Eiendom

HOLMENKOLLENS SOLSIDE | Vestvendt 2-roms på 84 kvm med fantastiske sol - og utsiktsforhold - Stilfull og delikat oppusset - Walk-in garderobe - Vestvendt terrasse på 12 kvm - Garasjeplass - Må sees!

HOLMENKOLLENS SOLSIDE | Vestvendt 2-roms på 84 kvm med fantastiske sol - og utsiktsforhold - Stilfull og delikat oppusset - Walk-in garderobe - Vestvendt terrasse på 12 kvm - Garasjeplass - Må sees!
 • Olaf Bulls vei 1 C presenteres av Eiendomsmegler Aida Rajic (93025690/ara@eie.no) i Eie Eiendomsmegling Røa.
 • Leiligheten har en smart rominndeling hvor du får en romslig åpen stue/kjøkken-løsning med flere muligheter for møblering.
 • Her vil du få panoramautsikt og svært gode solforhold på dag - og kveldstid. Bildet er lånt fra en naboleilighet.
 • Utgang til vestvendt terrasse på ca. 12 kvm med fantastiske sol - og utsiktsforhold. På terrassen har du utebelysning, terrassevarmer og markise.
 • Leiligheten har store vindusflater i stuen som slipper inn rikelig med naturlig lys.
 • Stue
 • Utsikt.
 • Utsikt.
 • Her får du god plass til sofagruppe, TV-bord og tilhørende møblement. Egen del i stuen for spisemøblement.
 • Moderne, kvalitetskjøkken fra HTH med god benke - og lagringsplass.
 • Kjøkkenet er fra 2013 og er velutstyrt med blant annet integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, ventilator med kullfilter og komfyr med induksjon koketopp.
 • Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, glassplate mellom overskap og laminert benkeplate, ettgrepskran og enkel komposit oppvaskkum.
 • Stue
 • Delikat oppusset bad fra 2013 med flislagt gulv og gulvvarme.
 • Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel på bad.
 • Romslig soverom hvor du har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning.
 • Nyere garderobeskap på soverom følger boligen. Malt tregulv i soverom.
 • Soverommet er delt i to hvor den ene delen brukes som barneværelse/lekeavdeling.
 • Soverom.
 • Entréen er lys og innbydende, og har en svært god størrelse.
 • Her har du god plass til sko og ytterbekledning.
 • I tilknytning til entréen har du en romslig walk-in garderobe/omkledningsrom med diverse skapinnredninger.
 • Plantegning 2D.
 • Plantegning 3D.
 • Borettslagets område er barnevennlig og bilfritt. Fin og innholdsrik lekeplass.
Solgt

Fakta

 • Olaf Bulls vei 1 C
 • Primærrom
  84
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 300 000 ,-

Omkostninger

4 300 000,- (Prisantydning)
274 879,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 574 879,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
6 556,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
11 515,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 586 394,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  84
 • Tomt
  8411

Beskrivelse

Leiligheten er en del av Voksenskogen borettslag som ligger attraktivt til på Holmenkollens vestside med fantastiske sol - og utsiktsforhold. Her har du marka som nærmeste nabo og kort vei til både kollektivtransport, skoler/barnehager og forretninger.
Boligen er gjennomgående renovert og oppusset i 2013, hvor den fremstår som delikat og svært moderne. Her kan du med andre ord flytte rett inn!

KORT FORTALT:
- Lys og tiltalende leilighet med vestvendt terrasse på ca. 12 kvm
- Fantastisk utsikt og sol på dag - og kveldstid
- Store vindusflater
- Moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
- Pent, flislagt bad
- Flislagt entré med varme i gulv
- Walk-in garderobe
- En stav parkett i stue og kjøkken
- Smart oppdeling av soverom
- Oppgradert elektrisk anlegg med bl.a downlights i kasser med 3 ulike dimmesoner og nye stikkontakter
- Boder på 2 kvm og 2,5 kvm
- Garasjeplass
- Kun 1 etg. ned

Beliggenhet

Boligen ligger i et attraktivt boligområde ved markagrensen på Holmenkollens vestside, kjent for sin fantastiske utsikt, gode solforhold og fine turområder. Området er veletablert, rolig og barnevennlig. Borettslaget ligger luftig til i åssiden, hvor man blant annet kan se Oslofjorden og Bogstadvannet, samt deler av Bærums- og Nordmarka.

Fantastiske tur - og treningsmuligheter:
Fra boligen har man nærhet til flere tur - og rekreasjonsmuligheter, både sommer og vinter. Marka ligger rett ved med skispor og turstier, med blant annet Holmenkollens skianlegg ikke langt fra boligen. Kort vei til Bogstadvannet med parkeringsmuligheter ikke langt fra badevannet. Her finner man en sandstrand med gressletter, badebrygger, toaletter og sykkelparkering. I tillegg har du Strømsdammen en hyggelig spasertur fra leiligheten.

På Bogstad gård er det aktiviteter for barn og café. Golfbaner på Bogstad, Haga og Grini. En liten biltur unna ligger Tryvann/ Wyllerløypa vinter - og sommerpark som har blitt betydelig oppgradert de senere år.

ELIXIA Røa bad åpnet i 2015 med aktiviteter for både barn og voksne; treningsrom, barnebasseng, vannsklie, svømmebasseng på 25 meter og egen velværeavdeling.

Butikk - og servicetilbud:
Kiwi på Bogstad har åpent alle dager. Kort vei til Røa senter med et bredt utvalg av butikk - og servicetilbud, blant annet apotek, vinmonopol, post, matvarebutikk, frisør, blomsterforretning, m.m. I tillegg flere cafeér, bakerier, samt sushirestaurant. På Røa er det også tannlege, fysioterapaut, kiropraktor og osteopat. Rema 1000 på Voksen.

Kollektivtransport
Nærmeste bussholdeplass ligger kun et par minutters gange fra boligen; buss nr. 32 til sentrum (via Røa) og nr. 45 til Majorstuen. Kort gangavstand også til T-bane linje 1 (Frognerseteren-Ellingsrudåsen) fra Voksenlia stasjon. T-bane linje 2 (Østerås-Ellingsrudåsen) går fra Røa.

Skoler og barnehager:
Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Grindbakken skole (1-7kl.) og Grindbakken barnehage er ca. 400 meter i fra leiligheten. Videre har du også Bogstad skole (1-7kl.), Hovseter skole (8-10kl.), Midtstuen skole (8-10kl.) og Persbråten videregående skole ikke langt fra boligen.
Liabakken barnehage og Måltrosten barnehage er også i nærområdet.

Tomt

Eiet tomt på 8 411 m².
Bra opparbeidet utearealer med busker, trær og asfalterte gangarealer. Borettslaget regnes som skjermet og barnevennlig innenfor borettslaget område. Rett utenfor døren finner man en lekeplass. Gjesteparkering på borettslagets område.

Adkomst

Adkomst fra Olaf Bulls vei. Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet med Eie Eiendomsmegling visningsskilt ved fellesvisninger.

Inneholder

P-rom (84 kvm): Entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom og omkledningsrom.

Byggemåte

Grunnmur: Støpt såle på antatt fast grunn. Yttervegger i panelkledd bindingsverk. Byggets skillende dekker og vegger i betong. Flatt tak i betongkonstruksjon, antatt tekket med papp/sarnafil.

Boder

Disposisjonsrett til kjellerbod (nr. 114) på 2,5 kvm. Bod på terrasse på ca. 2 kvm.

Standard

INNBYDENDE ENTRÉ MED WALK-IN GARDEROBE
Entréen er lys og innbydende og har en svært god størrelse. Her har du god plass til sko og ytterbekledning.
I tilknytning til entréen har du en romslig walk-in garderobe/omkledningsrom med diverse skapinnredninger. Nyere garderobeskap i entré følger boligen.
Nye fliser med gulvvarme i entré og malt tregulv i walk-in-garderobe.

ÅPEN STUE- OG KJØKKENLØSNING
Leiligheten har en smart rominndeling hvor du får en romslig åpen stue/kjøkken-løsning med flere muligheter for møblering. Stuen er lys og luftig med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Her får du god plass til sofagruppe, TV-bord og tilhørende møblement. Egen del i stuen for spisemøblement. I stue og kjøkkendel er det downlights med tre ulike dimmmersoner. Utgang til vestvendt terrasse på ca. 12 kvm med fantastiske sol - og utsiktsforhold. På terrassen har du utebelysning, terrassevarmer og markise, samt god plass til utemøblement og grill.

Moderne, kvalitetskjøkken fra HTH med god benke - og lagringsplass. Smart barløsning på bakside av kjøkkenbenk. Kjøkkenet er fra 2013 og er velutstyrt med blant annet integrert oppvaskmaskin, kjøl/frys, ventilator med kullfilter og komfyr med induksjon koketopp. Kjøkkeninnredning med hvite slette fronter, glassplate mellom overskap og laminert benkeplate, ettgrepskran og enkel komposit oppvaskkum. Nye vannrør type PEX rør-i-rør på kjøkken. Lys en stav parkett. To stk Evoline pop up stikkontakter i benkeplaten på kjøkkenet.

MODERNE BAD
Delikat oppusset bad fra 2013 med flislagt gulv og gulvvarme. Badet er av god størrelse og består av åpen dusjplass og dusjgarnityr med takdusj, vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning bestående av skuffer og servant. Det er opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel på bad. Downlights med dimmer. Nye vannrør av type PEX rør-i-rør, gulvsluk i plast og mansjett for flytemembran. Avtrekk til felleskanal og vannrør/stigeledning i kobber fra byggeår. Rørskap innfelt i vegg på bad.

ROMSLIG SOVEROM
Romslig soverom hvor du har god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Rommet er praktisk delt, med garderobeskap (med innebygget bokhylle) som deler rommet på en slik måte at du får plass til kontor eller barneseng. Nyere garderobeskap på soverom følger boligen. Malt tregulv i soverom.

TEKNISK
Vinduer: Trerammer med 2 lag isolerglass fra 2011. Dører: Brann- og lydklassifisert entrédør type B30/35dB med sikkerhetslås. Terrasse/skyvedør med 2 lag isolerglass fra 2011. Hvite profildører. Malte- og tapetserte flater. Malte flater i himling. Avtrekk til felleskanal. Tilluft via luker/spalter.
Sikringsskap med nye automater: 40 amp hovedsikringer og 6 kurser med jordvern. Ny automatisk måler.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt tilstandsrapport. I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme og panelovn.

Eiendomsskatt

Det er i Oslo kommune vedtatt eiendomsskatt for skatteåret 2017/2018. Eiendomsskatten utgjør 3 promille av beregningsgrunnlaget.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.


For å finne beregningsgrunnlaget, vennligst se Oslo kommunes hjemmeside: https://www.oslokommune.no/skatt-og-naring/skatt-og-avgift/eiendomsskatt.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 3 576,- pr.mnd.

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslaget har ett lån i OBOS med følgende spesifikasjoner pr. 19.12.17 :
Lånenummer: 98207566926 - Restsaldo: kr. 27.430.921,- Restløpetid: 23 år og 11 mnd, antall terminer pr. år: 12, flytende rente på 2,25%
Restsaldo på denne andelen: kr. 274.879,- | Kapitalkostnader: kr. 1.483,-

Forretningsfører

OBOS.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for medlemmer av OBOS og for borettslagets øvrige medlemmer. . Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS Factoring AS.

Parkering

Det følger disposisjonsrett til én parkeringsplass i felles garasjeanlegg under blokken. Det er rikelig med parkeringsplasser på borettslagets område.
Beboere som har EL/hybrid bil og ønsker å lade disse, vil bli belastet med kr. 350,- pr. mnd. for EL-bil og kr. 250,- pr. mnd for hybridbil
Ellers er det parkering etter stedets gjeldende bestemmelser.

Dyrehold

Anskaffelse av hund/katt i Voksenskogen borettslag skal godkjennes av styret. Før godkjenning gis skal eier underskrive erklæring om dyrehold. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Diverse

- Borettslaget er i sluttfasen av et vedlikeholdsprosjekt av betong på balkong, terrasse samt garasje.
Gjennomføring av rehabiliteringsprosjektet har ført til at borettslaget har tatt opp ett lån på kr. 11 000 000,-
- Borettslagets hjemmeside: www.voksenskogen.no.
- Borettslaget har en avtale med Hovsenter Vaktmestersentral.
- Get er borettslagets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
- Tree stumtjener i gang følger ikke boligen.
- OBOS har fremforhandlet en kraftavtale med LOS.
- Borettslaget ønsker å utføre følgende oppdrageringer/vedlikehold: Vedlikehold av tak i samtlige blokker (2017/2018), oppgradering av elektrisk anlegg/utskiftning av el-skap for fellesanlegg (2017/2018), installasjon av uttak for lading av EL- og hybridbiler (2017/2018) og nye inngangsdører til leilighetene. Som følge av fremtidige prosjekter må det påregnes en økning i felleskostnader og fellesgjeld. Det er antatt at dette blir det siste av større arbeid på lengre tid da borettslaget ansees som fullt rehabilitert.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler Aida Rajic
Tlf. 93025690
Epost: ara@eie.no