Eiendom

SAGENE - Flott og lys 2-roms med separat kjøkken - Ildsted - Vender inn mot bakgård - Ingen dok.avg

SAGENE - Flott og lys 2-roms med separat kjøkken - Ildsted - Vender inn mot bakgård - Ingen dok.avg
Solgt

Fakta

 • Thurmanns gate 3
 • Primærrom
  39
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 890 000 ,-

Omkostninger

2 890 000,- (Prisantydning)
108 864,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 998 864,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 909,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 006 773,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  39
 • Tomt
  462

Beskrivelse


- FLOTT OG ROMSLIG 2-ROMS MED SEPARAT KJØKKEN
- SKJERMET OG ROLIG BELIGGENHET PÅ SAGENE
- ILDSTED I STUEN SOM VARMER GODT
- INGEN DOKUMENTAVGIFT
- INGEN FORKJØPSRETT
- VELDREVET BORETTSLAG
- SKIFTET VINDUER I 2013
- PIPELØP REHABILITERT I 2011
- OPPGRADERT EL ANLEGG I 2009, KONTROLL I 2013

Standard

Vemund V. Thorkildsen i Nordvik & Partners avdeling Frogner har gleden av å presenterere en moderne 2 roms leilighet på Sagene. Høyt under taket, malte hvite tregulv og store vinduer bringer karakter til boligen. Stuen har god plass til sofaseksjon og spisebord, i tillegg til peis som varmer godt på kalde vinterdager. Selger har innredet med en smart og smal garderobeskap/bokhylle for oppbevaring. Flott separat kjøkken med integrerte hvitevarer og plass til vaskemaskin. Kjøkkenet har godt med skapplass og hyggelig utsyn mot fantastisk bakhage.
Leiligheten disponerer 3 boder, to i kjeller på ca. 1 og 4,5 kvm og en stor på loft med ca 5 kvm gulvareal.

Entré
Flislagt entré/gang med gulvvarme og B30 entrédør. Her har du plass for sko- og yttertøy. Selger har en smart oppbevaringsseksjon plasser i stuen rett ved entré.

Stue
Lys stue som i sin helhet vender inn mot rolig bakgård. I stuen har du plass til sofaseksjon med naturlig avstand til tv og koselig spisebord med 4-6 stoler, samt ildsted som varmer godt. God takhøyde på 2,82 meter.

Kjøkken
Flott og separat kjøkken, også dette rommet vender mot bakhagen. Kjøkkeninnredningen er fra 2009 og holder en fin moderne standard. I forlengelse av kjøkkeninnredning har du plass til en koselig sitteplass som er perfekt for et glass vin når det lages mat.
Kjøkkeninnredning med formpressede hvite fronter, heltre benkeplate og fliser mellom overskap og benk, samt lys under overskap. Videre finner du integrert kjøleskap, integrert stekeovn med nedfelt keramisk platetopp og ventilator med kullfilter over kokeplass. Nedfelt oppvaskkum og husbrannslange. Opplegg og plass til smal oppvaskmaskin og naturlig plass til vaskemaskin. Benkebereder. Det er lagt opp watergurad for ekstra sikkerhet på kjøkken.
Downlights i tak.

Innredet alkove/Soverom
Innredet og smart alkove som i dag brukes til soverom der det er plass til 1.50 seng. Videre er det plass for tilpassede garderobeskap for oppbevaring. Rommet er ikke godkjent som varig oppholdsrom pga. størrelsen på vinduet.

Baderom
Flislagt baderom som ble pusset opp i 2009 med tilpasset dusjnisje, toalett, vask og hylle med speil. Varmekabler i gulv.
Det må til enhver tid benyttes dusjkabinett. Badet er ikke godkjent som fullverdig våtrom da det ikke er sluk i gulv.

Gulv
Malt tregulv(2018) og fliser. Gulvvarme på bad og i entré.
Vegger
Vegger med overflater av malte plater, malt miljøstrie, malt panel og malt murpuss. Deler av vegger er delvis sparklet, andre vegger med veggfornying/duk.
Himling
Himling med overflater av malte plater og malt murpuss. Downlights på kjøkken.
Vinduer
Vinduer med 2- lags isolerglass. Omramming og karmer av trevirke. Vinduene er skiftet i 2013, ref. tidligere prospekt.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet på Sagene, kun et par minutters gange fra kirken

Kort vei til stemningsfulle Grünerløkka, St.Hanshaugen, Ullevål, Nydalen og Oslo sentrum med alt av bymessige fasiliteter. Rett oppi veien ligger idylliske Vøienvolden gård. Dette er et kjært kulturminne og et av byens eldste gårdsanlegg. Bygningen er fredet og her arrangeres det blant annet gammeldags julemarked i desember, feiring av bryllup i sommermånedene og "Gamle Trehus" selger gamle originale bygningsdetaljer som dører, lister, fliser mm.
Bydelen kan by på flere fantastiske grøntområder som Akerselva, Myraløkka, Torshovparken, Bjølsenparken og Voldsløkka. Voldsløkka er et aktivt friområde med kunstgressbane, ballbinge, sandvolleyball-baner, turstier, lekeapparater mm.
Akerselva renner like ved leiligheten og har hyggelige turstier langs elvebredden, ned til både sentrum og opp til Maridalen/Nordmarka.

Området kan friste med gode kaféer og restauranter som Sagene Lunsjbar, Mat & Mer, Pizza Pancetta, Bamboo, Kokosbollefabrikken, Kaffebrenneriet mm. Nyåpnede Sofies Hage er blitt en veldig trendy og populær spiseplass.

Coop Extra og døgnåpen Joker finnes også i nærheten og dekker dagligdagse behov. For øvrig er det kort vei til Storo Storsenter med sitt brede utvalg av forretninger og servicetilbud for enhver smak. Utdanningsinstitusjoner som Universitetet på Blindern, BI i Nydalen, Tannlegehøyskolen,
Veterinærhøyskolen, Sykepleierskolen på Lovisenberg og Arkitekthøyskolen er alle innen rekkevidde. Av treningstilbud finns b.l.a SATS som ligger midt i Sagene Ring. Myrens Sportssenter på Torshov er et flott senter med lyse og luftige lokaler i Myrens Verksted. Her har man tilgang til treningssenteret, Oslo Squash og Klatreverket.

Felleskostnader

Kr. 2 058 pr. mnd.

Herav;
Bredbånd kr. 159
Kabel-TV kr. 250
Fellesutgifter kr. 1 649

Fellesutgiftene inkluderer i tillegg: vaktmestertjenester, kommunale avgifter og andre driftskostnader. Kostnad for kabel-tv og bredbånd reguleres jevnlig i henhold til faktura fra leverandør.

Etasje

2 etasje.

Tomt

Festet tomt. Bortfester: Oslo kommune. Festetiden er 70 år fra 01.11.1951. Festetiden går ut i 2021. Borettslaget har egen skjermet og solrik bakgård. Her er det sittegrupper, grill, lekeapparater, sandkasser for de minste, epletrær og bærbusker. Bakgården er mye brukt om sommeren og et sted hvor man kan bli kjent med hyggelige naboer.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Parkering skjer i gaten, men det kan være mulig å få leid innendørs parkeringsplass i nærliggende parkeringshus.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 798 451 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 874 423 pr. 31.12.16
Tallene er hentet fra skatteetatens boligkalkulator.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 39 kvm, Bruksareal: 39 kvm, Bruttoareal: 44 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 39 kvm.
Primærrom: 39 kvm. Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, alkove, bad, stue og kjøkken.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i entré og på baderom.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)).

Ref. 201708944 - Ny vannforsyning Oslo. Detaljregulering og planprogram. Uttalelsesfrist: 01.03.2018. Det overordnede formålet med planarbeidet er å legge til rette for etablering av en ny uavhengig vannforsyning for Oslo kommune for å øke vannforsyningssikkerheten.

Reguleringskartet ligger vedlagt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Borettslag

Borettslaget Vøyenløkka. org.nr: 953 443 821. Borettslaget består av 115 leiligheter inkludert 2 utleieleiligheter.
Styrets mailadresse er: voyenlokka@gmail.com. epost: styret@voyenlokka.no

Fellesgjeld / lånevilkår

Anniutetslån nr 83987141053 i Handelsbanken, kr. 6000000. Nom. rente 2,5 % p.a. Eff. rente 2,540 p.a. Rest kr 5 212 256. Innfris i 2041.
Annuitetslån nr 83987128928 i Handelsbanken, kr. 10600000. Nom. rente: 2,5% p.a. Eff. rente 2,530 % p.a. Rest kr.8 371 947. Innfris 2038.
Anniutetslån nr 83987145911 i Handelsbanken. kr. 4 000 000. Nom. rente 2,5% p.a. Eff. rente 2,540 % p.a. Saldo kr 3 482 895. Innfris 2038.

Andel formue var kr 12 606,66 pr. 31.12.16
Andel gjeld var kr 108 864,55 pr. 31.12.16.

En del av leilighetens andel gjeld består av kapitalisert festeavgift. Eier av leilighet i borettslaget har krav på gjeldsfradrag for forpliktelsen til å betale festeavgift. Gjeldsfradraget utgjør festeavgiften ved slutten av året, multiplisert med en faktor på 10 og oppgis sammen med øvrig gjeld og fordeles etter andelsbrøk.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

På ordinær generalforsamling 2017 ble det vedtatt å gi styret fullmakt til å ta opp nytt lån på inntil kr 1 500 000 med løpetid på 10 år til maling og oppgradering av oppgangene. Malerhuset er kontrahert av styret i Borettslaget Vøyenløkka ifm oppussing av oppgangene. Arbeidet startet onsdag 17.januar i Gustav Jensens gate 2. Entreprenør vil besørge mer detaljert informasjon vedrørende fremdrift ved oppstart av arbeidene.

Byggimpuls er kontrahert av styret i Borettslaget Vøyenløkka for å utbedre punkter etter tilsyn fra Oslo brann- og redningsetat. Arbeidet omhandler tetting av brannskiller fra trappeoppgang til leiligheter og brannskiller i kjeller og loft. Arbeidet forventes ferdigstilt primo februar.

I følge styreleder er det for tiden ikke planlagt større rehabiliteringer eller vedlikehold. Det er heller ikke planlagt økning av felleskostnader, men felleskostnadene justeres ved behov.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: vt@nordvikpartners.no eller SMS: 45 47 45 65 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne. Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.