Eiendom

Nydalen - Nyere, strøken og lys 2-roms selveierleilighet m/ stor, solrik terrasse på 16 kvm - Heis - Mulighet for garasjeleie i kjeller - Fyring og varmtvann inkl. - Stille og sentral beliggenhet

Nydalen - Nyere, strøken og lys 2-roms selveierleilighet m/ stor, solrik terrasse på 16 kvm - Heis - Mulighet for garasjeleie i kjeller - Fyring og varmtvann inkl. - Stille og sentral beliggenhet

Fakta

 • Nydalsveien 14 A
 • Primærrom
  56
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 150 000 ,-

Omkostninger

4 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-))
5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
119 499,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 269 499,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  56
 • Tomt
  1384

Beskrivelse av eiendommen

Velkommen til en stor 2-roms selveierleilighet på 56 kvm med tilbaketrukket og god beliggenhet. Leiligheten ligger i 2. etasje fra inngangsplan med markterrasse på bakkeplan ut mot et skjermet, stille og rolig grøntområde. Markterrasse er stor og solrik på hele 16 kvm med utgang fra stue. Sol fra tidlig formiddag til kveld rundt midtsommer. Markterrassen vender syd og har trapp ut til frodig og pent opparbeidet grønt- og friareal. God plass til både grill, lounge og sittegruppe på markterrassen. Store vindusflater i leiligheten gjør boligen lys og luftig, samtidig som leiligheten føles usjenert. Heisadkomst til boligplan fra inngangsparti. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning samt fjernvarmeanlegg (fyring og varmt vann) som er inkludert i de månedlige fellesutgiftene.

Leiligheten inneholder; Romslig entré. Praktisk kontor med garderobe. Stort bad/wc med wc, dusj og servant. Lang og praktisk servantplate med opplegg for vaskemaskin under. Stue med utgang til markterrasse. Åpen kjøkkenløsning i stue. Soverom med kontor- og garderobeplass. Bod på 5 kvm i kjeller.

Leiligheten befinner seg i et meget særpreget og nytt bygg fra 2012 som var første byggetrinn i Spikerverk-prosjektet, og ble nominert til Oslo bys arkitekturpris i 2013.

Det ligger et garasjeanlegg under Spikerverket. Garasjeanlegget er tilknyttet bygget med direkte heisadkomst til boligplan. Det er mulighet å leie garasjeplass for kr 1 980,- per måned av Avantor som eier en større del av anlegget. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Beliggenhet

Spikerverket i Nydalen har alle kvaliteter du ønsker deg når du skal bo i hovedstaden. Grønne omgivelser med kort vei til Oslomarka og Maridalen, men samtidig svært sentralt i forhold til sentrum. I Nydalen finner du service, handel og offentlig kommunikasjon (T-bane, tog og buss). Området preges av spennende arkitektur som på en helhetlig måte har skapt et godt miljø mellom næring og bolig. Boligprosjektene er plassert i grønne og skjermede omgivelser.

Nydalsveien 14 ligger i boligprosjektet Spikerverket, plassert der tradisjonsrike Christiania Spikerverk lå tidligere. Bygningen grenser mellom det urbane mot øst og store flotte parkmessige felles-/friområder mot vest.

Rett ved Akerselva, med både badeplass, parker og turvei mot Maridalen og ned mot sentrum. Forretninger, kaféer, restauranter, treningssentre og diverse andre servicetilbud i området. Det er et par minutters gange til Handelshøyskolen BI, Nydalen VGS, Storo storsenter, Fernanda Nissen barneskole, barnehager og bibliotek. Leiligheten ligger på vestsiden av Akerselva. Kort vei til Voldsløkka som er en av byens største friarealer for fotball, volleyball og bl.a. tennis. Kort vei til treningssentre som Sats Elixia, Cross Fit, Fitness Point og Evo.

I de kommende årene er det planlagt nye og flotte bygg i området og bydelen blir mer og mer spennende. I løpet av 2018 vil Norges største kino stå klar i Nydalen.

Nydalen T-banestasjon ligger kun tre minutters gange fra leiligheten. Det er to minutters gange til buss 37.

Offentlig kommunikasjon
T-bane: Linje 4 og 5.
Tog: Tog går fra Nydalen Togstasjon og går til Jaren, Gjøvik og Oslo S.
Buss: Linjene 30, 37, 51, 56 og 58 går fra Nydalen.
Trikk: 11, 12 og 13 går forbi Storo. Dette er ca. ti minutters gange.

Standard

Himling
Malte himlinger. Downlights med dimmer i entré og bad.

Vegger
Gjennomgående med malte flater. Fliser på badet.

Gulv
3-stavs parkett. Fliser på badet.

Kjøkken
Norema, hvit kjøkkeninnredning med profilerte skapdører og skuffefronter. Godt med skap- og benkeplass. Fliser mellom benk og overskap. Kjøkkenvifte med avtrekk ut i kanal. Frittstående kjøleskap med fryser. Integrert komfyr, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Stål vaskekum nedfelt i laminat benkeplate.

Bad/wc
Fliser på vegger og gulv med varmekabler. Opplegg for vaskemaskin under benkeplaten (230 cm). Servant nedfelt i benkeplate med servantskap. Stort, innfelt speil over benkeplaten. Downlights med dimmer. Veggfestet toalett med skjult sisterne. Avtrekk fra sentralt anlegg. Hjørnedusj med innfellbare glassdører. Rør-i-rør system med tilfredsstillende fordelerskap i entré. Dukmembran er registrert i klemring i sluk.

Diverse
- Garderobeskap på soverom
- Dørtelefon med åpner og tv-monitor
- Kabel-tv (Canal Digital)
- Felles brannvarslingsanlegg for gården
- Tyveri- og brannalarm tilknyttet Sector Alarm

Oppvarming

Sentralvarme med radiatorer tilknyttet fjernvarmeanlegg. Varmekabler på badet.

Parkering/garasje

Det ligger et garasjeanlegg under Spikerverket. Garasjeanlegget er tilknyttet bygget med direkte heisadkomst til boligplan. Det er mulighet å leie garasjeplass av Avantor som eier en større del av anlegget. Garasjeleie koster kr 1 980,- per måned. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Bygninger

Bygningen, oppgangen og leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt.

Byggemåte

Grunn og fundamenter
Fundamentert med betong til faste masser/fjell.

Tak
Flatt tak antatt tekket med takpapp/folie.

Trapper
Betongtrapper med belegg.

Drenering
Fra byggeår.

Etasjeskillere
Prefabrikkerte betongelementer.

Yttervegger
Stål/tre- og murkonstruksjon, utvendig panelt og med stål fasadeplater.

Vinduer og dører
Vinduer med 3-lags glass produsert i 2013. Terrassedør med 3-lags glass produsert i 2013. Lyd (35 dB) og brannklassifisert (B-30) hvit, glatt entrédør med kikkhull. Hvite, glatte innerdører. To skyvedører til soverommet.

Sanitærinstallasjoner
Vannrør i rør-i-rør system og soil og pvc avløpsrør. Sprinkleranlegg er installert.

Luftbehandling
Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Elkraft
Sikringsskapet er plassert i kontor med automatsikringer/jordfeilsikringer. 50 ampere hovedsikring.

Heis
Fra kjelleretasje til 5. etasje.

Terrasse
Sydvendt markterrasse i trekonstruksjon med tretremmer på ca. 16 kvm med utgang fra stuen. Det er utelys og dobbel stikkontakt på terrassen.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

Rom vurdert til P-rom
2. etasje: Entré, kontor, bad/wc, stue, åpen kjøkkenløsning og soverom.

Bod på ca. 5 kvm i kjeller.

Adkomst

Inngang fra Nydalsveien.

Beskrivelse av tomt/hage

Sameiet er pliktig medlem i Nydalen Gårdsforening som ivaretar utearealet. Tomten er opparbeidet med hyggelig og idyllisk hage med lekeplass til barn, gressplen, prydbusker, trær, hekker, bord, benker gangveier samt fontener og lekkert vannspeil ved inngangsparti.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg.

Servitutt
21.02.2013 - 154480 - Erklæring/avtale
Eiere på gnr. 57 bnr. 428 har rett til kjørbar adkomst vei og gangadkomst fra Nydalsveien over gnr. 57 bnr. 381 til eiendommen. Gnr. 57 bnr. 428 skal ha rett til forhager på og fasader stikkende ut over gnr. 57 bnr. 427 samt rett til forhage på og tak over inngang til gnr. 57 bnr. 381.

Kjøpers bank vil få prioritet etter ovennevnte servitutt.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 05.02.2018. Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 185 116,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 792 371,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til byggeområde for bolig (felt B - F) etter reguleringsplan S-4538, vedtatt 27.10.2010. Byggeområdet for bolig underlegges de samme bestemmelsene som tilliggende boligareal (S-4220). S-4220 - Reguleringsplan for småhusområder i Oslos Ytre by (småhusplanen), vedtaksdato 15.03.2006. Hensikten med reguleringsplanen er å legge til rette for en utvikling i planområdet med bebyggelse med småhuskarakter, og å opprettholde og styrke småhusområdenes kvaliteter. Planen skal ivareta områdenes estetiske, funksjonelle, kulturminnefaglige og miljømessige kvaliteter knyttet til eksisterende bebyggelse, landskap, vegetasjon og biologisk mangfold. Det tillates inntil 24 % bebygd areal (BYA) på den enkelte tomt.

Kopi av dokumentet blir utlevert av meglers kontor ved forespørsel.

Beskrivelse av sameiet

Veldrevet og nytt sameie fra 2012.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Faste, løpende kostnader

Kr 2 428,- per måned i fellesutgifter som inkluderer: Fyring (a-konto), varmtvann, kommunale avgifter, felles forsikring, grunnpakke på kabel-tv/T-We plus/internett, trappevask, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold.

A-konto(kr 390,-) fyring økes med 10% fra 1. juli 2018.

Strøm, ca. kr 3 800,- per år ifølge selger.

Forsikring i Gjensidige Forsikring (polisenummer 86303825).

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oslo kommune har innført eiendomsskatt på boliger og annen fast eiendom fra og med 2016. Eiendomsskatten for 2017 er på 3 promille av boligverdien (ligningsverdi x 4 x 0,8) med et bunnfradrag på inntil 4 millioner kroner. Det er ikke registrert eiendomsskatt på denne boligen for 2018.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
103 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 150 000,-))
5 200,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
--------------------------------------------------------
119 499,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 269 499,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan fritt leies ut i sin helhet.

Konsesjon / Odel

Det er ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

Ved kjøp av eiendom gjennom PrivatMegleren Allé forutsettes det at vår standardkontrakt legges til grunn. Kopi kan fås på forespørsel til megler.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.