Eiendom

WALDEMARS HAGE 6 - Attraktiv, romslig og stilren 2- roms leilighet. Utgang til stor markterrasse med gode solforhold. Populær beliggenhet.

WALDEMARS HAGE 6 - Attraktiv, romslig og stilren 2- roms leilighet. Utgang til stor markterrasse med gode solforhold. Populær beliggenhet.

Fakta

 • Waldemars hage 6
 • Primærrom
  58
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  4 600 000 ,-

Omkostninger

4 600 000,- (Prisantydning)
17 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 617 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
115 420,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 617 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
129 564,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 746 564,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  58
 • Tomt
  6795

Beskrivelse

Nordvik & Partners har glede av å presentere en meget flott 2-roms leilighet i Waldemars Hage 6, idyllisk like ved Akerselva. Leiligheten ligger fantastisk til i byggets 1. etasje med utgang til egen markterrasse som videre tar deg ut til den parklignende hagen til sameiet. Waldemars Hage har som navnet tilsier en vakker hage med hyggelige sittegrupper, lekeapparater og en stor og frodig plen med elven et steinkast unna. Området er stilfullt inngjerdet, noe som holder uvedkommende ute, og barna inne. Hagen blir hyppig benyttet av alle beboerne som spenner fra barnefamilier til enslige, både yngre og eldre. I tillegg til hagen på gateplan, finner du felles takterrasser i 7. etasje med strålende utsikt og stilfulle sittegrupper. Sameiet i Waldemars Hage har videre 2 serviceleiligheter, hver med soveplass til 4. Disse leies ut rimelig til beboere som trenger ekstra plass ved besøk eller ved overtakelse/flytting av leilighet.

Bygget ble ferdigstilt i 2005 og holder en standard som er langt høyere enn det en kan forvente av nybygg i dag. Leilighetens materialvalg oser av kvalitet med flott italiensk kjøkken av typen Varenna fra Poliform levert av Expo Nova med integrerte hvitevarer, designrikt bad med porselenservant og innredning i eik fra Hole design, fantastisk stue bestående av store glassdører som tar deg ut til den private markterrassen og romslig soverom. Leiligheten gir en svært luftig og god romfølelse kombinert med det balanserte ventilasjonsanlegget som gir et sunt og godt inneklima. Kabel-TV, internett, varmtvann og fyring er inkludert i husleien. Det medfølger også en romslig kjellerbod.

Velkommen til annonsert fellesvisning!

Kvaliteter:
* Idyllisk leilighet i 1. etasje med utgang til privat markterrasse
* Vannbåren varme i hele leilighetens 1. etasje
* Leiligheten vender mot indre gårdsrom, med utsikt direkte til Akerselven, skjermet for trafikk og støy. En park midt i byen få bygg i Oslo kan vise til!
* Bygget ble ferdigstilt i 2005 og holder svært god standard
* Italiensk kjøkkeninnredning fra Poliform
* Romslig og moderne bad med downlights
* Soverom med plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord
* Downlights i stue, kjøkken og bad
* Balansert ventilasjonsanlegg
* Nytt gulv i kjøkken og stue i 2014, 14 mm Fjordal parkett
* Kabel-TV, internett, varmtvann og fyring er inkludert i felleskostnadene
* Heis
* Støyisolerende og brannsikker B-30 inngangsdør
* Tilhørende en kjellerbod
* Felles sykkelbod
* Felles takterrasse i byggets 7. etasje
* 2 serviceleiligheter
* Barnehage like ved; http://www.kulur.no/waldemars
* "Flytt rett inn!"

Innhold

Leiligheten holder en høy standard, har en godt utnyttet planløsning og inneholder:
- Innbydende entré med god plass til sko og klær.
- Store flott stue med utgang til markterrasse som byr på gode solforhold.
- Delikat og romslig kjøkken med moderne hvitevarer. Masse skap- og benkeplass. Åpen løsning mot stue.
- Soverom med plass til dobbeltseng.
- Lekkert, flislagt baderom med dusjnisje, servant, wc, skap og plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Arealer:
Bruttoareal: 67 m²
Bruksareal: 62 m²
Primærrom: 58 m²

Primærrom: Entré, baderom, soverom, stue, kjøkken og trappegang.
I tillegg har leiligheten: Stor kjellerbod på ca. 4 kvm

Lys og romslig stue med utgang til markterrasse med gode solforhold
Store vinduer bidrar til å sikre gode lysforhold. Veggen mot markterrassen i stue består av en stor glassdør og kan trekkes til side som gir en luftig romatmosfære. Direkte adkomst til privat markterrasse med plass til grill og sitteplasser. Dette er et fantastisk rom og hjertet av leiligheten. Rommets arealeffektive løsning gjør det mulighet til å få inn større møblement uten at det demper den gode romfølelsen. Stuen og kjøkken er i en delvis åpen løsning.

Lekkert italiensk designkjøkken med smarte løsninger
Flott kjøkken i italiensk design, type Varenna fra Poliform levert av Expo Nova med glatte fronter. Laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Kjøkkenet har moderne og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert komfyr plassert i øy med induksjonplatetopp med kjøkkenventilator over kokesone. Integrert oppvaskmaskin. Her blir matlaging til en fryd. Kjøkkenøyen innehar skap på begge sider og bidrar sammen med øvrig kjøkkeninnredning til særdeles god skapplass. Spiseplassen er også fra Hole design og kan flyttes på.

Pent baderom med opplegg til vaskemaskin
Stort og lekkert, flislagt bad med porselenservant og innredning i eik fra Hole design. Baderommet har veggmontert wc, dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin. Downlights i himling og vannbåren varme i gulv gir rommet en lun og behagelig temperatur.

Fin størrelse på soverommet som vender mot rolig gate
Romslig soverom malt i en behagelig farge. Soverom ligger svalt og tilbaktrukket til, noe som gir en lun atmosfære.

Praktisk og romslig bod
Boligen disponerer en romslig bod i lukket kjelleranlegg.

Standard

Boligen fremstår som meget pen og velholdt. Praktisk og arealeffektiv planløsning med god sammenheng mellom rommene. Standard med malte flater, flislagt bad og parkett på gulvene. Lys og gjennomgående leilighet med utgang til privat markterrasse.

* Innvendige gulvoverflater består av eikeparkett og fliser. Flislagt gulv med gulvvarme i baderom/wc.

* Innvendige veggflater består av malte glatte/sparklede flater og fliser. Malt i lyse farger. Flislagte vegger i baderom.

* Innvendige tak/-himlingoverflater består av malte glatte/sparklede flater. Innfelte downlights/spotter stue, kjøkken og bad. Malt i lyse farger.

Beliggenhet

Fantastisk beliggenhet i populære Waldemars Hage, midt mellom St. Hanshaugen og Grünerløkka. Waldemars Hage har som navnet tilsier en vakker hage med hyggelige sittegrupper, lekeapparater og en stor og frodig plen med Akerselven et steinkast unna. Området er stilfullt inngjerdet, noe som holder uvedkommende ute, og barna inne. Hagen blir hyppig benyttet av alle beboerne som spenner fra barnefamilier til enslige, både yngre og eldre.

Flotte grøntarealer i nærområdet, som blant annet Ilaparken og parken på St. Hanshaugen. Hyggelige turområder rundt Akerselva. Av treningssentre kan man velge mellom blant annet Sats Elixia (Ringnes Park), Pilates Room og Ila Gym.

Kun 100 meter fra leiligheten finnes det mange hyggelige kaféer og restauranter med uteservering, nærbutikker og treningssentre. Det er også gangavstand til St. Hanshaugen med spesialbutikker som Gutta på Haugen, Kaffebrenneriet og Java. Ca. fem minutters gange til Grünerløkka med sitt pulserende liv, kaféer, butikker, utesteder og hyggelige Birkelunden. Gangavstand også til Sagene, Torshov og sentrum med alle byens fasiliteter. Kort vei til Majorstuen med eksklusive butikker, utesteder med mer.

Man kan gå koselige turer langs Akerselva, besøke spennende kafeer og restauranter eller ta seg en tur på Ringen Kino (ca. 5 minutters gange). Det er også godt utvalg av nærbutikker og matvareforretninger like i nærheten av boligen. Både Rema1000 og Alexander Kiellands plass dagligvare ligger i umiddelbar nærhet.

Kiellands Hus er et trivelig lite nærsenter som ligger lett tilgjengelig til ved Alexander Kiellands plass, hvor du får alt du trenger til hverdagen. Her finnes Coop, Ark, Nille, Apotek1 og Vinmonopolet. I tillegg finnes det diverse kaféer, take-away-restauranter og sushibarer i nærmiljøet.
Like i nærheten ligger også Vulkan, som er et nytt og spennende byutviklingsområde med Mathall (se www.mathallenoslo.no) utesteder, butikker, treningssenter, kunstskole, hotell med mer (se www.vulkanoslo.no).

Leiligheten ligger i gangavstand til utdanningsinstitusjoner som AHO, KhiO, Westerdals, Elvebakken videregående og kun en kort busstur unna Handelshøyskolen BI, Universitetet i Oslo, Tannlegehøyskolen, HiO med flere.

Svært godt kollektivtilbud i umiddelbar nærhet kollektivtilbud (21-, 33-, 54-, 34- og 37-bussen). Disse tar deg effektivt til Aker Brygge/ Tjuvholmen, sentrum eller marka. I tillegg er det få minutters gange til trikkeholdeplass (linje 11, 12 og 13).

Dette er en perfekt beliggenhet for deg som liker en urban livsstil, og som vil ha kort vei til byens mange fasiliteter. Her vil du trives og bo godt!

Felleskostnader

3 162 pr. mnd. Forretningsførsel, felles bygningsforsikring, generell drift av sameiet, kommunale avgifter, vektertjeneste, vaktmestertjeneste, fjernvarme, kabel-tv og internett (Altibox grunnpakke)

Etasje

1 etasje

Tomt

Opparbeidede utearealer med hage, beplantning, steinbelagte/asfalterte arealer, sittegrupper, hyggelige fellesarealer, m.m..

Garasje / Parkering

Godt med parkering i gate etter områdets bestemmelser. Mulighet for kjøp av parkeringsplass under bebyggelse, eller i nærliggende parkeringsanlegg. Konferer med megler for status på ledige plasser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 110 116 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 552 371 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 02.02.2005 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 58 kvm, Bruttoareal: 62 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Boligen er utstyrt med fjernvarmeanlegg med vannbåren gulvvarme.

Utstyr

- Kabel-TV.
- Bredbånd.
- Porttlf.
- Røykvarsler/brannalarm.
- Balansert ventilasjon
- Vannbåren gulvvarme

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Waldemars Hage 1, org.nr. 988154962, består av 254 seksjoner.
Forretningsfører i sameiet er OBOS.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Sameiet har to lån:

Lån 1
Restgjeld: 3.626.231,- pr. 15.01.18 (andel av saldo kr. 15.587,-)
Rente: 3,55 % pr. 15.01.18
Avdragsfritt: Nei
Restløpetid: 20 år 5 md.

Lån 2
Restgjeld: 266.116,- pr. 15.01.18 (andel av saldo kr. 1.142,-)
Rente: 3,55 % pr. 15.01.18
Avdragsfritt: Nei
Restløpetid: 1 år

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Når det gjelder evt. endring av fellesgjeld eller andre innbetalinger kjenner styret ikke ennå til hvilke saker som kommer til å bli behandlet på årsmøtet til våren.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: phj@nordvikpartners.no eller SMS: 97 58 12 54 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.