Eiendom

ØVRE TORSHOV: Nyoppusset (2017) 3-roms leilighet med solrik balkong og vedkamin. Moderne og lekre detaljer. Ingen forkjøp - lave kjøpsomk. P-plass etter ansiennitet.

ØVRE TORSHOV: Nyoppusset (2017) 3-roms leilighet med solrik balkong og vedkamin. Moderne og lekre detaljer. Ingen forkjøp - lave kjøpsomk. P-plass etter ansiennitet.
 • Flott stue med god plass til både spisebord og sofahjørne.
 • En strøken, nyoppusset 3-roms med vedkamin og nordvestvendt balkong.
 • Solrik, nordvestvendt balkong (ca. 7 kvm).
 • Praktisk barløsning. Kjøkken med moderne løsninger og integrerte hvitevarer.
 • Siemens ovn.
 • Godt med skap- og benkeplass. Historiske fliser mellom benk og overskap.
 • Åpen og sosial stue- og kjøkkenløsning.
 • Vedkamin med nyrehabiliterte pipeløp.
 • Hovedsoverom med god plass til stor seng og skyvedørsgarderobe med innredning.
 • Soverom II.
 • Soverom II.
 • Romslig gang/mellomgang.
 • Bad/wc med oppgraderte fliser (marmor imiterte fliser fra Skógr) og innredninger.
 • Duravit badekar med Tapwell regndusj.

Fakta

 • Nils Huus` gate 9 b
 • Primærrom
  68
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Aksje
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 290 000 ,-

Omkostninger

5 290 000,- (Prisantydning)
54 844,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 344 844,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
2 750,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
6 556,- (Transportgebyr)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
16 956,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 361 800,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  68
 • Tomt
  769

Beskrivelse

Velkommen til Nils Huus' gate 9 B.

* Nyoppusset (2017) 3-roms leilighet
* Nordvestvendt, solrik balkong
* Gjennomgående moderne leilighet med lekre detaljer
* Ikke bebodd etter oppussingen
* Piperehabilitering gjennomført i 2017
* Ingen forkjøp
* Lave kjøpsomkostninger

Trond Larsen har gleden av å presentere en lekker og moderne 3-roms leilighet på populære Øvre Torshov/Sandaker. Leiligheten har blitt betydelig oppgradert nå (2017) og ikke bebodd etter ferdigstillelse. Leiligheten ligger i byggets 4. etasje med solrik balkong ut fra stuen. God og praktisk planløsning med åpen stue og kjøkkenløsning, 2 soverom, romslig gang/mellomgang og bad/wc. I tillegg disponerer eier bod i kjeller og på loft.

Leiligheten har et moderne uttrykk og tilpasset planløsning som virkelig bidrar til å skape en god følelse. Av oppgradering kan det nevnes; nyslipte heltre gulv som er gjennomgående i alle rom foruten på badet, nymalte flater for øvrig. Nytt kjøkken med integrerte hvitevarer og historiske fliser mellom benk og overskap. Delikate fliser fra Skógr og nye innredning på badet. Det foreligger samsvarserklæring på det elektriske arbeidet.

Verdt å nevne av detaljer:
* Siemens platetopp 80 cm
* Siemens ovn
* Primy blandebatteri i messing på kjøkkenet
* Messing håndtak med skinn på skap og skuffer
* Tapwell regndusj
* Duravit badekar
* Historiske fliser på kjøkkenet
* Marmor imiterte fliser på bad fra Skógr
* Heltre gulv med hvitpigmentert olje.

Velkommen til visning:
Tirsdag 25/7 kl 18.30-19.30

Passer ikke oppsatte tidspunkt, kontakt megler på larsen@nordvikpartners.no for å avtale tidspunkt for en privatvisning.

Innhold

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder: Bad/wc, gang, kjøkken, stue, 2 soverom. Disponerer en loftsbod og en kjellerbod.

Standard

Bad/wc:
Bad med veggmontert toalett, innfliset badekar og benkeplate med servant. Flislagt gulv med varmekabler. Selger opplyser at badene skal renoveres i nær fremtid i regi av aksjelaget. Det er lagt flis på flis. Sluk og membran er ikke byttet. Det er registrert bom bak enkelte fliser. Flislagte vegger i over badekar, øvrige vegger er sparklet og malt. Overgang mellom vegg og tak har silikon. Sparklet og malt himling i hvit farge med innfelt downlights. Varmekabler.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med lakkerte glatte fronter på skuffer og skapdører. Overskap i samme utførelse. Heltre benkeplate med innfelt rustfri kum. Det er montert lys og fliser over benkeplaten. Hvitevarer består av integrert platetopp, ovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Kjøkkenavtrekk med kullfilter montert i tak over platetopp. Opplegg for vaskemaskin.

Overflater på innvendige gulv:
Lekkert originalt tregulv i lys farge - nyslipte.

Overflater på innvendige vegger:
Kombinasjon av glatte malte overflater og synlig teglsteinsvegger.

Overflater på innvendig himling:
Sparklet og malt himling i hvit farge. Innfelte downlights i gangen. Takhøyden i stuen er målt til 2,56 m.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Nils Huus' gate er en attraktiv adresse på øvre Torshov med kort vei til Storo og Nydalen, samt Sagene og Grünerløkka. I nærområdet er det et meget godt kollektivtilbud lett tilgjengelig med både trikk (linje 11, 12 og 13 i Grefsenveien), T-bane (linje 4, 5 og 6 på Sinsen), busslinjer inkl. flybussen, tog (Grefsen Stasjon) og Ring 3 like ved. Det er ca. 10 min. gange til bl.a. Handelshøyskolen BI i Nydalen, Storo Storsenter - Oslos største kjøpesenter med 130 forretninger og med et stort Sats-treningssenter på ca. 3.000 m², samt til flotte parker og grøntområder som Torshovdalen og Torshovparken. Akerselva er også like ved, med flotte sykkel- og turmuligheter både ned mot Grünerløkka/sentrum og opp mot Nydalen, Frysja, Stilla og Nordmarka.

I nærområdet er det flere hyggelige lokale restauranter og treningssentre, og et godt utvalg av dagligvarebutikker med Joker (åpent alle dager) og ca. 8 matbutikker. I nabolaget finner du også bl.a. populære Åpent Bakeri (kafé/bakeri/pizzeria) som "blir til" Lofthus Samvirkelag på kveldene. Den lokale indiske restauranten Jewel of India i Grefsenveien 6 har også fått gode kritikker. På Torshov er det diverse butikk-, service- og kulturtilbud, som Soria Moria med konseptet HVASKJER med kulturscene, restaurant, bar og retro spillrom og Trikkestallen med teater og flott uteservering sommerstid. I nabolaget er det også et meget godt skole- og barnehagetilbud. Nordpolen skole og Ragnas hage (barnehage) er ansett for å være blant de aller
beste i byen.

Velkommen til et innholdsrikt og mangfoldig nabolag.

Felleskostnader

2 000 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer kabel-TV (Canal Digital), kommunale avgifter, forsikring, trappevask, samt drift og vedlikehold av fellesanlegg.

Etasje

4 etasje

Tomt

Pent opparbeidede og beplantede fellesarealer. Gårdsrommet er opparbeidet med bl.a asfaltert adkomst/parkering, plen, blomster, prydbusker, trær og sittegrupper.

Garasje / Parkering

Gate parkering med gratis parkering rundt hele kvartalet. Ellers er det mulighet for å leie parkeringsplass i bargården etter ansiennitet i aksjelaget. 4 plasser.

Det er også to private garasjeanlegg i Brettevilles gate der man kan leie p-plass, og i tillegg er det et større garasjeanlegg i nærområdet (Aasen garasjelag) hvor det er mulighet for å kjøpe garasjeplass etter venteliste. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser for området. Det er gode gratis parkeringsmuligheter i nærliggende gater. Forbehold tas.

Formuesverdi

Formuesverdi finnes ikke hos skatteetaten.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Ferdigattest er utstedet for eiendommen i 1965. Følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 68 kvm, Bruksareal: 68 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, gang, kjøkken, stue, 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, samt gulvvarme på bad. Det er montert vedovn i stuen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Aksjelag

Boligselskapet har 42 leiligheter beliggende i Borger Withs gate 10 og 12 og Nils Huus gate 9.

* Kun personer, ikke firmaer, kan godkjennes som aksjonær.
* Fremleie er kun tillatt med styrets skriftlige samtykke.
* Dyrehold er ikke tillatt uten skriftlig samtykke.
* Eier av seksjon med balkong må påse at sluk er fritt for snø, løv m.v.
* Eier har ansvar for vedlikehold av overflaten på sin egen balkong.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 54 844,- pr. 31.12.2016. Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 85 606,- pr. 31.12.2016.

Boligaksjeselskapet har tatt opp nytt lån i Handelsbanken høsten 2014 (til rørfornyelse) - opprinnelig lånebeløp kr. 2 500 000,-. Rentesats 3,50%, innfrielsesdato 20.10.2034. til rest pr. 2.5.2017 kr. 2 270 728,-. Dette lånet innfrir tidligere lån nr. 8398.71.51296 på opprinnelig kr. 1 000 000,-.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

OBOS Prosjekt AS er ansvarlig for prosjektet vedrørende fornyelse av rør. De har utført vurdering av bunn- og uttrekksledninger og leverte rapport 9.3.2016. Her kommer det frem at det er behov for en rekke utbedringer, blant annet inkluderer prosjektet fornying/bytte av rør i leilighetene, derfor frarådes oppussing av bad i den kommende perioden. Vi oppfordrer til å holde kontakt med styret for løpende oppdateringer vedrørende dette.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Det forutsettes at aksjene skal transporteres over til ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker at aksjene skal transporteres over til seg, må det tas forbehold om dette i budet.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.