Eiendom

NYDALEN - Attraktiv 2-roms hjørneleilighet - Heis - Fransk balkong - Bygg fra 2006 - Varmtvann og fyring ink. - Garasjeleie* - Stor felles terrasse

NYDALEN - Attraktiv 2-roms hjørneleilighet - Heis - Fransk balkong - Bygg fra 2006 - Varmtvann og fyring ink. - Garasjeleie* - Stor felles terrasse

Fakta

 • Nydalen allé 3
 • Primærrom
  50
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 990 000 ,-

Omkostninger

3 990 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
99 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 990 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
113 894,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 103 894,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  50
 • Tomt
  1216

Beskrivelse

Nordvik & Partners v/ Kjetil Nilssen og Janne Amland har gleden av å presentere Nydalen allé 3 - en attraktiv og lys hjørneleilighet beliggende i Nydalen. Leiligheten ligger svært sentralt til, rett ved BI og med kort vei til alt du måtte trenge. Boligen ligger i byggets 5. etasje og har en arealeffektiv planløsning med store vindusflater. De store og mange vinduene fra to sider gir mye naturlig lys og skaper en flott atmosfære. Stuen er romslig med god plass til både spisebord og sofagruppe. Utgang til fransk balkong med plass til en stol så du kan nyte finværsdagene. Pent kjøkken fra Sigdal med god skapplass og hvitevarer fra 2012. Tidløst og delikat bad fra byggeår med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her kan du flytte rett inn. Leiligheten disponerer også kjellerbod på 5 kvm.

Sameiet har en avtale om rabatterte priser på parkeringsplass i garasjeanlegg i kjeller. Prisen er kr. 1980,- per måned. Pr. 22/2 er det flere ledige plasser.

Kort oppsummert:
* Heis
* Balkong
* Garasjeleie*
* Hjørneleilighet
* Ny parkett i 2012
* Hvitevarer fra 2012
* Arealeffektiv planløsning
* Nyere boligblokk fra 2006
* Felles terrasse på ca. 100 kvm
* Fyring og varmtvann inkludert i felleskostnader

Velkommen til hyggelig visning!

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 5. etasje med adkomst fra felles trapperom med heis. Leiligheten består av entré, bad, stue med åpen kjøkkenløsning og et soverom. Utgang fra stue til østvendt balkong på ca. 1,0 m2. Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 5 m2.

Standard

Bad
Bad fra byggeår. Gulv- og veggfliser, malt himling (fordelerskap i himling). Servantskap fra Sigdal med glatte dører. Servant med ettgreps armatur fra Grohe. Vegghengt speil med lys og stikkontakt. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Dusjnisje med nedsenket gulv og glassdører. Vegghengt hånd-dusj, blandebatteri fra Grohe. Veggmontert toalett med innebygd sisterne fra Geberit. Mekanisk avtrekk. Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast.

Kjøkken
Kjøkken fra byggeår. Parkett på gulv, malte vegger og himling. Innredning med glatte fronter fra Sigdal. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum, ett-greps armatur fra Oras. Frittstående komfyr fra Gorenje, Villavent ventilator koblet til felles avtrekk. Oppvaskmaskin fra Bosch og kjøleskap fra Whirlpool. Alle hvitevarer er fra 2012. Fliser mellom benkeplate og overskap. Lys og stikkontakt under overskap. Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast. Brannslange i benkeskap under oppvaskkum.

Øvrige rom
Parkett på gulv, malte vegger og himlinger. Lette innedører uten profil. Garderobeskap i entré og på soverom.

Vinduer/Ytterdører
Inngangsdør fra SSC, (brann- og lydklasse B30, dB35) fra byggeår. Vinduer og balkongdør med to-lags glass fra byggeår

Tekniske anlegg. VVS anlegg
Vannrør av typen rør i rør system og synlige avløpsrør av plast, Fordelerstamme i himling på bad. Ventilasjonen er basert på naturlig tilluft og mekanisk avtrekk fra bad.

P-rom
Måling av takhøyde er utført på tilfeldig valgt sted og satt til: Entré 2,50 meter, bad 2,18 meter, stue 2,52 meter og soverom 2,51 meter.

Elektrisk anlegg
Sikringsskap med automatsikringer plassert i entré. Hovedsikring på 40 Ampere. Kabel TV fra Get og fiber fra Lynet Internett AS.

Balkonger, terrasser, veranda etc
Utgang fra stue til østvendt balkong på ca. 1 m2. Tremmer på gulv. Rekkverk av glass og stål, høyde 110 cm.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Sentral og meget populær beliggenhet på Solsiden i Nydalen med umiddelbar nærhet til BI. Like utenfor døren finner du et godt utvalg av kaféer, restauranter og lunsjbarer; Godt brød, Lekkerdisken, Baker Hansen, Nydalen Sushi, Joe & The juice, Starbucks, Peppes Pizza og Nydalen Bryggeri for å nevne noen.

Det er gangavstand til Storo Storsenter, Oslos største handlesenter med over 130 butikker og restauranter. Oslo største kino med hele 14 saler er planlagt ferdig mars 2018, også dette i gangavstand fra leiligheten. Her vil du blant annet finne Norges eneste IMAX-sal.

Nydalen har de siste årene gjennomgått en total forvandling fra å være et typisk industriområde til å bli et urbant, levende og meget moderne bydelssenter i bydel Nordre Aker. Antall beboere og brukere av området er i sterk vekst, og i takt med etterspørselen er det etablert en rekke serveringssteder og butikker. Beliggenheten er ideell for de som er aktive og vil bo sentralt og bynært, men samtidig med kort vei til rekreasjonsmuligheter langs Akerselva og i marka.

Nærområdet har en avslappende og rolig atmosfære, og består i hovedsak av nyere næringslokaler og boligkomplekser, omkranset av store grøntarealer og parkanlegg. Bebyggelsen ligger ved Akerselva. Solsiden er et godt etablert strøk og nabolag.

Akerselva kan friste med fine turstier og flotte badeplasser (heriblant fine, trygge bademuligheter på fellesarealene). For den friluftsinteresserte er det kort vei til marka som inviterer til skiturer, sykling, fisking m.m.

Nydalen har et meget godt tilrettelagt kollektivtilbud, med hyppige avganger både med T-bane, buss, tog og trikk (trikketrasé i Grefsenveien og Nydalen stasjon for tog på Gjøvikbanen). Bussrute 37 har også nattruter hele døgnet. Det er også svært gode sykkelruter til store deler av byen. Nydalen har også flere butikker, treningssentre, eget legesenter, skoler (Nydalen videregående skole samt at det bygges egen barneskole i Nydalen), barnehager, etc.

Etasje

5 etasje

Tomt

Felles tomt for sameiet. Beplantet med trær, prydbusker, blomster og plen. Asfalterte internveier og stier. Lekeplass/sandvolleyballbane (nett og baller til utlån til beboerene). Utebelysning.

Garasje / Parkering

Beboerne i sameiet får rabatt ved leie av plass i parkeringsanlegg (heisadkomst). Per 22.02.2018 er det flere ledige plasser. Pris per måned er kr. 1980,-. Det er også mulig å kjøpe plass i parkeringsanlegget. Kontakt megler for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 023 916 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 276 532 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 15.06.2006 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 50 m².
Primærrom: 50 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, stue med åpen, kjøkkenløsning og ett soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt. I forbindelse med utleie skal det gis skriftlig melding til styret med opplysning om leietakers navn.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med radiatorer (fjernvarme) og varme i gulv på bad.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplanen som følger eiendommen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Sameie

Sameiet Solsiden 1 (org.nr 990365539) i bydel Nordre Aker består av 114 seksjoner.
* Bygget ble oppført i 2006 over 8 etasjer med kjeller.
* Sameiet har en overbygd terrasse i 4. etasje på ca. 100 kvm til felles benyttelse for beboerene.
* I kjeller er det sykkelstativer og sykkelbod.
* Sameiets vaktmestertjenester ivaretas av RVS Eiendomsdrift AS.
* Get er leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
* Sameiet har avtale med Lynet Internett som tilbyr raskt fibernett. Det er montert ferdig tilknytning i hver leilighet.
* Sameiet har en egen hjemmeside hvor det legges ut løpende informasjon: www.solsiden1.net

Det er pr. d.d ikke planlagt noen økning av felleskostnadene, opptak av fellesgjeld eller gjennomføring av andre større arbeider, ref. styreleder.

Fellesgjeld / lånevilkår

Sameiet har ikke langsiktig gjeld.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: nilssen@nordvikpartners.no eller SMS: 99 00 77 70 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.