Eiendom

Arkitekttegnet rekkehus under oppføring på Vestre Holmen | Høy kvalitet | Solrik hage | Dobbel garasje | Barnevennlig, sentralt & nær marka

Arkitekttegnet rekkehus under oppføring på Vestre Holmen | Høy kvalitet | Solrik hage | Dobbel garasje | Barnevennlig, sentralt & nær marka
 • Øvre Smestadvei 37 B er et arkitekttegnet rekkehus med totalt tre enheter under oppføring
 • Hver enhet vil få egen dobbelgarasje
 • Åpen kjøkkenløsning med moderne og lekker kjøkkeninnredning fra HTH
 • Boligen vil få store vindusflater som gir en god romfølelse
 • Plantegning - U. Etasje Seksjon 1
 • Plantegning - 1. Etasje Seksjon 1
 • Plantegning - 2. Etasje Seksjon 1
 • Plantegning - 3. Etasje Seksjon 1
 • UTOMHUSPLAN
 • Grøntområde ved Husebyskogen
 • Holmen T-bane stasjon, hvor linje 2 tar deg ned til Majorstuen på ca. 7 min
 • Kort vei til Røa Senter med godt tilbud

Fakta

 • Øvre Smestadvei 37B
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 700 000 ,-

Omkostninger

13 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
342 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 700 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
343 749,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 043 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  1273

Arealfordeling

U. etasje: Gang, boder, vaskerom, teknisk rom, krypkjeller
1. etasje: Entré, gang, bad, kjellerstue, dobbelgarasje med bod i bakkant
2. etasje: Gang/garderobe, kjøkken, stue, loggia m/ trapp til hage
3. etasje: Gang, 4 soverom, 2 bad

Beskrivelse

*Annonsen gjelder hus 1*

Verdt å merke seg:
- Bolig under oppføring
- Dokumentavgift kun av andel tomteverdi
- Solrik hage
- Arkitekttegnet av R21 arkitekter v/ Thomas Thorsnes
- Huset har en gjennomført og moderne planløsning
- Dobbelgarasje
- HTH-kjøkken, modell Athena hvit eik
- Gulv av typen kvistfri furu, lutet og hvitvasket
- Lekker peis fra Peisselskabet
- 2 bad + gjestetoalett m/ dusj

Øvre Smestadvei 37 B er et arkitekttegnet rekkehus med totalt tre enheter under oppføring. Rekkehuset er planlagt ferdigstilt 4. kvartal 2018. Boligen er tegnet av R21 arkitekter som har flere kandidater til årets Oslo bys arkitekturpris for 2017. Det som kjennetegner kandidatene til arkitekturprisen er at det er nyskapende og fremragende bygg med høy kvalitet på konsept og gjennomføring.

Eiendommen er innredet med tanke på kvalitet og komfort, og det er gjennomgående bruk av materialer med høy kvalitet både utvendig og innvendig.

Boligen går over fire plan inkludert underetasje som for det meste vil bestå godt med lagringsplass over flere boder. I tillegg vil det her være vaskerom og teknisk rom for varmtvannsbereder osv. Vaskerom og boder vil bli flislagt med Betontech matt Grey som er en lekker betong imitasjon. I teknisk rom og krypkjeller vil det legges en flott italiensk "all-round" flis av typen Habitat DG, grå. Huset vil være moderne og energieffektivt med balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjennvinningseffekt av varmeforbruket som hjelper med å holde strømkostnadene lave.

I første etasje vil man få to parkeringsplasser med en stor bod i bakkant, perfekt for oppbevaring av dekk og lignende. Videre vil man ha en kjellerstue hvor barna kan trekke seg tilbake for spill og lek. Gjestetoalett vil også befinne seg på dette planet og vil i tillegg være utstyrt med dusj. Kjellerstuen vil få lagt opp rørsystem for vann og avløp som gjør det mulig å sette opp kjøkken dersom man ønsker det. Inngangspartiet og gangen i denne etasjen vil være flislagt med Betontech matt grey.

Andre etasje består av kjøkken, spiseplass og stue. Her kan man ha alt fra TV-kvelder og lange middagslurer til spillopper og andre festligheter. Den åpne kjøkkenløsningen gjør det enkelt å være en god vert og ta vare på gjestene samtidig som du setter siste finishen på maten som skal serveres. Peisen fra peisselskapet av typen Modell Curve 300 med sideglass vil utgjøre et fint midtpunkt i denne etasjen, samtidig som den bidrar med varme og hygge. Med alle soverommene på øvre plan blir det enkelt for de voksne å holde det gående litt lenger mens barna sover. Andre etasje har også en loggia med trapp ned til hage og uteplass opparbeidet med granittstein.

Boligen byr på differensierte oppholdsrom og gir gode rammer for et sosialt familieliv samtidig som man kan trekke seg tilbake i mer intime soner i tredje etasje. Her har man fire romslige soverom og to lekre bad, hvorav det ene badet med direkte adkomst fra hovedsoverom. I denne etasjen vil man kunne slappe av, falle helt til ro og lade batteriene.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning med moderne og lekker kjøkkeninnredning, modell Athena fra HTH i hvit eik. Benkeplater med lekker, nedfelt oppvaskkum av type Franke Mythos i moderne Grafitt Metallic farge. Eksklusiv Concetto Alterna kjøkkenkran med integrert vannstopper til oppvaskmaskin.

Komplett hvitevarepakke fra Siemens med blant annet høyskap for integrert stekeovn og et for kjøl/frys. Videre er det medregnet ventilatorskap for slimline med innvendig krydderhylle og blendfelt. Ventilatoren vil få motor for direkte utblåsning utenom balansert anlegg.

Overskapene leveres med click-push åpningsbeslag og skuffeseksjoner leveres med lux-skuffer med fulluttrekk og demping/soft-close.

Praktisk kjøkkenøy vil ligge mellom kjøkkenet og spiseplassen som bidrar til at man kan underholde gjestene samtidig som man disker opp deilige retter på et brukervennlig og moderne kjøkken. Kjøkkenøyen vil være utstyrt med lekre vitrineskap med alu-ramme, mørktonet glass og innfelte LED-spotter. I tillegg vil det være to stikk og USB kontakter på øyen, perfekt til matlaging med oppskriften på pad eller pc.

Bad/WC

2 Bad i 3. etasje
Badet vil være flislagt med delikate og moderne høykvalitetsfliser fra Norfloor av typen Betontech white på vegg. Dette er en lekker betongflis fra italienske Terratinta med en god kombinasjon av varme og kalde farger. 60x60 størrelse fliser på vegg gjør at man trenger færre fuger, noe som gir et eksklusivt preg. På gulvet er det tenkt lekre matte hexagon mosaikkfliser fra italienske Terratinta. Her kan man velge mellom fire forskjellige ultramoderne farger. Enten Rosy Blush, Cotton Candy, Wild Sage eller Deep Navy, alt etter eget ønske og smak. Mosaikken har en matt overflate som er helt porefri sånn at man ikke trenger å bekymre seg for vedlikehold, misfarging eller slitasje. Endevegg vil også få flis av typen mosaikk Hexa.

Videre har badet innebygget sisterne med vegghengt toalettskål fra Alterna, Axa One. Eksklusiv Ine takdusj m/ hånddusj fra Alterna og Essence, og servantmøbel fra Alternas Malin-serie og BirthDay speil med toveisbelysning også fra Alterna. Dusjsonen vil få innovativ PureDay dusjvegg som er designet av Phoenix Design og kombinerer fordelene med skyvedører og en luftig romfølelse.

I material- og innredningsvalget er det vektlagt et trendy og moderne design, kombinert med praktisk funksjonalitet.

Gjestetoalett i 1. etasje
Huset vil i tillegg få et gjestetoalett i 1. etasje. Her får man også lekre og delikate fliser av samme type som badene i 3. etasje. Gjestetoalettet vil videre få innredning av god kvalitet med vegghengt toalettskål fra Alterna, servant Laufen Living City og blandebatteri fra Corvina fra Alterna. Living City servanten har flate overflater og definerte kanter som er enkle å vedlikeholde. Gjestetoalettet utstyres også med rammeløst moderne og stilrent dusjhjørne med inn- og utsvingbare dører som gir ekstra plass i rommet og takdusj fra Ine som på de andre badene.

Alle bad vil selvsagt også være utstyrt med varmekabler.

Beliggenhet

Kort fortalt:
- Idyllisk beliggenhet med enkel tilgang til fine turstier
- 100m til T-bane
- 300m til nærmeste dagligvare
- Flott friområde rett ved boligen
- Meget barnevennlig
- Beliggende i lite trafikkert blindvei
- Fotball- og skøytebane kun en kort tur unna
- Gangavstand til flere populære barnehager og skoler

Eiendommen ligger særdeles barnevennlig i et meget stille, etablert og attraktivt boligområde på Vestre Holmen/Makrellbekken i enveiskjørt vei, uten gjennomgangstrafikk.

Flere nærbutikker i gangavstand fra boligen, som Coop Extra Huseby, Coop Extra Makrellbekken og Rema 1000 i krysset Stasjonsveien/ Lybekkveien som kun ligger 300 meter unna. Ellers er det også kort vei til Røa senter med bredt utvalg av servicetilbud bl.a. kafeer, frisør, sportsforretninger, klesforretninger, Meny (med tilknyttet post i butikk), vinmonopol, apotek, blomsterforretning, dagligvarebutikker o.a. Diverse servicetilbud også på Vinderen og Slemdal.

Kort vei til offentlig kommunikasjon som T-bane (Holmen og Makrellbekken) og buss (Stasjonsveien og Sørkedalsveien) som bringer deg raskt og effektiv mot sentrum eller Røa/Østerås på noen få minutter.

Kort vei til turveier og friområde i Husebyskogen, Mærradalen og Bogstad/Sørkedalsområdet . Ski- og sykkelmuligheter fra eiendommen og inn i Nordmarka på gangvei og sti. I nærområdet har HM Kongens Garde en lysløype som er åpen for trening sommer som vinter.

Det er mange idrettslag i nærområdet, herunder Ready, Heming, Vestre Aker Skiklubb og Røa. Videre ligger Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski samt Tryvann skisenter og klatrepark i nærheten.

Innenfor en radius på 1 kilometer finner man flere barnehager, boligen sogner til Huseby barneskole, i tillegg er det også meget kort vei til gode skolealternativer som Voksen skole og Smestad skole med flere. Trygg og fin gangvei til Huseby barneskole, Hovseter ungdomsskole og Persbråten videregående skole.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger, småhusbebyggelse og friområder.

Tomt

Fellestomt, 1273 m²
Oppgitt tomtestørrelse er felles for de tre enhetene.

Boder

Hver seksjon vil ha en få store bodarealer i underetasje, i tillegg til bod i bakkant av garasjen med plass til praktisk oppbevaring av dekk e.l.

Leveransebeskrivelse

Boligen føres opp ihht TEK-10. De elektriske installasjonene blir utført av autorisert installatør etter gjeldene forskrifter og normer (NEK 400-2010).

Innredning:
Vinduer og veranda-dører leveres som trevinduer med utvendig sort-eloksert aluminium og innvendig malt i farge S 8000-N utførsel fra fabrikk .
Ytterdør i samme utførsel som vinduer. Dørvridere og sylinder i matt krom utførsel.
Innvendig dører fra Diplomat modell Contur, massiv, farge hvit, eller tilsvarende dører og kvalitet fra annen leverandør. Dørvrider i børstet krom utførsel.
Innvendige trapper leveres evnt. hvit eller med furutrinn.
Kjøkkeninnredning inkl. hvitevarer fra HTH for inntil kr 180.000.-
Fabrikkmalte dørlister/foringer på alle dører. Gerikter leveres i hvit, rett og glatt utførelse, mål 15x70 mm. Fotlist leveres i rett hvit utførelse, mål15x70. Terskel-lister leveres i lakkert hardved.
Gulv leveres med kvistfri furu, lutet og hvitvasket, bredde 100-120 mm.

VVS:
Alle rørarbeider er inkludert i leveransen fra godkjent tilknytningspunkt og vil bli utført av godkjent VVS-bedrift.
Alle vannledninger til tappesteder med "rør i rør" system.
Alt sanitærutstyr leveres fra anerkjente leverandører. Leveransen av utstyr er beskrevet med bilder i illustrasjonsvedlegget. I tillegg leveres det en stk. 300 liters bereder og 1 stk. frostfri utekran.
Kummer for avløp, sandfang og stoppekraner vil komme på eiendommen. De vil bli plasser der det er hensiktsmessig ifht. offentlig vann og avløp.
Lekkasjestopp leveres der det er påkrevd.

Oppvarming:
Det leveres nødvendige ovner for oppvarming av andre og tredje etasje. Det legges varmekabler med termostat i entré, vaskerom og i alle bad.

Ventilasjon:
Det leveres balansert varmegjenvinnende ventilasjonsanlegg med ca. 80% gjennvinningseffekt av varmeforbruket. Rørføringer må stedvis påregnes innkasset. Ventilasjonsaggregatet plasseres på loftet varm side.

Utstyr:
Det leveres brannslukningsutstyr ihht. gjeldende forskrift.

Utvendig:
Tomten leveres planert med stedlig masser og med harpet matjord, tilsådd med gressfrø. Godkjente fasadetegninger og utomhusplan ligger til grunn for utvendig planering.
Veiareal til garasjen leveres med brostein på nett, grå.
Uteplasser leveres med granittstein 40x40.
Overvann og vann fra takrenner føres til terreng.
Det leveres ikke med beplantning, bortsett fra innplanting av trær som på utomhusplan er markert med erstatning for trær som hygges.

Tilvalg/Endringer:
Avhengig av prosjektets fremdrift, kan den enkelte kjøper få en begrenset mulighet til å variere standarden på sitt hus. Selger vil få utarbeidet frister for når endringer må besluttes. Tilvalg/endringer leveres mot pristillegg, såfremt de valgte materialer er av minst like god kvalitet som de beskrevne. Det beregnes et påslag på 20% av utbyggers kostpris. Tilvalg må bestilles ift. Oppsatt frist som relaterer seg til produksjon. Øvrige ønsker kan forespørres, tilbys og utføres dersom de er mulige og om de avklares i god nok tid før produksjonen. Dersom selger krever tilvalgskostnadene utbetalt før overtagelse skal det stilles §47 garanti ihht. bustadoppføringslova direkte ovenfor kjøper. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Forbehold:
Forbehold om leveransen:
Alle illustrasjoner, tegninger og foto er kun ment å gi inntrykk av ferdig bebyggelse og er ikke bindende for utformingen av den endelige bebyggelsen. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse, både når det gjelder det utvendige forhold og innvendig. All informasjon er derfor gitt med forbehold om rett for utbygger til å foreta mindre endringer. Dersom det er avvik mellom leveransebeskrivelse og tegninger i prospektet er det den endelige leveransebeskrivelsen som gjelder.

Det tas forbehold om at sjakter og føringsveier for VVS- og ventilasjons-installasjoner ikke er inntegnet. Eventuelle rørføringer vil bli kasset inn langs vegger og tak der disse kommer. Innkassinger vil kunne ha varierende størrelse avhengig av etasjeplan. Baderommenes utforming kan endres noe som følge av dette.

Forbehold om arealer:
Arealene er oppgitt i BRA. Det vil si areal målt ved boligens omsluttede vegger inklusive innvendige vegger. Det tas forbehold om at mindre arealavvik kan forekomme.

Parkering

Det medfølger 2 parkeringsplasser i privat garasje for hver av enhetene.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Ferdigstillelse

Antatt ferdigstillelse 4. kvartal 2018.

Utbygger

EE Utvikling AS

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Mobil: 48 12 35 17
E-post: vg@eie.no