Eiendom

FANTASTISKE SCHØNINGS GATE - Lekker og oppusset 2-roms hjørneleilighet i 4. etg. Høy standard, selveier, eksklusive detaljer, balkong og heis. Beboerparkering!

FANTASTISKE SCHØNINGS GATE - Lekker og oppusset 2-roms hjørneleilighet i 4. etg. Høy standard, selveier, eksklusive detaljer, balkong og heis. Beboerparkering!
 • Nordvik & Partners har gleden av å presentere Schønings gate 32
 • God plass til spisebord og sofagruppe
 • Stor, lekker stue med flott 1-stavs oljet eik
 • Nyoppført balkong med utgang fra stue
 • Solrik og flott balkong
 • Solrik og flott balkong
 • Store vinduer gir meget godt med lys
 • Pen kjøkkeninnredning fra Luna fra 2010
 • Pen kjøkkeninnredning fra Luna fra 2010
 • Integrerte hvitevarer
 • Meget god benke- og skapplass
 • Detalj kjøkken
 • God plass til sofakrok
 • God plass til sofakrok
 • Solskjerming på innsiden av vinduene
 • Stort og skjermet soverm og flott garderobeløsning
 • Adkomst direkte til bad og stue fra soverommet
 • Stort, fint bad med våtromsbevis fra 2001 - overflateoppusset i 2010
 • Stort, fint bad med våtromsbevis fra 2001 - overflateoppusset i 2010
 • Detalj bad
 • Entré
 • Balkong
 • Balkong
 • Flott fasade
 • Flott fasade
Solgt

Fakta

 • Schønings gate 32
 • Primærrom
  61
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  1

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  5 450 000 ,-

Omkostninger

5 450 000,- (Prisantydning)
150 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
5 600 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
143 750,- (Dokumentavgift)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
157 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 757 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  61
 • Tomt
  669

Beskrivelse

Nordvik & Partners har gleden av å presentere en lekker og oppusset 2-roms eierseksjon beliggende rolig og tilbaketrukket til i Schønings gate. Leiligheten har ett stort soverom med garderobe, stor og fin balkong, stue med delvis åpen kjøkkenløsning og stort, fint bad.

Boligen er betydelig påkostet og pusset de senere år med blant annet pent baderom, oppgradert elektrisk anlegg, ny 1-stavs parkett, kjøkken fra Luna, nye innerdører og nymalte overflater. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer, store og gode skap samt godt med benkeplass. Baderommet er bygget med varmekabler, gode løsninger, pene flisvalg og eksklusiv innredning.

Leiligheten har en smart planløsning og arealutnyttelse med romslige rom.

Det er lagt vekt på lyse og avstemte fargekombinasjoner sammen med pene gulv for å understreke et stilrent preg.

Leiligheten er beliggende høyt og fritt i gårdens 4. etasje, med enkelt heisadkomst fra inngangsparti, vendt mot hyggelige Jacob Aalls gate.

Innhold

4. etasje: Entré/gang, bad/wc, kjøkken - stue, soverom. Balkong ca. 3,5 kvm ut fra stue. Franske vinduer i stue. 1 kjellerbod ca. 4 kvm. Fellesbod og felles sykkelbod.

Standard

Kjøkken:
Kjøkken fra Luna fra 2010 med benkplate fra KVIK med nedfelt vaskekum og keramisk platetopp. Kullfilter avtrekksvifte med hette i børstet stål. Integrert komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Godt med skapplass.

Baderom:
Bad pusset opp i 2001 med dusjhjørne med dører i herdet glass. Regn og hånddusj. Heltre benkeplate med servant. Underhylle. Glass hylleløsning. Toalett. Speil og lys over servant. Opplegg for vaskemaskin. Våtromsbevis datert 17.11.2001.

Skap og reoler: Garderobeskap på soverom. Skyvedørsgarderobe i gang.

Gulv: 1 stavs Afrikansk oljet eik fra 2010. Fliser på bad og gang.
Vegger: Pusset og malte flater. Fliser på bad. Påkostninger: Overflater malt 2017.
Himling: Malt på betong. Påkostninger: Nymalte flater 2017.

Balkonger, terrasser: Balkong ut fra stue.

Beliggenhet

Leiligheten har en fantastisk beliggenhet midt på Majorstuen. Meget populært boligområde bestående av klassiske bygårder. Schønings gate er en rolig og tilbaketrukket gate med alle typer servicetilbud i nærområdet. Her finnes alt av motebutikker, nisjebutikker og kjedebutikker samt kafeer og restauranter som Delicatessen, Cru og Broker.

Boligen ligger med kort avstand til Bogstadveien/Hegdehaugsveien som er kjent for å være en av Norges beste handlegater med sitt rike tilbud av hyggelige kaffebarer, bakerier, delikatesseforretninger, frukt & grønt butikker, spisesteder, samt eksklusive spesialforretninger innen klær og mote.

Trikk og buss fra Bogstadveien og Majorstuen T-banestasjon i umiddelbar nærhet. En trikke- eller busstur fra Majorstuen tar deg enkelt til skog og mark, badeplasser samt skianlegg.

Av treningsfasiliteter i området kan man bla. velge mellom SATS på Bislett, FitnessXpress, Bislett stadion, Bislet Bad eller ELIXIA samt gangavstand til flere grøntområder som Slottsparken, Stensparken og St. Hanshaugen med sine unike tur og rekreasjonsmuligheter.

Kort gangavstand til Frognerparken og Frognerbadet med fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av byens tilbud.

Felleskostnader

Kr. 3.263,- pr. mnd. inkl. varmtvann, kabel-TV, trappevask, dugnad, vaktmestertjenester, kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, forretningsførsel og betjening av andel fellesgjeld.

Etasje

Leiligheten ligger i 4. etasje med heisadkomst.

Tomt

Opparbeidede fellesarealer i bakgård. Asfaltert areal med beplantning og sittegruppe. Hellelagt inngangsparti med diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Området er en del av ordningen "beboerparkering". Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 300,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Ligningsverdi

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 61 kvm, Bruksareal: 61 kvm, Bruttoareal: 68 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 61 m².
Primærrom: 61 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/gang, bad/wc, kjøkken - stue og soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming av leiligheten skjer elektrisk. Varmekabler på bad. Varmtvann inkl. i husleien.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Schøningsgate 32 Boligaameie, org.nr. 971279869, består av 28 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Større vedlikehold og rehabilitering i de senere år:
2016 - Etablering av balkonger til flere leiligheter med balkongdør og vinduer.
2015 - Det har vært utført en større rehabilitering av frontfasaden våren 2015. Øverste del av fasaden ble sandblåst og større sprekker ble utbedret og pusset. Resterende del av fasaden ble vasket, mindre murreperasjoner og hele fasaden inkl vinduer og dører ble malt.
2008-2009 - Utskifting av varmtvannsberedere. Det ble skiftet varmtvannsberedere i alle leilighetene høsten 2008. Kostnadene ble fordelt etter brøk og eierne fikk en faktura på beløpet.
2006-2007 - Overflatebehandlingen av vinduer og dører på fasade ut mot vei og oppussingen av trappehus, ganger og rensing av ventilasjonsrør ble ferdigstilt våren 2006.
2005-2006 - Vinduer og dører på fasade ut mot vei er blitt overflatebehandlet. I tillegg har trappehus, rømningsveier og gangarealer fått nytt gulvbelegg. Veggene i nevnte fellesarealer er malt i tillegg til dørstokker og gelender. Obos prosjekt har vært prosjektleder.

Planlagt arbeid er oppussing av bakfasade og vedlikehold av ventilasjonsanlegg. Dette er planlagt delfinansiert med lån, men ingen økning i fellesutgifter p.t.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.