Eiendom

Kvadraturen/Oslo sentrum - Svært delikat og lys 2-roms selveier med kvadratsmart planløsning, beliggende i 3 etg - Midt i hjertet av Oslo! Kabel-tv inkludert.

Kvadraturen/Oslo sentrum - Svært delikat og lys 2-roms selveier med kvadratsmart planløsning, beliggende i 3 etg - Midt i hjertet av Oslo! Kabel-tv inkludert.

Fakta

 • Skippergata 21 A
 • Primærrom
  32
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 990 000 ,-

Omkostninger

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))
--------------------------------------------------------
92 089,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 082 089,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  32
 • Tomt
  987

Beliggenhet

Skippergata 21 A er en attraktiv og kvadratsmart 2-roms selveierleilighet i tredje etasje. Beliggenheten er definisjonen på sentralt, med Karl Johan og Jernbanetorget som nærmeste nabo. Kvadraturen er et historisk og nå fremgangsrikt område med tilgang til alt byen har å by på, enten i gåavstand eller via de gode kommunikasjonsmulighetene i umiddelbar nærhet. Noen få minutter unna finner du blant annet Steen & Strøm, et populært varemagasin med matavdeling i underetasjen.

Kort fortalt:
- Attraktiv 2-roms selveierleilighet.
- Beliggende i byggets tredje etasje.
- Sjarmerende og originalt gårdsrom.
- Entré med plass til garderobeskap.
- Kjøkken med nyere fronter i hvitt.
- Koselig stue med liten spiseplass.
- Helfliset og funksjonelt baderom.
- Det er opplegg for vaskemaskin.
- Soverom med skyvedørsgarderobe.
- God lagringsplass i bod på loftet.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Kabel-tv inkludert i felleskostnader.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker, MiniMat, Matkroken, Rema1000, Kiwi og Coop. Leiligheten ligger midt i sentrum, noe som gir umiddelbar nærhet til hovedstadens servicetilbud. Steen og Strøm, Paleet, Aker Brygge, Karl Johans gate og Oslo City ligger alle innen kort gangavstand.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste holdeplass er Dronningensgate og ligger i underkant av 100 meter fra boligen. Det er kort vei til Oslo S. Med bil tar det ca. 8 min til Majorstuen, 2 min til Oslo S, 8 min til Bygdøy og 33 min til Oslo Lufthavn.

Byggemåte

Grunnmur oppført i uisolert murverk og naturstein. Støpt kjellerdekke. Trebjelkelag isolert med stubbloftsleire. Murverk i bærende konstruksjoner og yttervegger med originale utvendige fasader med trekninger, ornamenter og konsoller. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med takplater.
Fellestrapper i jernkonstruksjon med smijernsrekkverk, inntrinn av tre med fliser.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 32 kvm, Bruksareal: 32 kvm, Bruttoareal: 36 kvm

Innhold

3.etasje: Entré, bad, stue, kjøkken og soverom
Annet: Loftsbod med ca. 6 kvm gulvflate.

Standard

Innvendig fremstår leiligheten med et moderne uttrykk og behagelige fargevalg som gjør det enkelt å sette sitt eget preg. Stuen har gode lysforhold og ligger delvis åpent mot kjøkkenet med funksjonell innredning. Badet er helfliset og har opplegg for vaskemaskin. Soverommet er innbydende og har rikelig med lagring i skyvedørsgarderobe med speilfronter. Det er ytterligere lagringsmuligheter i entré og bodrom på loft.

Entré:
Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten med en lys og åpen romfølelse. Entreen har hendig adkomst til badet og gir for øvrig plass til både åpen og lukket garderobeløsning. Rommet har parkettgulv og nøytrale fargevalg som er gjennomgående med øvrige rom i boligen, noe som gjør det enkelt å sette sitt eget preg.

Kjøkken:
Kjøkkenet ligger delvis åpent mot stuen og har et lite, men funksjonelt areal. Innredningen har hvite, glatte fronter av nyere dato, og laminatbenkeplate med nedfelt oppvaskkum. Over benkeplate er det grå veggfliser og belysning som gir effektivt arbeidslys. Videre er det ventilator og avsatt plass til komfyr og kjøleskap.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen inneholder et helfliset bad med arealeffektiv planløsning. Badet har hvite vegg- og gulvfliser, samt blå dekorasjonsfliser på veggene. Rommet er funksjonelt utstyrt med gulvstående klosett fra 2017, dusjhjørne med dører i plexiglass og heldekkende servant med skapseksjon. Over servant henger det speilskap med overlys. Videre har badet håndkleholder, høyskap med speildør og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har et lyst og pent soverom i delikate fargetoner. Soverommet har en romslig skyvedørsgarderobe som gir god lagringskapasitet. Garderoben har også speilfronter som gir en fin romfølelse. I taket er det montert vifte med spotbelysning. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. loftsbod og plass til garderobeløsning i entré.

Utstyr

Sikringsskap er utstyrt med automatsikringer. Boligen har naturlig ventilasjon og mekanisk avtrekk fra våtrom og kjøkken. Videre har boligen dørtelefon, røykvarsler og brannslukningsutstyr, samt kabel-tv inkludert i felleskostnader. Varmtvannsbereder rommer 120 liter og er plassert i kjøkkenbenk.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisitet, supplert med varmekabler på bad.

Parkering / Garasje


Det er parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Bygården har et sjarmerende gårdsrom opparbeidet med belegningsstein, romdelere og beplantninger. Fasaden er holdt i tradisjonelle farger som bevarer byggets originale sjarme.

Tilliggende fasiliteter

Leiligheten ligger i Kvadraturen, midt i hjertet av Oslo sentrum, med alle tenkelige servicefasiliteter og shoppingmuligheter i umiddelbar nærhet. Området har de senere år blitt svært populært og drar positiv nytte av utbyggingen i Bjørvika.

Utvalget av kaffebarer, spisesteder, puber og restauranter er stort, alt i fra mindre frittstående konsepter til større kjeder. Av kollektivtransport kan både buss, trikk, T-bane og tog benyttes. Det ligger også flere flotte parkanlegg i gangavstand, som byr på gode rekreasjonsmuligheter hele året.

Slottsparken kan nås på ca. 10 min til fots, det samme gjelder for Sørenga sjøbad, Tjuvholmen og Aker Brygge. I nærområdet finner du også Samtidsmuseet og Operaen. Det er gangavstand til Grønland og Grünerløkka der du kan spasere langs Akerselva og hele veien opp til Maridalsvannet og Nordmarka.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest foreligger.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 770 148,- pr 31.12.16
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 464 473,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Området regulert til bolig.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1 879,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Beløpet inkluderer felles forsikring (kr 184,-), offentlige avgifter, trappevask (kr 98,-), kabel-TV (kr 177,-) og vaktmestertjeneste.

Andre faste utgifter:
Strøm, ca 12 700 kWh
Kommunale avgifter
Forsikring i Gjensidige Forsikring kr (polisenummer 81636061)Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 190,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
74 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-))
--------------------------------------------------------
92 089,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 082 089,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Hvitevarer, som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Ingen konsesjon/odel.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.