Eiendom

BJØLSEN - Attraktiv og moderne 2-roms selveier fra 2006 med heis og stor vestvendt balkong (12 m2). Rolig beliggende.

BJØLSEN - Attraktiv og moderne 2-roms selveier fra 2006 med heis og stor vestvendt balkong (12 m2). Rolig beliggende.
Solgt

Fakta

 • Maridalsveien 211 B
 • Primærrom
  40
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 290 000 ,-

Omkostninger

3 290 000,- (Prisantydning)
160 931,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
3 450 931,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 000,- (Dokumentavgift)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
103 144,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 554 075,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  40
 • Tomt
  5358

Beskrivelse

Meget attraktiv 2-roms selveierleilighet beliggende flott til på Bjølsen. Leiligheten ligger i et moderne bygg med heis fra 2006 og holder derfor en god standard. Leiligheten er også malt i 2018. Det er gode og praktiske løsninger hvor det er lagt vekt på å utnytte hver eneste kvadratmeter godt. Her kan nevnes et stort soverom med mye garderobeplass, gode garderobeløsninger i gangen, en stor åpen stue/ kjøkkenløsning med god plass til både spisebord og sofagruppe. Fra stuen er det utgang til en meget romslig vestvendt balkong (12 m2) med gode solforhold.

Leiligheten ligger stille og rolig, men samtidig svært sentralt. Boligen har også store vinduer som gir mye naturlig lys og dermed skaper en flott atmosfære.

Velkommen til Maridalsveien 211 B!

Innhold

Leiligheten inneholder entré, bad, kjøkken/stue og soverom. Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca. 12 m2.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 3,5 m2.

Standard

Bad
Bad fra byggeår. Gulv- og veggfliser, malte plater i himling. Servantskap med dører, glatte fronter. Servant og ettgreps armatur fra Oras. Speilskap med lys og stikkontakt. Vegghengt toalett med innebygd sisterne fra Geberit. Dusjnisje med nedsenket gulv og glassdører. Vegghengt hånd-dusj med blandebatteri fra Oras. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast. Fordelerskap i himling. Gulvvarme. Mekanisk avtrekk.

Kjøkken
Norema kjøkkeninnredning fra byggeår. Parkett på gulv, malte vegger og himling. Innredning med glatte fronter. Heltre benkeplate med underlimt oppvaskkum med Oras blandebatteri. Nedfelt Bosch koketopp med Futurum ventilator. Fliser mellom benkeplate og overskap. Lys og stikkontakt under overskap. Integrerte hvitevarer, Bosch oppvaskmaskin, kjøleskap og mikrobølgeovn. Varmtvannsbereder (Høyax 120 liter fra byggeår) og brannslange i benkeskap.

Øvrige rom
Parkett på gulv. Malte plater på vegg, malt himling. Innedører fra byggeår. Garderobeskap i entré, bredde 1,0 meter. Lave skuffeseksjoner på soverom, bredde 2,0 meter.

Vinduer/ytterdører
Inngangsdør (B30, dB40), balkongdør med to-lags glass og vinduer med to-lags glass fra byggeår.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utgang fra stue til vestvendt balkong av betong på ca. 12 m2 med gelender av stål og glass. Tremmer på gulv. Utvendig belysning og stikkontakter. Yttervegg med liggende kledning av tre.

Tekniske anlegg. VVS anlegg
Fordelerskap på bad, varmtvannsbereder (Høyax, 120 liter fra byggeår), vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast. Leiligheten har ventilasjon med naturlig tilluft og mekanisk avtrekk.

Diverse
- Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring på 50 Ampere.
- Sameiet har egen hjemmeside: sameietmaridalsveienpark.no

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Med Maridalsveien Park som utgangspunkt er du i gåavstand til alt bypulsen har å by på, men fortsatt godt tilbaketrukket i et rolig og attraktivt område på Bjølsen.

Akerselva og grønne turstier ligger kun noen hundre meter fra bygården samtidig som du kan spasere til Nydalen, Sagene, Torshov og Grünerløkka med alt dette innebærer. Området er kjent for et rikt utvalg av caféer og spisesteder hvor Bjølsen Bakeri, Mat&Mer, Sofies Hage, Pizza Pancetta, Bjølsen Sushi, La Casa, Sagene Lunsjbar, Trikkestallen, Kokosbollefabrikken og Kaffe Gram er et lite utvalg som er verdt å nevne.

Dagligvarehandelen kan gjøres på én av de mange nærbutikkene hvorav Meny med varmdisk etc. ligger nærmest, kun 3 minutter fra leiligheten i Bjølsenhallen. Her har du i tillegg post, frisør, Nille og blomsterbutikk. Stor Kiwi ligger ca. 6 min fra leiligheten og søndagsåpne Joker samt Nærbutikken ligger korte minutter unna de også.

Det er også kort vei til Storo storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud. 22.mars 2018 vil SF Kino åpne landets største og mest
moderne kino på Storo med hele 14 saler, hvorav den største skal ha IMAX-teknologi.

Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyballbaner og turstier, samt skiløype og skøytebane om vinteren. Veien videre opp til Nordmarka og den vakre Maridalen er heller ikke langt unna. Følg turstien langs Akerselva, enten til fots eller med sykkel, og ta deg et deilig bad på Nydalen badeplass. Store grøntområder, kunstige kulper og små fossefall gjør dette til et meget attraktivt sted på sommerhalvåret.

For den treningsglade finner du bl.a. SATS Elixia på Sagene, Fitnesspoint Nydalen, SATS Storo/Nydalen, Evo Nydalen, Sagene Squash i Mølleparken
Meget god offentlig kommunikasjon med buss nr. 54 (Aker brygge/Kjelsås) og 37 (fra Helsfyr/sentrum) som stopper ca. 2 minutters gange fra gården. Buss 20 (Galgeberg/Skøyen) stopper ca. 5 minutters gange fra gården. Trikk nr. 11, 12 og 13 i Vogts gate/Sandaker. 7 min å gå til T-bane Nydalen, og 7 min å gå til Sandaker Senter (trikk) ved normal gange. T-bane linje 4 og 6 i Nydalen.

Etasje

3 etasje

Garasje / Parkering

Sameiet har 9 garasjeplasser, fire plasser til utleie og fem plasser til gjesteparkering. Leie er pr. 01.09.2017 er kr. 1000,- pr. mnd. for biler, motorsykler kr. 200,- pr. mnd. Plassene fordeles fortløpende etter "først til mølla - prinsippet".

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 842 324 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 695 437 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for nybygg boligbygg datert 2007 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 40 kvm, Bruttoareal: 43 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 40 m².
Primærrom: 40 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, kjøkken/stue og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. Leier av seksjon må meldes til forretningsfører for registrering.

Oppvarming

Leiligheten er elektrisk oppvarmet.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplanen som følger eiendommen kan være helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Sameie

Sameiet Maridalsveien Park består av 3 bygg med til sammen 125 seksjoner, hvorav 2 er næringsseksjoner. Sameiet Maridalsveien Park er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 988 856 436, og ligger i bydel 3 Sagene i Oslo kommune med følgende adresser:
Maridalsveien 207, Maridalsveien 209 A og B, og Maridalsveien 211 A og B.

Det er iht. styreleder planlagt forelagt sameiermøtet en del utbedringer/vedlikehold i år, men som foreslås at skal belastes oppsparte midler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr 160 931,- pr. 01.12.17. Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr 15 393,- pr. 31.12.16. Sameiets lån som utgjør totalt kr 23 049 354,- pr. 04.01.18, er tatt opp i OBOS-Banken. Renten på lånet utgjør 3,55% pr 04.01.18. Restløpetid er 28 år og 11 mnd.

Sameiet tok etter vedtak på sameiermøtet 2016 opprinnelig opp kr. 23 575 000,- i lån for å innløse festeavtalen på tomten. Lånet er finansiert som et annuitetslån med nedbetalingstid over 30 år med 10 års fastrenteavtale med rente på 3,55 %. Fastrenteavtalen må fornyes innen utgangen av 2026.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: nilssen@nordvikpartners.no eller SMS: 99 00 77 70 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.