Eiendom

ST. HANSHAUGEN: Herlig 2(3)-roms leilighet med balkong, heis og *garasjeleie. Store og luftige rom; 66 kvm. Varmtvann og fyring inkl. Tilgang til "Edens hage" - felleshage.

ST. HANSHAUGEN: Herlig 2(3)-roms leilighet med balkong, heis og *garasjeleie. Store og luftige rom; 66 kvm. Varmtvann og fyring inkl. Tilgang til "Edens hage" - felleshage.
 • Velkommen til Maridalsveien 33 M. Balkong på 8 kvm med morgen- og formiddagssol.
 • Stor balkong med utgang fra stuen.
 • Sameiets beboere har tilgang til "Edens hage". En flott, grønn oase midt i byen.
 • Stor og luftig stue med utgang til balkong.
 • Dagens plantegning.
 • Alternativ planløsning med 2 soverom. Godt investeringsobjekt/utleie.
 • Generøs takhøyde og store vindusflater.
 • Spiseplass i direkte tilknytning til kjøkkenet.
 • Kjøkkeninnredning i hvit utførselse. Godt med skap- og benkeplass.
 • Romslig soverom med garderobeskap på hele den ene veggen. Vindu ut mot rolig bakgård.
 • Stort bad fra 2003/2004 med nyere innredning.
 • Varmekabler og opplegg for vaskemaskin.
 • Entré/inngangsparti.
 • Entré/inngangsparti.
 • Meget praktisk garderoberom i gangen. Godt med innredning og hyller. Perfekt for oppbevaring, ytterklær og sko.
 • Ny heis i bygget.
 • Fasaden/innganspartiet.
 • Flott fellesområder.

Fakta

 • Maridalsveien 33 M
 • Primærrom
  66
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 500 000 ,-

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
112 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 500 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
126 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 626 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  66
 • Tomt
  1527

Beskrivelse

Velkommen til Maridalsveien 33 M.

* Romslig (66 kvm) 2(3)-roms selveier i 5. etasje.
* Balkong (8 kvm) mot bakgård.
* Moderne og tiltalende standard.
* Varmtvann og fyring inkludert.
* Det er pt. ingen fellesgjeld - formue på kr 25 745,-
* God og effektiv planløsning.
* Nymalte flater i 2015.
* Heis (2017) i bygget.
* Garasjeplass til leie for ca. 1 500- 2 000,- pr mnd.
* Bygården ble ombygget/rehabilitert i 2003/2004.

Trond Larsen har gleden av å presentere en meget attraktiv, tiltalende og romslig 2-roms (mulighet for 3-roms) selveierleilighet. Leiligheten ligger i byggets 5. etasje med heisadkomst. Bygget er opprinnelig fra 1958, men ble i 2003/2004 ombygget og totalrehabilitert. Gjennomgående god og tiltalende standard på flater og innredninger. En effektiv og gjennomtenkt planløsning hvor rommene er store, luftige og innredningsvennlige. Leiligheten byr på entré/gang med et supert garderoberom med innredning, stort, flislagt baderom med varmekabler og opplegg for vaskemaskin. En sosial og delvis åpen kjøkken- og stueløsning hvor det er god plass til spisebord ved kjøkkenet, samt naturlig plassering av sofahjørne. Gode vindusflater og utgang til balkong bidrar til godt med naturlig lys inn i oppholdsrommene. Balkongen vender ut mot rolig bakgård. Stort soverom med garderobeskap på hele kortveggen og med vindu ut mot bakgård. Ved å dele opp stuen vil man kunne etablere et soverom ekstra - målene står under "alternativ plantegning" i bildepresentasjonen. Etablerer man 2 soverom vil man enkelt kunne leie ut hele eller deler av leiligheten og sånn sett anses objektet som et godt investeringsobjekt.

Dette er en moderne selveierleilighet som har en urban og sentral beliggenhet med gangavstand til "alt".

* Selger har tilgang til en garasjeplass som kan leies for ca kr. 1 500 - 2 000,- pr mnd. Eier av denne plassen avventer med å leie den ut i tilfelle ny eier av leiligheten vil leie plassen.

Selgers ord:
Shultzehaugen har vært et fantastisk sted å bo i alle disse år. Det jeg liker med denne leiligheten er først og fremst den gode og unike planløsningen. En takhøyde på 2,7m gir god romfølelse, og store vindusflater gir godt lys både på stue/kjøkken og soverom. Stue og kjøkken har en praktisk planløsning med god plass til spisebord. Med utgang til en flott balkong rett fra stuen, så får du et ekstra rom i sommerhalvåret. Soverommet er romslig, og har stort vindu som vender ut mot balkong og en rolig bakgård. Rett fra entréen har du et praktisk garderoberom som er ypperlig for oppbevaring av ytterklær, sko og vesker. I dette rommet kan en lagre ting som brukes daglig, og du kan slik holde god orden i hjemmet.

"Edens Hage" er en skjult og fredet perle kun for Schultzehaugens beboere. Et sjeldent og overraskende syn for de som besøker hagen. Her har jeg invitert til selskap, bursdager og grillfester i fantastiske omgivelser.

Området rundt Schultzehaugen har utviklet seg enormt over de siste år, og Alexander Kiellandsplass har blitt et urbant og trendy sted å bo. I en radius på 5 minutters gange finner man koselige caféer, spennende restauranter, barer, parker, matbutikker, vinmonopol og alt man måtte ønske. Med Grünerløkka, Vulkan, St. Hanshaugen og Akerselva kun et steinkast unna, så har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Leiligheten, området og hagen vil bli et stort savn.

Innhold

Leiligheten ligger i bygningens 5. etg. og inneholder: Gang, bad/wc, soverom, kjøkken i åpen løsning og stue med utgang til ca. 8 kvm balkong. Det er personheis i bygget. Disponerer en kjellerbod på ca. 5,5 kvm kjellerbod.

Standard

Kjøkken:
Kjøkken med spiseplass i åpen løsning. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Laminat benkeplate med skyllekum og ettgreps blandebatteri. Fliser over kjøkkenbenken. Belysning under overskap. Ventilator over kokesone. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad:
Bad innredet med toalett, dusjhjørne med dører i herdet glass, servantinnredning og speil med overlys. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling med downlights. Badet er rehabilitert i 2003/2004. Ny servantinnredning i 2015.

Skap og reoler:
Garderobeskap på soverom.

Overflater på innvendige gulv:
Innvendige gulvoverflater med parkett. Fliser med varmekabler på bad.

Overflater på innvendige vegger:
Beskrivelse: Innvendige vegger med malte flater. Tapet på én vegg på soverom. Fliser på bad. Nymalte flater i 2015 samt tapet på soverom. Én vegg i stue malt i 2017. Veggflater med normal bruksslitasje.

Overflater på innvendig himling:
Innvendige tak med sparklet og malt betong/mur. Takhøyde i stue er målt til 2,7 meter. Himling med downlights på bad. Malt himling i gang. Nymalte flater i 2015.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Boligen ligger svært attraktivt til på Alexander Kiellands plass som er en idyllisk og usjenert perle, inngjerdet eiendom med flotte og frodige grøntarealer. Tilgang til "Edens Hage"- en fredet, og over 100 år gammel privat frukthage/parkanlegg med flott gressplen, store trær, sittegrupper og lekeområder for barn.

Alexander Kiellands plass er et pulserende knutepunkt mellom St.Hanshaugen, Sagene, Ila og Grünerløkka som alle er noen av Oslos mest attraktive områder. Området har gjennomgått en omfattende oppgradering som har ført til en svært positiv utvikling for nærområdet hvor man finner flere hyggelige spisesteder og kafeer med uteservering, for eksempel den nye Tranen, Colonel Mustard og Gutta fra Calcutta.

Det er kort vei til Kiellands Hus hvor det finnes en rekke butikker, blant annet Coop Mega, apotek og vinmonopol. I tillegg til de servicetilbud man finner i umiddelbar nærhet, kan man velge å bevege seg vestover mot St. Hanshaugen som byr på flere spennende forretninger og hyggelig parkliv. Vender man heller nesa østover kommer man til Grünerløkka som byr på et pulserende liv med utallige kafeer, restauranter og butikker. Det er også kort vei til Vulkan området, hvor man blant annet finner den populære Mathallen, med mange spennende spesialforretninger og restauranter. Ringnes Park med Meny, Elixia og Ringen Kino ligger også innenfor gangavstand fra leiligheten.

Bygården ligger rett ved idylliske Akerselva. Herfra har man adkomst til flotte turveier langs elven som strekker seg fra Maridalen i nord og helt til Bjørvika og Sentrum i sør. For trening innendørs er det også et godt utvalg av ulike treningssentre i nabolaget.

Felleskostnader

4 222 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer fyring, varmtvann, kabel-TV, trappevask, vaktmester, komm. avgifter og forsikring av bygget.

Etasje

5 etasje

Tomt

Fellesarealet er pent opparbeidet med sykkelparkering, sittegrupper, gressplen, trær, prydbusker og blomsterbed.

Garasje / Parkering

* Selger har tilgang til en garasjeplass som kan leies for ca kr. 1 500 - 2 000,- pr mnd. Eier av denne plassen avventer med å leie den ut i tilfelle ny eier av leiligheten vil leie plassen.

Det er mulig å kjøpe/leie garasjeplass i Schultzehaugen Garasjesameie dersom det er ledige plasser. Det er kun seksjonseiere i sameiene i Schultzehaugen som kan erverve garasjeplass i Shultzehaugen. Garasjesameiet består av til sammen 70 parkeringsplasser. Ellers parkering i offentlig gate etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Likningsverdi for inntektsåret 2015:

Som primærbolig: kr 893 315,-
Som sekundærbolig: kr 2 501 281,-

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest datert 30.01.2007 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 66 kvm, Bruksareal: 66 kvm, Bruttoareal: 73 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 66 m².
Primærrom: 66 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc, kjøkken, stue, omkledningsrom, soverom

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten med radiatorer. Elektriske varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplanen som følger eiendommen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn.

Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Sameie

* Sameiet består av 129 seksjoner.
* Hjemmeside http://www.maridalsveien33.no.
* Til hver seksjon hører eiendomsrett til ideell andel av gnr 218 bnr 116. Eiendommen er fellesareal med sameiene på gnr/bnr 218/229, 218/230, 218/231 og 218/232 og forvaltes av en velforening ("vellet") der sameierne har rett og plikt til medlemskap.

Schultzehaugen Vel:
* Vellet har ansvar for uteområdene, nøkkelsystemer, fjernvarme og energi.
* Alle seksjonseiere får innkalling til årsmøte i Schultzehaugen Vel, som i år finner sted 8. mai. Innkalling sendes ut senest 8 dager før møtet.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 0,- pr. 31.12.2016. Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 25 745,- pr.31.12.2016.

Sameiet har ikke lån pr idag.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.