Eiendom

BISLETT/ ST.HANSHAUGEN - Meget gjennomført og pen 2-roms leilighet med tilbaketrukket beliggenhet i rolig sidegate - lave fellesutgifter og praktisk planløsning - beboerparkering

BISLETT/ ST.HANSHAUGEN - Meget gjennomført og pen 2-roms leilighet med tilbaketrukket beliggenhet i rolig sidegate - lave fellesutgifter og praktisk planløsning - beboerparkering
Solgt

Fakta

 • Sofies Gate 6 D
 • Primærrom
  31
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 150 000 ,-

Omkostninger

3 150 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 850,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
7 909,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 157 909,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  31
 • Tomt
  0

Beskrivelse

Velkommmen til Sofies gate 6 D - en meget tiltalende, praktisk og lys 2-roms leilighet med en attraktiv beliggenhet på Bislett. Leiligheten ligger i en høy 1.etasje og har gjennomgående god standard med en meget pratisk planløsning med eget soverom. Store vindusflater sikrer særdeles godt med lysinnslipp, samtidig lite innsyn. Dette kombinert med en generøs takhøyde og delikate fargevalg gir en flott og luftig atmosfære i leiligheten.

Leiligheten består av eget soverom, romslig bad med opplegg for vaskemaskin, åpen kjøkken/stueløsning og entré.

Eiendommen ligger sentralt til på Bislett i rolig sidegate med nærhet til alt det beste av hva Oslo vest har å tilby. Leiligheten passer utmerket for førstegangskjøpere, pendlere, nyetablerte så vel som enslige.

Kvaliteter
- Arealeffektiv og meget god planløsning
- Beboerparkering
- Meget lave felleskostnader hvor kabel TV og internett er inkludert
- Kjøkken og baderom med god standard fra 2006
- En flott og veldrevet sameie
- Sentral og attraktiv beliggenhet i tilbaketrukket,stille sidegate
- Omfattende rehabilitering av bygård utvendig og innvendig i 2005/2006 der blant annet fasade ble oppgradert, omtekking av yttertak og kjøkkeninnredning og våtrom ble oppgradert
- God tilgang på offentlig kommunikasjon
- Ingen dokumentavgift
- Flytt rett inn

Velkommen til annonsert visning, eller visning etter avtale med Anders K - 913 12 549 - epost ak@nordvikpartners.no eller Lene S- 948 77 155 lene@nordvikpartners.no

Standard

Dette er en leilighet med smarte og meget arealeffektive løsninger. Leiligheten ligger i byggets første etasje og består av følgende rom: Entré, kjøkken/stue, bad og soverom. Totalt 31 Kvm. I tillegg disponerer leiligheten en bod i kjeller på omtrent 3kvm.

Sosialt med åpen kjøkken/stueløsning :
Meget lys og romslig stue med god plass til sofagruppe og tilhørende møbler. Store vindusflater som gir gode lysforhold i stuen.

Pent og praktisk kjøkken som fremstår som meget moderne og tidsriktig. Kjøkkeninnredning med glatte fronter i hvit høyglans og benkeplate i heltre eik med nedfelt kum i rustfritt stål. Fliser på vegg over benkeskap, og lyslister og belysning under overskap. Keramisk kokeopp, stekeovn og kjøleskap som er integrert i innredninger. Ventilator med kullfilter og opplegg for oppvaskmaskin.

Bad i god standard:
Pent flislagt bad med varme i gulv. Baderommet inneholder veggfestet klosett, servant, speil, belysning og dusjhjørne. Opplegg for vaskemaskin.

Soverom i god størrelse:
Praktisk soverom med plass til større seng, samt kommode eller garderobeløsning

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet i rolig gate midt på St. Hanshaugen i Oslo. Kort avstand til alt av servicetilbud. Det er en rekke kaféer, bakerier, restauranter med uteservering, matbutikker, treningssentre og parker/grøntområder på St. Hanshaugen, Stensparken, Slottsparken, Iladalen park og turstier langs Akerselva.

Fantastisk beliggenhet for den ønsker kort vei til grøntområder og byens fasiliteter. Nærmeste handlesenter er St. Hanshaugen Senter ellers kort vei til Storo senter med kaféer, matbutikk, klesbutikker og øvrige servicetilbud. Kort avstand også til Majorstuen/ Bogstadveien og Karl Johans gate med butikker, utesteder, restauranter med mer.

Det er umiddelbar nærhet til Høyskolesenteret, Veterinærhøyskolen, Tannlegehøyskolen, Westerdals, Handelshøyskolen BI og Blindern.

Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter med 21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen. Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. Kort vei til trikk 17 og 18. Gangavstand til sentrum, Majorstuen, Bislett og Grünerløkka.

Etasje

1 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 680 824 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 178 638 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm
Primærrom: 31 kvm, Bruksareal: 31 kvm

1.etasje
Bruksareal: 31 m².
Primærrom: 31 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, soverom og bad.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmekabler i gulv

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

Lånenummer: 81011274129, Danske Bank
Serielån, 4 terminer per år.
Rentesats per 12.02.2018: 3.95% pa.
Antall terminer til innfrielse: 73
Saldo per 12.02.2018: 9 510 163
Andel av saldo: 0
Første termin: 01.07.2016. Lånet innfris i sin helhet: 01.04.2036
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 1 100 480
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 1 100 476
Innvilget avdragsfritt frem til 2036. Lånet må da refinansieres.
Boligselskapet har avtale om individuell nedbetaling av andel fellesgjeld (IN-avtale)

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

2016:
Utbedring og maling av portrom. Gjennomgang av ventilasjonssystemet. Installert en tredje takvifte for å utbedre ventilasjonen.

2015:
Utskifting av hovedør, og inngangsdør til oppgang C og D. Utskifting av universallås. Utskifting av takvinduer i loftsleilighetene.

2014:
Utskifting av to takvifter til forbedring av ventilasjon.

2005/2006:
Omfattende rehabilitering av hele gården utvendig og innvendig. Oppgradering av fasader og omtekking av yttertak ble utført. Standardheving av innvendige overflater ble utført, nye kjøkkeninnredninger ble montert og våtrom ble oppgradert.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ak@nordvikpartners.no eller SMS: 91 31 25 49 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.