Eiendom

Montebello - Flott terrassebolig med god standard - Stor vestvendt terrasse og nydelig kveldssol - Garasje med direkte adkomst - Velkommen!

Montebello - Flott terrassebolig med god standard - Stor vestvendt terrasse og nydelig kveldssol - Garasje med direkte adkomst - Velkommen!
 • Sondreveien 2 M er en innbydende 4-roms selveierleilighet med god planløsning og stor vestvendt terrasse på ca. 28 kvm.
 • Stuen har store vinduer mot vest som slipper inn mye lys, og har direkte utgang til terrassen.
 • Den store terrassen er leilighetens hovedattraksjon, med sol fra midt på dagen til sent på kveld.
 • Nærområdet på Montebello er veletablert med store, velstelte grøntarealer mellom bebyggelsen, som gir en åpen og fri følelse.
 • Stuen har god plass for fleksibel møblering samt en flott åpen peis.
 • Stuen har god plass for fleksibel møblering samt en flott åpen peis.
 • Stuen har god plass for fleksibel møblering samt en flott åpen peis.
 • Hall som knytter de øvrige rommene i boligen sammen.
 • Kjøkkenet fremstår meget flott med snekkertilpasset innredning fra Vegårdshei Trevare og hvitevarer fra MIELE.
 • Kjøkkenet har store benkeflater og godt med skapplass!
 • Kjøkkenet inneholder hvitevarer som integrert stekeovn og platetopp, oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap og fryseskap i nisje samt ventilator.
 • Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er stort nok til at man kan ønske gjester velkommen samtidig som de har god plass til å henge av seg ytterklær.
 • Leiligheten har to soverom med tilhørende garderobeløsninger.
 • Hovedsoverommet har direkte adkomst til et delikat baderom samt utgang til terrassen.
 • Leiligheten har to meget delikate baderom/wc, begge rehabilitert i 2012 med lyse fliser på gulv og vegger. Det største badet har adkomst fra hovedsoverommet.
 • Badet har varmekabler i gulvet og er utstyrt med innebygget dusj-badekar, stor heldekkende servant med underskap, speil med lys, vegghengt wc og god belysning med downlights.
 • Soverom 2 har plass til dobbeltseng og store vinduer med flott utsyn.
 • Gode oppbevaringsmuligheter i hallen.
 • Baderom 2 fremstår meget delikat med lyse fliser, lekker servant og god belysning med downlights.
 • Denne leilighetens beliggenhet mot vest med fjordutsikt, samt det faktum at den har direkte adkomst fra garasjen, gjør den til en attraktiv leilighetstype som ligger optimalt til med tanke på kveldssol.
 • Plantegning Sondreveien 2 M

Fakta

 • Sondreveien 2 M
 • Primærrom
  144
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 900 000 ,-

Omkostninger

8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))
4 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
237 049,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 137 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  144
 • Tomt
  6712

Velkommen til Sondreveien 2 M

Sondreveien 2 M er en innbydende 4-roms selveierleilighet med god planløsning og stor vestvendt terrasse på ca. 28 kvm. Leiligheten ligger i byggets andre etasje (1U) med trappefri adkomst direkte fra garasjen. Den store terrassen er leilighetens hovedattraksjon, med flott fjordutsikt og sol fra midt på dagen til sent på kveld. Ute på terrassen kan våren og sommeren nytes til fulle drag.

Leiligheten har en romslig stue med peis og store vindusflater og utgang til terrassen. Hjertet i boligen er et lekkert snekkerbygget kjøkken fra Vegårdshei Trevare. Kjøkkenet er innholdsrikt med moderne innredning og spiseplass samt vaskeroms-hjørne. Boligen har to soverom hvorav hovedsoverommet har bad en-suite og direkte utgang til terrassen. Forøvrig har leiligheten et ekstra dusjbad/wc, romslig entré samt spisestue/tv-stue og 2 innvendige boder med god størrelse. Det medfølger en garasjeplass i tilstøtende garasjeanlegg med direkte, trappefri adkomst. Velkommen til en hyggelig opplevelse!

Beliggenhet

Nærområdet på Montebello er svært veletablert med store, velstelte grøntarealer mellom bebyggelsen, noe som gir en åpen og fri følelse. Noen hundre meter ovenfor eiendommen, ligger Montebello Bad & Trim med temperert basseng, treningsapparater og behandlingsrom. Nærområdet forøvrig består av de populære friområdene i Mærradalen og i Husebyskogen, med turstier og lysløype. Området er forøvrig et eldorado for hundeeiere!

Turmulighetene her, sommer som vinter, er ifølge beboerne i nabolaget blant områdets beste kvaliteter. Det er kun noen få minutters gangavstand til Montebello T-banestasjon, med kort reisetid til Majorstuen og Sentrum. Ved Njårdhallen er det SATS ELEXIA treningssenter og dagligvareforretning.

Kort fortalt

- Flott selveierleilighet med god standard.
- 2 delikate baderom/wc rehabilitert i 2012.
- Stor stue med utgang til terrasse på ca. 28 kvm.
- Vestvendt terrasse med fjordutsikt og kveldssol.
- Automatiske persienner i stuen fra 2016.
- Lyst og pent kjøkken levert av "Vegårdshei Trevare".
- Hovedsoverom med lekkert baderom en-suite.
- Gjennomgående pene gulv i hele leiligheten.
- Parkering i garasje med trappefri adkomst.
- Plassen har strøm for elbil og er meket #45.
- 2 store boder med adkomst fra leiligheten.

Byggemåte

Fundamentert til faste/komprimerte masser og fjell. Støpt såle av betong. Grunnmur i støpt betongkonstruksjon. Murkonstruksjon utvendig forblendet med spekket teglstein. Utfyllende betongceller i bindingsverk med utvendig kledning. Trevinduer og terrassedører med 2-lags isolerglass fra 2006 i originale vindusrammer fra byggeår. Originalt isolerglassvindu på soverom 1. Tredører. Swedoor entrèdør fra 2011 med brannklassifisering B30 og lydisolering dB 40. Flatt tak i betongkonstruksjon. Antatt tekket med PVC folie og membran. Mekanisk festet. Takrenner, nedløpsrør, takbordbeslag og pipehatter i malt metall. Opplysningene er hentet fra tilstandsrapport som ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Arealer

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 166 kvm, Bruttoareal: 183 kvm

Innhold

Vestvendt terrasseleilighet som inneholder: Romslig entré, kjøkken med spiseplass, spisestue/tv-stue, stue med peis og utgang til terrasse, 2 soverom hvorav hovedsoverom har bad en-suite og utgang til terrasse, baderom 2, terrasse på ca. 28 kvm., to store boder samt garasjeplass i felles parkeringsanlegg.

Entré
Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen. Rommet er stort nok til at man kan ønske gjester velkommen samtidig som de har god plass til å henge av seg ytterklær. Entréen er godt opplyst med taklampe og det er montert dørtelefon.

Kjøkken
Kjøkkenet fremstår meget flott med snekkertilpasset innredning fra Vegårdshei Trevare og hvitevarer fra MIELE. Kjøkkeninnredningen har store benkeflater, godt med skapplass og inneholder hvitevarer som integrert stekeovn og platetopp, oppvaskmaskin, frittstående kjøleskap og fryseskap i nisje samt ventilator. I tillegg har kjøkkenet en egen sone med opplegg for vaskemaskin.

Stuer og terrasse
Hovedstuen har store vinduer mot vest som slipper inn mye lys, og har direkte utgang til terrassen. Fra den vestvendte terrassen er det nydelig kveldssol og utsikt mot Oslofjorden. Videre har stuen god plass for fleksibel møblering samt en flott åpen peis. I bakkant av hovedstuen ligger biblioteket som også passer fint som tv-stue, eller som en mer formell og lukket spisestue.

Terrassen er delvis overbygget og fremstår som en forlengelse av stuen, og innbyr til lange sommerkvelder i hyggelige omgivelser.

Soverom og garderober
Leiligheten har to soverom med tilhørende garderobeløsninger. Hovedsoverommet har direkte adkomst til et delikat baderom samt utgang til terrassen. Soverom 2 har plass til dobbeltseng og store vinduer med flott utsyn. For ekstra lagringsmuligheter har boligen to innvendige boder med god størrelse.

Baderom
Leiligheten har to meget delikate baderom/wc, begge rehabilitert i 2012 med lyse fliser på gulv og vegger. Det største badet har adkomst fra hovedsoverommet. Dette badet har varmekabler i gulvet og er utstyrt med innebygget dusj-badekar, stor heldekkende servant med underskap, speil med lys, vegghengt wc og god belysning med downlights.

Bad 2 har lyse fliser på gulv og vegger, varme i gulv, dusjnisje med skyvedører i metallramme og glass, lekker servant, speil og vegghengt wc samt god belysning med downlights.

Meglerens kommentar
Denne leilighetens beliggenhet mot vest med fjordutsikt, samt det faktum at den har direkte adkomst fra garasjen, gjør den til en attraktiv leilighetstype som ligger optimalt til med tanke på kveldssol. Undertegnede betrakter boligens kombinasjon av kvaliteter og beliggenhet grensende til Mærradalen som ettertraktet.

Oppvarming - Teknisk

Varmeanlegg med elektrisk gulvvarme på begge baderom. I tillegg panelovner med Nobø varmestyring og åpen peis i stuen. Naturlig avtrekk fra ventiler tilkoblet luftekanaler fra byggeåret. I tillegg luftespalter på vinduer. Periodisk mekanisk avtrekk fra kjøkken og baderom. Varmtvannsbereder på ca. 300 liter OSO bereder fra år 2000 montert i bod 2. Automatiske persienner i stuen fra 2016. Manuell markise på terrassen. Utelys og varmelampe i tak på terrassen. Sikringsskap med automatsikringer plassert i bod 1. Dørtelefon. Kabel-tv/bredbånd. Alarm tilkoblet Verisure alarmsentral.

Parkering / Garasje

Det medfølger en parkeringsplass i felles garasjeanlegg med direkte adkomst til leilighetsplan. Plassen har strøm for elbil og er meket #45.
Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei og er tilknyttet kommunalt vann- og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 2 129 338,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 6 813 882,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger (terrassehus). Reguleringsbestemmelse S-1600. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal: https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Beskrivelse av sameiet

Boligsameiet Sondreveien 2 G-N består av 28 eierseksjoner, og er en del av Søndre Huseby Boligstiftelse. Sameierne fester Gnr. 29, Bnr. 573 i Oslo kommune. Sameiets formål er å ivareta sameiernes fellesinteresser og administrere eiendommen og felles anlegg på vegne av sameierne.

Sameiet er registrert i Brønnøysundregistrene med org. nummer 979 912 420, og sameiets forretningsfører er Tone Bjerknæs-Jacobsen. Sameiets bygningsmasse er forsikret i W.R Berkeley Insurance, med polisenummer 200027.2.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning for 2016 som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l. Sameiet har ikke langsiktig gjeld. Husdyrhold er tillatt, under forutsetning av at den ikke sjenerer andre beboere, samt at styret har gitt sin godkjennelse.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1. Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 524,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Felles forsikring, festeavgift, garasjegebyr, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, utvendig vedlikehold og strøm til fellesarealer.

Strømforbruket siste år har vært på ca. kr. 10 200,- (11 500 kWh) ifølge selger.

Eiendomsskatt for 2017 utgjør kr. 6 116,- for denne seksjonen.

Bygningen er forsikret via sameiet i W.R Berkeley Insurance (polisenummer 200027.2)
Innboforsikring tegnes av ny eier.

Vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kan medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
222 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 900 000,-))
4 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
237 049,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 137 049,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Festeavtale

Sameiet Sondreveien 2 G-N er en del av Søndre Huseby Boligstiftelse, som fester tomt av Eidis Huseby. Festetiden er 99 år fra kontraktens underskrift, datert 03.02.1972. Festekontrakten ble reforhandlet i 2012, og fester er Søndre Huseby Boligstiftelse - SHB - som igjen fremfester til hver enkelt seksjonseier.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut til boligformål. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er påhviler hverken odel eller konsesjonsplikt på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.