Eiendom

MONTEBELLO - Himmel, lys og luft! Halvpart av vertikaldelt Arneberg-villa i blindvei. Fantastisk by- og fjordutsikt! Romslig, solrik tomt. Kjøkken og 2 nye bad 2008. Garasje. Barnevennlig.

MONTEBELLO - Himmel, lys og luft! Halvpart av vertikaldelt Arneberg-villa i blindvei. Fantastisk by- og fjordutsikt! Romslig, solrik tomt. Kjøkken og 2 nye bad 2008. Garasje. Barnevennlig.
 • Fasade/hage
 • Fasader, gårdsplass og garasjer
 • Tomtefoto
 • Frukttrær + utsikt
 • Inngangsparti, utsikt fra alle deler av eiendommen(!)
 • Entré/vindfang
 • Stue
 • Stue
 • Vinterhage (tidligere terrasse innlemmet i stue/P-rom)
 • Fullsommer, bilde fra eier
 • Stue/spisestue
 • Spisestue
 • Kjøkken
 • Kjøkken mot hhv. spisestue og gang
 • Vindfang, gang og trappeløp
 • Trappeløp 2. etg.
 • Hovedsoverom; et hjørnerom med fantastisk utsikt å våkne opp til.
 • Barnerom med utsikt til Grefsenkollen og Oslo by
 • Barnerom med fjordutsikt
 • Barnerom med fjordutsikt
 • Hovedbad/WC 2. etg.
 • Dusjbad/WC 2. etg.
 • Hovedbad/WC 2. etg.
 • Kjellerstue/hjemmekontor
 • Vedovn i kjellerstue/hjemmekontor

Fakta

 • Husebybakken 22 B
 • Primærrom
  135
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 450 000 ,-

Omkostninger

11 450 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
286 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 450 000,-))
--------------------------------------------------------
296 672,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
11 746 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  135
 • Tomt
  815

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 12 368 pr År
Fellekostnader kr. 1 500 pr År
Eiendomsskatt utgjør kr 4 442,- pr år.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

-Tomannsbolig tegnet av anerkjente Arnstein Arnebergs kontor
-Stilren bolig, tidstypisk for byggeperioden/aktitekten
-Halvpart tomannsbolig med egen matrikkel og egen, eiet tomt
-Fantastisk by- og fjordutsikt fra praktisk talt alle rom
-Utsikt fra Grefsenkollen i øst til Nesodden og sydover Oslofjorden mot sydvest
-Gode solforhold, flott og frodig hage/tomt
-Barnevennlig i privat blindvei
-2 nye bad/WC 2008, opprinnelig 1 bad/WC i boligen
-Garasje integrert i kjelleretasje

Beliggenhet

Husebybakken 22 B har en åpen og usjenert beliggenhet ytterst på et høydedrag på Montebello. Svært solrikt og med imponerende by- og fjordutsikt ligger eiendommen gjennomtenkt og godt plassert i åssiden mellom Smestadkrysset og Radiumhospitalet. Skjermet og barnevennlig blindvei uten gjennomgangstrafikk. Fire minutter til Montebello T-banestasjon og 10 minutter med bane til sentrum. Grøntområder som Husebyskogen og Makrellbekken i aller nærmeste nabolag. Enkel adkomst til Smestad, Røa og Lilleaker, Njårdhallen i nabolaget. God, sjelden og hyggelig Montebello-/Ullern-beliggenhet.

De fire tilsvarende tomannsboligene Husebybakken 18 A og B til 24 A og B er plassert i bue i forhold til hverandre. 22 B ligger i ytterkant og har således god utsikt, dessuten blant de største av disse 8 tomtene.

Innhold

1. etg: Primærrom 65 kvm: Entré/vindfang. Gang med trappeløp. Kjøkken. Stue/spisestue. Vinterhage/del av stue.
2. etg: Primærrom 54 kvm: Gang. 2 bad/WC. 3 soverom.
Kjeller: Primærrom 16 kvm: Trappeløp og arbeidsrom
Kjeller: Sekundærrom 15 kvm: Innvendig bod og inngangsparti/innvendig bod.
Kjeller: Sekundærrom 17 kvm: Integrert garasje (samt 12 kvm garasje som disponeres av nabo)

Merk! Felles med nabo: Tørkerom 17 kvm og vaskerom 10 kvm i kjeller ikke medregnet i areal.

Standard

Lys og trivelig familiebolig over 3 plan med gode planløsninger. Med utsikt fra praktisk talt alle rom i boligen er eiendommen, tegnet av Arnstein Arnebergs kontor, bevart i arkitektens ånd. Dog med vedlikehold, modernisering og enkelte praktiske justeringer gjennomført av eier i perioden 1996-2017. Viktigst her er inngang/utgang etablert i kjeller og 2 nye bad/WC fremfor opprinnelig ett eldre. Dessuten ildsted og gullvarme i kjeller. Opprinnelig terrasse er integrert som vinterhage/del av stue.

Hovedetasje:
Flislagt entré/vindfang med gulvvarme. Gang (fra arkitekten "forstue") med tidstypisk, originalt trappeløp mellom etasjene. Adkomst kjøkken og stue. Hovedetasjen har ny Kährs 2-stavs bjerkeparkett fra 2005. Gjennomgående kjøkken, vindu mot fasade nord/gårdsplass og utgang til spisestue/del av stue. Praktisk adkomst også fra gang. Kjøkkeninnredning delvis ny i 2008.

Romslig stue på 32 kvm med hagestue/glassveranda 11 kvm innlemmet som integrert del av stue. Gulvvarme og storslagen utsikt til by og fjord. Romslig stue med peis og god plass til ulike møbleringsalternativer. Adkomst fra kjøkken og gang/inngangsparti.

2. etasje:
Gang fra trappeløp, adkomst til alle rom. 2 flotte, flislagte bad med vegghengte WC og mekaniske avtrekk over loft. Badene ble i 2008 totalrenovert av Comfort på Skøyen. Hovedbad med innmurt badekar og vindu mot nord. Bad nr. 2 er noe mindre, med dusjhjørne.

2 barnerom på hhv. ca. 7 og 10 kvm, begge med fantastisk utsikt og nye heltre gulv 1999. Hovedsoverom på hele 16,5 kvm. Hjørnesoverom med husets beste utsikt.

Kjeller:
Kjellerens oppholdsrom har flislagt gulv med gulvvarme, vedovn og brukes som hjemmekontor, alternativt kjellerstue. Matbod/vedbod med vindu i fasade øst. Fra kjellerstue adkomst til gjennomgående bod mellom gårdsplass og tørkerom/vaskerom. I bodens yttervegg til fasade øst er det etablert utgangsdør. Tørkerom (ca. 17 kvm) og vaskerom (ca 10 kvm) er fellesareal med nabo og inngår ikke i oppmålte arealer. Felles rom for svært praktisk bruk.

Garasjer integrert i bygget, innkjøring fra nedre del av gårdsplass. Garasje nr. 1 vegg i vegg med sistnevnte bod og beliggenhet under egen stue. Garasje nr. 2 under glassveranda/hagestue disponeres av nabo. Areal for garasje nr. 1 er bredde 2,65 x dybde 6 m, bredde garasjedør er 2,25 m., åpning 2,15m.

Byggemåte

Vertikaldelt tomannsbolig oppført på tomt i to nivåer.Grunnmur i betong/murverk. Drenering fra byggeår, men kun én fasade (nord) mot terreng. Bærende konstruksjon i armert betong. Tresonitt på innside, pusset og malt på utside. Boligen er i år malt utvendig. Støpte etasjeskiller uten unormale skjevheter eller sprekkdannelser. Originale vinduer i trerammer, renovert i 2017. Original yttertakkonstruksjon. Helhvalmet tak tekket med tegltakstein. Kryploft/kaldtloft etterisolert. Trapp i trekonstruksjon mellom etasjene. Støpt utetrapp ved inngangsparti. Terrasseplatting i impregnert treverk mot hage, fasade syd. Originalt pipeløp, original peis i stue og nyere vedovn i kjeller. Naturlig ventilasjon i boligen, mekanisk avtrekk tilknyttet begge bad. Originalt soil-, avløps-/røropplegg, deler av røropplegg fornyet i forbindelse med nye bad i 2008. Automatsikringer, eldre hovedsikringer. Varmtvannsbereder 200 liter fra 1998.

Bebyggelse

Nabolag bestående av småhusbebyggelse. Hovedsaklig villabebyggelse med eneboliger og tomannsboliger.

Tomt

Eiet tomt: 815 kvm. Pent opparbeidet og velholdt tomt; Solrikt, usjenert og bruksvennlig. Opparbeidet med gruslagt oppkjørsel og gårdsplass, og hage beplantet med gressplen, hekk, frukttrær og -busker.

Tomtearealet har potensial. Se naboeiendommer foran og bak eller konferer med megler.

Parkering

Garasje for 1 bil og parkering på egen gårdsplass.

Adkomst

Husebybakken har adkomst enten fra Ring 3/Ullernchausséen ved Radiumhospitalet eller fra Sørkedalsveien ved Makrellbekken og Njårdhallen til Morgedalsveien treffer Husebybakken.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med varmekabler og panelovner. Peis i stue og vedovn kjeller. Strømforbruk gjennomsnitt 3 siste år: 28.784 kWh per år.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster kr 9 200,- for tomannsbolig med eget gnr/bnr. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.