Eiendom

Holmen/Gressbanen - Meget tiltalende enebolig under oppføring - Solrik takterrasse og hage - Dobbel garasje - Stille og barnevennlig

Holmen/Gressbanen - Meget tiltalende enebolig under oppføring - Solrik takterrasse og hage - Dobbel garasje - Stille og barnevennlig

Fakta

 • Eddaveien 14 D
 • Primærrom
  150
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 950 000 ,-

Omkostninger

12 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
82 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 3 300 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
--------------------------------------------------------
83 722,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 033 722,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  150
 • Tomt
  723

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter estimert til ca. 12 000,- per år. Fastsettes endelig av Oslo kommune ved ferdigstillelse.
Det er eiendomsskatt i Oslo. Ligningsverdi for eiendommen er ikke fastsatt, og derfor heller ikke beregningsgrunnlag for eiendomsskatt.
Sameiet består av 2 enheter, det vil ikke være felleskostnader utover eventuelle avtaler om snørydding av fellesarealer.

Eierform

Prosjektet består av en eksisterende bolig og en ny enebolig under oppføring. Sameiet blir organisert i et eierseksjonssameie med 2 boligseksjoner, hvor den nye boligen er snr 2 med tilhørende uteareal. Selger vil i forbindelse med seksjoneringen utarbeide vedtekter for sameiet iht. eierseksjonslova. Vedtektene kan endres av sameiet ved sameiermøtet. Selger forbeholder seg retten til å avgjøre hvordan organisering av uteareal som blir organisert som i vedlagte situasjonsplan. Snr 1 får carport i bygningen og det blir etablert et fellesareal for snr 1s adkomst til denne. Det kan bli aktuelt å vedtektsfeste/tinglyse særskilte bruksretter iht. eierseksjonsloven.

Beliggenhet

Stille og usjenert i attraktivt og barnevennlig område. Rikelig med tur og rekreasjonsfasiliteter i nærområdet. Holmendammen og turområder med skogsstier hele veien opp til Midtstuen og Holmenkollen. Her ligger Tryvann Vinterpark, VM skiløyper og ubegrensede turmuligheter- sommer som vinter. Det er også turstier ned til byen via Frognerparken og ned til sjøen via Smestaddammen og ut til Bygdøy. Gangavstand til Holmenenga busstopp (45-bussen) og Holmen stasjon og Makrellbekken (t-bane linje 5). Kort vei til flere dagligvarebutikker og butikksenter på Vinderen og Røa som byr på det meste av servicetilbud. Området har tilhørighet til Idrettsklubbene Heming, Ready og Njård som tilbyr et bredt spekter av fritidsaktiviteter for barn, ungdom og voksne. Gressbanen med fotballbane på sommerstid og kunstis vinterstid. Holmenkollen Tennisklubb og Njårds tennisbaner ligger i nærheten, SATS treningssenter i Njårdhallen. Helt nytt badeanlegg er akkurat åpnet på Røa Bad med stort Elixia treningssenter.
Vestre Aker bydel har et rikt utvalg av barnehager og skoler for alle trinn. Det er 6 barnehager innenfor en luftlinje på 700 meter. Av skoler nevnes Slemdal skole, Huseby skole, Hovseter Ungdomsskole, Vinderen skole, Ris Ungdomsskole, Persbråten videregående skole og Ullern videregående skole, samt Steinerskolen på Hovseter. Det bygges også helt ny barneskole på Holmen (ved Holmenkollen tennisbane) som åpner med 1. og 2. klasse høsten 2018.

Innhold

U.etg på ca 77,5m2 som består av kjellerstue/praktikantdel med utgang til hagen, bad/wc, vaskerom, gang, 3 romslige boder.
1.etg på ca 42,5 m2 som består av entré/trappegang, wc, dobbelgarasje som er integrert i bygningen.
2.etg på ca 77,5 m2 som består av stue og kjøkken, bad, master soverom, soverom 2 og soverom 3.
Takterrasse på ca 30m2

Totalt BRA ca 190m2.

Standard

Moderne, funksjonell og tiltalende arkitekttegnet funkisbolig over tre plan og med solrik takterrasse.

I underetasjen finner du en romslig kjellerstue med utgang til hagen, bad/wc med dusjnisje, stort vaskerom/teknisk rom og 3 boder.

I 1. etasje kommer du inn via en innbydende entré med plass til garderobeskap og med et seprat wc med servant. Trappeløp til 2. etasje. Lys, lasert eieparkett på gulv. Slette, malte overflater uten lister som skaper et rent og innbydende inntrykk.

I 2. etasje finner du stuen med store, gode vinduer som gir godt natrulig lysinnslipp. Delvis åpen kjøkkenløsning med innredning fra Norema. Gang til soveromsføy med hoved soverom, 2 soverom og bad. Master-soverommet har store vinduer som skaper masse naturlig lys. Bad (I) er meget delikat med innredning fra Alterna. Speil med integrert belysning over servant. Romslig dusj med vegger i herdet glass. Vegghengt toalett fra Alterna med softclose.

Trapper i brunbeiset furu i trinn og hvite vanger og spiler binder etasjene sammen.

Takterrassen leveres i impregnert trevirke og rekkverk i rustfritt stål.

Sentralstøvsuger med slange.

Se vedlagte salgsoppgave for tilvalgs- og endringsmuligheter, samt detaljert beskrivelse av boligens standard.

Byggemåte

Enbolig oppført i mur og tre med utvendig liggende kledning, flat takkonstruksjon med stor solrik takterrasse

Oppstart / ferdigstillelse

Det er stipulert en byggetid på ca. 10 måneder fra oppstart. Dette gjelder imidlertid ikke som en bindende frist til å ha boligen klar for overtagelse, herunder foreligger ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. En senere oppstart på fysiske arbeider og/eller en lengre byggetid enn forventet, kan medføre en senere overtagelse. Nærmere informasjon om forventet ferdigstillelse vil bli gitt ca. 3 måneder før, og endelig ferdigstillelsesdato og overtagelsesforretning vil bli opplyst med ca. 2 ukers skriftlig varsel.

Det foreligger rammetillatelse og igangsettelsestillatelse. Planlagt oppstart av byggearbeidene er i slutten av april 2018.

Tomt

Fellestomt: 723 kvm.

Parkering

Dobbelgarasje med leddport med motor og fjernstyrt portåpner. Det leveres betong på gulv og strimlet/gasstett umalte gipsvegger. Synlige rørføringer og tekniske føringsveier kan/vil forekomme.

Adkomst

Fra Eddaveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og varmekabel i bad. Peisovn i stue.

Betalingsbetingelser

10 % innbetales til meglers klientkonto ved kontraktsignatur. Resterende beløp + omkostninger forfaller før ferdigstillelse/overtakelse til oppgjørsmeglers klientkonto. Tilleggsarbeider forfaller til betaling før overtakelse. Alle beløp betales til meglers klientkonto.

Evt. mulighet for utleie

Kjøper står fritt til å leie ut hele eller deler av boligen.

Garantier

Selger skal stille garanti iht. bustadoppføringslova § 12. Garantien stilles så snart selger har hevet sine forbehold knytet til gjennomføringen av prosjektet. Garantien skal bekreftes og fremlegges for Kjøper. For krav som Kjøper måtte fremsette overfor Selger frem til overtagelse, skal garantien utgjøre 3% av kjøpesummen. For krav som fremsettes etter overtagelse skal garantien utgjøre 5 % av kjøpesummen. Garantien gjelder frem til 5 år etter overtagelse av eiendommen. Kontantbeløpet, 10% av kjøpesummen, blir stående på meglers klientkonto frem til overtakelse, rentebærende for kjøper. Første delbetaling skal være fri egenkapital. Det kan ikke tas pant i den kjøpte eiendommen for betaling av beløpet. Selger har også til hensikt å stille § 47 garanti iht. bustadoppføringslovas bestemmelser knyttet til forskudd. Instruksjonsretten over innbetalte beløp, og renter på disse, vil i så tilfelle overføres til selger.

Generelle forbehold knyttet til utførelsen og gjennomføringen av prosjektet

Alle opplysninger om huset er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige i forbindelse med nærmere detaljering av boligen, herunder som følge av pålegg fra myndighetene eller tiltak for å tilfredsstille aktuelle forskriftskrav samt etablering av nødvendige ventilasjonssjakter og lignende. Generelt står utbygger fritt til å velge løsninger i den grad det ikke forringer standarden på prosjektet. Utbyggeren har dermed rett til, uten at kjøperen kan kreve endring i pris, å foreta endringer i oppgitte spesifikasjoner og beskrivelser som anses hensiktsmessige og/ eller nødvendige og som ikke forringer prosjektets kvalitet og funksjon i vesentlig grad.

Det foreligger godkjent rammetillatelse og selger tar kun forbehold om igangsettingstillatelse for omsøkt prosjekt, samt at nødvendige endringsmeldinger godkjennes fortløpende. Selger tar forbehold om uforutsette forhold som hindrer at prosjektet blir gjennomført. Det tas generelt forbehold om myndighetenes saksbehandlingstid og eventuelt justering i fremdriften for overtakelse, hjemmelsoverføring med videre som følger av dette. Det kan forekomme avvik mellom leveransebeskrivelse og plantegninger. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveransebeskrivelsen i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne. Utomhusplanen i prospektet er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en enkel illustrasjonsskisse.Selger har rett til å avvise bud fra interessenter som måtte motsette seg, anvende eller kreve endringer i standard kjøpekontrakt. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Det forutsettes at skjøte tinglyses i kjøpers navn. Utbyggeren forbeholder seg også retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer, materialvalg og fargevalg, samt fellesarealer.

Vindusplasseringen i husene kan avvike fra de generelle planer, bl.a. som følge av den arkitektoniske utforming av byggene.

Frihåndstegninger, og illustrasjoner i prospektet og tegningsmateriale er av illustrativ karakter, som for eksempel møblering, fargevalg, dør- og vindusform, detaljer på fellesarealer, fasadedetaljer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, etc. Utstyr/ standard som leveres fremgår av leveransebeskrivelse i prospektet.