Eiendom

BISLETT / ADAMSTUEN - Attraktiv og pen 2-roms hjørneleilighet i 4.etasje - Heis, solrik balkong og nydelig utsikt mot Stensparken.

BISLETT / ADAMSTUEN - Attraktiv og pen 2-roms hjørneleilighet i 4.etasje - Heis, solrik balkong og nydelig utsikt mot Stensparken.
 • Bjørn Støylen i Nordvik & Partners avd. Frogner har gleden av å presentere en flott 2 roms hjørneleilighet med solrik balkong.
 • Deilig balkong med kveldssol
 • Deilig balkong med masse sol og utsikt mot Stensparken. Usjenert.
 • Nærmeste nabo og hyggelig utsyn mot flotte Stensparken
 • Lys stue med god plass til sofaseksjon og naturlig avstand til tv
 • God og arealeffektiv planløsning, delvis åpent mot separat kjøkken
 • Plass også til spisebord
 • Leiligheten ble renovert i 2003 og er senere malt i 2010
 • Pent og praktisk kjøkken
 • Romslig soverom med plass til dobbeltseng
 • Godt med lagringsplass i garderobeskap
 • Romslig gang
 • Pent bad med fliser på gulv og vegger, dusjnisje og vegghengt toalett
 • Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
 • Hyggelig entré/gang med god lagringsplass
 • Flislagt gulv i entré og innebygd garderobeskap
 • Fasade Stensgata 16 - leiligheten ligger i 4.etasje med heisadkomst
 • Usjenrt og fin utsikt fra balkong mot idylliske Stensparken
 • Plantegning
 • 02fasade
 • Fasade Stensgata 16 - leiligheten ligger i 4.etasje med heisadkomst
 • Bjørn Støylen i Nordvik & Partners avd. Frogner har gleden av å presentere en flott 2 roms hjørneleilighet med solrik balkong.
 • Leiligheten ble renovert i 2003 og er senere malt i 2010
 • God og arealeffektiv planløsning, delvis åpent mot separat kjøkken
 • Lys stue med god plass til sofaseksjon og naturlig avstand til tv

Fakta

 • Stensgata 16
 • Primærrom
  52
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 950 000 ,-

Omkostninger

3 950 000,- (Prisantydning)
113 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
4 063 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
101 570,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 4 063 000,-))
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
115 714,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
4 178 714,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  52
 • Tomt
  380

Beskrivelse

Bjørn R. Støylen har gleden av å presentere en flott 2-roms selveiet hjørne-/endeleilighet i usjenert 4. etasje med vestvendt balkong og utsikt mot Stensparken. Bygget og leiligheten har standard fra 2003, er pen og velholdt og gir et meget godt totalinntrykk. Hele leiligheten, vegger, tak og lister er malt opp i 2010. God og arealeffektiv planløsning med blant annet innebygd garderobeskap i entré. Svært attraktivt beliggende, stille og trafikkskjermet i indre bygård.

Innhold

4. etasje med heis: Entré, flislagt bad/wc, kjøkken, stue/spisestue med utgang vestvendt balkong og soverom.

Kjellerbod.
Automatsikringer
Kabel-tv, opplegg bredbånd.

Standard

Entré
Hyggelig entré med plass til jakker og sko. B-30 entredør med kikkehull og callinganlegg.

Stue
Lys og romslig stue med plass til spiseseksjon og sofagruppe. Utgang til romslig sydvestvendt balkong med svært gode solforhold, usjenert og flott utsikt mot Stensparken. Kveldssol.

Kjøkken
Pent kjøkken med åpen løsning mot stue, innredning med hvite glatte fronter, belysning under overskap, fliser over benk, og opplegg oppvaskmaskin.

Bad/wc
Pent bad med fliser på gulv og vegger, dusjnisje, vegghengt toalett og opplegg vaskemaskin. Speil og belysning.

Gulv Fliser i entré og på bad, ellers parkett.
Vegger Malte vegger, fliser på bad.
Himlinger Malte himlinger.

Balkong
Romslig sydvestvendt balkong med svært gode solforhold både dag og kveld. I tillegg forholdsvis usjenert og fin utsikt mot Stensparken.

Ovennevnte arbeider/standard er fra 2003 da bygget ble ombygd. I tillegg ble leiligheten malt i 2010.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggenhet i rolige omgivelser. Leiligheten ligger meget sentralt og populært til i Stensgaten på Adamstuen / Fagerborg. Vestvendt balkong vendt ut mot Stensparken. Umiddelbar nærhet til alle tenkelige servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Kort vei til Universitetet og Høyskolen i Oslo, Bislett Stadion, samt gangavstand til sentrum og Bogstadveien med sitt mangfold av butikker, caféer, osv. Flotte parker og rekreasjonsområder i nærheten med bl.a. Stensparken og St.Hanshaugen. Stensgaten er en stille boliggate på Adamstuen.

Adamstuen torg ble oppgradert i 2011, og her finnes blant annet hyggelige kaféer, grønnsakhandel, Baker Hansen, nyåpnet bakeri Oslo Raw og to sushi-restauranter. Ved grøntområdet "Idioten" har Åpent Bakeri bakeriutsalg mandag - søndag med hyggelig uteservering.

God offentlig kommunikasjon med flere trikkeholdeplasser i umiddelbar nærhet (Stensgaten, Adamstuen Torg) som tar deg effektivt til sentrum, Oslo S, Ullevål Sykehus og Blindern og Veterinærhøgskolen og Høgskolen i Oslo. På Bislett, ca. 6 minutters gange fra leiligheten finnes bussholdeplass for 21-bussen som tar deg til Sagene, Torshov, Carl Berner, Solli Plass, Aker brygge/Tjuvholmen m.m.

I nærområdet har du et stort utvalg av dagligvarebutikker. Den nærmeste er Joker (også søndagsåpen). Innen et par minutters gange når du Coop Ekstra, Kiwi og Bunnpris.

Kun en liten spasertur til St. Hanshaugens nisjebutikker og caféer som bl.a. Gutta på haugen, Pascal, Smalhans og Java kaffe- og vinbar. Få minutters gange også til sentrum og Majorstuen med Norges mest kjente handlegate Bogstadveien/Hegdehaugsveien.

Felleskostnader

Kr. 3 457 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Kabel-tv / bredbånd ( mini Get box ), vaktmestertjenester, felles forsikring, kommunale avgifter og andre driftskostnader.

Tomt

380 kvm eiet fellestomt. Hyggelig opparbeidet indre gård.

Fellesgjeld

Sameiet har et annuitetslån i Handelsbanken med en restsaldo på kr. 2.574.355. Restløpetid: 12 år 4 md. Flytende rente: 3,90% pr. 04.01.18.
Andel fellesgjeld er oppitt som kr. 113 000 pr. 31.12.2017. Hvorav restsaldo: kr. 112.992 og kapitalkostnader kr. 963.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdien for primærbolig er kr. 1 004 834 pr. 31.12.16
Formuesverdien for sekundærbolig er kr. 3 215 470 pr. 31.12.16
*Tallene er hentet fra skatteetatens boligkalkulator.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Det foreligger brukstillatelse på ombygging av hybelhus til leiligheter fra 2003, henlagt uten ferdigattest i 2013.
Dokumentene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 52 kvm, Bruksareal: 52 kvm, Bruttoareal: 56 kvm

4. etasje.
Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, flislagt bad/wc, kjøkken, stue/spisestue med utgang vestvendt balkong og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Adkomst

Adkomst fra Stensgata via indre gård til felles inngangsparti til etasjene. Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til byggeområde for boliger etter bestemmelsene i S-2255 av 28.07.1977. Reguleringsbestemmelser i tilknytning til endret reguleringsplan for Oslo sentrum og indre sone i Oslo kommune med tilhørende endringer i S-2937 av 01.10.1987. (Planen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 (kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn)).

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Stensgata 16, org.nr: 985776342. Sameiet består av 24 seksjoner.
Styreleder: Tom Nyquist

Regnskap

Årsresultatet for 2016 viste et overskudd på kr. 237 798. Driftsinntekter i 2016 var til sammen kr 900 012. Driftskostnadene i 2016 var til sammen kr 561 025. Dette er kr 70 975 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnader til drift og vedlikehold enn budsjettert.

Det ble budsjettert med kr. 90 000 til alminnelig drift og vedlikehold. og et årsresultat på kr. 175 427 for 2017.

Vedtekter / husordensregler

Årsresultatet for 2016 viste et overskudd på kr. 237 798. Driftsinntekter i 2016 var til sammen kr 900 012. Driftskostnadene i 2016 var til sammen kr 561 025. Dette er kr 70 975 lavere enn budsjettert og skyldes i hovedsak lavere kostnader til drift og vedlikehold enn budsjettert.

Det ble budsjettert med kr. 90 000 til alminnelig drift og vedlikehold. og et årsresultat på kr. 175 427 for 2017.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: stoylen@nordvikpartners.no eller SMS: 91 32 15 25 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.