Eiendom

Haugenstua: Lys og pen 1(2)-roms Sydvendt balkong | Nytt bad | Heis | Varmtvann & fyring inkl. | Perfekt førstegangsbolig

Haugenstua: Lys og pen 1(2)-roms Sydvendt balkong | Nytt bad | Heis | Varmtvann & fyring inkl. | Perfekt førstegangsbolig
 • Velkommen til Ole Brumms vei 6, presentert av Morten Fuglem og Eie Eiendomsmegling
 • Leiligheten har en romslig & sydvendt balkong
 • På balkongen er det lagt fine treheller som bidrar til at balkongen fremstår hyggelig
 • Store vindusflater sørger for godt med naturlig lysinnslipp
 • Borettslaget har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen, med grønne lunger i store opparbeidede fellesarealer
 • Stuen er romslig og har utgang til hyggelig sydvendt balkong
 • Nåværende eier har malt alle vegger og tak i 2017
 • Her har man plass til både sofagruppe og en liten spiseplass
 • Praktisk alkove skjermet fra resten av leiligheten
 • Meget pent bad med fliser på gulv og vegger, og varmekabler
 • Badet er godt utnyttet med dusjhørne med buede glassdører
 • Det er lagt opp til å ha en smal vaskemaskin på badet, men borettslaget har et godt fungerende vaskerom i kjelleren
 • Separat kjøkkenkrok med fine malte profilerte fronter og laminat benkeplate
 • Kjøkkenet har nedfelt oppvaskkum og ettgreps oppvaskbatteri samt plass for komfyr og kjøle-/fryseskap
 • Entré
 • Plantegning - 2D
 • Plantegning - 3D
 • Fasade
 • Leiligheten har god beliggenhet internt i borettslaget med kort avstand til forretninger og togstasjon
 • Haugenstua stasjon - ca. 13minutter med tog til Oslo S
 • Kiwi Haugenstua - kun 200 meter fra leiligheten

Fakta

 • Ole Brumms vei 6
 • Primærrom
  32
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  2 200 000 ,-

Omkostninger

2 200 000,- (Prisantydning)
83 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 283 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL - Statens Kartverk)
6 250,- (Gebyr utlysing forkjøpsrett)
3 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
11 209,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 294 209,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  32
 • Tomt
  72635

Beskrivelse

Verdt å merke seg:
- Nyoppusset bad i 2017
- Heis
- Varmtvann & fyring inkludert
- Romslig, sydvendt balkong
- Veldrevet borettslag
- Praktisk planløsning med alkove

Praktisk leilighet beliggende på Haugenstua. Leiligheten er del av et stort og veldrevet borettslag, og ligger i byggets 4. etasje. Det er enkel adkomst til leilighetens etasje via heis, som nylig er skiftet ut i regi av borettslaget. Leiligheten fremstår som lys og pen, med nymalte vegger og tak utført av nåværende eier i 2017.

Leiligheten har en smart planløsning med separat kjøkkenkrok, sovealkove og en romslig stue og entré. Kjøkkenet er funksjonelt med malte profilerte fronter og laminat benkeplate. Det er også godt med plass for komfyr og kjøle-/fryseskap.

Stuen er av god størrelse og har utgang til hyggelig sydvendt balkong. Her har man plass til både sofagruppe og en liten spiseplass. På balkongen er det lagt fine treheller som bidrar til at balkongen fremstår hyggelig. Det er i tillegg mulig å innrede med garderobeskap i tilknytning til entréen som sørger for at man kan ha rikelig med plass til oppbevaring av sko og yttertøy. Fra stuen har man adgang til en sovealkove med mulighet for stor seng.

Badet har inngang fra entréen og er meget pent med fliser på gulv og vegger, samt dusjhørne med buede glassdører.. Det ble totaloppusset av borettslaget i 2017 og fikk i tillegg nytt røropplegg og varmekabler. Det er lagt opp til å ha en smal vaskemaskin på badet. I tillegg har borettslaget et godt fungerende vaskerom i kjelleren, med to store vaskemaskiner, tørkeskap og tørketrommel. Det er også varmtvann inkludert i felleskostnadene.

Beliggenhet

Kort fortalt:
- Kort vei til byen med tog
- Gode kollektivforbindelser, inkludert flybuss
- Flere butikker i gangavstand
- 200 meter til Kiwi
- Kort vei til Stovner senter med et rikelig utvalg av forretninger
- Fine turområder i nærheten
- 300 meter til buss

Ole Brumms vei 6 er sentralt beliggende på Haugenstua øverst i Groruddalen, nord i Oslo. God beliggenhet internt i borettslaget med kort avstand til forretninger og togstasjon samt minutters gange til Haugenstua barne- og ungdomsskole. Borettslaget har bevart åpne og stille områder mellom bebyggelsen, med grønne lunger i store opparbeidede fellesarealer. Ellers er det gode tur- og rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Diverse aktivitetstilbud som friidrettsbane, golfbane, kunstgressbane, idrettshall, slalåmbakke, ridesenter og treningssenter finnes også i nærområdet og boligen ligger tett mot marka. Kort vei til Lillomarka, Østmarka og Gjelleråsmarka med sine mange skogsveier, fiskevann og lysløyper åpner for gode turmuligheter sommer som vinter. Byggern aktivitetspark som ble ferdigstilt i 2015, her kan man sitte og betrakte vannet, grille og slappe av.

Haugenstua senter ligger i kort avstand fra boligen og her finner du bl.a. Haugenstua legesenter, Apotek, REMA 1000(post i butikk), Europris, solsenter og frisør. Nærmeste butikk finner du i nærbutikken på KIWI, som også er søndagsåpen.

Kollektivtilbudet er meget godt med hyppige avganger med både buss og tog. Det tar ca. 13 minutter med tog til Oslo sentrum og ca. 15 minutter til Lillestrøm. Flybussekspressen stopper utenfor borettslaget, ved Østre Aker vei, 3 ganger i timen og bruker ca. 30 min til Gardermoen. Nærmeste kjøpesenter er Stovner senter (ca. 5min. med bil), som huser flere klesforretninger, kolonialbutikker, spiseplasser, frisører, bank mm.

På Stovner senteret finner du også nærmeste T-banestasjon (linje 4 og 5) samt bussholdeplass, med linje 64 og 65 til Furuset samt 67 til Galgeberg. Med egen bil tar du deg enkelt ut på både riksvei 4 og Østre Aker vei til E6. For øvrig er det ca. 12 km til Oslo sentrum, og det tar rundt 13 minutter med bil.

Tomt

Fellestomt, 72635 m²

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Med bil eller buss fra Østre Aker vei, ta av ved skiltet merket Haugenstua. Ta til venstre og etter ca. 200 meter kommer Ole Brumms vei til høyre, følg denne forbi butikken på høyre hånd og nr. 6 er blokken på venstre hånd i svingen

Boder

Leiligheten disponerer kjellerbod på ca. 2m².
Felles vaskekjeller og sykkelbod.

Standard

For utfyllende teknisk standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Kjøkken

Profilerte malte fronter, laminat benkeplate, integrert oppvaskkum, ettgreps blandebatteri, plass for komfyr og kjøle-/fryseskap. Det er montert fliser mellom benkeplate og overskap.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

Badet totalrehabilitert med nye overflater, interiør og rør samt elopplegg i regi av borettslaget i 2017. Baderomsinnredning med speilskap og overlys. Dusjhjørne med foldedører og dusjgarnityr. Veggfestet toalett og varmekabler.

Vegger

Veggene består av malt strietapet, fliser på bad.

Gulv

Fliser på bad. Gulvene er ellers belagt med vinylbelegg

Himling

Sparklede og malte, slette flater.

Oppvarming

Varmekabler på bad.
Oppvarming ellers består av vannbåren varme via radiatorer.

Fordeling felleskostnader

Fellesutgifter: kr 2 067,- pr.mnd.
Herav:
Felleskostnader 1.962,-
Trappevask 105,-

Spesifikasjon av fellesgjeld

Borettslagets totale lån og vilkår
Lånenr: EIKA2-152030685
Restsaldo: 22.618.066,-
Restløpetid: 13år

Lånenr: EIKA3-152069995
Restsaldo: 41.585.160,-
Restløpetid: 26år og 10mnd.

Lånenr: OBOS01-98207546526
Restsaldo: 65.000.000,-
Restløpetid: 39år og 3mnd.
Avdr.frihet til og med: 01.09.2026
estimert økning av lånekostnad for denne leiligheten er kr. 50,- per måned når selskapet begynner å betale avdrag. Estimatet forutsetter at avdrags- og rentebetingelsene pr. 31.12 beholdes uendret.

Det understrekes at felleskostnadene i et borettslag ikke nødvendigvis vil øke fra det tidspunkt avdragene begynner å løpe. Det er borettslagets styre som bestemmer om felleskostnadene skal økes og fra hvilket tidspunkt.

Gjelder for alle tre lån
Termin pr. år: 12
Type rente: Flytende
Rente: 1,85%

Forretningsfører

OBOS

Det kreves medlemskap i OBOS for å erverve/eie denne boligen. Andelstegning skjer ved signering av kjøpekontrakt for personer som ikke er medlem i OBOS. Dersom det er flere enn én som skal eie boligen sammen, må alle være medlem i OBOS og betale hver sin medlemskontingent. Det er borettslaget som betaler medlemskontingenten for alle som har en eierandel i boligen, og kontingent innkreves derfor via felleskostnadene i borettslaget.

Innmelding i OBOS koster kr. 500,- og årlig medlemskontingent er kr. 200,-.

Styregodkjenning

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Forkjøpsrett

Det foreligger forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forhåndsavklaring er igangsatt. Ta kontakt med megler eller forretningsfører for ytterligere opplysninger om meldefristen.

Sikringsordning

Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseieren, man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av OBOS Factoring AS. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av partene og oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.

Parkering

Borettslaget har ca. 750 parkeringsplasser. Ca. 330 i garasjehus, 200 uteparkering med strøm til motorvarmer og 220 uten. Det kan leies to plasser pr. leilighet (en i garasjehuset og en ute). Borettslaget har et eget parkeringsutvalg som forvalter plassene. I skrivende øyeblikk er det 145 ledige plasser.

Dyrehold

Det er tillatt å holde 1 hund, eller 1 katt, dersom disse registreres hos styret/daglig leder, og spesiell erklæring med regler for dyrehold undertegnes.

Diverse

Borettslagets prosjekter for 2016/2017:

Ekstraordinære rehabiliteringsprosjekter:
- Heis: Byttet ut 42 heiser
- Fjernvarme: Nye fjernvarmerør fra varmesentralen til undersentraler i våre blokker
- Elektro: Nytt elektrisk anlegg frem til og med sikringer i sikringsskap
- Garasje: Rehabilitering av hele bygget, fasaden og området rundt garasjen.
- Utenomhus: Opprettet 7 nye lekeplasser og 6 nye møteplasser
- Våtrom og rør: Rør og bad oppgraderes og rehabiliteres.
- Kjellere: Tørking av luften i krypkjellere
- Balkonger: Startet utredning av balkonger, fasader, isolering og energi

Ekstraordinære tiltak:
- Maling: Malt samtlige 42 oppganger
- Brann: Etablere brannklokker/brannsentral i alle oppganger
- Lamper: Utskifting av belysning til strømsparende sensorlamper i fellesarealer
- Parsellhagen: Oppgradert hele hagen.
- Kameraovervåkning: Innføring av kameraovervåkning på borettslagets fellesområder
- Parkering: Oppgradert systemet/avstemmingsrutiner og opprettet flere plasser
- Drenering av parken: rehabilitert system for overvannshåndtering på tomten

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Megler har innhentet reguleringskart med bestemmelser. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler MNEF / Partner Vegar Giæver

Mobil: 48 12 35 17
E-post: vg@eie.no