasser merket med beboerparkering i bydelen du bor i og stå der uten tidsbegrensing mot en årlig avgift som fastsettes av Oslo kommune. Iht. Oslo kommune skal det innføres beboerparkering i området ila april/mai 2018. For ytterligere informasjon, se: https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Adkomst

Adkomst fra Gøteborggata. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Sentralfyranlegg basert på fjernvarme med radiatorer i stue, kjøkken og på begge soverom. Elektrisk gulvvarme på bad. Det er også montert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning i leiligheten med aggregat plassert i bod. Felles varmtvannstilførsel. Kostnader for fjernvarme (varmtvann og fyring) er inkludert i felleskostnadene.

Strømforbruk utgjør ca. kr. 3800,- per år.
Overnevnte er basert på selgers nåværende forbruk og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Gamborgsplass . Sameiet består av 52 boligseksjoner og 2 næringsseksjoner (forretning/kontor og parkering) og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Sameiet har opprettet egen Facebook-hjemmeside hvor beboere kan holdes oppdatert: https://www.facebook.com/groups/277790242611134/?ref=aymt_homepage_panel

Sameiet har egne rutiner når det gjelder navneskilt. Kjøper skal melde fra til vaktmester Gårdreform per e-post (post@gardreform.no) om kjøp, leilighetsnr. og ønsket navn som skal stå på ringeklokke og postkasse. Vaktmester fakturere direkte til kjøper. Nøkler kan også bestilles av vaktmester.
For montering av markise på balkonger, se eget punkt i ordensreglene vedlagt i salgsoppgaven.

Dyrehold er tillatt, men skal ikke skje på sameiets fellesområder jf. ordensreglene.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 0,- per 23.02.2018.

Sameiet har ingen felles lån per d.d. Det er ikke varslet om noen låneopptak i nær fremtid iht. forretningsfører.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet. Iht. vedtektene skal utleie meldes til styret i sameiet for registrering.