Eiendom

FROGNER / BRISKEBY - Attraktiv, lys og gjennomgående 3-roms toppleilighet med heis, peis, balkong og ettertraktet beliggenhet - Lave felleskostnader - Fjordgløtt

FROGNER / BRISKEBY - Attraktiv, lys og gjennomgående 3-roms toppleilighet med heis, peis, balkong og ettertraktet beliggenhet - Lave felleskostnader - Fjordgløtt

Fakta

 • NIELS JUELS GATE 68
 • Primærrom
  71
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 290 000 ,-

Omkostninger

6 290 000,- (Prisantydning)
56 862,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
6 346 862,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
158 650,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 6 346 862,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 275,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
172 824,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 519 686,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  71
 • Tomt
  364

Beskrivelse

Vebjørn Myhre i Nordvik & Partners har gleden av å presentere en lys og moderne 3-roms toppleilighet på Frogner med heisadkomst. Leiligheten ligger usjenert til i en av byens mest ettertraktede nabolag og har en gjennomgående høy standard. Stuen har en flott innmurt peis, samt utgang til balkong med fjordgløtt. Området er preget av flotte, klassiske bygårder og byr på en rekke fasiliteter som dagligvarebutikker, treningssenter, vinmonopol, kaféer, restauranter, kino og andre servicetilbud. Kort vei til offentlig kommunikasjon som tar deg til alle byens kanter.

Kort om boligen:
Peis
Moderne
2 soverom
Separat WC
Høy standard
Heisadkomst
Integrerte hvitevarer
Dørcalling m/ kamera
Oppgang pusset opp i 2014
Praktisk utformet planløsning
Sentral og attraktiv beliggenhet
Sørvendt balkong med fjordgløtt og plass til sittegruppe

Entré:
Stor entré med videocalling og god plass til garderobeskap til oppbevaring av sko og yttertøy. Entréen har tilknytting til samtlige av leilighetens rom og er malt i lyse og nøytrale farger, noe som er gjennomgående for alle rom i leiligheten.

Stue:
Flott og velutformet stue med hjørnepeis og utgang til balkong. God plass til stor sofagruppe og spisebord med tilhørende møblement. Stuen har 1-stavs eikeparkett, store vindusflater og lys, glatte vegg- og takflater.

Kjøkken:
Stilrent kjøkken med hyggelig spiseplass/bar i åpen løsning med stue. Hvite, glatte fronter fra 2011 med integrerte hvitevarer, benkeplate av laminat med nedfelt vaskekum i rustfritt stål og fliser over benk. Komfyr med induksjonsplatetopp i keramikk. Stekeovn og mikrobølgeovn er montert i 2013.

Baderom:
Pent flislagt bad med dusjnisje, innmurt speil og servant med lekkert, veggmontert Vola armatur. Downlights i tak og varmekabler i gulv. Bad og toalett / vaskerom er totalrehabilitert i 2007.

Toalett / Vaskerom:
Pent, flislagt toalett / vaskerom separert fra bad. Vegghengt toalett med innebygd sisterne, innmurt speil, servant og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom 1:
Svært romslig soverom med god plass til dobbeltseng, tilhørende nattbord og garderobeskap. Begge soverommene vender inn mot stille område.

Soverom 2 / Kontor / Gjesterom:
Soverom 2 er av god størrelse med skapinnredning og god plass til seng og skrivepult.

Balkong:
Hyggelig, sørvendt balkong med fjordgløtt og plass til sittegruppe. Balkongen har utgang fra stue og er belagt med terrassebord i 2014.

Bod:
Leiligheter disponerer 2 kjellerboder og har i tillegg tilgang til felles bod for sameiet.

En perfekt bolig for deg som ønsker en romslig og moderne leilighet med høy standard, heisadkomst, peis og attraktiv beliggenhet.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet i et av byens mest fasjonable nabolag. Leiligheten ligger i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder.

En rekke turmuligheter ved Frognerparken, Frognerkilen, Bygdøy og Skarpsnoparken. Frogner Stadion (med blant annet skøytebane på vinterstid), deilige badeplasser på Bygdøy og flere andre rekreasjonsområder ligger få minutter fra leiligheten. Kort gange til Nasjonalteateret, Vika, Aker Brygge, Tjuvholmen, Bygdøy Allé og Majorstuen.

Flere populære matvareforretninger, spisesteder, hyggelige fortauskafeer og kaffebarer ligger rett rundt hjørnet. I nabolaget finner man Kaffebrenneriet, Samson, Kolonihagen, restauranten Sawan og flere interiørbutikker.

Det tar ca.10 minutter å gå til Hegdehaugsveien, Bislett, Slottet og Karl Johans gate. Av utdanningsmuligheter er det kort vei eller gode transportmuligheter til blant annet Bjørknes, Tannlegehøyskolen, Høgskolen i Oslo, Universitetet i Oslo, Handelshøyskolen BI samt Veterinærhøyskolen.

God offentlig kommunikasjon i nærområdet med buss og trikk. Buss nummer 21 (Tjuvholmen - Helsfyr), 20 (Skøyen - Galgeberg), 31 (Snarøya - Tonsenhagen) og 30 (Bygdøy - Nydalen), samt trikk nummer 19 (Majorstuen - Ljabru) og 12 (Majorstuen - Kjelsås) går rett i nærheten med blant annet stoppesteder som Skøyen, Solli Plass, Nationaltheatret, Aker Brygge, Tjuvholmen, Jernbanetorget, Grünerløkka, Storo m. Flere. Enkel adkomst til Fornebu med buss.

Leiligheten har også en bra intern beliggenhet med lite innsyn i byggets øverste etasje.

En helt topp adresse for deg som vil bo sentralt til i et av Oslos mest ettertraktede nabolag, med fjordgløtt og kort vei til masser av fasiliteter og servicetilbud.

Skoler og barnehager i nærheten:
- Uranienborg skole
- Hartvig Nissens skole
- Oslo Handelsgymnasium
-------------------------------------------------------
- Lycée Francais René Cassin barnehage
- Solrosen Steinerbarnehage
- Uranienborg barnehage

Etasje

6. etasje med heisadkomst.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Området er en del av ordningen "beboerparkering".
For mer info se: www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 388 066 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 441 810 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattester datert 22.11.1968, 31.01.1976 og 23.03.1981 for eiendommen. Dokumentene følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 71 kvm, Bruttoareal: 78 kvm

6. etasje:
Bruksareal: 71 m².
Primærrom: 71 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, bad, toalett/vaskerom og to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Sameierne har rett til å bortleie (fremleie) sine seksjoner. Eier er pliktig til å underrette styret ved bruksoverlating. Se vedtektenes § 9 for nærmere bestemmelser.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Niels Juels gate 68, org.nr. 975961540, består av 10 seksjoner - hvorav 10 boligseksjoner og 1 næringsseksjon.
Forretningsfører for sameiet er Fakta Regnskap AS.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: myhre@nordvikpartners.no eller SMS: 46 93 08 78 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Leiligheten er vasket før styling og vil ikke bli ytterligere rengjort.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.