Eiendom

ST.HANSHAUGEN - Sjarmerende og klassisk 3-roms leilighet med generøs takhøyde, balkong og peis. Må oppleves!

ST.HANSHAUGEN - Sjarmerende og klassisk 3-roms leilighet med generøs takhøyde, balkong og peis. Må oppleves!
 • Velkommen til Herman Foss gate 8 B
 • En sjarmerende og klassisk leilighet med tilbaketrukket og sentral beliggenhet
 • Moderne fargevalg kombinert med klassiske detaljer gir en herlig atmosfære i leiligheten
 • Stue kan også anvendes som soverom
 • Romslig spisestue med god plass til sittegruppe. Legg merke til garderobeløsningen
 • Generøs takhøyde og store vindusflater
 • Lekker peis på spisestue
 • Eldre kjøkkeninnredning med sjarmerende løsninger. God skap og benkeplass.
 • Fra kjøkken er det utgang til balkong på omtrent 3.3 kvm.
 • Koselig balkong hvor en kan nyte fuglekvitter og frokost
 • Stilrent og pent baderom med dusjkabinett og vegghengt toalett
 • Soverom med plass til en stor seng
 • Her kan en også sette inn en mindre seng om en ønsker forskjellige kommodeløsninger
 • Innbydende og romslig entré
 • Klassisk fasade
 • HERMAN FOSS GATE 8B ORIGINAL PLAN.
 • HERMAN FOSS GATE 8B ALT 1
 • HERMAN FOSS GATE 8B ALT 2

Fakta

 • Herman Foss gate 8B
 • Primærrom
  57
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 500 000 ,-

Omkostninger

4 500 000,- (Prisantydning)
134 339,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 634 339,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 850,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 634 339,-))
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
134 749,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 769 088,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  57
 • Tomt
  602

Beskrivelse

Velkommen til en sjarmerende og klassisk selveierleilighet som ligger sentralt til på St.Hanshaugen. Leiligheten ligger i byggets 2.etasje og har store vindusflater som sikrer rikelig med naturlig lysinnslipp. Dette kombinert med en generøs takhøyde og kule fargevalg gir en herlig atmosfære i hele leiligheten.

Leiligheten består av entré, kjøkken, spisestue, stue, bad og 1 soverom. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong på omtrent 3.3 kvm. Leiligheten har de klassiske detaljene som rosett, stukkatur og furugulv. Legg merke til at det er peis på spisestuen.

Med et soverom i god størrelse egner boligen seg utmerket for førstegangskjøpere og par. Det er også muligheter for å anvende spisestue som et ekstra soverom slik at leiligheten brukes som en 3-roms.

Med særdeles sentral beliggenhet på St.Hanshaugen er du i nærheten til det meste av byens fasiliteter, samt gode kollektivtilbud rett utenfor døren. Dette er en unik mulighet for den urbane som ønsker å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket i en leilighet som virkelig skiller seg ut og har en rekke IT-faktorer!

Kvaliteter:

- Moderne løsninger, men med klassiske detaljer som rosett og stukkatur
- Generøs takhøyde på 3meter kombinert med store vindusflater
- Balkong på omtrent 3.3 kvm
- Soverom vendt mot bakgård
- Peis i stuen
- Sjarmerende og klassiske detaljer i leiligheten
- Muligheter for å bruke leiligheten som en 2-roms og en 3-roms - se vedlagt planskisser
- Ettertraktet beliggenhet i et populært og trygt sameie.
- Umiddelbar nærhet til gode kollektivtilbud, samt en rekke av byens fasiliteter

Velkommen til annonsert fellesvisning, eller visning etter avtale med Thomas GK, m: 47646439 - Thomas@nordvikpartners.no eller Lene S, m: 94877155 - Lene.stodle@nordvikpartners.no

Innhold

Dette er en leilighet med smarte og arealeffektive løsninger. Leiligheten ligger i byggets andre etasje og består av følgende rom: Entré, kjøkken, stue, spisestue, et soverom og et bad. En stue kan også brukes soverom. Totalt 57 kvm p-rom. Det medfølger også en kjellerbod med gulvflate omtrent 7 kvm. samt en mindre loftsbod med skråtak. Det er også en mindre bod i trappegangen hvor det er opplegg for vaskemaskin. Fra kjøkken er det utgang til sydvendt balkong på omtrent 3kvm.

Kjøkken og stuer:
Eldre, men sjarmerende kjøkkeninnredning med glatte fronter i malt utførelse, personlig design på håndtak. benkeplate i treverk med nedfelt kum og ett-greps blandebatteri. Hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og ventilator plassert i overskap. Avtrekksvifte. Trebenk med stål benkebeslag og kum.

Fra kjøkkenet er det utgang til balkong som vender mot bakgård. Den er omtrent 3.3 kvm., perfekt sted for å nyte frokosten. Her hører en fuglekvitter!

Leiligheten har to stuer, hvor den ene idag blir brukt som stue og den ene blir brukt som spisestue. Stuen har store vindusflater som sikrer godt lysinnslipp, kombinert med personlige fargevalg gir en herlig romfølelse. Legg merke til peisen i spisestuen som dere kan nyte både når dere samles ved spisestuen. Det er god plass til sittegrupper både i spisestue og hovedstue.

Baderom:
Baderom med malte vegger og fliser på gulv. Utstyrt med dusjkabinett, servantskap med ettgreps
batteri, skap, speil på vegg og vegghengt wc i kasse på eksisterende vegg. Det er mulighet for egen vaskemaskin i felles vaskerom, eller i bod i trapperommet.

Et innbydende soverom:
Som resten av leiligheten har også soverommet fått en moderne farge. Det er plass til en større dobbelseng, men det er også mulig å sette inn en mindre seng for å ha mer plass til kommoder. Soverommet vender mot rolig bakgård.

Selger anvender idag et rom som spisestue, men dette kan fint også brukes som et soverom til de som ønsker dette. Se vedlagte plantegninger.

Beliggenhet

Herman Foss Gate attraktivt til i en fredelig og tilbaketrukket gate på St. Hanshaugen. Området består i stor grad av eldre, klassiske bygårder.

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet for deg som ønsker å bo svært sentralt og med nærhet til alt. Et populært og veletablert boligområde med umiddelbar nærhet til nydelige St.Hanshaugen park. På sommerstid er det uteservering, lekeplasser og hyggelige turmuligheter her.

St. Hanshaugen byr på et stort utvalg nisjebutikker og kafeer som bl.a. Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet, Pascal, Smalhans, Espressohouse, Baker Hansen, Åpent bakeri og Java. Flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet. Rema 1000 finner du rett utenfor døren. Kort vei til Vinmonopolet, apotek, post, frisør mm.

Få minutters gange også til sentrum, Majorstuen med Hegdehaugsveien/Bogstadveiens store utvalg av fasjonable butikker, hyggelige restauranter og barer. På Bislett, Grünerløkka og Alexander Kiellands plass finner du alt du trenger til hverdagen. På Alexander Kiellands plass finnes blant annet Coop, Ark, Nille, Apotek1, Vinmonopolet. I tillegg finnes det diverse caféer, take-away-restauranter og sushibarer i nærmiljøet.

For den treningsglade finnes et stort utvalg. Av treningssentre kan man blant annet velge mellom Sats, ELIXIA, SiO Vulkan, Gym Ila og Fitness24seven. Mulighet også for å gå turer i flere parkområder og turstier ved Akerselva og løpeturer i St.Hanshaugen park.

God offentlig kommunikasjon med bussholdeplass i umiddelbar nærhet. 21-, 33- 34- 37 og 54-bussene tar deg raskt og effektivt til Aker Brygge/Tjuvholmen, Oslo S, Solli plass, Nydalen, Sagene, Ullevål Sykehus, Blindern, Handelshøyskolen BI, Veterinærhøyskolen, Ullevål Sykehus, sentrum eller marka.

Flotte grøntarealer og akebakker i nærområdet, parken på St. Hanshaugen, Akersbakken, Iladalen samt kort vei til hyggelige turområder rundt Akerselva.

Like i nærheten ligger også Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathallen (se www.mathallenoslo.no) utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole med mer (se www.vulkanoslo.no).

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som liker en urban livsstil i grønne omgivelser, og som vil ha kort vei til byens mange fasiliteter.

Her vil du trives!

Felleskostnader

3 496.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 913 494 pr. 01.01.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 2 557 783 pr. 01.01.16

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 57 kvm, Bruttoareal: 62 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 57 m².
Primærrom: 57 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, soverom, stue, spisestue, kjøkken og bad

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarmet bolig, varmekabler i badegulv med bryter på vegg.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Lånenummer 1OB940-98207387657 Restsaldo 2.305.837 kr. Restløpetid 9 år og 8 mnd. Flytenderente 4.05%. Vi gjør oppmerksom på at vi kan ha mottatt varsel om renteendring som ikke er iverksatt pr. dags dato.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.