Eiendom

ULLERNÅSEN - Lys og innholdsrik kjedet enebolig i svært barnevennlig og attraktivt boligområde - flotte uteplasser og hage med gode solforhold - 2 moderne bad - 2 peiser - kort avstand til off. komm.

ULLERNÅSEN - Lys og innholdsrik kjedet enebolig i svært barnevennlig og attraktivt boligområde - flotte uteplasser og hage med gode solforhold - 2 moderne bad - 2 peiser - kort avstand til off. komm.

Fakta

 • Skogfaret 35 B
 • Primærrom
  138
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  9 500 000 ,-

Omkostninger

9 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
237 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 500 000,-))
--------------------------------------------------------
249 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 749 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  138
 • Tomt
  678

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 13 135,- per år (2017).
Eiendomsskatt utgjør kr. 4 905,- per år (2017).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde på Ullern i Oslo. Her har man nærhet til skoler, barnehager (Skogfuglen barnehage ligger like ved), offentlig kommunikasjon (buss i Vækerøveien, T-bane ved Åsjordet), samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på bl.a. Røa og CC Vest kjøpesenter ved Lilleaker. Ullern ligger sørvest i Oslo og består av rolige villastrøk, supplert med blokkbebyggelse.

Nærmeste dagligvarebutikk (Rema 1000) ligger i Vækerøveien, ca. 5 min. gangavstand fra boligen. Også søndagsåpen Joker i Vækerøveien. Et par hundre meter fra boligen finner man en felles lekeplass/fotballbane/skøytebane som brukes året rundt. Ullern Idrettsforening tilbyr bandy, basketball, fotball, håndball og gymnastikk.

Videre er det hyggelige turstier opp til Bogstad golfbane og marka med flotte turmuligheter sommer som vinter. Lysakerelven ligger få minutter fra eiendommen og har et flott rekreasjonstilbud med turstier, badekulper og lekeområder. For øvrig ikke langt ned til idylliske Vækerø park og Sollerudstranda med pent opparbeidede friområder og bademuligheter.

Innhold

Kjeller:
Primærrom utgjør 45 m² som omfattes av gang/trappegang, soverom/kjellerstue med peis, bad/wc og vaskerom. Sekundærrom utgjør 5 m² som omfattes av to boder. Soverom/kjellerstuen er i dag tatt i bruk og innredet som dette fra selgers side. Dette rom er iht. opprinnelige plantegninger godkjent som bod og dermed ikke godkjent som rom for varig opphold. Videre bruk vil være kjøpers hele ansvar og risiko. Det gjøres oppmerksom på at takstmanns oppmålinger og betegnelser gjøres etter dagens bruk.

1. etasje:
Primærrom utgjør 52 m² som omfattes av entré, gang med trappegang, stue/spisestue med peis og kjøkken med spiseplass. Fra stuen har man utgang til solrik vestvendt terrasse på 13 m².

2. etasje:
Primærrom utgjør 41 m² som omfattes av gang/trappegang, to soverom og bad/wc. Tre praktiske lagringsrom bak knevegger. Lukeadkomst fra gangen til lagringsloft med lys og gulv. Fra det ene soverommet har man utgang til vestvendt veranda på 6,5 m².

Standard

Halvpart av vertikaldelt tomannsbolig oppført i 1995 med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Boligen er vesentlig oppgradert i regi av dagens eier med bl.a. oppussing av begge bad i hhv. 2007 og 2013, nye fliser i entré, gang og kjøkken i 1. etasje, samt i gang i kjeller. Videre er soverom/kjellerstuen oppgradert med nye innvendige overflater og ny walk-in garderobe i tilknytning. Utstrakt bruk av energibesparende LED-belysning og downlights montert i alle etasjer. Boligen fremstår som lys og romslig og egner seg svært godt som familiebolig, beliggende i et rolig og barnevennlig nabolag.

Kjøkken:
Norema kjøkkeninnredning fra byggeår med glatte hvitmalte fronter. Frontene er nymalte, nye vridere er montert og benkeplater er slipt og oljet i 2017. Stålplate på vegg over benkeskap. Benkeplate i granitt til venstre for koketopp. Benkeplater for øvrig i heltre eik med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator med avtrekk til kanal. Medfølgende komfyr og oppvaskmaskin.

Våtrom:
2. etasje:
Flott bad med skapinnredning med skapstamme og glatt front i laminat med trestruktur fra Sit-In. Benkeplate i sort herdet glass og oval sort servant montert på benkeplate. Veggskap med to speilfronter og en glatt front i laminat med trestruktur over servant. Innfliset Philippe Starck badekar med dusj, dusjhjørne med to buede fronter i herdet glass, regnfallsdusj og hånddusj og veggfestet klosett med innfliset sisterne.
Ifm. oppgraderingen av badet i 2007 ble bjelkelaget forsterket med stålbjelker, nytt betonggulv med elektrisk varme og fliser ble etablert, samt nye flislagte veggflater. Alt av innredning og sanitærutstyr er montert ifm. oppgraderingen.

Kjeller:
Bad fra 2013 med skapinnredning med to skuffefronter i hvit høyglans og hvit servantplate. Speil på vegg over servant. Høyskap med to glatte fronter i hvit høyglans. Dusjhjørne med to faste felt og skyvedørsfront i herdet glass, regnfallsdusj og hånddusj. Hvit servant og veggfestet klosett med innfliset sisterne.

Praktisk separat vaskerom med garderobeskap med glatte hvite fronter. Benkeskap med beslag og kum i rustfritt stål. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Varmtvannsbereder på 300 liter.

Himling:
Kjeller: Malte plater. Downlights på bad og downlgihts/LED-belysning i soverom/kjellerstue. Takhøyde er målt til ca. 2,3 m. av takstmann.
1. etasje: Malte plater. Downlights i stue (LED). Nedforet felt med malte plater og downlights i overgang vegg/himling på kjøkken.
2. etasje: Malte plater. Downlights på bad/wc og stort soverom.

Vegger:
Kjeller: Fliser og malte plater på bad. Platekledning med malt glassfiberstrie i gang og vaskerom. Malte plater på soverom/kjellerstue.
1. etasje: Platekledning med malt glassfiberstrie i alle rom.
2. etasje: Fliser på bad. Platekledning med malt glassfiberstrie for øvrig.

Gulv:
Kjeller: Fliser i gang (lagt flis på flis). Fliser med gulvvarme på bad. Fliser på vaskerom. Enstavs eikeparkett i soverom/kjellerstue og garderobe. Fliser i bod.
1. etasje: Fliser med gulvvarme i entré og i kjøkken. Tilsvarende fliser i gang med trapp. Trestavs eikeparkett i stue.
2. etasje: Trestavs eikeparkett i gang og på begge soverom. Fliser med gulvvarme på bad.
Loft: Gulvsponplater.

Øvrig fast inventar:
Kjeller:
Innebygget garderobeskap med to profilerte hvite fronter i gang. Soverom/kjellerstue innredet med garderobe med hyller, stenger og skuffer. Malt innredning i tre mot vegg på begge sider av peisen bestående av benkeskap med profilerte fronter og bokhyller over.

1. etasje:
Garderobeskap med tre speilfronter i entré.

2. etasje:
Plassbygde garderobeskap med hvite sjalusifronter på soverom 1. Skyvedørsgarderobe med tre speilfronter på soverom 2.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Tomannsbolig oppført i 1995 med betongfundamenter på fast grunn. Grunnmur i pusset og malt lecamur eller betong. Gulv på grunn i betong. Etasjeskille i trebjelkelag. Saltak i trekonstruksjon, tekket med takstein. Takutstikk (gesims) med splatekledning av glattkant bord og fluenetting under. Sorte renner og nedløpsrør i plastbelagt stål. Yttervegger med isolert bindingsverk og utvendig liggende kledning i malt trepanel. Vinduer med tolags isolerglass, ventiler i alle vinduer. Markiser over stuevinduer mot vest. Ytterdør i malt tre. Trapp til ytterdør med sidevanger, trinn, repos og rekkverk i malt tre. Verandadører med tolags isolerglass. Trapp fra veranda til terreng i malt tre. Veranda i 1. etasje med trekonstruksjon med terrassebord på overflate, rekkverk i malt tre. Veranda i 2. etasje med dekke i trebjelkelag med glattkant bord på overflate (spaltegulv). Rekkverk i malt tre. Manuell markise. Helsvings interntrapper med sidevanger, trinn og rekkverk i malt tre. Oppmurt pipe i leca, pusset og malt i alle etasjer bortsett fra på loft. Peis i kjeller med glassdører og ildfast sten i brannkammer. Omramming i stålplate rundt glassdører. Ildfast felt med stenplate på gulv foran brannkammer. Peis med tilsvarende utførelse i 1. etasje. Vannrør i boligen utført i kobber, avløpsrør i plast. Avløpsledninger mest sannsynlig fra byggeår.

Bebyggelse

Bebyggelse på tomten består av vertikaldelt tomannsbolig. Øvrig bebyggelse i nærområdet består hovedsakelig av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Fellestomt: 678 kvm.

Flat tomtegrunn, opparbeidet med gruslagt adkomst, skiferbelagt platting, plenarealer og beplatning. Vestvendt terrasse med trappeadkomst til hage, som er avgrenset med tujahekk mellom bygningen og Skogfaret. Frittstående bod (7 m²) er satt opp i hage. Godt utsyn og gode solforhold på eiendommen.

Parkering

Biloppstillingsplasser på gårdsplass/innkjørsel ved boligen. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Fra Vækerøveien, ta av inn Lyseveien og deretter første avkjøring til venstre inn Skogfaret. Følg veien innover et par hundre meter og boligen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. Peis i stue i 1. etasje og i kjellerstue/soverom. Varmtvannsbereder (300 L) er plassert i vaskerom i kjeller.

Strømforbruk utgjør ca. 23 000 kWh pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Da dette er et lite sameie (bestående av 2 seksjoner), har styret liten/ingen aktivitet. Sameierne ordner opp de fleste spørsmål uten møteinnkalling og referatskriving. Sameierne betaler ikke inn felleskostnader, men deler direkte løpende kostnader (eksempelvis vedlikehold etc.). Kommunale avgifter betales separat av seksjonene. Følgelig er det ikke noe andel fellesgjeld eller formue tilknyttet seksjonen, og sameiet har ingen vedtekter, regnskap eller felles lån å vise til.

Skoler

- Montessoriskolen Lyse: 0.3 km.
- Lysejordet skole: 0.8 km.
- Bjørnsletta skole: 0.9 km.
- Ullern videregående skole: 2.7 km.
- Persbråten videregående skole: 2.7 km.

Barnehager i nærområdet:
- Skogfuglen barnehage: 0 km. (ligger rett over veien)
- Montessoribarnehagen Solsikken: 0.3 km.
- Lysejordet barnehage: 0.7 km.

Avstander i luftlinje.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht kommune om utleie av hele boligen som en bruksenhet.