Eiendom

Beste Majorstuen - En eksklusiv, klassisk og meget lekker 3-roms med høy standard fra 2017 - stor og solrik balkong mot bakgård - 2 ildsteder - garasjeleie*

Beste Majorstuen - En eksklusiv, klassisk og meget lekker 3-roms med høy standard fra 2017 - stor og solrik balkong mot bakgård - 2 ildsteder - garasjeleie*
 • En eksklusiv, klassisk og meget lekker 3-roms med høy standard fra 2017 og stor og solrik balkong mot bakgård
 • Balkongen har god plass til utemøbler, gode solforhold og skjermet beliggenhet
 • Lekkert KVIK-kjøkken fra 2017 med integrerte hvitevarer av høy kvalitet
 • Leiligheten har et klassisk og herskapelig preg med doble fløydører som skille kjøkken/spisestue og stue
 • Eksklusivt bad med tidsriktige fliser og delikat innredning fra 2017
 • Bad fra 2017 med opplegg for vaskemaskin
 • Innbydende gang med klassiske fliser og varmekabler fra 2017
 • Gang
 • Separat wc i samme stil
 • Stue
 • Leiligheten har god takhøyde, er gjennomgående og fremstår som svært lys og luftig
 • Stue/kjøkken med doble fløydører, smijernsovn, god takhøyde og høy standard
 • Lekkert KVIK-kjøkken fra 2017 - leiligheten kobinerer høy standard og klassiske detaljer
 • Kjøkken
 • Stort, lyst og sjarmerende hovedsoverom med smijernsovn og walk-in-garderobe
 • Hovedsoverom
 • Lekker walk-in med masse plass og pen innredning - soverommene vender mot bakgård
 • Hovedsoverom
 • Soverom 2 med utgang til balkong
 • Solrik balkong mot bakgård (vender mot sydvest)
 • Fasade - en av Majorstuens beste beliggenheter- tilbaketrukket, men allikevel sentralt med Bogstadveien rett rundt hjørnet
 • Begge soverom og balkong vender ut mot hyggelig og grønn bakgård
 • Plantegning
Solgt

Fakta

 • Ole Vigs gate 6
 • Primærrom
  81
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 500 000 ,-

Omkostninger

6 500 000,- (Prisantydning)
5 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 505 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
166 870,- (Dokumentavgift)
1 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
176 769,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 681 769,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  81
 • Tomt
  422

Beskrivelse

En eksklusiv, klassisk og meget lekker 3-roms selveier med fantastisk beliggenhet på beste Majorstuen. Leiligheten har gjennomgått en omfattende oppussing i 2017 og fremstår som strøken og innflytningsklar. Det er brukt materialer og utstyr av høy kvalitet og kombinasjonen med en rekke originale detaljer gjør dette til et sjeldent lekkert objekt.

Leiligheten har en god og gjennomgående planløsning med et stort kjøkken/spisestue med doble fløydører inn til stuen. Det er en lekker smijernsovn i stuen og god plass til det man måtte ønske av møblement. Videre har leiligheten to romslige soverom mot bakgård hvorav det ene har utgang til en stor og solrik balkong. Balkongen vender mot sydvest og har god plass til det man måtte ønske av utemøbler - perfekt for late sommerdager. Hovedsoverommet har også en elegant walk-in-garderobe. Leiligheten har god takhøyde, 2 ildsteder, 3 rosetter i taket (stue, kjøkken og hovedsoverom) og store vinduer som skaper en lys og luftig atmosfære.

Svært ettertraktet og populær beliggenhet på beste Majorstuen med gangavstand til alt Oslo vest har å tilby. Her bor du sentralt, men allikevel skjermet og tilbaketrukket.

En sjelden mulighet som bør oppleves. Velkommen på visning.

Kort oppsummert:
- Høy standard/nyoppusset i 2017
- Stor og solrik balkong
- 2 ildsteder
- En rekke lekre og klassiske detaljer
- God, gjennomgående planløsning
- Mulighet for garasjeleie i nærheten (ved ledighet)
- Fleksibel overtagelse
- Ettertraktet beliggenhet
- Bra med bodplass

Innhold

Leiligheten ligger i bygningens 2. etg. og inneholder: Gang, bad, separat wc, 2 soverom, kjøkken og stue. Utgang til ca. 6 kvm balkong fra ett soverom. Etasjeovn i stue og på ett soverom.

1 kjellerbod og 1 romslig loftsbod.

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående høy standard etter opppussing i 2017 med bl.a. nytt kjøkken med hvitevarer (KVIK), rålekkert nyoppusset bad/wc med eksklusive fliser, oppgraderte automatsikringer og innvendig el. anlegg, delvis nye innvendige dører, nyslipte og behandlede gulv samt generell oppussing av øvrige overflater.

Her er det bare å flytte rett inn.

Vinduer
3-lags isolerglass i treramme. Vinduer produsert i 1983.

Ytterdører og porter
Inngangsdør samt dør til baktrapp i brannklasse B 30. 35 dB. Balkongdør med 2-lags isolerglass (2-fløyet). Balkongdør produsert i 2004.

Innvendige dører
Hvite formpressede speildører i trekarm. Doble fløydører.

Balkonger, terrasser ol.
Ca. 6 kvm balkong med adkomst fra ett soverom. Balkonggulv med terrassebord. Det er montert markise, utebelysning og strømuttak.

Piper, plassbygde ildsteder m.v.
Etasjeovn i stue og på ett soverom.

Kjøkkeninnredning
Kjøkken med spiseplass. Kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Stein/kompositt benkeplate med underlimt skyllekum og ettgreps blandebatteri. Belysning under overskap. Hvitevarer bestående av induksjon koketopp, stekeovn, micro, kjøl/frys og oppvaskmaskin. Ventilator over kokesone. Nytt kjøkken med hvitevarer i 2017. Det er montert elektronisk lekkasjevarsler/vannstopp i kjøkkenbenk.

Bad
Bad innredet med dusjnisje med vegg i herdet glass, servantinnredning og speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med varmekabler, fliser på vegger og malt himling med downlights. Badet er rehabilitert i 2017 med bl.a. gulv med varmekabler, sluk, rør-i-rør system,
membran, fliser og innredning.

Separat wc
Innredet med veggmontert toalett og servant. Flislagt gulv med varmekabler, malte vegger og malt himling med downlights. Nyoppusset i 2017.

Overflater på innvendige gulv
Innvendige gulvoverflater med hvitpigmenterte/oljede furugulv. Fliser i gang, på bad og separat wc. Nyoppussede gulvflater i 2017.

Overflater på innvendige vegger
Innvendige vegger med malte flater. Fliser på bad. Nyoppussede veggflater i 2017.

Overflater på innvendig himling
Innvendige tak/himlinger av malte flater. Stukkatur/rosetter. Himling med downlights på bad, separat wc, gang og på ett soverom. Takhøyde i stue er målt til 2,85 meter. Nyoppussede takflater i 2017.

Skap og reoler
Garderobeskap i gangen og på begge soverom. Ny garderobeskap i 2017.

Diverse
- Det er montert felles brannvarslingsanlegg i bygget.
- Ventilasjon med naturlig avtrekk.
- El-skap med automatsikringer, plassert i baktrapp. Nye automatsikringer og innvendig el. anlegg i 2017.
- Dørcalling og uttak for kabel TV og bredbånd er installert i leiligheten.

Det er utarbeidet en tilstandsrapport for boligen. Denne følger vedlagt i salgsoppgaven. Se denne for nærmere informasjon om tilstandsgrad.

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv og ettertraktet beliggenhet på beste Majorstuen. Ole Vigs gate er parallellgate til Bogstadveien. Det betyr at man bor godt tilbaketrukket, stille og rolig, men samtidig i umiddelbar nærhet til alt hva området har å by på. I Bogstadveien finner man alt av shoppingmuligheter, dagligvareforretninger, bakerier, kaféer, restauranter osv. I tillegg ligger flere av områdets mest populære spisesteder rett nedenfor leiligheten. Her kan nevnes Delicatessen og Publiko.

Det er god tilgang til flere parker med gangavstand til både Frognerparken, Stensparken og St.Hanshaugen park. For de som ønsker å trene innendørs er det flere treningssentre i området. På Bislett Stadion er det også gratis innendørs løpebane. Ønsker man heller å nyte marka tar t-banen deg raskt til Frognerseteren eller Sognsvann som er flotte utgangpunkter for markas unike nettverk av turveier.

Det er gangavstand til flere av byens mest populære områder. Her kan man nå Bislett, St.Hanshaugen, Frogner og Sentrum med Karl Johans gate og videre ned til Aker Brygge og Tjuvholmen på få minutter.

Majorstuen er et kollektiv knutepunkt med tilgang til alle t-banens linjer, tre trikkelinjer og fem busslinjer. Det er også holdeplass for flybussen. Her kommer man seg raskt rundt i byen.

Felleskostnader

2 320 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Kabel-tv, gårdsforsikring, betjening av fellesgjeld og kommunale avgifter.

Felleskostnadene reduseres til kr 1 500,- per mnd fra 1. november.

Etasje

2 etasje

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året (prisendring vedtatt, ta kontakt med megler for mer info). For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Tidvis mulig å leie garasjeplass i området, ta kontakt med megler for mer info.

Formuesverdi

Formuesverdi er ikke funnet hos Skatteetaten.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang av Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på oppføring av eiendommen. Dette var heller ikke vanlig på oppføringstidspunktet. Det foreligger ekspedisjonsdokument datert 1914 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

2. etasje:
Bruksareal: 81 m².
Primærrom: 81 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken, stue, separat wc.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av leiligheten. I tillegg 2 vedfyrte ildsteder. Varmtvannsbereder på 120 liter (express). Plassert i benk på kjøkken. Varmtvannsbereder produsert i 2017.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Reguleringsplanen som følger eiendommen er helt eller delvis opphevet som følge av bystyrets vedtak 23.09.2015, sak 262 Kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon.

Sameie

Sameiet Ole Vigs Gate 6, org.nr. 998 686 261.

Sameiet planlegger å gjennomføre spyling av avløpsrør fra hver leilighet, samt fra fellesavløp i kjeller. Det er også lagt inn en inspeksjon av rør i prisen sameiet har mottatt. Dersom det ikke er noe feil ved avløp fra kjeller og ut til kommunalt avløp, så er arbeidene estimert ferdige den 25. september. Iht. styreleder har styret ingen mistanker om at noe er feil, men med aktiviteten som har vært i Ole Vigs gate siden juni, med mye graving i gaten, er det fornuftig å få dette sjekket. Kostnad for avløpsspylingen er planlagt tatt over driften.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr 5 000,- pr. 09.09.17. Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr 12 440,- pr. 09.09.17. Sameiets lån utgjør totalt kr 300 000,- pr. 09.09.17. Renten på lånet utgjør 5,75%.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har/har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.