Eiendom

ST. HANSHAUGEN - Klassisk 3-roms med separat hybel - Felleskostnader kr 2.293,- pr. mnd. - Skjermet og rolig beliggenhet nær parken.

ST. HANSHAUGEN - Klassisk 3-roms med separat hybel - Felleskostnader kr 2.293,- pr. mnd. - Skjermet og rolig beliggenhet nær parken.

Fakta

 • Sofies gate 11
 • Primærrom
  98
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
3 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
162 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 500 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
174 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 674 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  98
 • Tomt
  418

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Stian M. Baklie har gleden av å presentere en meget pen og kostnadseffektiv 4-roms. Boligen har en hoveddel med entré, stue, bad/wc, kjøkken og to soverom. En del av boligen er adskilt som hybel med egen inngang og genererer skattefri leieinntekt. Antatt leie per måned er fra kr 9.000,- til kr 12.000,-.

Hoveddelen av boligen har en gjennomgående god standard og klassiske detaljer som stukkatur og rosett. Hybelen ligger vegg i vegg med hoveddelen og kan med enkle grep innlemmes slik at man får ekstra soverom, større stue/kjøkken og ekstra bad/wc. Boligen ligger skjermet til i en rolig del av St. Hanshaugen/Bislett og har kort vei til servicetilbud og kollektivtransport.

Det medfølger to boder i første etasje. Felles sykkel/sportsbod i bakgård.

Innhold

Entré, stue/kjøkken, to soverom og bad/wc. Utleiedel med stue/soverom, kjøkken og bad/wc.

Standard

Entré:
Flislagt gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling.
Innebygd skapløsning.

Stue:
Malte gulv, malte vegger og malt himling med stukkatur og rosett.
Hyggelig stue med plass til sofaavdeling og spiseavdeling.
Vedovn og opplegg for kabel-tv og bredbånd.

Kjøkken:
Malte gulv, malte vegger og malt himling med stukkatur og rosett.
Kjøkken i åpen løsning med integrerte hvitevarer og god skap/benkplass.
Nye overskap fra 2016 og praktisk matkvern.

Soverom:
Malt tregulv på hovedsoverom og tregulv med gulvvarme på gjeste/barnerom, malte vegger og malt himling. To soverom hvor hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og har spesialtilpasset skapløsning. Sengerammen er også spesialbygget og har skuffer/oppbevaring. Barne/gjesterommet har god størrelse og plass til dobbeltseng og skap/kommode. Hovedsoverommet vender mot rolig bakgård og gjesterommet vender mot skjermet del av Sofies gate.

Bad/wc:
Flislagt gulv, flislagte vegger og malt himling.
Pent bad med dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin.

Hybel:
Malte gulv, malte vegger og malt himling.
Praktisk utleiedel med stue/soverom, kjøkken i åpen løsning og et stort bad/wc med opplegg for vaskemaskin.

Beliggenhet

Sofies gate 11 ligger meget sentralt og tilbaketrukket til på populære Bislett/St. Hanshaugen uten
gjennomgangstrafikk. Leiligheten ligger på hjørnet av to blindveier og det er derfor lite gjennomgangstrafikk. I nærområdet finner man alt av kafeer, restauranter og dagligvareforretninger.
Bunnpris finnes i umiddelbar nærhet. For den sportsinteresserte finner man Bislett stadion og Sats få meter fra leiligheten. Oslos flotteste park på St. Hanshaugen og handlegaten Bogstadveien er kun få minutters gange unna og kort vei til offentlig kommunikasjon. Gangavstand til Høgskolen, trikk til Blindern fra bunnen av Dalsbergstien og buss direkte fra Ullevålsveien til Nydalen og BI.

Felleskostnader

2 293 pr. mnd. Trappevask, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring og kabel-tv/bredbånd. Fellesutgiftene betales forskuddsvis pr. kvartal.
Det betales kr. 5.000,- i dugnadstillegg pr. år. Dette betales vanligvis i juli og august med kr. 2.500,- pr. gang.

Eiendomsskatten for 2017 er 1.394,-.

Etasje

2 etasje

Tomt

Pent opparbeidet tomt med felles boder i bakgård og felles terrasse.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 395 285 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 906 799 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen.

Boligens areal

Primærrom: 98 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 110 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Sofies gate 11, org.nr. 998454433, består av 14 seksjoner.
Forretningsfører og styreleder i sameiet er Paal Heistein.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.