Eiendom

BESTUM - Velholdt og innholdsrik halvpart av tomannsbolig i svært barnevennlige omgivelser - stor sydvestvendt terrasse og hage - garasje og p.plass - 3 sov. og 2 bad i toppetg - stor kjellerstue.

BESTUM - Velholdt og innholdsrik halvpart av tomannsbolig i svært barnevennlige omgivelser - stor sydvestvendt terrasse og hage - garasje og p.plass - 3 sov. og 2 bad i toppetg - stor kjellerstue.
Solgt

Fakta

 • Øvre Skogvei 8 G
 • Primærrom
  188
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 900 000 ,-

Omkostninger

9 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
283 750,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
296 072,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
10 196 072,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  188
 • Tomt
  447

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 13 288 per år (2018).
Eiendomsskatt utgjør kr. 9 383,- per år (2018).
Totalt: 22 671,- per år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Beliggenhet

Boligen er sentralt beliggende i barnevennlig og trafikkstille vei. Nærområdet byr på fine turmuligheter med gode gang- og sykkelveier til Skøyen, Bygdøy, Snarøya, Bogstad samt Bestumkilen med båtforening, roklubb og kajakklubb.
Det er også flotte turområder langs Lysakerelva, og tursti gjennom Mærradalen til Huseby. Hydroparken er meget pent opparbeidet med grønne parkområder og ligger kun få minutter unna boligen. På sommerstid er det kort avstand til strender som Vækerøstranda, Sollerudstranda, Storøyodden og Huk. Nærområdet byr på et godt utvalg av fritidsaktiviteter med idrettsanlegg, tennisbaner og flere treningssentre.

Servicetilbud:
Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken på Furulund, kun noen minutters gange fra boligen. Det er i tillegg kort vei til populære CC Vest på Lilleaker med et godt utvalg av forretninger og servicetilbud. Her finnes bl.a. Meny og Vinmonopol. Kort kjøreavstand til handlegaten Karenslyst allé på Sjølyst. Karenslyst allé fremstår som en av byens mest ekspanderende og populære gater med et rikt og spennende utvalg av mote, interiør, kaféer og restauranter. Her finner du også Brødbakerne, Joe & The Juice, samt søndagsåpne Maschmanns Matmarked med delikate ferskvarer, bakeri og pizzeria.

Skole og barnehage:
Det er kort og trygg vei til skoler og barnehager. Eiendommen sokner til Bestum barneskole og Øraker ungdomsskole. Videre finnes det et godt utvalg av både private og kommunale barnehager i gangavstand fra boligen.

Offentlig kommunikasjon:
Området er sentralt plassert for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og tog. Nærmeste trikkestopp er Furulund som ligger ca. 5 minutters gange fra boligen. Trikk nr. 13 bruker ca. 16 minutter inn til Nasjonalteateret. Det tar ca. 20 minutter å gå til Bjørnsletta eller Åsjordet T-banestasjon, og man finner tog-/flytogforbindelser både ved Lysaker og Skøyen togstasjon. Busstoppet Vækerø ligger ca. 5-10 min unna med gode forbindelser inn til sentrum.

Innhold

Innholdsrik og familievennlig halvpart av vertikaldelt tomannsbolig over 2 etasjer, samt kjeller. Totalt primærrom (P-rom) utgjør 188 m², sekundærrom (S-rom) 17 m². Med boligen medfølger også 1 avdelt garasjeplass i garasjerekke på egen tomt som denne eiendommen eier 1/4 av, samt biloppstillingsplass ved siden av. Her finner man også en felles redskapsbod som deles med naboene. På egen tomt er det også oppført en bod i hagen (2008).

Kjeller:
Primærrom utgjør 49 m² som omfattes av trapperom med gang, kjellerstue med peis, gang 2, vaskerom og wc. Sekundærrom utgjør 11 m² som omfattes av 2 boder. Takhøyde i kjeller er målt til 2,25 meter.
Iht. godkjente byggetegninger er kjellerstuen godkjent som kjellerstue/hobbyrom. Takstmann har bemerket at branntekniske krav til rømningsvei ikke er oppfylt for kjelleretasjen, da vinduene i kjellerstuen er for lave og det dermed kun er 1 godkjent rømningsvei (via trappegangen). Lysinnfall dekker heller ikke dagens krav til rom for varig opphold. For ytterligere informasjon, se vedlagt tilstandsrapport i salgsoppgaven.

1. etasje:
Primærrom utgjør 74 m² som omfattes av vindfang, entré, stue med peis og utgang til sydvendt terrasse på 30 m², spisestue i åpen løsning mot stuen, kjøkken, trapperom. Sekundærrom utgjør 6 m² som omfattes av bod med adkomst fra entréen og terrassen.

2. etasje:
Primærrom utgjør 65 m² som omfattes av trapperom, gang, 2 bad (hvorav hovedsoverommet har tilgang til det ene) og 3 soverom.
Fra gangen er det lukeadkomst til kaldtloft/lagringsloft hvor høyde under møne er målt til ca. 1,5 m.

Standard

Velholdt bolig med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Det er utført jevnlig vedlikehold/oppgraderinger gjennom årene og boligen fremstår lys og innbydende og egner seg godt som familiebolig med sin barnevennlige beliggenhet i en rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Blant oppgraderinger utført i nyere tid er den solrike sydvendte terrassen ut fra stuen oppført i 2010, beising av huset i 2010 og generell overflatebehandling.

Kjøkken:
Innredning fra 1994 med profilerte eikefronter. Kjøkkenet er i senere tid oppgradert med bl.a. overflatebehandling og integrerte hvitevarer. Lyslister og belysning under overskap. Hvite fliser på vegg over benkeskap. Gesimslister på topp av overskap. Folierte benkeplater med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk til kanal. Kjøl-/fryseskap (AEG) fra 2011, oppvaskmaskin (AEG) fra 2012 og stekeovn (Electrolux) og koketopp med induksjon (Electrolux) fra 2015.

Bad/wc:
Bad/wc i tilknytning til hovedsoverom:
Innredet med skapinnrending med to profilerte skapfronter, tre glatte skuffefronter i kirsebærtre og hvit servantplate. Speil og belysning over servant. Veggskap med to tilsvarende kirsebærfronter. Badekar med frontpanel og dusj og veggfestet klosett.

Dusjbad/wc med adkomst fra gang:
Skapinnredning i tilknytning til servant med to porfilerte skapfronter. Dusjnisje med to skyvedørsfronter med plexiglass i ramme av aluminium. Veggfestet klosett.

WC - kjeller:
Innredet med servant og klosett.

Vaskerom - kjeller:
Romslig vaskerom innredet med vaskekum i rustfritt stål. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder med volum på ca. 200 liter. Ny hovedstoppekran montert i 2009.

Himling:
Kjeller: Malte plater i wc. Panel for øvrig. Takhøyde målt til 2,25 m.
1. etasje: Malte plater og takessplater. Takhøyde målt til ca. 2,4 m.
2. etasje: Takessplater. Downlights på begge bad. Takhøyde målt til ca. 2,4 m.

Innvendige vegger:
Kjeller: Pusset og malt mur og malte plater.
1. etasje: Malt panel i vindfang, entré og trapperom. Malte plater på kjøkken og i bod. Malt tapet i stue.
2. etasje: Våtromspanel på bad/wc med adkomst fra hovedsoverom. Fliser på dusjbad. Malt tapet for øvrig

Gulv:
Kjeller: Trestavs eikeparkett i gang og kjellerstue (lagt ny i 2006). Belegg i gang, boder, vaskerom og wc.
1. etasje: Fliser i vindfang. Fliser med varmekabler i entré. Vinylbelegg i bod. Trestavs eikeparkett for øvrig.
2. etasje: Fliser med gulvvarme på begge bad. Tepper på 2 av soverommene. Trestavs eikeparkett for øvrig (lagt ny i 2006). Det er delvis gulvbord på kaldtloft/lagringsloft med lukeadkomst fra 2. etasje.

Teknisk:
Nyere sikringstavle med jordfeilautomater (el-kontroll i 2017 iht. eier - ingen avvik funnet). Hovedsikringer på 40 amp, én kurs på 20 amp, fem kurser på 16 amp og fem kurser på 10 amp. Alarmanlegg tilknyttet vekterselskap. Naturlig avtrekk basert på oppdriftsventilasjon med kanaler ført over yttertak fra kjøkken, våtrom og wc. Luker i yttermur i kjeller og ventilasjonsrør trukket fra vaskerom gjennom begge boder og tilknyttet ventilasjonskanal i wc som er ledet over yttertak. To seriekoblede brannslukkningsapparater (fra 2014) iht. eier.
Elektrisk markise montert over terrasse og stuevindu i 2011.

Øvrig fast inventar:
Skyvedørsgarderobe med profilerte fronter i eik i trappegang i 2. etasje. Plassbygde garderobeskap med glatte hvite fronter på hovedsoverom.

Byggemåte

Utdrag iht tilstandsrapporten:
Vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1981 med betongfundamenter på grunn av jord/leire. Grunnmur i 20 cm armert betong og 10 cm oppmurte siporex blokker, pusset og malt på begge sider. Etasjeskille med trebjelkelag. Yttervegger med isolert bindingsverk og utvendig kledning i besiet trepanel. Saltak i trekonstruksjon tekket med takstein. Takettersyn ble gjennomført i 2016 med utskiftning av luftekasse og nedløp. Renner og nedløpsrør i stål. Pusset og malt lecapipe (ikke pusset på kaldtloft). Oppmurt åpen peis i kjellerstue med pusset og malt sokkel, sidevanger og kappe. Pusset og malt peis med innsats i stue i 1. etasje.

Vinduer med trelags isolerglass, produsert i 1979. Ytterdør i teak med glassfelt (tolags isolerglass). Glatt malt ytterdørtil bod. Terrassedør med tolags isolerglass. Innvendige dører glatte og hvitmalte, foruten dører til boder og vaskerom i kjeller som er i fyllingskvalitet (furu og spon). Repostrapper i furu. Rekkverk og håndløper på vegg i tre.
Terrasse fra 2010 i trekonstruksjon med bjelker og malte terrassebord. Rekkverk i tre. Grunnen under terrassen er fuktsikret med duk. Takutstikk mot terrasse utstyrt med downlights. Elektrisk markise og varmelampe montert.

Garasje i rekke med to garasjer oppført med yttervegger i bindingsverk direkte på asfaltert grunn. Kledning i malt panel på yttervegger. Pulttak med papptekking. Vippeport. Innlagt strøm/belysning.

Bebyggelse

Bebyggelse på egen tomt består av halvpart av vertikaldelt tomannsbolig. Øvrig bebyggelse i nærområdet består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse og noen lavblokker.

Tomt

Eiet tomt: 447 kvm.

Flat tomtegrunn, opparbeidet med asfaltert felles gårdsplass, privat hage med plen og beplantning, avgrenset med hekker og gjerde. Romslig og solrik sydvendt terrasse på 30 m² med utgang fra stue og bod.
Med eiendommen følger ideell andel 1/4 i realsameie med gnr. 6, bnr. 148 som utgjør fellestomten hvor garasjerekken er oppført på.

Parkering

Det medfølger 1 avdelt garasjeplass i felles garasjerekke. Hjemmel til garasjeplassen følger av ideell andel 1/4 i realsameie gnr. 6, bnr. 148 som utgjør fellestomt garasjerekken står på. I tillegg disponerer boligen 1 biloppstillingsplass ved siden av garasjen iht. eier, samt mulighet for parkering foran garasjeport så fremt det tas hensyn til øvrige naboer. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst til boligen fra Øvre Skogvei. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med gulvvarme og panelovner. Varmelister i kjellerstue. Oppmurt lecapipe er tilknyttet åpen peis i kjellerstuen, samt Dovrepeis i stuen i 1. etasjen. Gulvvarme på begge bad i 2. etasje, samt i entré.

Strømforbruk utgjør ca. kr. 27 500,- per år.
Overnevnte er basert på selgers nåværende forbuk, og kan variere avhengig av bl.a. brukmønster og antall beboere.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet.
Fra 1. januar 2014 er det krav til forsvarlige radonnivåer på utleieboliger. I de tilfeller hvor det ikke særskilt er opplyst at selger har kunnskap om eiendommens radonnivå må kjøpere som ønsker å leie ut hele eller deler av eiendommen, særskilt være oppmerksom på at de overtar ansvaret for den usikkerheten dette medfører. Se http://www.nrpa.no for nærmere informasjon